Yanarım yanarım FB ve GS'yi sürklase edebileceğimiz fırsatın kaçmasına yanarım. Geçen sezon Şenol Güneş'in kendi CV'si için CL'ye yüklenip bizi ligden etti. Bu seneyi de yönetim 'maaş yoksa çalışmada yok' diyerek heba etti malesef. Zaten bu sene de şampiyon olamazsak seneye sanırım kadromuz tamamen çöpe döner ve Fikret Orman büyük bir sorun olarak başımızda kalır. Benden söylemesi. Müneccim değilim, gidişat gerçekten ürkütücü.
2 yıl şampiyonluktan, rekor oyuncu satışlarından ve gelirlerden sonra sadece 1 yıl şampiyonluk kaçtı diye kulübün kapısına kilit vurulacak nerdeyse. Bu gerçekten büyük bir yönetimsel skandaldır. Kim ne derse desin. Bu sezon yönetimin 7. sezonu ve 7 sezonda toplam 21 kupadan sadece 2 sini alabilen bir yönetim olacak. Bakalım halen başarılı olarak kabul görecekler mi sezon sonu.
benimde korktuğum bu, son 2 sene cl yaptık, 2 şampiyonluk, rekor oyuncu satışları, stad, sponsorluk, ürün satışları ve geçen sezon şampiyon olamayınca küçülmemiz lazım-tekrar feda mı desek durumuna düştük (ki küçülme lafları son döviz krizinden önce başlamıştı zaten)
bu senede 3. - 4. olduk diyelim, bu yaşlı kadroyla sonraki sene tamamen bitiyoruz demektir.
ilk feda - küçülme dönemini anlarım tarihimizde görmediğimiz bir rezillik sonrası yaşadık (yd) ama tarihimizde görmediğimiz geliri son yıllarda görmüş olmamız lazım buna rağmen küçülme gerekiyorsa yanmışız demektir.
yine çıkıp deselerdi tekrar feda yapıyoruz biz zaten şampiyonluk peşinde değiliz diye, eldeki tüm yüksek kontratlardan çıkıp ucuz-genç oyunculara yönelinseydi bana göre yanlıştır ama anlaşılabilir ve desteklenir. hem avrupa kupası hedefindeyiz, şampiyonluk hedefindeyiz bakıyoruz eldeki stoperlerin bile yıllık maliyeti 8milyon, forvetlerin öyle, takımın bir kısmı şampiyonluğa oynayacak maliyette ama 2-3 eksik parça tamamlanıp hedefe odaklanmak yerine kur,döviz,borç vs diye iş uzadıkça uzuyor. eninde sonunda şu kadroya zamanında o transferlerin yapılmaması daha büyük maliyet olacak bize..