2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4642653 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

1- FFP kıskaçındayken deli transferler yaptık,
2- FFP bitti, transfer yapamıyoruz?
3- Fener ve gs FFP kıskaçındalar bizden çok transfer yaptılar.
4- Emre Akbaba'yı normalde bizim almamız gerekiyorken, renkliler peşinden koşuyor.
5- Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...

(alıntı)

bu daha güzel.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

arabistan demişken negredo arabistana gitmeyi kabul etmiş deniyor.(Eşi sıkıntı çıkartıyordu galiba)

Negredo da giderse halimiz ne olur diye sormadan edemiyor insan. Larin hazir degil. Love'i anlatmaya gerek yok. Son iki mactir matadoru al hoca matadoru diye bagiriyorum. Negredo'dan medet umar hale geldik arkadas :akuma:

Negredo da giderse halimiz ne olur diye sormadan edemiyor insan. Larin hazir degil. Love'i anlatmaya gerek yok. Son iki mactir matadoru al hoca matadoru diye bagiriyorum. Negredo'dan medet umar hale geldik arkadas :akuma:

pektemek : gardaşım bi ihtiyacın varmı gardaşım ?

:D

Çevrimdışı mylife1903

Bu bir diram degil mi?

Çevrimdışı Dr.Zeck

31 agustosa kadar beklesek bizim elimize ne gecicek.. her transfer iyi cıkacak değil hep öyle sanslı da olamayız..

adamlar borc batagında catır catır transfer yapıyorlar.. ben öyle catır catırda istemiyorum 3 transfer bizi zaten tasır..

yahu sezon bittiğinde eksik olan bölgeleri doldurmak cok mu zordu..

şimdi adam kalmadı zaten herkes transferini yaptı arkasına yaslanarak takımlarını izliyor.

Çevrimdışı f_madida

31 agustosa kadar beklesek bizim elimize ne gecicek.. her transfer iyi cıkacak değil hep öyle sanslı da olamayız..

adamlar borc batagında catır catır transfer yapıyorlar.. ben öyle catır catırda istemiyorum 3 transfer bizi zaten tasır..

şimdi adam kalmadı zaten herkes transferini yaptı arkasına yaslanarak takımlarını izliyor.

Hicbir sey olmayacak bizim taraftar yine kendini kandiriyor. Mart ayindan beri gidecegi kesinlesen Talisca'nin yerine adam bulmamis olan yonetim, gecen seneden beri eksik olan sagbek mevkine oyuncu bulmamis olan yonetim simdi 2 hafta icinde forvet/sagbek/kaleci/oos mi alacak?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi annoca

oyuncuların aldığı maaşların listesini nerden bulabilirim. özellikle tolgay ve ozzyi merak ediyom.

hep şans olamaz herhalde :)

Gomez-Sosa-Marcelo ?

Aboubakar-Talisca-Fabri?

:)

Bekleyelim belki 2-3 kiralık adam gelebilir yine dünya yıldızı  :bandit:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2018, 18:06:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sEuL

1- FFP kıskaçındayken deli transferler yaptık,
2- FFP bitti, transfer yapamıyoruz?
3- Fener ve gs FFP kıskaçındalar bizden çok transfer yaptılar.
4- Emre Akbaba'yı normalde bizim almamız gerekiyorken, renkliler peşinden koşuyor.
5- Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...

(alıntı)

bu daha güzel.

Emre'nin bize gelmemesine sahsen sevindim.
Emre icin konusulan rakamlar ulkenin ve takimlarin icinde buludungu durum goz onune alininca biraz abes!
Yasida olmus 26..
Kapanan takimlara karsi nasil oynayacak merak ediyorum, bekleyip gorecegiz performansini.

Orkun Kokcu transferi iyi bir proje transferi olabilir.

Neyse, ben Kagawa nobetindeyim...

oyuncuların aldığı maaşların listesini nerden bulabilirim. özellikle tolgay ve ozzyi merak ediyom.

vardı forumda bi ara bi arkadaş yapıyordu ama ?

Emre'nin bize gelmemesine sahsen sevindim.
Emre icin konusulan rakamlar ulkenin ve takimlarin icinde buludungu durum goz onune alininca biraz abes!
Yasida olmus 26..
Kapanan takimlara karsi nasil oynayacak merak ediyorum, bekleyip gorecegiz performansini.

Orkun Kokcu transferi iyi bir proje transferi olabilir.

Neyse, ben Kagawa nobetindeyim...

istememiş şenol hoca orkun'u.

3 transfer yeterli çok bir şeye gerek yok.

Kaleci-10 numara-santrafor.

Çevrimdışı mylife1903

3 transfer yeterli çok bir şeye gerek yok.

Kaleci-10 numara-santrafor.
Ya tiransferler geldi siz uyuyonuz

Kaleye mirmic
Onnumeroya guti
Santrafor imansiz

Ne nankor adamlarsiniz

Boykonun performansına bak.Demek ki bizde sıkıntı var bizden giden parlıyor.

Çevrimiçi yaço58

beklemekten ciğerimiz soldu inşallah sağlam 3 topçu  alıp keyfimize bakarız yoksa işimiz çok zor maalesef birde şu fabianı izleyen varmı istanbula geldi deniyor nasıl bir 10 numara

Çevrimdışı f_madida

Simdi Benfica'nin, Porto'nun elinde oynatmayi dusunmedigi birileri kaldiysa bize kiralarlar bir sene, yalandan da bir opsiyon koyarlar oraya 10-15 milyon euro hic veremeyecegimiz paralardan. Neyse, sitmaya raziyiz artik. 

Çevrimdışı mylife1903

beklemekten ciğerimiz soldu inşallah sağlam 3 topçu  alıp keyfimize bakarız yoksa işimiz çok zor maalesef birde şu fabianı izleyen varmı istanbula geldi deniyor nasıl bir 10 numara
Sakat birine benziyir o

Çevrimdışı mylife1903

Simdi Benfica'nin, Porto'nun elinde oynatmayi dusunmedigi birileri kaldiysa bize kiralarlar bir sene, yalandan da bir opsiyon koyarlar oraya 10-15 milyon euro hic veremeyecegimiz paralardan. Neyse, sitmaya raziyiz artik.
Yuveye barcaya bakmak lazim
Psgnin de baskani bizim baskanin kankisi degil miydi
5-6 subyan atalim ortaya
Barcadan rafinya psgden veyah yuveden de tuttugunu getir

Çevrimiçi annoca

bu gidişle avrupadan elencez gibi. Türkiye kupasında da zaten yokuz. yeni birisini alsan ilk 3 hafta geçmiş olacak, oyuncu takıma alışana kadar da 5 hafta geçer. kaldı 26 maç. bu 26 maçın en az birisinde de cezalı duruma düşer. 25 maç için kimseyi almaya değmez. en iyi yatırım hakemler. hakem satın al en kötü 2. yapar seni.

GİDEN OYUNCULAR ;

✅ Boyko (Bonservissiz)
✅ Franco (Sözleşmesi bitti)
✅ Milosevic (Sözleşmesi bitti)
✅ Mitrovic (3.5 milyon €)
✅ Tosic (4.5 milyon €)
✅ Fabri (6 milyon €)
✅ Aras (*Kiralık)
✅ Veli (Serbest Bırakıldı)
✅ Talisca (Kiralıktan geri döndü)
✅ Atınç (Kiralıktan geri döndü)

Toplam gelir : +14 milyon €.

GELEN OYUNCULAR ;

➡️ J.Lens (Satın alınma opsiyonu kullanıldı 4,09 milyon € + Kiralama ücreti 1,50 milyon € = 5,59 milyon €)
➡️ Umut Nayir (Satın alma opsiyonu 250 bin €)
➡️ Dorukhan Toköz (Bonservissiz)
➡️ Güven Yalçın (Bonservissiz)
➡️ Enzo Roco (Bonservissiz)

Toplam Gider : -5,84 milyon €

GENEL TOPLAM ;

Genel Toplam : +8,16 milyon €

Çevrimdışı atalay

İki sezonda 132 anahtar pas. Majör liglerde oynadığı pozisyonlarda açık ara önde.
https://twitter.com/OptaCan/status/869475909803311105

Çevrimdışı f_madida

Sakat birine benziyir o

Duzelmis gibi sanki. Meksika dunya kupasi kadrosuna da almis adami.

Çevrimdışı mylife1903

Duzelmis gibi sanki. Meksika dunya kupasi kadrosuna da almis adami.
Kartelci falan olmasin bu

Çevrimiçi annoca

İki sezonda 132 anahtar pas. Majör liglerde oynadığı pozisyonlarda açık ara önde.
https://twitter.com/OptaCan/status/869475909803311105
ozzy 10 numarada olmuyor. gerçek bir 10 numara alsak ozzy de orta sahaya kaysa süper olacak.

Etiketler: