Baya sayfa ilerlemiş güzel
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum ; Bizim Başkan tam bir Kurt artık neyin ne oldugunu, kım nedir, ne zaman transfer yapılır hepsini çok iyi biliyor. Böylesi bir baskana sahip oldugumuz ıcın ben gercekten şükrediyorum, bas parayı al adamı olan baskan yapısını coktan geride bıraktı bence en mantıklısı. Herseyden önce Beşiktaş'ı ve menfaatlerini düşünen bir adam var.
@mylife1903 abinin dediği gibi hataları var mı var .
Stad olmasa 2 kupanın basarı oldugu sacmalıgına katılmıyorum. Yıkılmaz denilen stadı yıkıp, icralardan bogazımıza kadar battıgımız bir zamanda geldi Fikret Orman. Her babayiğidin yapacagı birsey değil o dönemde elini tasın altına koymak. Fikret Ormanın değilde Rüzgar Sağnak'ın baskan oldugunu düşünün . Düşünemezsiniz bile. YD dönemini coktan unutan nankör, şımarık bir kitle cıktı son zamanda.
@tuncaboylu abinin
@BesiktasTaraftari2017 @cursedofdragon Baskan konusunda dediklerine noktasına kadar katılıyorum. Adam taraftar değil Yönetici. İstese verir 10-15 verir istediği adamı alır ama tasarruflu davranıyor cıkıpta fb-gs baskanları ile kıyaslamak cok yanlıs. Koç ile cengiz bir bizim geçtiğimiz yollardan geçsinde sonra kıyaslamaya bakarız.
Son olarak Slimani ve Ayew'i gözünüzde cok büyütmeyin. Bu orta saha ile sene sonu RVP gibi küfürleri beraber okuyacagız.