2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639628 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Kekle cay beles degil mi yahu
Git yuvarlan azicik
Keklen bi guzel
Öyle hemen olmuyor biraz sabredin 4 yıl sonra netleşir bizim 3600 ek göstergeler seçime 1 hafta kala yetişse de olur bütün dünyaya karşı kek yapmak kolay mı sandınız.

Çevrimdışı tuncaboylu

9 milyona da satmaz Torino. Çok kaliteli oyuncu, transfer piyasasında onun yaşında ve seviyesindeki oyuncuların değeri epey yükseldi.

Bize gözden çıkarılan oyuncu lazım. Tüm yollar Kagawa'ya çıkıyor.
Son Dakika

Beşiktaş, dün akşam Ahmet Bulut aracılığıyla Torino’dan Adem Ljajic için €2M kira ve €4M “zorunlu satın alma” içeren resmi teklifini yaptı.

• İstenen bonservis: Toplam €9M
• Sol Kanat ve On Numara
• 27 Maç - 6 Gol, 10 Asist

Marca
Bi fiyata ancak %30'unu alabiliriz.

Bir dahaki satışın %70'ini vereceğiz taahhüdü ile alabiliriz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bu Benfica'yı Alanyaspor falan eler. Benfica'nın adında başka birşeyi kalmamış.

Çevrimdışı savaş altay

Bu Benfica'yı Alanyaspor falan eler. Benfica'nın adında başka birşeyi kalmamış.
:lol:

Bizim oynadığımız Benfica'nın 3 level altı bir takım bu. Tanıdım ama çıkaramadım  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

İlk yarısını Napoli'nin 2-0 önde bitirdiği maçta B.Dortmund'da Şinci Kagawa ilk 18'de yok haydi hayırlısı...
:sevinc

Çevrimdışı 38life

Chadli işi yalan olmuş gibi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Chadli milan aldı gibi.dümdüz topçuya Levante den lerma bence vasat 25 milyon Euro ya bournemouth almış şaka gibi paralara bak

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gol geliyor. Biraz adalet varsa Benfica atar bir tane.

Çevrimiçi mayguntr

Buyuk bi supriz olmazsa kadromuzda benfica bu sezon oynayacagimiz oyunu oynuyor. Skinti buyuk :(

Çevrimiçi yaço58

şu fenerli topçuların hepsinin suratlarından çirkeflik akıyor inşallah bu sene fark atarak şampiyon oluruz

Çevrimdışı AigleBordeaux

şu fenerli topçuların hepsinin suratlarından çirkeflik akıyor inşallah bu sene fark atarak şampiyon oluruz
Hele Soldado, itici ve çirkeflik’te top class
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Buyuk bi supriz olmazsa kadromuzda benfica bu sezon oynayacagimiz oyunu oynuyor. Skinti buyuk :(

Adamların son vurusları iyi olsa maç suanda 3-0'dı. Söyle oynayalım atanımız iyi olsun yeter

Çevrimdışı f_madida

Volkan'in yedigi golunce dedim ki ya kaleci alalim, ya da kaleci almiyorsak sirf lige uygun bir kadro kuralim hic Avrupa islerine girmeyelim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi mayguntr

Adamların son vurusları iyi olsa maç suanda 3-0'dı. Söyle oynayalım atanımız iyi olsun yeter
Bi iki tane istisna disinda ezbere orta oyunu oynuyorlar. Fenerin pili bitti diye son 20dk dir baski yapiyo gibi gorunuyo Benfica.
Ki atanimiz da iyi olmayacak ne yazik ki.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

1-0 ama Benfica daha atar. Eziyorlar ibibikleri. Biz Porto'yu, Monaco'yu madara ederken bunlar da takim mi yeaaa diye aglasanlara cok iyi oldu. GS de soyle bir Napoli, Porto'yla falan eslessin de onlar da bir boylarinin olcusunu alsin. :lol:

Çevrimdışı f_madida

1-0 ama Benfica daha atar. Eziyorlar ibibikleri. Biz Porto'yu, Monaco'yu madara ederken bunlar da takim mi yeaaa diye aglasanlara cok iyi oldu. GS de soyle bir Napoli, Porto'yla falan eslessin de onlar da bir boylarinin olcusunu alsin. :lol:

Benfica'da da is yok. Talisca bunlara sinif atlatirmis resmen, sacma sapan isler yapiyor adamlari. Hele o Castillo nedir yahu, Fernandao'dan bozma forvet.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi mayguntr

Benfica'da da is yok. Talisca bunlara sinif atlatirmis resmen, sacma sapan isler yapiyor adamlari. Hele o Castillo nedir yahu, Fernandao'dan bozma forvet.
Benim gozlerim mi bozuk anlamadim ama cidden baya kotu kadrosu var Benficanin. Sagbek Almeida gozlerimi kanatti piyassa degeri 7.5M gozukuyo bi de. Pizzi ile Salvio disinda bi espirisini gormedim oyuncularin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Elif Elif dedikleri bütün umutlarını bağladıkları çocuk bu muymuş?
Bizim Necip bu Elif'i top diye oynar.

Çevrimdışı Sercan62

Salvio çok beğendiğim bir oyuncu ve nedense hep 2,3 yıl sonra Beşiktaş formasıyla izleyecekmişiz gibi hissediyorum. Aklıyla oynayan oyuncu sınıfında bir adam. Keşke bir gün formamızla izlesek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

futbolu profesyonellere teslim edicez şiarıyla işbaşı yapanlar bugün övünerek futbolcu izleyip scout raporu okuduklarından bahsediyorlar

iyi de hangi vasıflaBaşkanım,yöneticiyim istediğimi yaparım kafa bu...İyi böyle devam edin durum aynen Budur.
Yalnış adama kızıyorsunuz Serkan rençber olayında Sinan Engin’in kankisi başrolde bu sefer..moderasyon alırım yazamaıyorum maalesef...
Herşeyden geçtik hocama dokunmayın sakın ha niyetiniz var da taraftar izin vermez!

Umut Güner diyorsun yani

Ya arkadaş bi salın bizi be bi salin ya

birde bu Umut için kulübe çok şey verdi o yüzden başkan çok güveniyor ve transferin başına getirdi deniyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol gunesi yedirmemek lazim
Ayiptir ya olaylara bah
Zarar eden hep kulup oluyor sonunda

Huzur bize harAm

Hocaya dokunani bu taraftar carpar ama hic ilismeyin oraya hic
Hoca şimdiye kadar en az 2 kere gittiydi abi bakma

Geçen sezon başı zor sözleşme uzatti

Taraftar-Başkan ve Cebinin hatırına gitmiyor adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu bu Benfica bizim oynadığımız Portekiz şampiyonu Benfica değil ki.. Daha 7-8 ay önce ŞL'yi "0" puanla, 14 gol yiyip 1 gol atarak -13 averajla bitiren leş Benfica.. Ne kadar toparladılarsa artık.. Fb'nin gözü öyle bi korkmuş ki sanki Paris Saint Germen'le oynayacaklar  :alala:

Dediğim gibi saçma sapan oynayan bi Benfica.. Nerede bizim oynadığımız dönemdeki canavar gibi takım..  Fb'liler de Avrupa deviyle oynamış havalarındalar. Bi de okudukça çıldırıyorum ŞL seviyesinde değilmiş Türk takımları  :ebebe: Ya bizi Türk takımı olarak görmüyorlar artık Avrupa takımı olarak kanıksamışlar.. Ya da 4-5 ay öncesini bile hatırlayamayacak kadar şuursuz tipler..

Çevrimdışı tuncaboylu

Leicester, Rachid Ghezzal denen vasat adama 14 milyon Euro vermiş .

Şaka gibi cidden.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Leicester, Rachid Ghezzal denen vasat adama 14 milyon Euro vermiş .

Şaka gibi cidden.

Kudurmuslar 5M€ Max edecek  adam’a 3 kati rakamla transfer ediyorlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Arsenal ile başlayıp Leipzig ile son bulan bu seviyede 10 takım totalde 20 maç var. Orada dolu dolu performans sunan üç-dört isme yetersiz deyip kuyruğuna teneke bağlayan Beşiktaş taraftarları vardı. Rakip takımın demesine neden şaşırıyorsun? @Osvaldonun Saçı Onun dışında Benfica'da Grimaldo ve Pizzi'yi beğendim. Gedson Fernandes'i takip etmek lazım. O döneme göre kalite sıkıntıları var. FB'de ise Valbuena veya Dirar'ın aldığı süreleri Barış'a aktarmak makul hamle olur.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2018, 00:43:06 atalay ]

Etiketler: