2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4643012 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'a çok acilinden kuvvetli bir muhalefet lazım. Başkan'a rakip bile çıkmayınca yönetim kuruluna ağırlık vermiyor orası belli oldu. Tek şansımız şenol hoca.
Muhalefete gerek yok
Fikret ormanin guclu bir yonetim kurulu olusturmasina gerek var

Çevrimdışı celiker1

Kimden alıntı bu?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twiterda kulübe yakın kişiler.Bjk tvye çıkmışıda var,gönüllü scoutluk yapanıda.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Twiterda kulübe yakın kişiler.Bjk tvye çıkmışıda var,gönüllü scoutluk yapanıda.
Tamam da, ismi yok mu bu kişilerin?

Mesela ben de Twitter'dan takip etmek istiyorum bunu yazanı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Herkes Metin Albayrak'ı hedef göstermiş. Kimdir Metin Albayrak? Cidden bilmiyorum.  Başkanın okul arkadaşı ve babasının eskiden Beşiktaş'ta yöneticilik yapmasından başka ne gibi vasıfları var? Bi ara Kartal Yuvasından sorumlu yönetici vs deniyordu. Ne yapar yetkileri nerede başlar nerede biter?

Çevrimdışı celiker1

Tamam da, ismi yok mu bu kişilerin?

Mesela ben de Twitter'dan takip etmek istiyorum bunu yazanı.

@ilkecancanoğlu @erdenerkaratas
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Benim için olayın iç yüzünün bir önemi yok. Beşiktaş sürekli bir pozisyon için birilerine görev veriyor ve kısa sürede vedalaşıyor. Yoksa hangi künye ile o pozisyona layık görüldüğünü de anlamamıştım zaten. @celiker1

Çevrimdışı kyiv

Metin Albayrakın suyu ısındı diyemeyeceğim çünkü FOKURDUYOR!!!

Böyle bir dostum olmadı hayatta, yaptığım hatalara rağmen again and again arkamda olan! Hoş böyle fahiş hatalar yapsam dostuma zarar gelmemesi için çoktaaaan kendiliğimden gider veya hemen kendimi düzeltirdim. Amaaaa bu beyfendi de nerdeeeee? Bu ülkede kim oturduğu kolay kolay bırakıyor ki? Ne varsa o koltuklarda çok merak ediyorum.

Çevrimdışı kyiv

Bir de anlamadığım nasıl bir işse biraz sevilen bir isim çıksa camiada anında kırılgan olup 2 eleştriri de 2 kendisinin fikri dinlenip uygulanmadığında basıp gidiyor (Serkan Reçber için demiyorum bunu) ama hata üstüne hata yapan sevilmeyen insanlar gitmek bilmiyor. Metin Albayrakın ayrılmaması için tazminat maddesi mi var acaba?Tazminat mı kovalıyor? :alala:

Çevrimdışı federo

Ayrıntıları bilmiyoruz ama üzüldüm. Eğer bu işlerin arkasında rant vs. nedenlerle M. Albayrak var ise ve bu kokular artmaya başlar ise başkan birşey yapamazsa taraftar olarak tepkimizi koymalıyız. Ne olduğunu tam bilmiyoruz ama söylendiği gibi adam yiyen kişiler var ise kulüp içinde hadlerini bilmek başkanımızın görevidir. Eminim bir bildiği vardır, bu işler Şenol hocaya kadar uzanırsa taraftarın argolaşması yakındır.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

serkan reçber geldi diye sevinmiştik, şimdi ne hale geldik..  öyle ya ben bir kulübe gözlemci olarak gitsem ve benim dedigim adamlar alınmayıp menajerlerin dedigi adamlara bakılırsa bende istifa ederim. sebebi bilmiyorum ama muhtemelen böyle bişeydir. değilsede kulüp detaylı olarak açıklama yapmalıdır.

Çevrimdışı mylife1903

Herkes Metin Albayrak'ı hedef göstermiş. Kimdir Metin Albayrak? Cidden bilmiyorum.  Başkanın okul arkadaşı ve babasının eskiden Beşiktaş'ta yöneticilik yapmasından başka ne gibi vasıfları var? Bi ara Kartal Yuvasından sorumlu yönetici vs deniyordu. Ne yapar yetkileri nerede başlar nerede biter?
Cok marifetli isvicre cakisi gibi bir yoneticimizdir kendisi
Hem sikat
Hem basin sozcusu
Hem altyapi sorumlusu
O bir fenomen
O bir o bir albayrak

Çevrimdışı mylife1903

Metin Albayrakın suyu ısındı diyemeyeceğim çünkü FOKURDUYOR!!!

Böyle bir dostum olmadı hayatta, yaptığım hatalara rağmen again and again arkamda olan! Hoş böyle fahiş hatalar yapsam dostuma zarar gelmemesi için çoktaaaan kendiliğimden gider veya hemen kendimi düzeltirdim. Amaaaa bu beyfendi de nerdeeeee? Bu ülkede kim oturduğu kolay kolay bırakıyor ki? Ne varsa o koltuklarda çok merak ediyorum.
Abunun koltuguna otursun koltuk sevdalilari abu kalkmasa da yeterli

Çevrimdışı mylife1903

serkan reçber geldi diye sevinmiştik, şimdi ne hale geldik..  öyle ya ben bir kulübe gözlemci olarak gitsem ve benim dedigim adamlar alınmayıp menajerlerin dedigi adamlara bakılırsa bende istifa ederim. sebebi bilmiyorum ama muhtemelen böyle bişeydir. değilsede kulüp detaylı olarak açıklama yapmalıdır.
Aciklama calan gelmez, turkiye burasi
Turkiyede hersey olabilirsin ama rezil olamazsin

Bu konular giden adamin capindan bagimsiz tartisilmalidir.

Neden geldi? Neden gitti?
Aciklama olmazsa beyin cimnastigi yapacaz mecbur

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Yuro 6.2 masallah borclar da dusuyor ne guzel

Çevrimdışı caner.eryigit

futbolu profesyonellere teslim edicez şiarıyla işbaşı yapanlar bugün övünerek futbolcu izleyip scout raporu okuduklarından bahsediyorlar

iyi de hangi vasıflaBaşkanım,yöneticiyim istediğimi yaparım kafa bu...İyi böyle devam edin durum aynen Budur.
Yalnış adama kızıyorsunuz Serkan rençber olayında Sinan Engin’in kankisi başrolde bu sefer..moderasyon alırım yazamaıyorum maalesef...
Herşeyden geçtik hocama dokunmayın sakın ha niyetiniz var da taraftar izin vermez!

Çevrimdışı cursedofdragon

bugünde mi transfer yok ?

Çevrimdışı mylife1903

futbolu profesyonellere teslim edicez şiarıyla işbaşı yapanlar bugün övünerek futbolcu izleyip scout raporu okuduklarından bahsediyorlar

iyi de hangi vasıflaBaşkanım,yöneticiyim istediğimi yaparım kafa bu...İyi böyle devam edin durum aynen Budur.
Yalnış adama kızıyorsunuz Serkan rençber olayında Sinan Engin’in kankisi başrolde bu sefer..moderasyon alırım yazamaıyorum maalesef...
Herşeyden geçtik hocama dokunmayın sakın ha niyetiniz var da taraftar izin vermez!

Senol gunesi yedirmemek lazim
Ayiptir ya olaylara bah
Zarar eden hep kulup oluyor sonunda

Huzur bize harAm

Hocaya dokunani bu taraftar carpar ama hic ilismeyin oraya hic

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı caner.eryigit

Senol gunesi yedirmemek lazim
Ayiptir ya olaylara bah
Zarar eden hep kulup oluyor sonunda

Huzur bize harAm

Hocaya dokunani bu taraftar carpar ama hic ilismeyin oraya hic
Yok abi bir de anlamadığım bütün muhabirlere basın açıklaması gibi dağıtmışlar  Yok dolar Euro aldı başını gidiyor fln filan.arkadaş sanki dolar 3.50 iken bütün takımların ekonomik durumları çok iyiydi.
Şenol hocam ile adriano kırmızı çizgimdir ...

Çevrimdışı atalay

Kur farkı, kredi dışı faiz giderleri elbette herkesin görebileceği sıkıntılar yaratsa da belli oranda safsata. Zira kredi faiz giderleri kur farkı ödemelerine yakın bir meblağ. Döviz üzerinden kredi alınmasaydı faiz oranları daha yüksek olacak bu kez zaten yüksek olan banka ve faktoring borçları daha da yüksek olacaktı. Burada bugünleri iki buçuk yıl önce yazdık. Şirket yöneticileri bugünü göremiyor olamazlar. Fakat her biri bu süre zarfında başta finansman giderleri ve maaş bütçeleri olmak üzere pervasızca hamleler yaptılar. Bunu TFF'den lisans almaması, kayyum ataması yapılması gereken kulüpler yaptı. 
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2018, 17:56:54 atalay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok abi bir de anlamadığım bütün muhabirlere basın açıklaması gibi dağıtmışlar  Yok dolar Euro aldı başını gidiyor fln filan.arkadaş sanki dolar 3.50 iken bütün takımların ekonomik durumları çok iyiydi.
Şenol hocam ile adriano kırmızı çizgimdir ...

Geçen sezon izledikleri transfer politikasını da çok iyi açıklamış oldular. 30 yaş civarı oyuncu alıp takımın maaş yükünü tavan yaptır. Sanki olacaklar bilinmiyordu. Sorsak Negredo'yu kim beğendi bu paralar verildi diye hemen Başkan izleyip beğendi diye konu kapatılacak. Bu tür işler kulübe büyük tahribat veriyor. Bakalım nasıl bir çözüm bulunacak.

Çevrimdışı sefaköykartali

Fikret Orman' ın acilen yönetim kadrosunu değiştirmesi gerek. Ahmet Nur Çebi ve birkaç isim dışında tamamının değişmesi gerek. Bu plansızlık sadece futbolla da alakalı değil amatör şubeler de böyle. Basketbol takımında 6 tane oyuncu var an itibariyle ve hocası yok sezonun başlamasına çok az bir süre kaldı. İyi veya kötü Mete Vardar, İbrahim Altınsay, Erdal Torunoğulları gibi isimler transferlere olağanüstü emekler gösterirlerdi. Şimdi sadece Ahmet Bulut' a oyuncu getirtip imza töreninde yanında poz vermekten başka bir şey yapmıyorlar.

Çevrimdışı oblomov

Kur farkı, kredi dışı faiz giderleri elbette herkesin görebileceği sıkıntılar yaratsa da belli oranda safsata. Zira kredi faiz giderleri kur farkı ödemelerine yakın bir meblağ. Döviz üzerinden kredi alınmasaydı faiz oranları daha yüksek olacak bu kez zaten yüksek olan banka ve faktoring borçları daha da yüksek olacaktı. Burada bugünleri iki buçuk yıl önce yazdık. Şirket yöneticileri bugünü göremiyor olamazlar. Fakat her biri bu süre zarfında başta finansman giderleri ve maaş bütçeleri olmak üzere pervasızca hamleler yaptılar. Bunu TFF'den lisans almaması, kayyum ataması yapılması gereken kulüpler yaptı.

Üstad bugüne dek yazdığın en yanlış şey bu olabilir. Geri kalan herşeye katılırım ama fırsat olursa bu tezi bi grafik ile çökertmek isterim.
ASAP

Çevrimdışı Ömer Kaan

Muhalefete gerek yok
Fikret ormanin guclu bir yonetim kurulu olusturmasina gerek var
Muhalefet, muhalefet olmazsa iktidar yolundan sapmaz mı? Karşısında güçlü rakip olsa her türlü güçlü yönetimi oluştururdu yoksa düşerdi zaten.

Etiketler: