2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655731 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Dortmund Axel Witsel' i açıkladı. Gönderin artık şu Kagawa' yı :s20: :s20:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dortmund Axel Witsel' i açıkladı. Gönderin artık şu Kagawa' yı :s20: :s20:

Dortmund witsel'i almış, salın şu kagawa'yı artık ya.

Güzel haber. Kagawa'nın gitmesi kesinleşti gibi birşey. :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Dortmund witsel'i almış, salın şu kagawa'yı artık ya.
Kaca almis?
Gavurun tiransferi bizim cenemizi yoruyor

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı yoruk

Yahu usenmedim baktim, adam 2 senede toplam 7 milyon avro maas almis, sezon basi 3 gol 3 asistle oynamis. Hic ben hakettim mi bu parayi diye sormak da yok, nasil bir tipmis bu boyle. Hala da laf ediyor, az bucuk duzgun bir insan olsa yahu kusura bakmayin ben 2 sezondur hicbir sey yapamadim bari fedakarlik yapayim bu sezon, maasimi biraz azaltayim da katkim olsun derdi zamaninda.
Oktay'ın ne olduğunu ben biliyordum zaten benim gözümde bitmişti ama Nihat konusunda bir tepkim yoktu.Hani ne olumlu ne olumsuz.Dün yaptığı bariz ayıp.O da gözümden düştü.
Fakat 2012 yılında bildiğim kadarı ile "hatırlıyorum ki" gelecek alacaklarından vazgeçmişti , sözleşmemi bitirelim demişti.Yani yata yata da alabilirdi paralarını 3 yıl daha.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

20 Milyon

Dortmund küçülmeye gidiyor ve Kagawa'yı satıyor diye haber yapıyolardı.. Bu nasıl küçülme yahu? Maaşı da 10 milyon diyolar yıllık  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Dortmund küçülmeye gidiyor ve Kagawa'yı satıyor diye haber yapıyolardı.. Bu nasıl küçülme yahu? Maaşı da 10 milyon diyolar yıllık  :alala:
Sahibi alman degil herhalde
Bu herife 20 bons verejen ustune 10 maas sanki bayerni gecip sampiyon mu olacan
Tut kagavayi parani turkiyede bankaya koy mis gibi faizini ye

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Hakkaten ilginc bir milletimiz var. Vida iyi paraya giderse gider, gitmezse zaten defansa transfere gerek kalmayacak. Ayrica Everton uzun sure once vazgecmisti Vida'dan. Transfer suresi bitmeden satilacagini dusunuyorum. Ayrica Ospina aman aman bir kaleci degil, Chadli de acil ihtiyac degil. Bize gereken her seyden once 10 numara. Cunku o mevkide kimse yok. Acele etmenin geregi yok. Aksam pazari tezgahtaki butun domatesleri 10 liraya alacagiz. :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Satmadan alabiliyoruz ama satmadan almayız tekrar finansal olarak zor duruma girmemek için başkan satmaz. Sağ bek ve kaleci eksiğimiz de var. 15 milyonluk satışla da maaşların ödendiği söylendi.

mitrovic-fabri-tosic hepsi'de mi oyuncuların maaşına gitti :)

Hiç mi başka yerden para kazanmıyoruz biz :)

Kaleci'yi yazdım zaten kaleci,10 numara-santrafor fazlalıkları elden çıkar kadro yeterli sağ bek'e gerek yok :) Dorukhan var adriano'yu oraya kaydırabiliyoruz falan :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Hakkaten ilginc bir milletimiz var. Vida iyi paraya giderse gider, gitmezse zaten defansa transfere gerek kalmayacak. Ayrica Everton uzun sure once vazgecmisti Vida'dan. Transfer suresi bitmeden satilacagini dusunuyorum. Ayrica Ospina aman aman bir kaleci degil, Chadli de acil ihtiyac degil. Bize gereken her seyden once 10 numara. Cunku o mevkide kimse yok. Acele etmenin geregi yok. Aksam pazari tezgahtaki butun domatesleri 10 liraya alacagiz. :evillol:
Bu mantık doğru değil. Ondan sonra gelenler alışana kadar ligin ilk yarısı 21 puan bırakıyoruz.

Vida'nin gerekirse sag ve sol bek oynayabildigini unutmayin. Satarsak hem sag bek hem stoper iki transfer sartti. Satamazsak Gokhan'in olmadigi maclarda Vida saga gecip bir sene oyle idare edebiliriz. Yani adam satilacak ama satilamasa da elde patlayacak degil, takima her turlu ust duzey katki verecek bir adam.

Ospina
                                   Tolga
                                   Ersin

Gökhan               Pepe            Vida            Adriano
Dorukhan            Roco            Fatih           Caner

Oğuzhan      Medel
                          Necip           Atiba

Lens                              Kagawa                Babel
Töre                               Tolgay                 Quaresma

Aboubakar
                                    Larin
                                    Umut
                                    Güven

Bu kadro yeterli olur :)

Vida'nin gerekirse sag ve sol bek oynayabildigini unutmayin. Satarsak hem sag bek hem stoper iki transfer sartti. Satamazsak Gokhan'in olmadigi maclarda Vida saga gecip bir sene oyle idare edebiliriz. Yani adam satilacak ama satilamasa da elde patlayacak degil, takima her turlu ust duzey katki verecek bir adam.

aynen bi de sağ bek oynuyabiliyor vida onu unutmuşum :)

Çevrimiçi sefaköykartali

mitrovic-fabri-tosic hepsi'de mi oyuncuların maaşına gitti :)

Hiç mi başka yerden para kazanmıyoruz biz :)

Kaleci'yi yazdım zaten kaleci,10 numara-santrafor fazlalıkları elden çıkar kadro yeterli sağ bek'e gerek yok :) Dorukhan var adriano'yu oraya kaydırabiliyoruz falan :)
Başkanın açıklamalarına göre yeterli olmaması lazım. Avrupa Ligi' nde final hedefliyorsak ya da kupayı istiyorsak artık bu sezon idare etmeyen tamı tamına bir kadro kurmamız gerek.  Ondan sonra idare ederiz dediğimiz adam bizi yakıyor, bütün emekler boşa gidiyor. Bkz. Tolga 2x.

Başkanın açıklamalarına göre yeterli olmaması lazım. Avrupa Ligi' nde final hedefliyorsak ya da kupayı istiyorsak artık bu sezon idare etmeyen tamı tamına bir kadro kurmamız gerek.  Ondan sonra idare ederiz dediğimiz adam bizi yakıyor, bütün emekler boşa gidiyor. Bkz. Tolga 2x.

kaleci yazdım zaten 2 kulvarda mücade edicez :)

Yukarda kadroyu da verdim gayet yeterli bir kadro her bölgede en az 2 adam var :)

Rakiplerin böyle bir kadrosu yok :)

orkan ve utku'da kiralanacak deniyor.

Bu mantık doğru değil. Ondan sonra gelenler alışana kadar ligin ilk yarısı 21 puan bırakıyoruz.

Kaliteli adam cikar oynar. Gecen sene alisamadiklarindan degil, hatali transferlerden yandik. Hos, olsa da bizi sampiyon yapmayacaklardi. GS'yi sampiyon yapma parolasiyla basladi gecen sezon, bunu da sezon baslamadan belli etmislerdi. Ondan yirtindim burada bize ligin cok cok uzerinde kadro lazim, hatali transfer luksumuz yok diye. Sonunda da hakli ciktim.

Çevrimiçi sefaköykartali

kaleci yazdım zaten 2 kulvarda mücade edicez :)

Yukarda kadroyu da verdim gayet yeterli bir kadro her bölgede en az 2 adam var :)

Rakiplerin böyle bir kadrosu yok :)
Yazdığın kadronun sağ bek harici yeterli olduğuna katılıyorum zaten  :) Ama bu yaz bir sürü yanlış yapan Babel, Quaresma ve Pepe bu sezon kalacak ve seneye bedavaya gidecekler istedikleri yerlere. Seneye bir de onların yerini doldurmakla uğraşacağız o oyunculardan bonservis kazanamayacağız. Doğru planlamada onların da durumlarının netleşmesi gerekirdi. Zaman kalmadı artık gerçi. Net bir 10, kaleci, sağ bek ve forvet transferi yapılması gerek 24 günde ama benim forvette tercihim Mario Gomez  :)

Çevrimdışı El Nino

Ospina
                                   Tolga
                                   Ersin

Gökhan               Pepe            Vida            Adriano
Dorukhan            Roco            Fatih           Caner

Oğuzhan      Medel
                          Necip           Atiba

Lens                              Kagawa                Babel
Töre                               Tolgay                 Quaresma

Aboubakar
                                    Larin
                                    Umut
                                    Güven

Bu kadro yeterli olur :)

Aboubakar, Kagawa, Ospina'yı kimi satarak alacaksın arakadaşım onu da yazsaydın keşke. Eğer bu kadroda Vida satılacaksa onun yerine de adam yazmalısın

Çevrimiçi sefaköykartali

Kaliteli adam cikar oynar. Gecen sene alisamadiklarindan degil, hatali transferlerden yandik. Hos, olsa da bizi sampiyon yapmayacaklardi. GS'yi sampiyon yapma parolasiyla basladi gecen sezon, bunu da sezon baslamadan belli etmislerdi. Ondan yirtindim burada bize ligin cok cok uzerinde kadro lazim, hatali transfer luksumuz yok diye. Sonunda da hakli ciktim.
Aboubakar kalitesiz miydi ilk yarı top oynayamadı? Erken transfer her türlü avantajdır oyuncular kadroya daha kolay adapte olur daha rahat oynarlar. Gsyi şampiyon yapma parolasıyla başladılarsa da 21 puan bıraktın ilk devre. Bunun galatasarayla vs. ilgisi ne? Çıkıp oynadın 21 puan kaybettin. Ligin çok üstünde bir kadroya da gerek yoktu. 10 kişi kalmış Akhisarla 10 kişi kalmış Kayseriyi yensen küme düşmüş Gençlerbirliğine yenilmesen şampiyondun.

Yazdığın kadronun sağ bek harici yeterli olduğuna katılıyorum zaten  :) Ama bu yaz bir sürü yanlış yapan Babel, Quaresma ve Pepe bu sezon kalacak ve seneye bedavaya gidecekler istedikleri yerlere. Seneye bir de onların yerini doldurmakla uğraşacağız o oyunculardan bonservis kazanamayacağız. Doğru planlamada onların da durumlarının netleşmesi gerekirdi. Zaman kalmadı artık gerçi. Net bir 10, kaleci, sağ bek ve forvet transferi yapılması gerek 24 günde ama benim forvette tercihim Mario Gomez  :)

pepe'nin de Q7'nin yaşı da 25 değil ki 35-34 yaşlarındalar :)

satarsan başarı olur satamazsan kimse neden satamadın demez bizi şampiyon yapıp gitsinler :)

1.ci tercihim benim aboubakar olmazsa gomez olabilir :)

Çevrimdışı kyiv

Vida için 30 dedik 40 dedik ancak sonunda acı gerçekle yüzleşiyoruz. 15 milyona fit miyiz? Yoksa kalsın mı?

Vida için 30 dedik 40 dedik ancak sonunda acı gerçekle yüzleşiyoruz. 15 milyona fit miyiz? Yoksa kalsın mı?

kim dedi resmi hesap mı yoksa renkli medya mı ?

Aboubakar, Kagawa, Ospina'yı kimi satarak alacaksın arakadaşım onu da yazsaydın keşke. Eğer bu kadroda Vida satılacaksa onun yerine de adam yazmalısın

kimseyi satmadan :)

Etiketler: