2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4670565 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Kesinlikle tam 4-3-3 un oyuncusu , kanat gibi değilde iç sağ oyuncusu Töre , tek pas , al-ver ve içe kat etme herşey var
Töre yedek başlarsa sezona ben diyecek bir şey bulamam çünkü modda olurum  :D Skoru alınca Quaresma ve Tolgay girer , harika yaptıkları

dakika yeme işini başarı ile sürdürürler.

Özellikle Lig maçlarında Quaresma'nın keyfi beklenmez. İlla oynayacaksa ters ayak ile açsın yalnız dikkat orada da Caner var , top kavgası banko  :icool:

Bir de sola çok mahkum oluruz sanki. Babel - Töre benim 11'im.

Çevrimdışı worns

Ben sağ bek konusunda o kadar rahat değilim. Üst düzey bir takviye gelmese de Gökhan'ı ikame edecek bir oyuncu mutlaka alınmalı.

Gökhan Gönül'ün fiziksel durumu herkesin malumu. Sezonu da erken açtı sakatlık vs çok olası. Dorukhan daha çok orta saha rotasyonunda düşünülüyor. Sağ bek performansı açısında Necip'ten fazlasını verebileceğini sanmam.

Adriano'yu sağa çekmek takımın komple dengesini bozabiliyor. Soldaki varlığından da mahrum kalıyoruz.

Ortalama da olsa bir sağ bek takviyesi gerekiyor. Maliyeti uygun olsun hatta genç görece deneyimsiz biri de olabilir. Önemli olan birinci mevkisi bek olsun. Gerek fiziksel gerek mental açıdan pozisyonun bilgisine sahip olsun. Necip vb en çok bu özelliklere sahip olmadıklarından ciddi maçlarda büyük sorunlara neden oluyor/olacaktır.

Rafael ciddi bonservis ve maaş demekti. Zaten sevmediğim bir oyuncu ama ben de zaten sınırlı kaynağın bir kısmının buraya ayrılmasına sıcak bakmıyorum. Bonservissiz ya da ingilterede ıskartaya çıkanlardan kiralık şöyle max 1 milyon kontratlı bir oyuncuyla işi çözmeye çalışalım.

Dennis Diekmeier olabiliyorsa çok makul seçenek.
Böyle bir adam var.
https://www.transfermarkt.com.tr/michel/leistungsdaten/spieler/77262/plus/0?saison=ges

Bunu kiralayabiliriz
https://www.transfermarkt.com.tr/fankaty-dabo/leistungsdaten/spieler/186926/plus/0?saison=2017

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet haklısın @Necmi Abi Love ile Negredo'ya da dünya paraları vererek bu kontratları imzalatan da Bilic'ti. Ah be Bilic gider ayak yaktın bizi
Bana Bilic deme abi bana Bilic deme :akuma: :steamed: :steamed:

Kendime hakim olamıyorum bu herifin adını duyunca

Devre arası Takım 5 puan önde iken Beni bırakın gideyim diye direten , gitmesine izin verilmeyince de Takimi sabote eden ve şampiyonluğu göz göre göre veren adamin adını anmayin

Not : Şampiyon olmamız halinde sözleşmesi otomatik olarak uzayacaktı ve Bilic bu ihtimali ortadan kaldırmak için Takimi çok güzel sabote etti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Taze transferimiz Domagoj Vida
Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Acıbadem Sports'ta gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde kan tetkikleri yapılan Vida; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak- burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak ve radyolojik testlerle tamamlandı.

Saygılar

Konserden para gelmiyor fazla diye duymuştum  :alala: Sanki Vodafone sponsorluğunun şartlarından biri gibi kalmış aklımda..
Konser biteli 20-15 gün oldu düzelmemiş mi hala bu çimenler yahu
Hayır abi yanlış hatırlıyorsun

Konserleri Vodafone düzenliyor Fakat masraflar düştükten sonra kalan paranın tamamı bizim oluyor anlaşma bu şekildeydi buda Vodafone nin bize yaptığı güzelliklerden biriydi

İspanyol gelmesin
Guti haz ile birlikte coşar burada I like to movit movit :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lens de Töre de cok iyilerdi. Q7'siz Besiktas keyif veriyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

haydaa :)

Babel'de kesik yer böyle giderse kanatlarda lens-töre'yi izleyebiliriz :D

haydaa :)

Babel'de kesik yer böyle giderse kanatlarda lens-töre'yi izleyebiliriz :D

Karizma olmasin da.. Töre Lens Babel güzel döner.

Çevrimdışı El Nino

Lens - Töre - Oğuzhan - Tolgay dörtlüsü sert deplasmanlarda iş yapmaz. B36 amatör takım. Bizim oyuncularımız ile onları kıyaslamak Şahin ile Ferrari gibi gelir

Lens - Töre - Oğuzhan - Tolgay dörtlüsü sert deplasmanlarda iş yapmaz. B36 amatör takım. Bizim oyuncularımız ile onları kıyaslamak Şahin ile Ferrari gibi gelir

Rakip cok zayif haklisin ama Q7 ve sert deplasmanda skor katkisi dersen orada bir dur derim.

Çevrimdışı worns

Marca Diego Reyes ile ilgilendiğimizi yazmış.

Çevrimdışı abdusta

Karizma olmasin da.. Töre Lens Babel güzel döner.

Hoppa sataşma var.!!

Beşiktaş aleyhinde, zarar verme maksatlı yazılar, bağlantılar paylaşılamaz; forum aracılığıyla yayılmasına katkı verilemez.

Forum Kuralları

forum kuralları göreve!!

saygılar

Çevrimdışı underworld

Stoper kontenjanımız doludur, istemeyiz.

Çevrimdışı underworld

Guti haz ile birlikte coşar burada I like to movit movit :ishock: :ishock:
Guti ye, ilhan a çok fazla anlam yüklemeyelim.
Ters bir durumda yersiz tepki olmasın sonra.

Hoppa sataşma var.!!

forum kuralları göreve!!

saygılar

Fikirlere moderasyon islemez..

Saygilar!

Vida giderse diye seetmiş olabilirler

Çevrimdışı mylife1903

abi maçı izleyemedim ama sosyal medyadan okuduğum kadarıyla standart kalıplaşmış küfürler işte.
Az yaratici olmak lazim
Yeni seyler denemeliyiz

Vallaha bence yüklemeliyiz

Geçen antrenmanda Guti orta saha oyuncularına

İlhan da Forvetlerle özel olarak ilgileniyor ve ne yapmaları gerektiğini tek tek gösteriyordu oyunu durdurup

Tecrübelerini aktarıyorlardi

Hatta geçenlerde Hoca bile oyuna müdahale etti bir taç atışını beğenmedi önce oyuncuları fırçaladı sonra topu aldı taç atışı yapılırken diğer oyuncularımızin nasıl yaklaşlasmalari ve nasıl koşu atmaları gerektiğini gösterdi oyunculara

Çevrimdışı mehmetthedum

Bize sağlak stoper gerekmez artık.. pepe var, o gitse enzo var, o olmasa fatih var..

Solaklardan alalım.. 1,5 kira + 3,5 alım opsiyonuna ; maaşı yıllık 1,8 milyona nicholas deyin veya bruno martins indi deyin , bak onlar olur. (Indi için opsyon 7 bile olabilir)..

Stoper rotasyonunda şöyle bir şey olabilir mesela ;

Martins indi -------- enzo roco
Atınç nukan --------fatih aksoy
(Medel)---------------(necip)

* vida nerde  pepe nerde diye soranlara ;  vida'yı 25'e gönderirim, pepe'yi de abuş'un bonservisi 20'den 15'e çekmek için  portoya  .. tasarruf ettiğim 8,5 milyon yıllık maaş ve  (tosiç ile mitro dahil 18,4 milyon bonservis ile kâra geçerim. 4 stoperin Yaş ortalaması 24'e düşer.. 5 sene kafam rahat eder.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2018, 14:18:22 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı underworld

José Macías
Diego lainez

Forum ahalisi, bu 2 Meksikalı kardeşi takip edin derim.
İkisi de 18 yaşında henüz yolun başında.
Boş vaktim olsa pc başında detay, analiz, gif kasıcam ama şartlar müsaade etmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Başak'ın stadında oynadığımız Gaziantep maçı idi. Geri pası atan Atiba idi. Atiba'nın böyle olaylı geri pasları oldu. O konuda sabıkalı biraz.
lyon maçındada fabriye yüklendik ama orda hata atibanındı. fabrinin hatası gelişine vurmamak oldu
yoksa atiba fabriden daha müsaitti topu çıkartmak için fabriye dönmemeliydi.

Çevrimdışı kyiv

Dün akşam maçın skoruna bakarak değil daha ziyade istek takım oyunu vesaire bakarak iddaam var:

Bu sene Oğuzhanın gol ve asist olarak zirve yapacağı bir yıl olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoper kontenjanımız doludur, istemeyiz.
Belki de boşalacaktır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Eee hadi ömrümüz bitti, olacaksa olsun gayrı
Belki de boşalacaktır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: