2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4635140 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

sence ;
everton, westham , liverpool böyle bir şey düşünür mü ?

alan takım kim bilmiyorum. beşiktaş böyle bir şart koşmuş olsa sence bu transferi engeller miydi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Everton > rojo = 30 m £
Everton > digne > 17 m £
Deniyor
Digne sol bek.

Mina'dan vazgeçmişler, o da iyi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kıyaslama yapmadan duramayacağım. Dün akşam çok kısa renkli maçını izledim. Galatasaray yine alttan yetenekli bir genç bulmuş Yunus diye. Hani diyoruz ya bizim kadromuz şöyle iyi şöyle potansiyelli falan. Valla benim izlediğim Beşiktaşta genç yetenek diye lanse edilenlerin hepsinden yetenekli bu çocuk. Allah rızası için bizim alt yapı ne yapıyor senelerdir? Yahu 10 senede tesadüf mesadüf 1 tane yetenekli adam keşfedilemez mi? Adamlar yine çıkarmış bu sene. belki her sene çıkaramıyorlar ama bizden daha üretken oldukları kesin. Yeminle kıskanıyorum sinir oluyorum nasıl bir altyapımız var anlayamıyorum. Hadi altyapıyı da geçtim gurbetçi olarak daha pişmiş olarak aldıklarımızda işe yaramıyor.
Yine çıkarmışlar falan diyorsun da, 10 senedir kimi çıkardılar?

Kaldı ki çıkan bir şey de yok, iki hazırlık maçında iyi oynadı diye adam çıkmış mı oldu?

UEFA kadrosuna koyacak altyapı oyuncuları yok, Bandırmaspor'a bedava verdikleri Birhan diye bir oyuncuyu para verip geri alıyorlar.

Cidden anlamıyorum bazı taraftarımızda  olan şu "renkliler yapıyor, biz yapamıyoruz" konpleksini.

Çevrimdışı underworld

alan takım kim bilmiyorum. beşiktaş böyle bir şart koşmuş olsa sence bu transferi engeller miydi?

komik rakamlar olmadığı sürece böyle bir şart olamaz.
hadi diyelim böyle olsun ama bu zamana hiç renk verilmez mi , ingilzilerden hiç sızıntı olmaz mı ?

Çevrimdışı kyiv

Necip gayet yeterli yeri geliyor sağ bek oynuyor yeri geliyor stoper oynuyor yeri geliyor ön libero'da kendi mevksinde gayette iyi oynuyor.

Liverpool'la oynarken balotelli'yi de durdurdu.Napoli ile oynarken napoli orta sahasını da durdurdu.

Ne zaman şans verilse elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Yok yetersiz demiyoruz belli bir kalitesi var elinden ne geliyorsa onu yapmaya calısıyor diyoruz stoper'de sağ bek'te ön libero'da.

Niye biz alt yapıdan oyuncu satınca şansın ağa babası oluyor ?

Leipzig(alman) takımı futbolu bilmiyolar mı adamlar ? Onca zaman izlemişler atınç'ı ?

Takımda kalsaydı ilk 11 oynarmı demişsin geçen sene kiraladığımızda şampiyonlar ligi maçında oynattık tosic sakatlanınca ? gs oynatıyor mu alt yapıdan çıkma oyuncusunu şampiyonlar ligi maçında yada ilk 11'de ? Varmı takımında alt yapı oyuncusu ?

Hepsi savunma demişsin ? Muhammed enes durmuş var ? Sedat şahintürk var kiraladık onu ? Adem büyük var ?

Emer çolak kim yav ? Arap liginde para kasıyor şuan.gs'den çıkanlar Arda gibi ADAMlar işte...

Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki rakipler her sene 5-10 alt yapıdan oyuncu çıkartıyor bi biz çıkartamıyoruz bizim çıkarttıklarımız satılıyor atınç nukan şans oluyor.Yada başka takıma kiralıyoruz sedat şahintürk gibi kendini geliştirmesi için.

-Necip 1 maç süper oynar, 2 maç idare eder, 3. maç çok çok bariz bir hata yapar.Madem Necip o kadar iyi neden stoperler alıyoruz?Neden Atiba ile yeniden anlaşıyoruz? Geçen sene Medeli neden aldık? Necip yanlış anlaşılmasın takımda yer alsın fakat Necip var diye şu pozisyona da transfer yapmayalım diyemiyoruz. Demek ki Şenol Güneş de her nekadar en çok çalışan Necip de dese sonunda transfer istiyor.

-Şansın ağababası çünkü Liepzig haricinde talip olan var mı? Liepzigde birşey yapabildi mi? Biz de birşeyler yapabildi mi? İdare etmekten bahsetmiyorum. Oynadığı pozisyonun bankosu olabildi mi? Yedek veya yedeğin yedeği olmak değil.

- Muhammed Enes Durmuş? Sedat Şahintürk? Hoca yaz kamplarında bile düşünmüyor.

- Rakipler her sene oyuncu çıkarıyor demedim. Bizden daha üretken dedim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ganso diyorlar.

Zamanında bu adamın oynadığı futbola hayrandım ve neden Brezilya dışına ıkmıyor diye şaşırıyordum.

Geçen sene Sevillada 11 maç - 3 gol - 4 asist oynamış.

Alınabilir bir risk mi iyice değerlendirmek gerekir.

Çevrimdışı underworld

Digne sol bek.

Mina'dan vazgeçmişler, o da iyi.

mina yı sonuna kadar kovalayılacak gibi duruyorlar.
adamlar mina yla yatıp mina yla kalkıyorlar.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 14:19:33 underworld ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kaldı ki çıkan bir şey de yok, iki hazırlık maçında iyi oynadı diye adam çıkmış mı oldu?

UEFA kadrosuna koyacak altyapı oyuncuları yok, Bandırmaspor'a bedava verdikleri Birhan diye bir oyuncuyu para verip geri alıyorlar.

Cidden anlamıyorum bazı taraftarımızda  olan şu "renkliler yapıyor, biz yapamıyoruz" konpleksini.

Milne' nin dediği gibi "Sergen gibi bir çiçek 40 yılda bir doğar" onun dışında altyapıdan şu koşullarda birşey beklemiyorum.
Almanların altyapısı Mustafa Doğan gibi kazmayı milli takımda oynayacak seviyeye getirebiliyordu.

Elimde olsa altyapıyı tamamen kapatır, her sene Almanya-Belçika-Hollanda' dan genç gurbetçi oyuncu transfer edip kulüplerinde 1 sene daha oynamalarına izin verirdim.

Çevrimdışı kyiv

Bazılarına göre de herşey süper altyapı süper, hoca süper, başkan süper, futbolcular süper...Fikirler çarpışıyor ben kimsenin fikrini kompleks olarak algılamam o da onun düşüncesidir. Ha siz diyorsanız ki bizim altyapı yeterlidir. Ona da eyvallah...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bazılarına göre de herşey süper altyapı süper, hoca süper, başkan süper, futbolcular süper...Fikirler çarpışıyor ben kimsenin fikrini kompleks olarak algılamam o da onun düşüncesidir. Ha siz diyorsanız ki bizim altyapı yeterlidir. Ona da eyvallah...
Ad hominem'e gerek yok.

Bizim altyapı süper diyen yok, ama gidip örnek olarak Galatasaray yine çıkarmış falan dersen komik olur.

Soruyorum, kimi çıkarmış Galatasaray 10 senedir?

Şu anda bu ülkede altyapısı iyi durumda olan 3 takım var:
Bursaspor
Trabzonspor
Altınordu

Başka da örnek verilebilecek bir kulüp yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

-Necip 1 maç süper oynar, 2 maç idare eder, 3. maç çok çok bariz bir hata yapar.Madem Necip o kadar iyi neden stoperler alıyoruz?Neden Atiba ile yeniden anlaşıyoruz? Geçen sene Medeli neden aldık? Necip yanlış anlaşılmasın takımda yer alsın fakat Necip var diye şu pozisyona da transfer yapmayalım diyemiyoruz. Demek ki Şenol Güneş de her nekadar en çok çalışan Necip de dese sonunda transfer istiyor.

-Şansın ağababası çünkü Liepzig haricinde talip olan var mı? Liepzigde birşey yapabildi mi? Biz de birşeyler yapabildi mi? İdare etmekten bahsetmiyorum. Oynadığı pozisyonun bankosu olabildi mi? Yedek veya yedeğin yedeği olmak değil.

- Muhammed Enes Durmuş? Sedat Şahintürk? Hoca yaz kamplarında bile düşünmüyor.

- Rakipler her sene oyuncu çıkarıyor demedim. Bizden daha üretken dedim.

Sadece şunu eklemek lazım. Senin altyapın benim altyapım olayı hikaye, hepsi birbirinden kötü.
Bununla birlikte cinconun 2000 doğumlu iyi bir jenerasyonu olduğunu söylüyorlar ancak bu iklimde hiçbirinin yaşaması mümkün değil.
Kıssadan hisse al birini vur ötekine.

Altyapı hikayesini şöyle bitireyim. Tigana zamanında geldiğinde şunu demişti;
"Ben, elimdeki oyuncu kadrosunun bütün altyapı eğitimlerini aldığını düşünerek sadece taktik çalışacağımızı düşünüyordum ama yanılmışım, şu an topu stop etmeyi çalışıyoruz" demişti.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Ad hominem'e gerek yok.

Bizim altyapı süper diyen yok, ama gidip örnek olarak Galatasaray yine çıkarmış falan dersen komik olur.

Bursaspor
Trabzonspor
Altınordu

boşver ona göre gs nin herseyi iyi zaten.. övdüğümü düsünmesin diyor överek konusuyor o da cok ayrı bi şey :)

Çevrimdışı f_madida

Ad hominem'e gerek yok.

Bursaspor
Trabzonspor
Altınordu

Altyapisi duzgun olan Trabzon var o da mecburiyetten biraz. Bursa'nin idare eder, Senol Gunes zamani butce yoksunlugunda parlatabildikleri bir iki oyunculari vardi cogunu sattilar ama yine yetisiyor.

Asil altyapi isine kendini veren, meyvesini yiyen Altinordu. Bunlarin disinda hangi buyuk takim oyuncu yetistirmis. 

Necip Turkiye'de her takimda rahat ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu, hic bosuna gommeyin. Serdar Aziz'in, Mehmet Topal'in adam yerine konuldugu bir lig burasi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Ad hominem'e gerek yok.

Bursaspor
Trabzonspor
Altınordu

Galatasaray yarıştığımız yarışacağımız kulüp olduğu için Galatasaray ile kıyaslıyorum. Ne yani Bursayla mı kıyaslayacağız koskoca Beşiktaşı? Galatasaray yine çıkarmışın açıklaması : Bana göre yetenekli gördüğüm bir genç olduğu için dedim. Emre Belözoğlu, Arda Turandan sonra yetenekli bir sol ayak bulmuşlar. Biz burada Beşiktaşlı olduğumuz için varız ama aynı zaman da futbolseveriz. Beşiktaşın hayrına olabilecek tespitler varsa bunu da yarıştığımız rakiplerle kıyaslayarak yapmanın hiçbir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı f_madida

Sadece şunu eklemek lazım. Senin altyapın benim altyapım olayı hikaye, hepsi birbirinden kötü.
Bununla birlikte cinconun 2000 doğumlu iyi bir jenerasyonu olduğunu söylüyorlar ancak bu iklimde hiçbirinin yaşaması mümkün değil.
Kıssadan hisse al birini vur ötekine.

Altyapı hikayesini şöyle bitireyim. Tigana zamanında geldiğinde şunu demişti;
"Ben, elimdeki oyuncu kadrosunun bütün altyapı eğitimlerini aldığını düşünerek sadece taktik çalışacağımızı düşünüyordum ama yanılmışım, şu an topu stop etmeyi çalışıyoruz" demişti.

Kurdanspor iyi gommus. Yalniz hakkaten bazi temel egitimlerde eksiklik var. Necip'i mesela 14 yasinda Almanya'ya gondersek simdi en az Ilkay kadar oynuyor olurdu. Ilk ciktiginda gayet yetenekli bir cocuktu ama nerede duracagini bile tam olarak bilemiyordu. Hatta Ernst her mac eliyle gosteriyordu sen surayi kapat, burada pas bekle vs diye.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kurdanspor iyi gommus. Yalniz hakkaten bazi temel egitimlerde eksiklik var. Necip'i mesela 14 yasinda Almanya'ya gondersek simdi en az Ilkay kadar oynuyor olurdu. Ilk ciktiginda gayet yetenekli bir cocuktu ama nerede duracagini bile tam olarak bilemiyordu. Hatta Ernst her mac eliyle gosteriyordu sen surayi kapat, burada pas bekle vs diye.

Necip'i yanlış hatırlamıyorsam Ertuğrul zamanında "Beşiktaş Lampard' ını buldu" haberlerinde tanımıştım.

Çevrimdışı underworld

İster kabul edin ister etmeyin 3 büyükler arasında gs daha üretken.

Semih diye birini Urfalı aptinin yanına koyup oynattılar.
Hadi şimdi bizde pepe nin yanına fatihi koyup oynayalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray yarıştığımız yarışacağımız kulüp olduğu için Galatasaray ile kıyaslıyorum. Ne yani Bursayla mı kıyaslayacağız koskoca Beşiktaşı? Galatasaray yine çıkarmışın açıklaması : Bana göre yetenekli gördüğüm bir genç olduğu için dedim. Emre Belözoğlu, Arda Turandan sonra yetenekli bir sol ayak bulmuşlar. Biz burada Beşiktaşlı olduğumuz için varız ama aynı zaman da futbolseveriz. Beşiktaşın hayrına olabilecek tespitler varsa bunu da yarıştığımız rakiplerle kıyaslayarak yapmanın hiçbir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.

Emre çıkalı 20 sene olmuş, herif 40 yaşına geldi. Adam Nihat'la yaşıt.

Arda çıkalı da 13-14 sene olmuş.

"Galatasaray yine çıkarmış" diyince, cümle anlamını kaybediyor. Her 10 senede bir adam çıkarıyorsa, yine çıkarmış demek komik oluyor.

Altyapı karşılaştırması yapıyorsan, ikisi de kötü. Bizim 100 üzerinden 15'se, onların 100 üzerinden 20.

Diğer tarafta 70'ler 80'ler var, biz niye 20'ye bakıyoruz?

Çevrimdışı f_madida

14 yabancinin oynadigi ligde genc altyapi oyuncusunun hatalarina tahammul edilecek bir ortam yok artik. Dahasi Anadolu klupleri de tabiri caizse camiz gibi ortasaha oyunculari oynuyor, oyle 20 sene oncesinin maclari gibi vasat Turk oyunculara basit calimlar atarak kendini parlatmak da mumkun degil.

Çevrimdışı f_madida

Oynattilar da ne oldu? Keske Semih geri donse, gsnin defansinda tam bir saatli bombaydi. Sayisiz macta adamlari sabote etti. Come to gs Semih, we miss you!

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabancı sınırlaması kalkar kalkmaz da şutladılar.

Heriflerin yetiştirdiği Semih Kaya şimdi Çekya'da, Emre Çolak Arabistan'da. Adamlar daha 26 yaşında, oynadıkları seviye ortada.

Aydın Yılmaz 6 ay boşta kaldı, şimdi Adana Demirspor'da. Kalecileri felaket, es kaza oynamasın diye kadroda 2 yabancı kaleci tutuyorlar.

Başka da aklıma gelen oyuncu yok son 10 senede çıkardıkları.

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 14:49:37 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

14 yabancinin oynadigi ligde genc altyapi oyuncusunun hatalarina tahammul edilecek bir ortam yok artik. Dahasi Anadolu klupleri de tabiri caizse camiz gibi ortasaha oyunculari oynuyor, oyle 20 sene oncesinin maclari gibi vasat Turk oyunculara basit calimlar atarak kendini parlatmak da mumkun degil.

Bir de şöyle bir durum var. Real Madrid komple genç oyuncuyla maça çıkıyor, gençler maça öyle bir asılıyor ki şaşırıyorum.
Ya da Avrupada herhangi bir genç oyuncu maça girdiğinde kendisine verilen fırsatın o kadar farkında ki, onu değerlendirebilmek için ölümüne oynuyor.

Bizimkiler dizide misafir sanatçı, akvaryumda balık.
İki pas atabilene alkış, 1 kşiyi çalımla geçebilene tezahürat, peki süreklilik o yok.

İyi oynayamayabilirsin ama kötü mücadele edemezsin.
Yine de iyi oynamak ve rol çalmak için kendini zorla.

Çevrimdışı underworld

Oynattilar da ne oldu? Keske Semih geri donse, gsnin defansinda tam bir saatli bombaydi. Sayisiz macta adamlari sabote etti. Come to gs Semih, we miss you!
Aynen oynattılarda 2+1 şampiyonluk yaşamış.

Çevrimdışı kyiv

Altyapı karşılaştırması yapıyorsan, ikisi de kötü. Bizim 100 üzerinden 15'se, onların 100 üzerinden 20.

Diğer tarafta 70'ler 80'ler var, biz niye 20'ye bakıyoruz?

Haklısın 70lere 80lere bakmak lazım fakat onlar yarışmacı değil. Ligde 5. de bitirse 10. da bitirse sorun olmayacak takımlar. Biz nispeten yarışacağımız rakiple kıyaslıyoruz.

Çevrimdışı Necmi

Kıyaslama yapmadan duramayacağım. Dün akşam çok kısa renkli maçını izledim. Galatasaray yine alttan yetenekli bir genç bulmuş Yunus diye. Hani diyoruz ya bizim kadromuz şöyle iyi şöyle potansiyelli falan. Valla benim izlediğim Beşiktaşta genç yetenek diye lanse edilenlerin hepsinden yetenekli bu çocuk. Allah rızası için bizim alt yapı ne yapıyor senelerdir? Yahu 10 senede tesadüf mesadüf 1 tane yetenekli adam keşfedilemez mi? Adamlar yine çıkarmış bu sene. belki her sene çıkaramıyorlar ama bizden daha üretken oldukları kesin. Yeminle kıskanıyorum sinir oluyorum nasıl bir altyapımız var anlayamıyorum. Hadi altyapıyı da geçtim gurbetçi olarak daha pişmiş olarak aldıklarımızda işe yaramıyor.
bu olay biraz komşunun tavuğu olayı yoksa bana söylesene alt yapılarından çıkarttıkları birini
hep birilerini çıkartırlar vay şöyle böyle oyuncu denir bir sene sonra adını bile duymazsın.

Etiketler: