2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624541 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Bekliyoruz

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

oldukça yeterli yedek için birkaç hamle ile ortalığı dağıtırız :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Atiba madem 1 yıl daha kalıyor. Bırakınca da kulüpte kalsın bari değsin sözleşme uzattığımıza.
Fiziği yerindeyken bile zihni ile oynadığı açıktı , bu sebeble al sana bir 6 numara bireyselcisi extradan. Başkan personel almadım diye yine sevinir.

8'e de Guti el atsa arada  :D bu işi çözeriz 2 sene içerisinde diye hissediyorum. Bunların başında bir bekçi olması mecburi!

Çevrimdışı savaş altay

Kesin ise bence doğru karar.Zaten orada bir sıkıntı olacaktı.Atiba 'nın yerini doldurmak zor olacaktı.Atiba rotasyon olarak kalırsa harika katkı verir yine.Onun yaptığı alan kontrolünü kimse yapmıyor.Artık idareli kullanıldığında kesinlikle verimi de yükselecektir.Gönül de böyle mesela.

Babel bence kalırsa orta alanda kullanılacak.Bunun yanında Adriano da orta alanda daha çok olacak gibi.
İşe yarar elbetde yeterli sayıda yedek var , Ligimizde bazı pozisyonlarda iç huzur için bile bazı isimlere muhtacız  :evillol:

Mesela Adriano yedek olarak kalması teklifi kesinlikle götürülmeli. Futbolu bırakmıyorsa kal , abi ol takıma. Neşen var , iletişim sorunun yok.

Siyah kramponlarını da geri giy bu arada  :D Misal Caner yeni sol bek ile rekabete kalkarsa sezon başı , sıkıntı olur  :icool: 

Elde olan oyuncuların Planlamasından endişeliyim.

Çevrimdışı savaş altay

çaktırma avrupada yiyenler var hala :D
Lig'de de iyi yedek olacağı kaçınılmaz. İyi isimler olacak klübede gerçekten.

Çünkü Töre dolduruyor.. Kondisyonu gelince daha çook 18 üzerine bir şey olmamış gibi gelecek.

Çevrimiçi Necmi

Babel servis yapar , Abu da zaman zaman servis yapar , kagawa=kagawa Tr için yeterli , Töre taşısın , ortalık karışsın  :icool:
kagawa her yer için yeterli
klasik on numara tanımına uyan dünyada kaç tane oyuncu varki zaten
barçaya koy oynar reale koy oynar eplde oynar juveye koy oynar
yok bu adamı bize yedirmezler.

Çevrimiçi Necmi

adrianoyu nasıl orta sahada düşünüyorki insanlar bunu anlayamıyorum
bekte oynayıp orta sahaya destek vermekle direk orta saha oyuncusu olarak oynamakta
bayağı fark var. Bek oynarken geride kalıp soluklanabiliyor ama merkezde 45 dakika bile
dayanamaz.

Çevrimdışı Liquidator

yok malesef en yakın orduda var ama adidas mağazası bulursan ordan alabilirsin formayı

Adres: Kemerkaya Mahallesi, Uzun Sk. No:16, 61200 Trabzon Merkez/Trabzon  Adidas burda bulabilirsin
büyük ihtimal

istersen orduya gelebilirsin 180 km  :D pekde fazla sayılmaz yolda güzeldir.

ORDU KARTAL YUVASI
Bahçelievler mahallesi, Atatürk Bulvarı Orman Apartmanı No:157 Altınordu/Ordu Telefon : 0452 222 19 03
Teşekkür ederim Necmi abi.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

atiba ile 750 bin € anlaşılmış bu arada.
Murat Özen 1 milyon diyor,onun dedikleri daha doğru çıkıyor genelde

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

banane karakterinden kız vermeyeceğim gol atsın maç kazandırsın yetiyordu. :bandit:
Kız vermeyecektik de, bonservisine 22 milyon Euro verecektik. :)

6 ay sonra beni satın dese, en az 10 milyon zarar yazardık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Chadli denilince aklıma tottenham ve fizik geliyor.
Umarım iyi çıkar.

Çevrimdışı mylife1903

Chadli denilince aklıma tottenham ve fizik geliyor.
Umarım iyi çıkar.
Maasi onemli. Gerceklesirse maasina gore degerlendirmek gerekecek
Afrikali ozellikle kuzey afrikali almamak lazim
Bu cocuga 3.5 falan maas verilirse babel isyan eder kendini asar

Çevrimdışı mehmetthedum

Chadli gelirse ben anlarım ki hem saf on numara gelmiy(ya da devre arasına gelecek)  hem de duruma göre  babel devre arası gidecek diye de anlarım..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 milyon euro...
750.000 € verilecekmiş

İyi oldu kalsın 1 yıl daha Medeli yedeklesin

Medel sakatlanirsa veya stoper oynamak durumunda kalırsa epey lazım olur bize
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Vida olayında hiç ses çıkmıyor, korkuyorum.

Çevrimdışı celiker1

Atiba'nın kalması isabetli oldu.Medel'i istediğimiz zaman stopere çekme opsiyonumuz oldu.Bana kalsa başka stoper almam.Pepe ve Roco alternatifi sırasıyla Medel-Fatih-Necip olarak sezona girerim.Çok gerekirse devre arası trransfer yaparım.Düşüncelerim tamamen kulüp ekonomisi ile alakalıdır
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2018, 11:42:11 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Via Besiktas istihbarat

Kim bu arkadaş ? Veli mi ? Ozi mi ? Aslında Aklıma direkt Töre geldi ama o da evlendi :D

Biraz önce bir arkadaşım WhatsApp tan bir fotoğraf gönderdi..Burada paylaşmayacağım..uzun yıllardır takımda olan ve maaşını da tıkır tıkır alan bir oyuncumuz sakat olduğu gerekçesiyle idmanlara katılamıyor..bugün de bir mekanda eğlenirken görüntülenmiş..
Fizyoterapist eşliğinde yeteri kadar çalışmadığı ve seansları aksattığı söyleniyordu..İnanmıyordum..Hakikaten doğruymuş..Hem fizik hem kafa olarak bitmiş..
Ama hala maaşını tıkır tıkır alıyor..
Takım bugün idman yaptı..
Bizimki karı kız kovalıyor...
Kardeşim anladık sözleşmen var..Ama yukarıda da Allah var..
Madem profesyonelsin sözleşmenin gerekliliklerini yerine getir..
Paraya çok ihtiyacın varsa da simit sat onurlu yaşa..
Ayıp ediyorsun artık..
Veli Kavlak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

Vida olayında hiç ses çıkmıyor, korkuyorum.
Benim tahminin is bitti alacak takim tatilden döndükten sonra aciklayacak bizlik bisey yok yani :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı celiker1

Duran top çalışması üzerine kendini geliştirmiş,bu konuda marka olan antrenörler var mıdır?Varsa böyle bir kişiyle anlaşıp,her gün takıma antreman sonrası  yarım saat duran top(korner,yandan kullanılan serbest vuruşlar vs.) çalıştırması   hakkında düşünceniz ne olurdu?
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2018, 11:55:40 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Duran top çalışması üzerine kendini geliştirmiş,bu konuda marka olan antrenörler var mıdır?Varsa böyle bir kişiyle anlaşıp,her gün takıma antreman sonrası  yarım saat duran top(korner,yandan kullanılan serbest vuruşlar vs.) çalıştırması   hakkında düşünceniz ne olurdu?

Keşke derim ne düşünücem.. frikiklerdeki direk kaleye şutlar hariç, standartın dışında  calışılmış ve güzel degişik goller görmeyeli asır oldu.. takımca yapılan isler keyif de verir..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Nacer Chadli

377 maç

100 Asist

68 Gol

İstatistikleri fena değil

Atiba'nın kalması isabetli oldu.Medel'i istediğimiz zaman stopere çekme opsiyonumuz oldu.Bana kalsa başka stoper almam.Pepe ve Roco alternatifi sırasıyla Medel-Fatih-Necip olarak sezona girerim.Çok gerekirse devre arası trransfer yaparım.Düşüncelerim tamamen kulüp ekonomisi ile alakalıdır
Rocco as stoper için alınmış

Sadık-Ersan veya Atınç gibi düşük maliyetli bir stoper daha alıp stoper transferini kapatmayı dusunuyormusuz

Sağ bek kesin alınacakmış hoca ısrarla sağbek diyormuş

Via Beşiktaş istihbarat

10 numara için görüşmelerin sürdüğünü söylediler..
Dün gece de belirttim bunu..
Daha ayrılacak oyuncu var gibi görünüyor..
Kagawa tek ilgilenilen isim değil..
Var 1-2 tane 30 yaş altı 10 numara görüşülen..

Chadli gelirse quaresma - Babel - lens üçlüsünden biri ile yollar ayrılır gibi görünüyor.Ama istenilen oyuncular olmazsa chadli o bölgede oynatılır mı bilmiyorum..Sanmam..10 numara için görüşmeler sürüyor..

Via Beşiktaş istihbarat

En az 4-5 oyuncunun ayrılması planlanıyor...

Emre Akbaba için son bir girişim daha yapılacak..

Bacca bize olur mu ?

Via Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı underworld

Chadli yi sağa atıp daha kalıplı bir takım mı istiyorlar acaba?

Etiketler: