2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4618795 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi Oğuzhan bundan 3 sene önce daha mı güçlüydü? Bu çocuk açılmadan 40 50 metre diagonal pas atabiliyorsa top yetiştirememe sorunu ne ara çıktı? Ben söyleyim; "topa kız gibi vuriiiiir" gibi her tarafı yamuk olan bir safsatadan.
yok dostum o safsata falan değil bizim kız takımında ondan iyi vuran çok oyuncu var :D
ozinin güçsüz olduğu maçta her halinden belli oluyor. Buda güven kaybına neden oluyor. yetersiz kalıyor
her pozisyonda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Özellikle Totenham'da çok beğenirdim ben bunu. buradan daha yukarı gider diyordum ama Bromwich'e düştü. Bir ara çok dikkat çekiyordu ama sonra düşüşe geçti.

28 yaşında daha 2-3 sene bizde oynarsa kökenlerine geri dönüp güzel bi paraya Araplara satabiliriz. Ayrıca Epl görmüş bir oyuncu en kötü aynı yere geri döner. Ben olumsuz bulmuyorum. Olursa iyi transfer olur ama 10 için Kagawa'yı tercih ederim :)
Quaresma satılırsa, Kagawa'yı da alabiliriz diye düşünüyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

İnsan üzülüyor bizi engelleyen hiçbirşey yok yine son dakikaya bırakıyoruz santrafor işini. Negredo meselesi niye bu kadar uzadı anlayamıyorum. Belli işte adam parasını almadan gitmeyecek. Verin gitsin kalabalık yaratmaktan başka hiçbirşey yapmıyor. Verimsiz 1 Allahın kulu gitmezken biz Atibanın teklifini kabul ediyoruz. Atiba çok istiyorsa atacaktı 500 bine imzayı he performans gösterir 1 sene daha uzatırdık. Anlayamıyorum. Fenrbahçe ve Galatasaray bizden çok daha kötü durumda transfer yaptılar. Maçları alacak pozisyona transfer yapıyorlar. Onyekuru da Ayew de iş görecektir bu sene. Biz??? Basbas bağıran eksik mevkiiye 2 aydır transfer yapamadık. Bu hazırlık dönemini verimli geçirmemenin acısını yıl içinde göreceğiz.Hazırlık kampını yapanlar kiralık gidecek asıl 11 oynayacaklar aylar sonra gelecek. Nasıl iş anlayamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Artık rakiple uğraşmaktan çok hakeme odaklanmalıyız. Gelen rakipler yuhlanabilir ancak küfür olmuyor yazık günah cezaya harcadığımız parayı altyapıya harcayabiliriz. İlla küfür edeceksek Avrupa Ligini bekleyelim. Ben rakipten çok hakemi baskı altına tarafındayım. ıslık ve yuh güzel bir ikili. Hakkı verildiğinde sonuçları ortadadır. Fenerbahçe kim ki onları kaale alıp küfür edecem?
bizim stadda zaten rakiple uğraşılmıyor. Artık taraftar maçın içinde
derdi pozisyon oluyor top rakipteyse ıslık baskı top bizdeyse marş destek
geçen sene pek kartal gol gol gol bile yapmadık şu uğursuz kelimeden kurtuluyoruz sanırım artık
ne zaman söylense gol yiyoruz ters etki yapıyor bir antipati bırakamadı bu sevdayı
gerçi onların hiç bir zaman maçla ilgisi olmuyor dertleri tribün liderliği sahada ne olmuş önemi yok.

Çevrimdışı Savaş

İnsan üzülüyor bizi engelleyen hiçbirşey yok yine son dakikaya bırakıyoruz santrafor işini. Negredo meselesi niye bu kadar uzadı anlayamıyorum. Belli işte adam parasını almadan gitmeyecek. Verin gitsin kalabalık yaratmaktan başka hiçbirşey yapmıyor. Verimsiz 1 Allahın kulu gitmezken biz Atibanın teklifini kabul ediyoruz. Atiba çok istiyorsa atacaktı 500 bine imzayı he performans gösterir 1 sene daha uzatırdık. Anlayamıyorum. Fenrbahçe ve Galatasaray bizden çok daha kötü durumda transfer yaptılar. Maçları alacak pozisyona transfer yapıyorlar. Onyekuru da Ayew de iş görecektir bu sene. Biz??? Basbas bağıran eksik mevkiiye 2 aydır transfer yapamadık. Bu hazırlık dönemini verimli geçirmemenin acısını yıl içinde göreceğiz.Hazırlık kampını yapanlar kiralık gidecek asıl 11 oynayacaklar aylar sonra gelecek. Nasıl iş anlayamıyorum.

Muhtemelen şu an paramız yok. Tosic ve Mitrovic'den gelen paralar maaşlara gitti diye düşünüyorum. Yoksa alınırdı adam. Oyuncu satılmasını bekllyoruz sanırım.

Çevrimiçi Samet Ç

Ezber yorum bence.

Seni eleştirmek için demiyorum, sosyal medya eleştirisi.

Adam kariyerinde 38 kere 10 numara oynamış, 10 gol 9 asist yapmış.

En verimli performansını da bu pozisyonda göstermiş.

Bize bir senede bu istatistiği yapacak on numara lazım. Kanat bölgesine alındıysa bizim lig için mükemmele yakın transfer ama yönetim eğer 10 numara için aldıysa da o riske girmeye değer bir oyuncu.

Çevrimiçi sEuL

Kim ne derse desin, Atiba'nin bir sene daha bizimle kalacak olmasina sevindim.
Formanin hakkini veren ender futbolculardan biridir kendisi.
Umarim Besiktas formasi ile jubilesinide yapar.
Atiba Hutchinson  :steamed: baslasin.
Seviyorum bu adami  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Özellikle Totenham'da çok beğenirdim ben bunu. buradan daha yukarı gider diyordum ama Bromwich'e düştü. Bir ara çok dikkat çekiyordu ama sonra düşüşe geçti.

28 yaşında daha 2-3 sene bizde oynarsa kökenlerine geri dönüp güzel bi paraya Araplara satabiliriz. Ayrıca Epl görmüş bir oyuncu en kötü aynı yere geri döner. Ben olumsuz bulmuyorum. Olursa iyi transfer olur ama 10 için Kagawa'yı tercih ederim :)

Hoca bu adamdan bir Sosa çıkarır.

Ben kiralık olarak ilgilendiğimizi düşünüyorum, satın almak için mi ilgileniyoruz?

Yalnız hep 1.90'lık adam alıyoruz (Roco, Chadli, Umut), mevzuu çıktığında ortalığı dağıtırız.

Çevrimdışı Liquidator

Merhaba arkadaşlar. Ailevi arabayla bir tura çıktım. Bir iki günlüğüne Trabzona geleceyim.  Trabzonda kartalyuvası varmı? forma almak istiyorumda

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyi verelim gitsin? Adam gitsin 4.3 milyon Euro para mı vereceğiz? O parayı her türlü alacaksa ve transfer olmuyorsa hiç bir yer gitmiyoe.

Çevrimdışı cursedofdragon

atiba ile 750 bin € anlaşılmış bu arada.

Çevrimdışı kyiv

Muhtemelen şu an paramız yok. Tosic ve Mitrovic'den gelen paralar maaşlara gitti diye düşünüyorum. Yoksa alınırdı adam. Oyuncu satılmasını bekllyoruz sanırım.

Fenerbahçe de Galatsaray da para mı var? Yani bugüne kadar sakindim ama artık cidden sıkıyor.Senin 1 numaralı ihtiyacın olan santrafor mevkiinde bu kadar plansız hareket edilmez. Madem Negredo gönderilmeyecek Şenol Güneş neden alenen adamı istemediğini açıklıyor? Hadi diyelim Hoca açıkladı yönetim neyi bekliyor. Bakıyorum santrafor mevkiinde 5 adam var hepsini toplasan 1 tane adam gibi santrafor etmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Abi çok methediyorsun da, Talisca'nın karakteri sorunlu.

banane karakterinden kız vermeyeceğim gol atsın maç kazandırsın yetiyordu. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Fırtına öncesi sessizlik bu.
fırtına falan yok bildiğin buram buram yaz sıcakları
sessizlik yok mayışma var. :D

Çevrimdışı kyiv

Neyi verelim gitsin? Adam gitsin 4.3 milyon Euro para mı vereceğiz? O parayı her türlü alacaksa ve transfer olmuyorsa hiç bir yer gitmiyoe.

İyi de yattığı yerden o parayı kazanınca takım içinde huzursuzluk oluyor. Yani şimdi ağır laflar söyleyeceğim ama....İçi çürük bir sürü futbolcu var. Arkadaşlarının maaşı üzerinden dedikodu pazarlık ortamı yaratmaya çalışıyor. Bunları susturmakda zorlanıyorsun negredo kaldığı için.Takım içinde huzursuzluğa neden oluyorlar. Al işte Babel...

Çevrimdışı Karabay

fırtına falan yok bildiğin buram buram yaz sıcakları
sessizlik yok mayışma var. :D
az ne var heyecanımı öldürmesen abi.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Vida'yı gönderip parasıyla Kagawa + Abuş yapsak ne güzel olur.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vidayı gönderir kagawa abuş kiralar paraya dokunmaz başkan
böyle laflar edip kalp krizi falanmı geçirteceksin adama daha lazım bize :D

Çevrimiçi Necmi

Bunlar inceden inceden bizim oyunculara yürüyor :D

―🗣Abdurrahim Albayrak :

"Inter'den Milan'a, Barcelona'dan Real Madrid'e futbolcular gidebiliyor. Neden Türkiye'de büyük bir takım sistemine uymayan oyuncuyu rakibine vermesin? Neden Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu Galatasaray'a veya Beşiktaş'a gitmesin?"
bence çöplerinden kurtulmaya çalışıyorlar aynı zamanda o maaşlarla kurtulamıyorlar
şu anda tek verebilecek olarakta bizi görüyorlar.
ne şakacılar ama :D akıllarınca aklımıza girmeye çalışıyorlar  öyle durumdalarki istesek
muslerayı bile bize satarlar oyuncularına talip yok satmadan alamazlar kıvranıyorlar
benim dilim dönmüyor mylife güzel cümleler kurar bunlara

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Atiba kalması iyi oldu. Medel i yine hem stoper hem dos olarak kullanabiliriz. Ha atiba kaldı ama medel dos olarak 11 başlamalı. Atiba rotasyon oyuncusu olmalı artık.

Chadli işi de olur insallah

Çevrimdışı kyiv

vidayı gönderir kagawa abuş kiralar paraya dokunmaz başkan
böyle laflar edip kalp krizi falanmı geçirteceksin adama daha lazım bize :D

İyi de o paraya dokunma bu paraya dokunma bu senede Fenerbahçe şampiyon olursa elimizdeki güce rağmen şampiyon olamazsak? Hadi şampiyonluğu geçtim şampiyonlar liginin getirileri açısından bakıyorum. Ne anladım o işten.

Çevrimiçi Necmi

futbolcu alırken önce karısını veya sevgilisini araştırmak lazım.ne demişler ''vezir de eder rezil de ''.brezilya kadınları>arjantin kadınları.
sözleşmeye karın sorun çıkarırsa boşayacaksın maddesi koydurmak lazım :bandit:

Çevrimiçi Necmi

gitsin abi yeter herkes ezberledi ne yapacağını. Soldan soldan sürüp sağa çekip vuruyor. Artık kimse yemiyor bu hareketi.
çaktırma avrupada yiyenler var hala :D

Çevrimiçi Necmi

chadli'yi 10 numara olarak almıyoruzdur inşallah.
ne farkederki hoca forvetin bile kanat oynayanını istiyor.

Çevrimiçi Necmi

Hem Necip'e hem Dorukhan'a hem Tolgay'a hem Atiba'ya hem Medel'e maaş verip Orkun Kokçu'yu "mâli sebeplerden ve kadro şişkinliğinden" ötürü veto etmek... hmm... Nefis.
veto falan yok pazarlık var fiyatı yarı yarıya aşağıya çekmiş diye bir söylenti var.
her konuşulana inmayı bırakalım artık bu pazarlıkları yapanlar Beşiktaşın düşmanı değil
sizin gibi düşünmüyorlar diye hemen saldırıya geçme huyundan vaz geçin
orkunun adını kaç ay önce duydun.

Etiketler: