2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619413 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abuş çok pişmanmış falan da arkadaş ,niye giderken bu kadar diretmedin demezler mi adama  :D
Pingi yuksek iste

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Atiba ile uzatılmış. Yanlış karar.

Dusuk ucrete, oyuncu antrenor olarak ileride antrenorluge hazirlama amacliysa karsi degilim. Yoksa gereksiz, cunku bu sene en fazla 45-50 dakika katki verebilir maclarda.

Çevrimdışı mylife1903

Dusuk ucrete, oyuncu antrenor olarak ileride antrenorluge hazirlama amacliysa karsi degilim. Yoksa gereksiz, cunku bu sene en fazla 45-50 dakika katki verebilir maclarda.
Adriyano yerinde oynasin kafi
Gecen mac yuregim agzimda izledim adriye bisi olacak diye

Çevrimdışı yoruk

dorukhan geçmiş olsun oynayamaz artık yzık oldu.
Daha iyi oldu Orta alanda şu aşamada pek sağlam değildi maçlarda.
Bek olarak hem daha çok forma bulur hem de Dorukhan bek olduğunda Adriano geçen maç olduğu gibi ortada oynar.

Çevrimdışı worns

Atiba'nın kalması iyidir. 1. tercih olmaz ama rotasyonda hem mental açıdan güçlü hem de takımın kimyasına uygun bir oyuncunun olması her zaman ekstra değer. Dorukhan geçen sene PTT'de bile çok büyülü işler yapmış bir oyuncu değil. Doğrudan mevkisinin 2. oyuncusu olamayacaktı. Gelişmesi için önünde zaman var ve Atiba'yla birlikte çalışmak ona da fayda sağlar.

Artık Atiba burada bırakır. Böyle bir kariyer planlaması varsa teknik kulübeden yoluna devam eder. Oyun bilgisi yüksek oyuncu teknik adamlık için de gelecek vaadediyor. Sevindim kalmasına bu tür oyunculara her zaman ihtiyaç var.

Çevrimdışı 38life

Katılıyorum.

Çevrimdışı Savaş

Atiba'ya sevindim. Yaşı kac olursa olsun. Oyunun tutulacağı anlarda işe yarar.

Defans yapmamiz gereken anlarda Necip, Oguzhan veya Tolgay kenardan gireceğine Atiba girsin.

Ama kamp yemedi. Yaşı fazla. Umarim kendisi bireysel çalışmıştır. Yoksa form tutması, hazır olması büyük sıkıntı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Hem Necip'e hem Dorukhan'a hem Tolgay'a hem Atiba'ya hem Medel'e maaş verip Orkun Kokçu'yu "mâli sebeplerden ve kadro şişkinliğinden" ötürü veto etmek... hmm... Nefis.

Çevrimdışı levitate

Hem Necip'e hem Dorukhan'a hem Tolgay'a hem Atiba'ya hem Medel'e maaş verip Orkun Kokçu'yu "mâli sebeplerden ve kadro şişkinliğinden" ötürü veto etmek... hmm... Nefis.

11'i tamamlasınlar alırlar büyük ihtimalle
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Chadli hakkında yapılan yorumlar hep farklı farklı.. İlginç bir durum. Benim de pek bi fikrim yok. Bakalım hayırlı mı olacak, hayırsız mı. Ama Şu takıma gerçek bir ofansif ortasaha gelsin artık.

Çevrimdışı Karabay

Hoca sanki 10 numarasız bir sistem düşünüyor. Hazırlık maçlarından ben öyle anladım. Kagawa işi yalan bence.

Çevrimiçi murat

henüz o iş kesinlik kazanmamış.fiyatta indirim olmuş diyorlar.

Çevrimdışı 38life

Ali Naibi 1 dakika önce Beşiktaş resmi twitter hesabının Enzo ve Umut'un duyurulduğu tweetleri rt etti. Tüyo mu acaba bu.

Çevrimdışı Savaş

Vidayı satıp Abubakar, Chadli ve bir kaleci alıp 4 4 2'ye dönüyorum.

As Kadrom :

Ospina

Gökhan    Pepe       Enzo     Adriano

Quaresma     Medel   Oğuzhan   Chadli

Abubakar    Babel

Yedek Kadrom

Tolga

Dorukhan   Necip     Fatih     Caner

Lens      Atiba          Tolgay      Töre

Love        Larin

Fena olmadı.

Çevrimiçi Samet Ç

Chadli'yi 10 numara olarak aldıysak fazla bir performans beklememek lazım kanat olarak aldıysak orası ayrı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Naibi 1 dakika önce Beşiktaş resmi twitter hesabının Enzo ve Umut'un duyurulduğu tweetleri rt etti. Tüyo mu acaba bu.
Neyin tüyosu?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

henüz o iş kesinlik kazanmamış.fiyatta indirim olmuş diyorlar.

Doğrudur İnşallah.

Çevrimdışı kyiv

35 yaşındaki adama 1 milyon euro çok fazla. Hani ne oldu Beşiktaş haricinde 1 milyon veren çıktımı? Yine tıpış tıpış futbolcunun talebini kabul ettik. Dorukhan falan oynayamaz bu saatten sonra o da kiralık gider. Santrafor lazım 10 numara lazım sonra 1 milyon yüzünden günlerce zaman kaybediyoruz.

Çevrimdışı 38life

Neyin tüyosu?

3.cüye hazır olun gibisinden. Duyumcularda zaten Chadli bitti falan diyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Hoca sanki 10 numarasız bir sistem düşünüyor. Hazırlık maçlarından ben öyle anladım. Kagawa işi yalan bence.
Abi 10 numara yok
Tabi olmaz cins cins harcayip erittin parayi
Abi 10 numara komple yok, transfer etmemisler
Viyyy
Hem transfer etmiyorsun 10 numarayi hem de parayi bitiriyirsun hani parayi bitirmeseler

Çevrimdışı mylife1903

Chadli hakkında yapılan yorumlar hep farklı farklı.. İlginç bir durum. Benim de pek bi fikrim yok. Bakalım hayırlı mı olacak, hayırsız mı. Ama Şu takıma gerçek bir ofansif ortasaha gelsin artık.
Babelin az hareketlisi azicik daha yeteneklisini dusun iste
Afrikali olmasaydi iyiydi tabi

Çevrimdışı 38life

35 yaşındaki adama 1 milyon euro çok fazla. Hani ne oldu Beşiktaş haricinde 1 milyon veren çıktımı? Yine tıpış tıpış futbolcunun talebini kabul ettik. Dorukhan falan oynayamaz bu saatten sonra o da kiralık gider. Santrafor lazım 10 numara lazım sonra 1 milyon yüzünden günlerce zaman kaybediyoruz.

Katılıyorum ve ekliyorum: Yeni alınacak bir oyuncuyla pazarlık yaparken 500 bin euroluk maaş yüzünden vazgeçip daha düşük kalibreli bir isme yönelebilen bir düşünce yapısındaki yönetimin 1 milyon euroyu bu şekilde değirlendirmesini garip buluyorum. Atiba'ya vereceğin 1 milyon euroyu yeni bir transfere ver. hedef küçültme. Ha ikisini de yapma, ne Atibaya ver ne de yeni transfere. O da kabul.

Çevrimdışı tuncaboylu

Chadli'yi 10 numara olarak aldıysak fazla bir performans beklememek lazım kanat olarak aldıysak orası ayrı.
Ezber yorum bence.

Seni eleştirmek için demiyorum, sosyal medya eleştirisi.

Adam kariyerinde 38 kere 10 numara oynamış, 10 gol 9 asist yapmış.

En verimli performansını da bu pozisyonda göstermiş.

Çevrimdışı Savaş

Ezber yorum bence.

Seni eleştirmek için demiyorum, sosyal medya eleştirisi.

Adam kariyerinde 38 kere 10 numara oynamış, 10 gol 9 asist yapmış.

En verimli performansını da bu pozisyonda göstermiş.

Özellikle Totenham'da çok beğenirdim ben bunu. buradan daha yukarı gider diyordum ama Bromwich'e düştü. Bir ara çok dikkat çekiyordu ama sonra düşüşe geçti.

28 yaşında daha 2-3 sene bizde oynarsa kökenlerine geri dönüp güzel bi paraya Araplara satabiliriz. Ayrıca Epl görmüş bir oyuncu en kötü aynı yere geri döner. Ben olumsuz bulmuyorum. Olursa iyi transfer olur ama 10 için Kagawa'yı tercih ederim :)

Çevrimiçi Necmi

Sağol abi
Yeni sezon forması almaya götürdüm senin şu fizik kurallarını altüst eden meşhur dikine çubuklu olmasına rağmen göbekli gösteren formayı beğendi çocuk 95 liraya düşmüş benim de işime geldi..
kandırmışsın çocuğu bilmiyor tabi yeni sezon forması ne demek  :kop: :kop: :kop:

Etiketler: