2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619467 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

- Alvaro Negredoy'a İspanya ve Arap yarımadasından teklif var, Negredo ülkesinde oynamak istiyor✔
- Negredo takımdan kesin ayrılacak✔
- Negredo en geç 2 haftaya transfer olacak✔

Edit : Bilgiler Badem den değil , Beşiktaş aşkı başkadır isimli bir sayfadan :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Chadli işi tamamlanmak üzere diyor Badem.

Umarım çok para vermeyiz.

Babel'i 10 numarada kullanacak hoca herhalde

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Chadli işi tamamlanmak üzere diyor Badem.

Umarım çok para vermeyiz.

Babel'i 10 numarada kullanacak hoca herhalde

bence babel komple yolcu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nacer Chadli, aynı zamanda Şenol Güneş’in ısrarla istediği oyuncuların başında geliyor..

Kanat rotasyonu mu, orta saha mı, nerede şans verir bilmem ama hoca istiyor, onu biliyorum..

Via Badem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

chadli'yi 10 numara olarak almıyoruzdur inşallah.

Çevrimdışı 38life

Atiba ile uzatılmış. Yanlış karar.

Çevrimdışı Jimexi

Uzun zamandır boş ortalar yapmamızdan şikayet eden arkadaşlar için Chadli tam ilaçtır. İmkanı olsa hiç orta yapmaz. Ancak oynadığı kanatta Caner var bindirmeyi yapar Chadli buna oynar o orta yapar.  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı sozkul

Vida'yı 22 ye Liverpool'a vermediğimiz haberlerinde gerçeklik payı varmı, ben 20 ye bile verirdim açıkçası.. 

Çevrimdışı 38life

Atibayla uzatılmasında sevdindiğim tek konu Noah'ın bizle 1 yıl daha kalacak olması.

dorukhan geçmiş olsun oynayamaz artık yzık oldu.

Çevrimdışı Blackmd1

Konu dışı :busted_cop:

Olm kim yapti lan bunu :lol: :lol:

Ayrıntiya dikkat
Change.org'da Batman'ın sınırı böyle olsun diye bir imza kampanyası açılmıştı. :kop:

Çevrimdışı 38life

Zorlu maçlarda Medel - Atiba yapılırsa ikinci yarı son 15 dakika girer Atibanın yerine.

Çevrimdışı worns

Chadli sevdiğim bir adam. Geçen seneyi sakatlıklardan dolayı boş geçirdi ama dünya kupasında kendine gelmiş görünüyordu. Japonya maçında Fellaini'yle birlikte oyuna girip maçı değiştirmişlerdi. Hem fizik gücü çok yüksek bir oyuncu hem de teknik kabiliyeti yüksek.  pas oyununa uyumlu, boy 190a yakın ceza alanını da karıştırır. Sakatlık sorunu yaşamazsak baya iş yapar burda.

Yalnız ben bu adamı Babel'in transfer gündemiyle birlikte düşünmeye başladık sanıyordum. Esas mevkisi sol ön. Oraya girecekse Babel'i aratmayacağına da eminim. Ama orta sahada kullanacaksak beklentileri karşılayacağını sanmam. Chadli solda Babel ortada meselesine de pek sıcak bakmıyorum. Babel ya da Chadli ofansif orta saha olarak ancak Taliscavari bir iş çıkarırlar ve Talisca'nın ekstra skor katkısını da veremezler. Bizim ihtiyacımız olan Kagawa tarzı bir orta saha. Belki 4-4-2 oynayıp Babel'i Negredo ya da Larin'le çift santrafor oynatma planı vardır hocanın. Bu durumda 4-4-2 solunda Babel'den daha iyi iş çıkarır Chadli. 4-4-2 kalabalık santrafor rotasyonunu daha verimli değerlendirmek için de makul olabilir ama bu seferde orta saha göbeği ciddi bir soru işareti.

Umarım olur bu transfer diyorum ama ofansif orta saha transferini bu hamleyle rafa kaldıracaksak yeni sezonun hücum organizasyonu konusunda kaygılarım artar.

Çevrimdışı 38life

Atiba madem 1 yıl daha kalıyor. Bırakınca da kulüpte kalsın bari değsin sözleşme uzattığımıza.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yaşlı oyuncuların peşinden koşulmasının mantığını çözemiyorum
genç takım yapacağız diyen kulüp başkanımız çelişkili davranışlar sergileyerek hepimizi şüpheye düşürüyor
36 yaşındaki oyuncu nun turşusu mu kurulacak genç oyuncular alalım diyoruz boyna atibayla uğraşıyoruz ilginç gerçekten

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar inceden inceden bizim oyunculara yürüyor :D

―🗣Abdurrahim Albayrak :

"Inter'den Milan'a, Barcelona'dan Real Madrid'e futbolcular gidebiliyor. Neden Türkiye'de büyük bir takım sistemine uymayan oyuncuyu rakibine vermesin? Neden Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu Galatasaray'a veya Beşiktaş'a gitmesin?"
Veli pekto aras negredo verelim maaslarini odesinler bonservis istemez

Çevrimdışı yoruk

Abuş çok pişmanmış falan da arkadaş ,niye giderken bu kadar diretmedin demezler mi adama  :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi doganay

Abus'un maliyetini karsilayamayiz bosa umitlenmeyin.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Gulegule, oyle efsaneyi balon gibi sisirip patlatiyim.
- Ricardo Quaresma için Çinden 8M € resmi teklif geldi✔
- Beşiktaş transfere onay verdi✔
- Quaresma'ya da ciddi maaş teklif edildi, olumlu bakıyor✔
- Quaresma ''Tamam'' derse bir efsanenin vedası olacak✔

Çevrimiçi yaço58

bence babel komple yolcu.
flamengo daha alırmı babeli yaptığı ayıptı yada başka hangi takıma gidebilir

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Atiba yı seviyoruz elbette ama uzatılmasa daha iyiydi sanki neyse hayırlısı olsun
Takım hala yaş ortalaması olarak yüksek yaşlı oyunculara gelen teklifler değerlendirilmeli

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ bek oynar.

Çevrimdışı yoruk

Kesin ise bence doğru karar.Zaten orada bir sıkıntı olacaktı.Atiba 'nın yerini doldurmak zor olacaktı.Atiba rotasyon olarak kalırsa harika katkı verir yine.Onun yaptığı alan kontrolünü kimse yapmıyor.Artık idareli kullanıldığında kesinlikle verimi de yükselecektir.Gönül de böyle mesela.

Babel bence kalırsa orta alanda kullanılacak.Bunun yanında Adriano da orta alanda daha çok olacak gibi.

Etiketler: