2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624571 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu sezon 4 4 2 'nin harika biçimde ''sözde'' gizli fw'i olurdu Talisca  :bandit:
Valla sevmedim ben o avarel daltonu ama nevzat demirin tapusunu verir alirdim
Gerekirse takiminfulyada calistirir otelde yatirirdim
10 sene oynasin taliska sende 7 sefer sampiyon olursun
Adam tikir tikir gol atiyor
Futbol gol icin oynanir adam cikartip masaya vuruyor gollerini

Çevrimdışı savaş altay

Aa olur mu ya , topçulara şeker veriyoruz zaten oyalayıp sezonu kapatıyoruz sonra sezon başı bir şeker daha. Çocuk ya bunlar!

Konusu belli. Brezilyalı diye gömüldü adam sadece, yine Brezilyalı gitti diye tüm Lig kutlama yaptı. @tangaz abi de aynı fikirdeydi.

Bir sonraki ''skorer'' Şifomuz uçtu gitti elimizden. Savunmayı boşverin , atan kazanır diyenler yeni sezon topçularını merakla bekliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

+1903 :claps: :claps: :claps:

Yok sahada dolanıyormuş , yok topsuz oyunda yokmuş , yok defans yapmiyormuş

Mevkisine göre senede 20 Gole net katkıda bulunan adam bırakalım da bunları yapmasada olur yani
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mevkisine göre senede 20 Gole net katkıda bulunan adam bırakalım da bunları yapmasada olur yani
Yunus Emre; ben Talisca'nın üzerine takım yapmam. Nedeni basit. Menajerinin aklıyla hareket eden cahil bir çocuk. Canı ister performans verir canı istemez ben gideceğim durmak istemiyorum der performans vermez. Gomez gibi bir profesyonel olsun 1 sene boyunca performans versin sonra gideceği varsa gitsin öyle bir oyuncuya da itiraz etmem.

Çevrimdışı savaş altay

Şenol Güneş 'in elindeki yetersiz orta sahanın kurbanı oldu Talisca. Talisca gol atacak yetmez , oyun kuracak ,

eh yüzsüzlük son seviye bir de defans yapacak. Kimi arıyorlardı bilmiyorum ama İron Man en yakın isim adaylar arasında  :ssss:

Çevrimdışı atalay

Sizin aklınızca dolaylı yoldan yazdığınız isim tu kaka edilirken özel oyuncu yazıyordum.. Skorerlik bu kadar önemlisi ise stoper kadar gol atan kanat oyuncusu neden oynuyor? @savaş altay @Onur Küçük Argümana karşı safsata sunmadan direkt yazın. Karşınızdaki muhataba saygısızlık.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2018, 14:57:47 atalay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sizin aklınızca dolaylı yoldan yazdığınız isim tu kaka edilirken özel oyuncu yazıyordum.. Skorerlik bu kadar önemlisi ise stoper kadar gol atan kanat oyuncusu neden oynuyor? @savaş altay @Onur Küçük Argümana karşı dafsata sunmadan direkt yazın. Lütfen.
Talisca hakkında yazdığım neyi sana sataşma olarak gördün ? Ben sana bir mesaj verme derdinde değilim; Yunus Emre'ye katılmadığımı söylemişim. Yunus Emre de bana katılmadığını söyleyebilir.

Çevrimdışı atalay

Emin ol-polemik peşinde değilim ama aptal hiç değilim. Zaten uzun süredir arkamdan dolaylı yazdığın yorumlara, yazılanların tamamını okumama rağmen denk geliyorum. Bu forumda en sevmediğim özellik. Bana karşı olduğun fikirleri direkt yaz, ben de yeni şeyler öğreneyim. @Onur Küçük

Çevrimdışı f_madida

Şenol Güneş 'in elindeki yetersiz orta sahanın kurbanı oldu Talisca. Talisca gol atacak yetmez , oyun kuracak ,

eh yüzsüzlük son seviye bir de defans yapacak. Kimi arıyorlardı bilmiyorum ama İron Man en yakın isim adaylar arasında  :ssss:

Talisca ekstra isler yapiyordu ama biraz dort dortluk bir takim lazim onu oynatabilmek icin veya cok sabirli bir hoca. Forvette Abou varken oynadigi top yaptigi paslar ayri, Negredo ile yapmaya calisip da yapamadiklari ayri. 

Bununla birlikte futbolun icinde olan defansif yonu olsun, pozisyon almasi olsun cogu isi yarim yapan bir arkadas. Bizim disimizda bu eksikliklerine ragmen, bizdeki kadar rahatlik taniyacak bir takim bulmasi da zor Avrupa'da, hele ki ust duzey takimlarda. Mesela Man Utd rahat rahat yenebilecegi bir rakiple oynarken cikar 3-0, 4-0 yapacak iki tane muhtesem gol atar herkes begenir. Ama ManU-City macinda iki top kaptirir, olmadik yerden sut ceker, defansa gelmez vs aforoz ederler bir daha forma giyemez birkac mac. Aslinda bizde kalsa kendisi icin en iyi gelisim ortami burasiydi. Cin'de birsey ogrenemez, Avrupa'da da dedigim gibi ust duzey takimlar bu kadar hosgorulu yaklasmazlar eksiklerine. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı savaş altay

Yunus Emre; ben Talisca'nın üzerine takım yapmam. Nedeni basit. Menajerinin aklıyla hareket eden cahil bir çocuk. Canı ister performans verir canı istemez ben gideceğim durmak istemiyorum der performans vermez. Gomez gibi bir profesyonel olsun 1 sene boyunca performans versin sonra gideceği varsa gitsin öyle bir oyuncuya da itiraz etmem.
Antep'de bas bas bağırdı al beni Başkan diye. Hem de kanlı bıçaklı olduğu bir klüp vardı karşımızda.

Talisca alınmaz anlarım , tercihdir. Baya kötü bir tercih! fakat Hem parası hazır diyecek Başkan hem de

sezon sonu samimiyetsiz ve saygısını azaltan bir şekilde eli ile sakal yapacak , para yok diyecek.

Pardon Talisca dürüstlük mü gördü bizden yana ? Negredo'nun 4.3 aldığı ortamda Talisca keyfiniz için

sigorta + maaş mı oynayacaktı ? Talisca'nın performansının dalgalanma sebebi açık. Takımın boyu.

Talisca sahayı gezen , arayan bir oyuncu değil ama doğru taktik düzende Defans yapmaz , yaptırır sözünün arkasındayım.

Şenol Güneş ve bazı oyunculardan kaynaklı problemli yılda bile takımının lideri oldu. Talisca tek başına Şampiyon yapamaz ama

İyi bir Fw + Talisca maça çıkmadan rakibe havlu attırır. Bunlar geçen sezonun görüşleri , bir de bu sezon 4 4 2 deneniyor.

İnsan üzülüyor o sebeble.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Emin ol-polemik peşinde değilim ama aptal hiç değilim. Zaten uzun süredir arkamdan dolaylı yazdığına yorumların tamamını okumadan bile denk geliyorum. Bu forumda en sevmediğim özellik. Bana karşı olduğun fikirleri direkt yaz, ben de yeni şeyler öğreneyim. @Onur Küçük
Sen dolaylı yazarsan dolaylı karşılık alırsın. Ne güze işte söyle Quaresma hakkında yazdıklarına katılmıyorum diye ama sana katılmıyorum diye . Tartışırız. İkili diyaloglarla birbirini onaylamaktan daha iyidir.

Çevrimdışı atalay

Tartışırız. İkili diyaloglarla birbirini onaylamaktan daha iyidir.

Zaten bunu diyorum. Quaresma ile ilgili yazarken Quaresma'yı mı mentionlayım?

Çevrimdışı onurturan

Daha ne söyleyeyim?Tesekkürler Dökmeci!!
Daha ne yazalım?

Avrupanın en degerli oyuncusu bizde oldugunu UEFA bir kez daha hatırlattı

iyiki bizlesin Karizma
İyiki kartalsınQ7

saygılar
Sen de iyi ki bizimlesin Abdi abi uzun süre gitme bir daha

Çevrimdışı El Nino

Talisca'yı beğenmeyen arkadaşlar bu sene Oğuzhan ile coşar artık  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Antep'de bas bas bağırdı al beni Başkan diye. Hem de kanlı bıçaklı olduğu bir klüp vardı karşımızda.

Talisca alınmaz anlarım , tercihdir. Baya kötü bir tercih! fakat Hem parası hazır diyecek Başkan hem de

sezon sonu samimiyetsiz ve saygısını azaltan bir şekilde eli ile sakal yapacak , para yok diyecek.

Pardon Talisca dürüstlük mü gördü bizden yana ? Negredo'nun 4.3 aldığı ortamda Talisca keyfiniz için

sigorta + maaş mı oynayacaktı ? Talisca'nın performansının dalgalanma sebebi açık. Takımın boyu.

Talisca sahayı gezen , arayan bir oyuncu değil ama doğru taktik düzende Defans yapmaz , yaptırır sözünün arkasındayım.

Şenol Güneş ve bazı oyunculardan kaynaklı problemli yılda bile takımının lideri oldu. Talisca tek başına Şampiyon yapamaz ama

İyi bir Fw + Talisca maça çıkmadan rakibe havlu attırır. Bunlar geçen sezonun görüşleri , bir de bu sezon 4 4 2 deneniyor.

İnsan üzülüyor o sebeble.
Talisca Antep'de al diye bağırırken almayan Başkan hain mi oldu o zaman ? Neden almadı peki Başkan, Savaş ? Real Madrid mi burası Başkanın elinde her türlü imkan var , oyuncular zaten Türkiye'de oynamak kendini göstermek için can atıyor, gidecek tamam alın Talisca'yı diyecek çıkaracaklar 20 milyon avroyu hemen elden ve alacaklar.  Hoca ne diyor Talisca hakkında daha yeni diyor? Kaliteli oyuncu ama eksik oyuncu diyor. Hoca oyuncunun kendini geliştirmesi gereken noktalar olduğunu söylerken yalan mı söylüyor? Öyle her şey dışarıdan bizim gördüğümüz gibi değil belki de.  Keşke çok basit olsa,  al dese başkan hemen alsak, Talisca da hırgür çıkarmadan hep üst düzey performans verse.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2018, 15:28:28 Onur Küçük ]

Çevrimdışı savaş altay

Sizin aklınızca dolaylı yoldan yazdığınız isim tu kaka edilirken özel oyuncu yazıyordum.. Skorerlik bu kadar önemlisi ise stoper kadar gol atan kanat oyuncusu neden oynuyor? @savaş altay @Onur Küçük Argümana karşı safsata sunmadan direkt yazın. Karşınızdaki muhataba saygısızlık.
Ben nereden dahil oldum bu listeye ? Onlar tu kaka ederken özel olduğunu geç @Necmi abi ile eş zamanlı

gelecek sezon üzerine takım kurulmalı diyordum. Ben sabit olan fikrimi konu açıldı diye yazdım. Foruma düşen

her yazı senin şahsına yazılmıyor! Sana yazacak olsam sana yazarım. Muhatap alınmadığın halde nasıl saygısızlık

yaptığımı düşünebildin ?  Yazılı iletişimde yaşanır böyle yanlış hisler.  :ok:

Çevrimdışı onurturan

Olcay'ın ayrıca 10 numara bölgesi için vizyon yetersizliği bariz ortada.

Topsuz koşuları mükafatlandırır fakat bize sanatçı lazım. Kapalı savunmalara Olcay çözüm değil.
evet bize bir sanatçı lazım çok iyi dedin abi bide sanattan anlayan kolleksiyoner lazım. Gol kolleksiyoncusu..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Zaten bunu diyorum. Quaresma ile ilgili yazarken Quaresma'yı mı mentionlayım?
Sen bir süredir böyle yaptığın için ben de yapıyorum .  Seninle aynı fikirde olmayan insanlara karşı düşmanmış gibi yaklaşıyorsun. Sen bir şey yaz karşıdaki sürekli haklısın desin . O zaman forumun amacı nedir?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2018, 17:47:18 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Burası için konuştuğumda yazmak istediğime direkt yazıyorum. Genel konuştuğum zaman sokağı, sosyal medyayı ve tribünü hedef alıyorum. O sebeple ekseriyet için söylüyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Talisca ekstra isler yapiyordu ama biraz dort dortluk bir takim lazim onu oynatabilmek icin veya cok sabirli bir hoca. Forvette Abou varken oynadigi top yaptigi paslar ayri, Negredo ile yapmaya calisip da yapamadiklari ayri. 

Bununla birlikte futbolun icinde olan defansif yonu olsun, pozisyon almasi olsun cogu isi yarim yapan bir arkadas. Bizim disimizda bu eksikliklerine ragmen, bizdeki kadar rahatlik taniyacak bir takim bulmasi da zor Avrupa'da, hele ki ust duzey takimlarda. Mesela Man Utd rahat rahat yenebilecegi bir rakiple oynarken cikar 3-0, 4-0 yapacak iki tane muhtesem gol atar herkes begenir. Ama ManU-City macinda iki top kaptirir, olmadik yerden sut ceker, defansa gelmez vs aforoz ederler bir daha forma giyemez birkac mac. Aslinda bizde kalsa kendisi icin en iyi gelisim ortami burasiydi. Cin'de birsey ogrenemez, Avrupa'da da dedigim gibi ust duzey takimlar bu kadar hosgorulu yaklasmazlar eksiklerine. 
O çocuğa göre bir sistem yapılabilirdi ümidi ile hevesleniyordum sadece.

Çevrimiçi Necmi

Talisca ve Fabri nin mevkilerine alınacak 2 oyuncu bizim kadromuza yetecektir.
kesinlikle Q7 nin elde tutulması ve oyunun bu yetenek etrafında kurulması zaruridir.

Diger çözüm arayışları takımın dengesini bozacaktır.

iyiki Karizma varsın ve bizimlesin,

Saygılar
belkide dengeye gelmesi için biraz dengenin bozulması gerekiyor.
insan çocuğundaki kusurları göremezmiş bizimde o mesele bu takım sallanıyor.
biz görmek istemiyoruz. Bu takımın zaten dengesi bozuk.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O çocuğa göre bir sistem yapılabilirdi ümidi ile hevesleniyordum sadece.
Sistem o çocuğun üzerineydi zaten. Durmak istemedi gitti. Geçen sezonun başından belliydi gideceği de.

Çevrimiçi Necmi

Yok be abi o kadar düşük profil değil.  :)

Sinan bi kere gol atamayan santrafor tipindendi. Bizden sonra PTTde bile gol atamıyodu. (Gerçi baktım bu sene kendini aşmış 2.ligde 20 tane bırakmış)

Bu umut PTT'nin gözde oyuncusu. Gol sayıları o lige göre fena değil zaten hep kafa takımlarda oynamış. Teknik filan da bi adam, öyle top ayaklarına dolaşmaz Vodafona çıkınca.

Ben niyeyse bu umuttan çok umutluyum. Kafası çalışıyor, karakterli, takımın taraftarı hayallerine gelmiş, muhteşem yetenek olmasa da boş topçu değil. Trde bu yaşlarda atılım yapan çok santrafor var. Beklenmedik bi sıçrama yapabilir.
her şeyden önce bu formanın kıymetini bilerek gelen başarılı oluyor şımarmıyor.
önümüzde yakın zamandan cenk tosiç örnekleri var.

Çevrimdışı savaş altay

Evet. Örnekteki gibi. @savaş altay
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2018-2019-sezonu/201819-besiktas-transfer-sezonu/msg861008/#msg861008
Burada @BesiktasTaraftari2017 ve @ardiles arasında yaşanan bir diyaloğa dahil oldum dayanamayıp.

@ardiles böyle bir düşünce fırlattı çünkü  :D

siz diyorsunuz: talisca gol attı -- > onlar diyor: yol yaptı köprü yaptı.
fark göremiyorum.

Sen de @BesiktasTaraftari2017 ile diyalog halindeymişsin o sırada. Umarım sorunun çözülmüştür @atalay  :ok:

Etiketler: