Yunus Emre; ben Talisca'nın üzerine takım yapmam. Nedeni basit. Menajerinin aklıyla hareket eden cahil bir çocuk. Canı ister performans verir canı istemez ben gideceğim durmak istemiyorum der performans vermez. Gomez gibi bir profesyonel olsun 1 sene boyunca performans versin sonra gideceği varsa gitsin öyle bir oyuncuya da itiraz etmem.
Antep'de bas bas bağırdı al beni Başkan diye. Hem de kanlı bıçaklı olduğu bir klüp vardı karşımızda.
Talisca alınmaz anlarım , tercihdir. Baya kötü bir tercih! fakat Hem parası hazır diyecek Başkan hem de
sezon sonu samimiyetsiz ve saygısını azaltan bir şekilde eli ile sakal yapacak , para yok diyecek.
Pardon Talisca dürüstlük mü gördü bizden yana ? Negredo'nun 4.3 aldığı ortamda Talisca keyfiniz için
sigorta + maaş mı oynayacaktı ? Talisca'nın performansının dalgalanma sebebi açık. Takımın boyu.
Talisca sahayı gezen , arayan bir oyuncu değil ama doğru taktik düzende Defans yapmaz , yaptırır sözünün arkasındayım.
Şenol Güneş ve bazı oyunculardan kaynaklı problemli yılda bile takımının lideri oldu. Talisca tek başına Şampiyon yapamaz ama
İyi bir Fw + Talisca maça çıkmadan rakibe havlu attırır. Bunlar geçen sezonun görüşleri , bir de bu sezon 4 4 2 deneniyor.
İnsan üzülüyor o sebeble.