2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646834 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Hele önce bir asıl santraforlarını alsınlar da  :bandit: yedek kusur kalsın...Neyse inşallah herkesi şaşırtsın hukuk adamı kardeşimiz belli ki zeki bir kardeş zekasını yeşil sahalara da yansıtsın Beşiktaş formasıyla. Gocunmayız en önde alkışlarız. :ok:
Bu eleştiriyi de anlayamıyorum.

Öncesi sonrası yok ki bu işin. Zaten transfer bütçeni sarsmayacak ve gayet ucuz bir adam. Esas santraforu alana kadar neden bekleyelim, ya arada biri girip fiyat arttırırsa.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

izlediğim videolarının nerdeyse yarısı boyunca sol stoper oynamış roco denen arkadaş...

demek istediğim yedek değil de ilk 11'e alınmış gibi geliyor bana :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesin zaten.

Vida satılınca Pepe-Roco oynar. Ersan ve Fatih de yedekler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bild'e göre Klaassen'i Werder Bremen almış.

15 milyon Euro bonservis ve senelik 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme.

Tosic'in kankası geldi :D

şenol hoca yine kızıcak nereye basıp gidiyorsun diyecek bol bol :D  :evillol:

https://twitter.com/aniltonnn/status/1022433827266940928
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 15:41:50 cursedofdragon ]

Kesin zaten.

Vida satılınca Pepe-Roco oynar. Ersan ve Fatih de yedekler.

alpay-fatih daha iyi olur :)

Çevrimdışı worns

Gayet mantıklı bir transfer olmuş. Bonservis bedeli yok, yıllık ücreti makul. Milli oyuncu, yaşına göre lig, kulüp, milli takım deneyimi iyi seviyelerde. Medel ve savunma hattındaki diğer Güney Amerikalıları düşünürsek Mitrovic gibi adaptasyon sorunu yaşama ihtimali de düşük. Tatmin edici bir parçaya dönüşmezse bile bonservis kazanılarak elden çıkarılabilir.

Pepeyle iyi bir ikili oluşturabilirler. Umudumuz bu yönde. Yalnız hem yaşı ilerleyen Pepe'yi gerekli zamanlarda dinlendirmemizi sağlayacak hem de Enzo'yla forma rekabetine girecek bir stopere daha ihtiyacımız var. Medel'e Atiba'nın yokluğunda orta sahada full time ihtiyaç var onu stoper rotasyonundan saymak manasız olur.

Pepe-Roco-X-Fatih gibi bir rotasyonla sezona başlayacağımızı tahmin ediyorum. Boş olan yere yine görece uygun maliyetli bir transfer gelecektir.

Çevrimdışı mylife1903

🔥Enzo Roco, İstanbul'a Doğru harekete geçti.

Medelin teyze oglu olmasin bu

Çevrimdışı mylife1903

Şifo’nun genç dönemlerını çok merak etmişimdir

Aklımda hep 94 sonrası Şifo var.Cok farklı mıydı ilk zamanları ? Daha iyi,daha kötü ?
Messi varya messi hah o sifonun ayakkabisini baglayamaz oyle dusun

Çevrimdışı yoruk

Aboww
Bu Tosıc den daha fena  :halay: Ersan da Tosıc de bu derece değildi Ama sankı teknığı de daha iyi gibi ? Çoğu hareketı yapamayacak adam var takımda su an

Yalnız sıkıntı su kı artık doğru pozisyon alacak Atiba da yok ..

Çevrimdışı ekrembaser

Messi varya messi hah o sifonun ayakkabisini baglayamaz oyle dusun

Psg şampiyonlar ligi maçı vardı deplasmanda adamlar direk şifonun yaşını sormuşlardı

Çevrimdışı mylife1903

Su tertemiz cocuga kufur ediyorlar ayiptir. Pekto yattigi yerden paralari gotursun sakat sakat amerigalara gitsin kampin ilk gunu ameliyat olsun ve yatmaya devam etsin tek kelime de edilmesin

Kufur kulturumuzde vardir edilir.

Simdi bir suru yamik isi kufur etmeden anlatamazsin bu ulkede ama bu cocuga ayiptir yahu

Çevrimdışı mylife1903

Psg şampiyonlar ligi maçı vardı deplasmanda adamlar direk şifonun yaşını sormuşlardı
Gercek efsanedir
Divan kurulu uyesidir ileride baskan olacaktir besiktasa

Sifo ile bir iki bisiler yazmak lazim
Daum bunu yedek birakiyordu
Kulubenin disina sandalye koyup otururdu, sormuslardi neden kulubede oturmuyorsun diye
Benim olmayan yerlere otura otura alismayayim, diye demistir

Buyuk futbolcu buyuk karakterdir

Marasli bir abimiz anlatmisti
Bunu kolundan tutup maras macina goturmusler ikinci ligde sifoyu izletmeye
Mac 3-0 olmus
Demis ulan maca bah su maca getirdiniz nerde sizin sifonuz
Butun tribun donmus tip tip bakmis bekle bekle 3-4 tane atar alir maci demisler
Atmis golleri sifo almislar maci
Mackolikten falan bakmak lazim boyle bir efsane var midir diye
Hatta sifo olarak gelmisti bize

Tek gecerim dunya uzerinde. Maradona bir sifo ikidir

Aboww
Bu Tosıc den daha fena  :halay: Ersan da Tosıc de bu derece değildi Ama sankı teknığı de daha iyi gibi ? Çoğu hareketı yapamayacak adam var takımda su an

Yalnız sıkıntı su kı artık doğru pozisyon alacak Atiba da yok ..

kankisi medel var kanki sen duru koy ben açılıp geleyim der :D

Hangimiz deniz de yapmıyoruz ki bi kişiyi arkada bırakıyoruz ileri açılmaya gidiyoruz :D

Çevrimiçi Necmi

Hadi onlar geçmişteki mesajlar dün hemen hemen herkes gömerken Umut Nayır için yazdıklarına bakmak yeterli. İsmail Beşiktaş'a sürekli gol yedirirken onu burada savunanlar büyük Beşiktaşlı olurken onu gömenler de ödül olarak moderasyon alıp Beşiktaş aleyhine çalışan renkli ajanlar oluyordu. İsmail gitti Fener'e. Onun böyle bir şey yapacağını öngörenler renkli olurken İsmail'i savunanlar da yüce Beşiktaşlı. Beşiktaş için ölüp bittiği sanılan Beşiktaş değeri ilan edilen Negredo, Pektemek gibiler de gidecek bunların da İsmail gibi yaptıkları ortaya serilecek bir gün elbet.
Beşiktaş oyuncusunun Beşiktaş forumunda savunulması kadar doğal bir şey yok. ona hakaret edenlerde ödül olarak değil ceza olarak moderasyona alındı. Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu korumaktan daha doğal ne olabilir.
koruyanlara cezamı verelim onumu demek istiyorsun.
Bir konuyu netleştirelimmi @Onur Küçük
foruma kayıt tarihin 04 Ağustos 2015  yani forumun eski üyelerindensin sürekli forumda ceza verdiğimizi falan söylüyorsun her mesajın nerdeyse sürekli bu yönde duyanda cezadan başını hiç kaldıramıyorsun tek bir kelime yazamıyorsun bütün özgürlüklerini kısıtladık sanıyordur. Senki en fazla eleştiren kişilerden birisin bunu bütün forum görüyor peki bu nedenle ne kadar ceza aldın sana hangi haksız cezayı verdikde böyle galyana geliyorsun sürekli forumu itibarsızlaştırma çabası içindesin ben söyleyeyim aldığın cezaları bütün forum öğrensin.
Uyarı= 0
Moderasyon=0
No post=0
bu güne kadar forum tarafından sana hiç bir uyarı gelmemiş istediğin gibi yazmışsın her mesajında forumuda itibarsızlaştırmaya uğraştığın halde genede bir uyarı almamışsın. Kardeş senin derdin ne. Bizden ne istiyorsun sen bu üslubunla ceza almadıysan demekki alanlar çok daha ileri gitmişki o cezaları almış.
Forumun işleyişindenmi memnun değilsin kardeş ben gelin konuşalım bu forumu düzene sokacağınız fikirleri tartışalım elinizi taşın altına sokun dediğimde nerdeydin. Şimdi burda bu eleştiriyi yapma hakkına sahip değilsin. bu eleştiride değil art niyet. Senin için bu dolmuş kaçtı artık. Foruma karşı sorumluluk duyan arkadaşlar fikirlerini söyledi. Bazıları sorumluluk aldı şimdide forumu dizayn etmek için arka planda çabalıyorlar. Sana daha öncede dedim burda komuşarak forum işleyişini değiştiremezsin forumda başlıklarda yapılan eleştirilere kapalı artık bu eleştirilerde gerekli işlemi görecek forumu itibarsızlaştırma çabasında olan hiç kimseye bu izin verilmeyecek. Forumla ilgili bir sıkıntısı olan bunu forum kuruluyla paylaşır düzeltilmesini ister yada farklı bir önerisi varsa bunu iletir. Buda değerlendirmeye alınır ama bunu yapmayıp forum sayfalarında sallayanlar kötü niyetlidir amaçları forumda bir şeyleri düzeltmek değil forumu itibarsızlaştırmaktır. Bütün herkes bilsin diye sana bu mesajı özelden yazmıyorum. Sözüm sadece sana değil bu kafada olan bütün üyelere şahsına söylüyorum ama aslında genele konuşuyorum. bazı arkadaşlar sürekli forumu itibarsızlaştırmak forum yöneticilerini itibarsızlaştırmak baskı altına almak işlerini yapamaz duruma sokmak için özel çaba sarfediyor. hiç mesaj yazmayıp sadece bunun için fırsat kollayanlar bir hata gördüğünde saldırmak için tetikte bekleyenlerde var.
Daha öncede söylemişdim kimseyi burda zorla tutmuyoruz burda insanlar gönüllülük esası üzerinden yazılarını yazar. buranın kuralları vardır. Burda yazan kişiler buranın kurallarını otomatik kabul etmiş demektir. Hiç kimsenin bu kuralı beğenmedim ben uygulamam demek gibi bir hakkı yok.
bu forumu bir taraftar birliği kurmadı ben kurdum kurarkende şartlarım belliydi bu forumda Beşiktaş değerlerine kötü laf edilemez bu net buna kim olursa olsun asla izin verilmez. Sürekli bazı arkadaşlarda bir rahatsızlık var neymiş ben belirliyormuşum benim dediklerim oluyormuş benim sözüm konun hükmündeymiş. Arkadaşlar forumu kuran kişiyim ben ve tüm sorumluluğuda tek başıma benim üstümde sizin yaptıklarınızdanda ben sorumluyum siz telifli bir link atarsanız siz değil buranın sahibi olduğum için ben cezasını çekerim. siz küfür ettiğinizde aslında küfür bu forumda edilmiş oluyor dava edildiğinde bu platform ve ben edileceğim sizin riskinizi ben üstlenmişken kusura bakmayında bazı kurallar koyayım siz kendinizden sorumlusunuz ben herkesden sorumluyum.
Dediğim gibi artık bir forum kurulu var ve forumun sorumluluğunu üstlendi ben artık kimseye moderasyonda vermiyorum  müdahalede etmiyorum sadece izliyorum ama bu karışmayacağım anlamıda taşımıyor. Foruma saldıranı kesinlikle affetmem bu saldırı foruma olur yöneticisine olur moderatörüne olur. foruma risk olacak türde bir yanlış gördüğümde kesinlikle müdahale ederim ve sert olurum. Artık genel forum alanlarına forumun itibarsızlaştırılmasına dönük mesajlara asla izin verilmeyecek bir sorunu olan iyi niyetliyse zaten forum kuruluna anlatır. Kötü niyet besleyen buraya yazıp algı yaratmaya çalışır. Genel başlıklara yazılan hiç bir forum eleştirisini iyi niyetli olarak görmeyeceğiz. Bilginiz olsun özellikle senin @Onur Küçük

Çevrimdışı oblomov

Ahahaha bu foto gerçekse....
http://i.hizliresim.com/k6OENq.png

Mobilden şey edemedim...
Edit:Foto
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 16:11:15 oblomov ]
ASAP

Çevrimiçi Mehmet57

Hollanda ekolunde buna cok onem veriliyor. Ajax’da zamaninda Jan Vertonghen bu konuda cok övülüyor du. Su an aynisi De Ligt icin gecerli.

Onemli bir ozellik; orta saha da extra bir adamin olmus oluyor. Rakib takimin oyunculari adam markajina odakli olurken, oyuna dahil olan stopperi kimin tutacagi konusunda rakip tedirginlik yasiyabiliyor.

Severim boyle oyunculari.

Çevrimdışı celiker1

Tahminim Roco sağ stoper,Pepe sol stoper olur.Roco duran toplardan 4-5 gol sıkıştırsın yeter.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Rhodolfo'ya benzetenlere söylüyorum tek uyan yanı boyu.

Birkaç sayfa önce analizini yazdım.

Defanstan top sürerek çıkmayı seven, pasları ortalama altı, müdahalelerde sertliği seven, yüksek top hakimiyeti iyi, fiziki mücadelelerden kaçmayan, duran top organizasyonlarında yetenekli, Boyuna göre hızlı, pozisyon bilgisi üst seviyeye yakın bir eleman kendisi.

Çevrimdışı mylife1903

Hollanda ekolunde buna cok onem veriliyor. Ajax’da zamaninda Jan Vertonghen bu konuda cok övülüyor du. Su an aynisi De Ligt icin gecerli.

Onemli bir ozellik; orta saha da extra bir adamin olmus oluyor. Rakib takimin oyunculari adam markajina odakli olurken, oyuna dahil olan stopperi kimin tutacagi konusunda rakip tedirginlik yasiyabiliyor.

Severim boyle oyunculari.
Bu olayin bir ust kademesi benim raketci oluyor ortasahayi gecmekle kalmiyor 40mden de muhattaassam sol ayaaylan yapistiriyor

Çevrimdışı mylife1903

Rhodolfo'ya benzetenlere söylüyorum tek uyan yanı boyu.

Birkaç sayfa önce analizini yazdım.
Rodolfo da abdu celebi oldu pedronjn bir tik ustuydu iste

Çevrimiçi Kapkarakartal

Büyük ihtimal birtane böyle uygun bir stoper kovalanıyordu Fransız da Silva ismide geçmişti bedava niyetine bu bana göre her yönüyle fransızdan 2 adım daha önde.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

🔥Enzo Roco, İstanbul'a Doğru harekete geçti.

Buyursun hoşgelmiş . Allah utandırmasın. Yalnız ailenin diğer fertlerine göre fiziken farklı baya. Yemeyip yedirmişler, içmeyip içirmişler galiba. :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Koa_lAA

bencede 11 oynar gibi... kesecek stoper yok zaten  :D yedek ersan olur bide...

yalnız şu atiba emekli falan olup idari kısıma falan geçseydi keşke... okadar emek harcamış adam... güzel bi şekilde uğurlasaydık yada...

Etiketler: