2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639102 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Roco ile bir sure PSV ilgileniyor du, ama ozamanlar alamamislar di. Arkadas PSV’de scout, Guney-Amerikali oyunculara odakli. Roco’yu hep ovuyor du.

Çevrimdışı 38life

Yalnız sanırım Umut Nayır hesabını kapatmak zorunda kalmış ? Adamlar küfür etmişler oyuncuya.İstemiyoruz falan yazmışlar ? Vayy yaa doğru mu bunlar ?

İşte gerçek tinerciler bunlar.

Çevrimdışı Necmi

Umut bakıldığında boş transfer gibi duruyor, çok da genç değil evet ama formayı giymeden asmaya gerek yok. Takımdaki maliyeti en düşük adam konumunda olacak. İzlenmiştir ve hoca da istemiştir diye düşünüyorum. Ayrıca üni mezunu ve karakteri de sağlam biri. Takımdan pektemek giderse bu transfer anlam kazanabilir, şuan 6 forvet oldu. Umut ve Güven gibi oyuncular kulübede oturabilecek kontejan açılırsa mantıksız hamleler değil. Bekleyip görmek lazım.
Pektemek senelik 1.8 milyon euro
Umut nayir 1.7 milyon TL
Kulübede umut otursun pektemek oturacağına.
Sonrası onun performansına bağlı..
ilhanda bize bu yaşlarda gelmişdi. Şimdiki taraftar olsaydı kimbilir ilhana neler söylerdi. hatta yanlış hatırlamıyorsam tümerde ilhanla eşantiyon gelmişdi ve az dalga geçilmemişdi.
inşallah çok iyi performans gösterir küfreden herkesi utandırır diyeceğimde utanmıyorlar arkadaş bir sonraki oyuncuya gene aynı şeyi yapıyorlar. çocuğa hesap kapattırdılar. Bu kadar terbiyesiz olunurmu. dolaşın hesapların geçmişine bakın
bunları atiba alındığında tosiç alındığında cenk alındığında hep aynı üslupta görürsünüz. Yok arkadaş bunlar Beşiktaşlı falan değil bir Beşiktaşlının böyle çirkinleşebileceğine inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı yoruk

Sosyal medya'nın getirdikleri işte tüm bunlar.Hayatın her alanında pislikler kötü zihniyetli insanların yaptıkları yorumlar.Bu insanlar hep vardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız sanırım Umut Nayır hesabını kapatmak zorunda kalmış ? Adamlar küfür etmişler oyuncuya.İstemiyoruz falan yazmışlar ? Vayy yaa doğru mu bunlar ?
Doğru.

Aynısını Fabri'ye de yapmışlardı, şimdi Fabri'yi nasıl satarsınız yazıyorlar

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

boyko ile o kâr sıfırlanırdı ağabey.
Ahaha.

Çevrimdışı 38life

Roco'nun yedek stoper olarak alındığını düşünenler yanılıyor olabilir.

Çevrimdışı kyiv

Bilen biri karşılaştırsın bakalım geçen yıllarda peşinde koştuğumuz Paraguaylı stoper vardı Milana giden Gustavo Gomez.Onunla kıyaslasak?

Hatta şöyle yapalım; Enzo, Rhdolfo, Pedro Franco???

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş'lı değil bunlar.. Aklı olan her futbolcu anlar. Hem ün sahibi olanlar yorumları kapatsınlar , kullansınlar.

Ne yani başımıza olumlu , olumsuz bir şey gelince sokak halkının yanına gidip tek tek fikirlerini mi alıyoruz ?   :alala:

Herkes düşünür ( küfür yasak )

Çevrimiçi levitate

Roco'nun yedek stoper olarak alındığını düşünenler yanılıyor olabilir.
:)
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

ilhanda bize bu yaşlarda gelmişdi. Şimdiki taraftar olsaydı kimbilir ilhana neler söylerdi. hatta yanlış hatırlamıyorsam tümerde ilhanla eşantiyon gelmişdi ve az dalga geçilmemişdi.
inşallah çok iyi performans gösterir küfreden herkesi utandırır diyeceğimde utanmıyorlar arkadaş bir sonraki oyuncuya gene aynı şeyi yapıyorlar. çocuğa hesap kapattırdılar. Bu kadar terbiyesiz olunurmu. dolaşın hesapların geçmişine bakın
bunları atiba alındığında tosiç alındığında cenk alındığında hep aynı üslupta görürsünüz. Yok arkadaş bunlar Beşiktaşlı falan değil bir Beşiktaşlının böyle çirkinleşebileceğine inanmak istemiyorum.

O da hemen hemen aynı yaşlarda geldi fakat süperlig tecrübesi vardı. Şifo Mehmette bir alt ligden gelmişti örneği verilmiş doğrudur ancak şifo da geldiğinde 20 yaşındaydı. Umutun yaşı genç olsaydı eleştiriler bu kadar olmazdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco transferinin en güzel tarafı da, adam imza atana kadar sosyal medyada kimsenin bizim ilgilendiğimizi yazmamış olması.

Umut Güner'i sevmiyorum, ama en azından gevşek ağızlı değil. (Gerçi konuşabiliyor mu, onu da bilmiyorum. Hiç sesini duymadım)

Çevrimdışı abdusta

Atanımız karizma tutanımız utkuda olsa itiraz etmeyecegim genc oyuncumuz bu sene oynayarak gereken tecrubeyi kazanır.benim itirazım oguzhan ve tolgayın gecen seneki formsuzlugunun bu senede devam edecek endişesi orta sahaya çözüm ..

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

O da hemen hemen aynı yaşlarda geldi fakat süperlig tecrübesi vardı. Şifo Mehmette bir alt ligden gelmişti örneği verilmiş doğrudur ancak şifo da geldiğinde 20 yaşındaydı. Umutun yaşı genç olsaydı eleştiriler bu kadar olmazdı.
Süper Lig tecrübesi olsaydı, bu aldığımız fiyatın en az 2 katına alabilirdik.

Çevrimdışı savaş altay

Alıntı

Medel stoper oynamamak için memleketten defans getirdi

:lol:

Çevrimdışı klubnika01

Umut Nayir'e sallayan arkadaşlar kaç defa izlemişler acaba bu çocuğu yada böyle bir futbolcunun varlığından haberleri varmı merak ediyorum açıkçası.2 senedir hem göztepede hemde ankaragücünde her hafta düzenli olarak tvden,yaklaşık 5-6 defada canlı olarak izledim.pektemekten 2 gömlek daha iyi ve cenkten hiçbir eksiği olmayan bir oyuncu.şans verilirse ve birazda forvet şansı yanında olursa bu sallayan arkadaşların suratlarını görmek isterim ilerleyen haftalarda.yerinde bir transfer bana göre.herşeyden önemlisi çok karekterli bir oyuncu.hayırlıı olsun

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş'lı birileri geçen sene k.paşa'ya önerilmişti ve k.paşa ile anlaşma sağlanamadı diyor. Bir de neden acaba diye ''bize'' soruyor  :kop:

Şu klübün anahtarlarını nereye koymuştum ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş'lı birileri geçen sene k.paşa'ya önerilmişti ve k.paşa ile anlaşma sağlanamadı diyor. Bir de neden acaba diye ''bize'' soruyor  :kop:

Kim?

Çevrimdışı savaş altay

Kim?

fatih doğan

Çevrimiçi yaço58

cidden ilk dediğinin bu olması art niyetlilik

Çevrimdışı mylife1903

Umut Nayir'e sallayan arkadaşlar kaç defa izlemişler acaba bu çocuğu yada böyle bir futbolcunun varlığından haberleri varmı merak ediyorum açıkçası.2 senedir hem göztepede hemde ankaragücünde her hafta düzenli olarak tvden,yaklaşık 5-6 defada canlı olarak izledim.pektemekten 2 gömlek daha iyi ve cenkten hiçbir eksiği olmayan bir oyuncu.şans verilirse ve birazda forvet şansı yanında olursa bu sallayan arkadaşların suratlarını görmek isterim ilerleyen haftalarda.yerinde bir transfer bana göre.herşeyden önemlisi çok karekterli bir oyuncu.hayırlıı olsun
Karakteri birak, besiktasa yakisan tipte bir insan. Turkce cumle kurabiliyor, yakisikli ustelik fizigi yerinde
Oynasin cok seyler degisecek
Ceza sahasinda iyi takip yapiyor iyi pozisyon aliyor cocuk
Birinci lig tecrubeli pektoyu aldik da ne oldu?
Universite okumus futbolcu iste hic olmadi ileride hukuk bolumunde kullanilir
Boyle transferler yapacaksin, futbolcularin hepsinin ekssigi var en azindan eli yuzu duzgun  olsun

Bu cocuga tepki verenler tolgaya tepki koysun once besiktasta ortasaha oynayan adamin 4 gol hedefi minolur ya ben delirdim babelin vidyosu izlerken aypeti firlattim ekrani kirildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi turkler gec bitiriyir ergenligi gayet normal yasi cocugun
Ilhan mesela kesik kesik baslamisti futbola
Universite okumustu hatta marmarissporda falandi galiba futbolu birakip tekrar okula baslamisti
Bizim kuntz da gec baslamisti futbola 65 yasina kadar oynamisti sonra
Bu cocuk cok seyi degistirebilir

Çevrimdışı mylife1903

Sifo mehmet ayri seviyedir
Marassporu tek basina super lige cikartmistir o yasta
Arjantin dogumlu olsa maradona yerine oynardi milli takimda

Çevrimdışı Hasan Tahsin

cidden ilk dediğinin bu olması art niyetlilik
Adam kötü bir şey söylememiş tam aksine Beşiktaş'ın transfer başarısına dikkat çekmiş

Fatih Doğan

@fatihdogan_38
 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Enzo ROCO geçen sene Kasımpaşa’ya önerilmişti. Ancak transfer olmamıştı. Merak ettim niye olmamıştı ve kaç paraya önerilmişti?

Diğer paylaşımları da çok olumlu üstelik
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

fatih doğan
Besiktasli gecinip besiktastan gecinen daha dogru bi ifade ur

Etiketler: