2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4627075 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Fatih hoca, sakarya maçı sonrası açıklama yapıyor;

"Gs, bjk, fb, ts  dışarıya para vermek ve batmak yerine birbirlerinde tutmayan oyuncuları transfer etmekten çekinmemeliler. Bunu yapabilmeliyiz.. mesela verebileceğim oyuncular var... kendilerinde tutmadı, ya orda tutarsa diye korkmamalilar" defi.

Hissiyatima göre negredoya selam çaktı. Gomis gidici çünkü..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Golcü alınmayacak gibi hissediyorum nedense. Aynı sekilde kaleci mevkisi icinde aynı seyi düsünüyorum.

Çevrimdışı underworld

"Gs, bjk, fb, ts  dışarıya para vermek ve batmak yerine birbirlerinde tutmayan oyuncuları transfer etmekten çekinmemeliler. Bunu yapabilmeliyiz.. mesela verebileceğim oyuncular var... kendilerinde tutmadı, ya orda tutarsa diye korkmamalilar" defi.

Ozan Tufan diyenlerde var

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Macron güzel formalar yapıyor benimde adaylarimdan biri fakat bize adidasın verdiği parayı verebilir mi ? Asıl soru bu

Lütfen Adidasla uzatmayalım yeter artık bu adidasın yaptıkları
kimse kusura bakmasin, bu formalar bize yapilsa, 40 gün 40 gece küfür ederim. tam amatör liglerindeki takimlarda giyilen formalara benzemis. hem isim olarakda macronmus yok new balance'mış, hic yakismiyor büyük takimlara. olacaksa nike yada adidas olsun, gerci en iyisi yine adidas, yok puma yok umbro yok macron yok bilmem ne, ben yakistiramiyorum BEŞiKTAŞA.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 21:33:07 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı balkan-kartal

love da olabilir
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Hep Yek

ama elinde hisse oluyor verdiği para elinde yani birde sermaye arttırımını bu şekilde yapamazlar dernek para koymak zorunda hisseler için nasıl olacak merak ediyorum hisselerdede ipotek varmış dernek elindeki ipoteksiz hisselerden satacak kazandığı parayıda sermaye arttırımına koyacak ama ipotekli hisselerde dernekte görünüyor %68 ine 50 M dolar koyacaksa bunlar pek bir para kazanamayacaklar totelde koçun parasıyla birlikte 75 M dolar gibi bir girdi yaparlar tabi sermaye arttırımına katılmak istemeyenlerin hisselerini satın almak zorundalar. Borsa artık tersi duruma izin vermiyor diye biliyorum. ulan beter olsunlar ben Beşiktaşın hesabını bu kadar yapmadım :D
Parayı derneğe hibe ediyor. Dernek bu parayı sermaye artırımı için kullanacak ve hisse oranı aynı kalacak.Halka açık olan %33'lük hisse senedi sahiplerine sermaye artırımı sonucu çıkarılan yeni hisse senetlerini almaları için süre tanınacak. Alım hakkı kullanılmayan hisseler borsada halka arz edilecek. Şirkete 350 milyon civarı para girişi olacak(235'i dernek 115'i diğer hissedar ve halka arzdan)
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 21:37:15 Hep Yek ]

Çevrimdışı murat

Fatoş, büyük takımlar birbirlerinden transfer yapsınlar diyor.o takımda tutmayan diğerinde tutabilir diye ekliyor.
Elinde golcü yokmuş bize mş yazıyor ne ediyor
versin gomisi alsın negredo pektemek love üste parada veremez bunlar

Çevrimdışı Jimexi

oldu mu şimdi bu yaptığın?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Under Armour forma yapıyor mu, yapıyorsa nasıldır, fikri olan?

Çevrimdışı Karabay

Under Armour forma yapıyor mu, yapıyorsa nasıldır, fikri olan?
tottenhama yapıyordu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fatoş, büyük takımlar birbirlerinden transfer yapsınlar diyor.o takımda tutmayan diğerinde tutabilir diye ekliyor.
Elinde golcü yokmuş bize mş yazıyor ne ediyor
onun niyeti başkadır baktı ki biz satış yapıyoruz yerine iyi oyuncularda gelicek.

İçeri ajan yollamak istiyor bizim takıma.

Çevrimdışı ekrembaser

İnşallah transfer yaparız

Çevrimdışı Mehmet57

Liverpool Echo gazetesine gore Liverpool’in Vida’yi almaya niyeti yok.

Liverpool Echo gazetesine gore Liverpool’in Vida’yi almaya niyeti yok.

liverpool almazsa psg alır :)

yada westham alır 1 tane klüp ilgilenmiyor ki :)

Çevrimdışı Mehmet57

liverpool almazsa psg alır :)

yada westham alır 1 tane klüp ilgilenmiyor ki :)

Insallah. €25.000.000 civari bir kaynak yaratsa cok isimize yarar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Umut Nayir yıllık 1.750 tl artarak 2 milyon tl 4 yıllık.forvetlerden bir gitti herhalde..

Umut Nayır, Beşiktaş’a hayırlı olsun..

via : badem

yönetim büyük santror almıcak herhalde öyle gözüküyor.

Çevrimdışı ekrembaser

yönetim büyük santror almıcak herhalde öyle gözüküyor.

Ne yapıyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum

ben mehmet akyüz'ü de bekliyorum ona doyamadım.

Çevrimdışı mehmetthedum

Aboubakarin bonservisi 50 m ero olarak açıklandı..hemen sonra bu..

Negredoyu yağlamaya başlayalım.. 4-4-2 veya 3-5-2 veya 4-1-3-2  çift forvetli bor sistem şeedelim oradan.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

6(altı) santrafor

Love
Negredo
Larin
Pektemek
Güven
Umut

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Umut Nayir yıllık 1.750 tl artarak 2 milyon tl 4 yıllık.forvetlerden bir gitti herhalde..

Umut Nayir'in sözleşmesinin detayları:

🔸️4 yıllık sözleşme
🔸️İlk yıl 300 bin euro
🔸️Kalan yıllarda yükselerek 400 bin euro maaş

Maaş makul bence
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Aboubakarin bonservisi 50 m ero olarak açıklandı..hemen sonra bu..

Negredoyu yağlamaya başlayalım.. 4-4-2 veya 3-5-2 veya 4-1-3-2  çift forvetli bor sistem şeedelim oradan.

öyle gözüküyor 4-4-2 oynuyacaksak yedek santrorları da çiftliyoruz galiba.

Love-------Larin
                   Umut         Güven

Çevrimiçi mayguntr

Cope gitmis guzel para. Aylik 150 bin tl maas. Acaba alt yapidaki her hangi bir  hocamiza bu kadar maas veriyor muyuz ? 

Etiketler: