2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4622782 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı worns

Gerçekliği hakkında bir fikrim yok ama Vagner'i bonservissiz gönderip Negredo'yla 2.8 milyondan 2 yıllık yeni sözleşme yapmayı planladıklarına dair bir bilgi okudum. Negredo kabul eder mi bilemem, ilginç bir plan olur gerçekleşirse.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

"3.5 M Euro --> Harun" diyorlar.
Sıkı tutunun beyler.  :bur2:

Çevrimdışı celiker1

Lanet olsun hepimizi muhasebeci gibi hesap yapmak zorunda bırakan tüm kişi ve kurumlara...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

kim diyor :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

Kale meselesinde hocanın bir miktar yerli takıntısı olduğunu biliyoruz. Gerçi taraftar baskısı ve Fabri'nin performansıyla bu durumu geride bırakmıştık. Fakat mevcut durumda yabancı kaleci almayı önereceğini sanmıyorum. Fabri'den gelen para yeni kaleciye harcanacaksa anlamsız bulurum mealinde bir açıklaması da olmuştu. Yönetim kanadından da elde iyi bir kaleci rotasyonu olduğuna dair söylemler duyuyoruz. Ospina tarzı yüksek yıllık ücretli birinin alınacağını hiç sanmıyorum bu toplam tabloya bakınca.

Çok uçmazlarsa Harun'u alırız. Yıllık ücreti rahatsız edici seviyelerde olmaz. Harun olmazsa daha düşük profiili yine 1 milyon bandını çok aşmayan yıllık ücretli birine yönelebilirler. Mevcut transfer politikası böyle hissettiriyor buna bir artı da bu gelecek isimlerin hiç birinin Tolga'yı keseceği garanti değil. Hocanın onun performansına pozitif yaklaşımı var. Çok şaşırmam seneye Tolgayı kalede görürsem tekrar.

Çevrimiçi murat

Pepe'ye Baki Mercimek muamelesi yapan yok zaten. 2 milyona oynamasini da kimse beklemiyor. Bize lüks diyorum daha nasil anlatayim? Niye yüzüm kizarsin adam takimda en yüksek maasi aliyor. Marcelo Fabri transferlerini ayakta alkislarken Pepe'yi elestiririm cünkü show transferidir. Adali zihniyetidir. Besiktas kulübü stoperine 4,75 ödeyemez. Ölü yatirimdir Pepe.
bende aynı fikirdeyim gelirkende aynı fikirdeydim.tek güzel yanı bonservissiz gelmiş olması ve 4.7 alsa bile o parayı çıkarıp verecek kulüplerin bulunması.satıyorum desen alıcısı çıkar.

Çevrimdışı kyiv

Bursaya 2 haruna 1 bu iş biter. Eğer Ospina bonservissiz gelirse yıllık 2 ye ona da eyvallah.

Çevrimiçi murat

Gerçekliği hakkında bir fikrim yok ama Vagner'i bonservissiz gönderip Negredo'yla 2.8 milyondan 2 yıllık yeni sözleşme yapmayı planladıklarına dair bir bilgi okudum. Negredo kabul eder mi bilemem, ilginç bir plan olur gerçekleşirse.
etmez .ederse satabileceğimiz kıvama gelir.yoksa 4.3 milyona bonservis istemesen maaşın yüzde 40 ını karşılayın alalım derler.

Çevrimdışı levitate

ııyk

maaşını düşünemiyorum bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

3 milyon bonservise kadar pozitifim Haruna. Muhtemelen de bu civarlara gerçekleşir bu transfer. Rakibimiz yok ve Bursa'nın sıkıntılı mali yapısında 3 milyon gibi girdiler önem taşıyacaktır. Genç bir kaç kalecileri var, onları da oynatmak istiyorlarmış.

Bi seferde Şenol Hocanın istediği eski oyuncularından biri gelsin takıma. Ozan, Volkan, Burak falan gelemedi Harun gelsin bari. Ben çok olumsuz değilim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

kim diyor :akuma:

Bursa taraftar grupları, birkaç spor sayfası ve diğerleri.
inş. ucuza kapatmısızdır.

suni çim de çalışmış takım.

Çevrimdışı alimm

Bursaya 2 haruna 1 bu iş biter. Eğer Ospina bonservissiz gelirse yıllık 2 ye ona da eyvallah.

Ben de bu ikisine birden eyvallah deyip Tolga yi ts ye yollarlar kanaatindeyim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Ha buraya bi transfer yapaydınız ya  :D

Ben de bu ikisine birden eyvallah deyip Tolga yi ts ye yollarlar kanaatindeyim...

bende öyle düşünüyorum.

Ospina-Harun-Utku

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı kyiv

bende öyle düşünüyorum.

Ospina-Harun-Utku

Bu 3 lü ancak hayal olur. Şenol Güneş asla Tolga'yı göndermez.Gerçekçi olalım.

Ya Harun ya Ospina olur.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş’ın resmi olarak istediği David Ospina, Beşiktaş’ın teklifini ilk başta geri çevirse de eşi Jesica, İstanbul’da yaşamak istediğini söyleyerek onu ikna etti. (Esporte Berdano)

Çevrimdışı tangaz

Oooooo çok katıyız. Birşey söyleyecem ama kızmak yok. Ok? :eyes

estagfrullah neden kızayım benim öfkem bursaspora ve onlara 1 sent bile kazandırmak istemem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kabul etmezse stadin önünde kendimi yakarim :)

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş’ın resmi olarak istediği David Ospina, Beşiktaş’ın teklifini ilk başta geri çevirse de eşi Jesica, İstanbul’da yaşamak istediğini söyleyerek onu ikna etti. (Esporte Berdano)

Bu nasıl yenge ? :o_o:
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2018, 21:54:42 kyiv ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

bende aynı fikirdeyim gelirkende aynı fikirdeydim.tek güzel yanı bonservissiz gelmiş olması ve 4.7 alsa bile o parayı çıkarıp verecek kulüplerin bulunması.satıyorum desen alıcısı çıkar.

Keske satilsa da ben bu laflarimi yesem. Ama satilmaz. O parayi sadece araplar ve cinliler verirler. Adam gitmek istemedi mi gecmis olsun. 2 milyon bonservisi olan 35 yasinda bir adam sonucta. Pepe diye gözünde büyüten milletler cinliler, araplar ve türkler. Bunlarin icinde de en iyisi biz oldugumuza göre hicbir yere gitmez.

Etiketler: