2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619232 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş, Fabri'nin transferi konusunda Fulham'la 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığını KAP'a bildirdi..

Az yaaaaaa , bari 7 milyon olaydi aradaki 1 milyonluk fark tam 5.5 milyon TL demek..

Murat özen yazmıştı sanırım ilk haberi çıktığında yetiştirme bedelini fulham ödeyecekmiş o da 1m euro gibi rakam normalde bizim ödememiz lazım yani toplam 7m euro diyordu.

Çevrimdışı Karabay

Şimdi düşünsenize fabriden gelen para negredo, love, lens, pektemek, aras ve velinin maaşına gidecek.

Çevrimiçi murat

Şimdi düşünsenize fabriden gelen para negredo, love, lens, pektemek, aras ve velinin maaşına gidecek.
yarısını karşılamıyor.şimdi 1.2 alan fabrinin yerine 2.5 luk kaleci gelmez inşallah.hazır elimizdeyken uzun vadeli bağlamak lazımdı fabriyi.şimdi gitse bile en az 10 milyon alırdık.iyi oynayan oyuncuyu son seneye bırakmayacaksın  sonra ya imza parası ve iki katı maaş ya bedavaya uçarıma gidiyor sonu.

Çevrimdışı Dr.Zeck

6M € için Fabri'den olduk, müthiş gerekli bi hamle gerçekten.

Tolga Zengin'le başarılar.

seneye bedavaya gitmektense 6 m € kazandık diye bakıver bide.. seneye sözleşmesi bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam..

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat özen yazmıştı sanırım ilk haberi çıktığında yetiştirme bedelini fulham ödeyecekmiş o da 1m euro gibi rakam normalde bizim ödememiz lazım yani toplam 7m euro diyordu.
Yetiştirme bedeli %5 diye biliyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

yarısını karşılamıyor.şimdi 1.2 alan fabrinin yerine 2.5 luk kaleci gelmez inşallah.hazır elimizdeyken uzun vadeli bağlamak lazımdı fabriyi.şimdi gitse bile en az 10 milyon alırdık.iyi oynayan oyuncuyu son seneye bırakmayacaksın  sonra ya imza parası ve iki katı maaş ya bedavaya uçarıma gidiyor sonu.
Çok maaş verseydik, gitmek istemeyebilirdi.

İkilem var yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ağabey orada, çoğunlukla, mitrovic'e verilen para işe karışıyor. şunu ifade ediyorlar: "eğer, porto ile bir anlaşma yapsaydık; dört buçuk milyona sezon ortasında aboubakar'ın porto'daki hakkını alsaydık; sene sonunda da diğer kulüple görüşür 6 milyonunu verirdik."

"en azından böyle bir haber çıkartsalardı da, aklımız kalmasaydı." dolayında bir kurgu bu. neticede biz diego costa'yı yarım sezon kiralamaya razıydık. elimizdekinin 3 milyonuyla aboubakar'ı yarım sezon kiralar; üstüne medel'i alır; daha da üstüne karışmazdık. sezon ortasında da yapılan satışlardan aboubakar'ın bonservisi ödenirdi. onun yerine lens'inki ödendi.
kafandan hesap yapıp o hesaba göre eleştiri yapılmaz mışlarla falan olmaz bu iş sen portoya önerdin peki porto bunu kabul ettimi hadi diyelim etti 4 şimdi 6 bir sonraki sene kesin almak üzere anlaştın. peki böyle bir anlaşma yaparsan kağıda dökeceksin. uefa bunu yiyecekmi. o seneyemi sayacak bir sonraki seneyemi bu transferi. diyelim oldu peki bir sonraki sene 6 m lik satış yapacağının garantisi varmıydı. böyle kararları almak kolay değil. ffp varken iki defa düşüneceksin düşünmen bitince iki defa daha düşüneceksin bir sonraki sene için 6 M borcun altına girmek kolay değil. Eleştirmek kolayda birde sorumluluk sahib olup düşünmek lazım geliyor. 6 M yükümlülüğün varken sana alacakları oyuncuya karşı nasıl pazarlık yapacaklar. Biz hiç satmadan oyuncu almadık eksiye düştüğün anda alıcılar aptal değil menejerlerde öyle 23 e sattığın cenki 10 a göndermek zorunda kalırdın. yaşanmış bitmiş olayların üzerine yeni gelişen durumlara bakarak mışlı yorum yapmak gerçekci olmuyor.

Çevrimdışı sozkul

...
burda yorum yapan herkes laf olsun beri gelsin diye yorum yapıyor hiç kimsenin bir şeyleri bilme öğrenme gibi derdi yok
...

Bu yorum tehlikeli @Necmi@Eray_Steiermark 'ın yorumuna katılamam ama sende onu eleştirirken "herkes" deme bence.  Birilerine haksızlık etmiş oluyorsun o zaman.

Çevrimiçi Necmi

6 M için fabriden olmadık fabri gitmek istediği için gitti adam resmen canlı yayında açıkladı epl benim hayalim diye
bunu anlamak sizin için bu kadar zormu yada sırf eleştirmek için bazı şeyleri görmek istemiyormusunuz.

Çevrimdışı sozkul

Olur tabi ki Paund , Döviz olsun da € olmuş , £ olmuş farketmez  :D

Sterlin Pound'dan daha değerli izlenimi yaratıyor bende, biliyorum yanlış algı ama Sterlin diyelim lütfen.  :icool:

Çevrimdışı f_madida

Fabri'nin gitmesi gercekten fena oldu. Dusuk maasla yuksek performans veren az sayida oyuncularimizdan biriydi, yerine belki 2.5 maasla benzer olcekli bir verim alabilecegimiz Ospina gelebilir. Aradaki fark yine 1.2 milyon civari, fakat aldigimiz bonservis gelirine oranlarsak 5 senelik maas farkini bonservisten karsilayabiliriz, sanki hic transfer olmamis gibi bir maliyete gelir.

Asil sikintimiz yuksek maasli ama verimsiz Negredo-Love-Lens gibi oyuncularda. Bu oyunculardan kurtulmamiz lazim ki en azindan ilk 11'i first class kalitede oyunculardan olusturabilelim zira butcemiz sinirli. Negredo'nun kalmasi demek 2 tane 2 milyon Euro'ya oynayabilecek kalitede adamdan vazgecmek demek (mesela Adriano-Quaresma gibi).  Ayrica bize 3.5 milyon euro ve uzeri maas alan oyuncular asiri luks, 2.2 ve uzeri maas alanlar ise kesinlikle her mac en az 10 uzerinden 7.5-8lik performans vermek zorunda ve devamliligi olmali. Bu sekilde ilk 11 ortalama 2.5 civari bir maasla oynayacak, ust duzey performans sergileyecek oyunculardan (bir kismi kiralik), yedekler ve rotasyondakiler de genc ve/veya daha ucuz altenatiflerden gelmeli. Aksi takdirde rekabetci bir kadro kurmamiz cok zor. Besiktas'in formasi altyapi takimini koysak yine rekabet eder elbet ama dengeli, verimli, kaliteli bir kadro olmadan uzun soluklu bir yarisi surduremeyiz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sozkul

Korkmayin,  bizim baskanin oyunudur bu   :ok: Demba icin de  sakat  biz almayiz demisti 13 milyon eurodan 6 milyon euroya mi ne  indirip almisti  bonservisini  Fikret baskan isini bilir  :biggrinking:

Bende Caner'in başkanın adamı olduğundan şüphelenmiştim, arada numaradan eleştiriyormuş gibide yapıyor... :)

Çevrimiçi Necmi

Fabri'nin gitmesi gercekten fena oldu. Dusuk maasla yuksek performans veren az sayida oyuncularimizdan biriydi, yerine belki 2.5 maasla benzer olcekli bir verim alabilecegimiz Ospina gelebilir. Aradaki fark yine 1.2 milyon civari, fakat aldigimiz bonservis gelirine oranlarsak 5 senelik maas farkini bonservisten karsilayabiliriz, sanki hic transfer olmamis gibi bir maliyete gelir.

Asil sikintimiz yuksek maasli ama verimsiz Negredo-Love-Lens gibi oyuncularda. Bu oyunculardan kurtulmamiz lazim ki en azindan ilk 11'i first class kalitede oyunculardan olusturabilelim zira butcemiz sinirli. Negredo'nun kalmasi demek 2 tane 2 milyon Euro'ya oynayabilecek kalitede adamdan vazgecmek demek (mesela Adriano-Quaresma gibi).  Ayrica bize 3.5 milyon euro ve uzeri maas alan oyuncular asiri luks, 2.2 ve uzeri maas alanlar ise kesinlikle her mac en az 10 uzerinden 7.5-8lik performans vermek zorunda ve devamliligi olmali. Bu sekilde ilk 11 ortalama 2.5 civari bir maasla oynayacak, ust duzey performans sergileyecek oyunculardan (bir kismi kiralik), yedekler ve rotasyondakiler de genc ve/veya daha ucuz altenatiflerden gelmeli. Aksi takdirde rekabetci bir kadro kurmamiz cok zor. Besiktas'in formasi altyapi takimini koysak yine rekabet eder elbet ama dengeli, verimli, kaliteli bir kadro olmadan uzun soluklu bir yarisi surduremeyiz.
1.2 alıyordu ama bundan sonra bizde devam etseydi kaç alacaktı. Yeni alacağın kaleciye bundan sonra alacak olduğu parayı vereceksin bence fabri gitmeseydi 2 gibi olurdu en az maaşı böyle hesap yapmak lazım dün dünde kaldı.

Çevrimdışı f_madida

Asiri luksten de kastim su, yani bir oyuncu 4 milyon uzeri maas aliyorsa o aldigi maasin gerektirdigi farki yaratmali.

Bu defansta Pepe'yse takimin gol yemesine izin vermemeli, havadan, yerden top gecmemeli. Ortalmanin ustunde degil, mukemmel oynamali. Pepe bunu Sampiyonlar Liginde yapti  fakat ligde bazi onemli maclarda bu performansi goremedik.

Ayni sekilde forvet 4 uzeri aliyorsa, geleni geceni kaleye sokmali. Hatta gelmeyen topu da kendi getirip atmali. Baska turlu, yani ayda yilda bir gol atacaksa onu 1.5 milyon alan adam da yapiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

bu ne biçim bir tanım kendi oyuncunu aşağıladığının farkındamısın bir maçlamı değerlendiriyorsun bunu
o zaman dönde şl maçlarına bak derim adam dünyanın en iyi stoperlerinden biri. ne kadar tatminsiz
insanlarsınız. en iyi oyuncuların kötü günleri olur. neuer alman milli takımını avrupa şampiyonasında eletti şimdi kötü kalecimi
kendi oyuncunuzu aşağılamak için fırsat kolluyorsunuz. Ayıp ya gerçekten ayıp yarın bir maçta seni ipten aldığında
yüzün kızaracakmı söylediğin yüzünden porto maçında aboubakara adım attırmadı o maçı izle nasıl bir stoper olduğunu
öğrenirsin bugüne kadar öğrenmediysen.

Pepe'ye Baki Mercimek muamelesi yapan yok zaten. 2 milyona oynamasini da kimse beklemiyor. Bize lüks diyorum daha nasil anlatayim? Niye yüzüm kizarsin adam takimda en yüksek maasi aliyor. Marcelo Fabri transferlerini ayakta alkislarken Pepe'yi elestiririm cünkü show transferidir. Adali zihniyetidir. Besiktas kulübü stoperine 4,75 ödeyemez. Ölü yatirimdir Pepe.

Çevrimdışı sozkul

Fabri'nin kalması için cezbedici bir kontrat önermemiz gerekiyordu, sen ne verirdin?
Ben eleştiri hakkımı sonraya saklıyorum, gelecek kaleciye ve alacağı maaşa bağlı tamamen.

Çevrimdışı f_madida

1.2 alıyordu ama bundan sonra bizde devam etseydi kaç alacaktı. Yeni alacağın kaleciye bundan sonra alacak olduğu parayı vereceksin bence fabri gitmeseydi 2 gibi olurdu en az maaşı böyle hesap yapmak lazım dün dünde kaldı.

Dogru Fabri kalsaydi da maasi en az 2 milyona gelirdi.

Çevrimdışı Orhan_

Her sattığımız oyuncunun parası da bunlara gidiyor arkadaş :D. Bence 1 transferi fixleyelim, mesela Cenk olsun, bundan sonra sattığımız adamların paraları bunlara gitmesin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bence gesenin kadrosu stoper harici eksik değil birde ön eleme vb oynamayacakları için lige iyi giriş yapma anlamında şanslılar, balları mode on durumunda yine. hoca evet daha motive ama sürekli sirkülasyondan haklı  bir şikayeti var bunu çok yansıtmıyor zorunlulukları kabul ediyor ama yıpranmışlığını görebiliyorum. ozzi tolgay merkezine de hiç güvenmiyorum ben. bu ikili bizi yarı yolda bırakır benden söylemesi. geçen babelin videoda tolgaya ayakkabı markası ile takılıyor kızdırıyor tolgay geçen bu ayakkabı ile attığım golü gördün deyince babel ben geçen sene hiç gol atamadığını gördüm diyor. tolgay bir olsun benim olsun ama bu sene 4 gol atarım die hedef koyduğunu söylüyor. hedefe bak 4 gol...
Beşiktaş'ın şampiyon olmasında en büyük engel gösterilmek istendiği gibi Hoca ya da Quresma değil, asıl neden en başta santrafor ve orta saha olmak üzere merkezimiz. Tolgay ve Oğuzhan için şimdiden bu ikisi beraber oynayamıyor, birbirlerinin açıklarını kapatmıyorlar, uyumsuzlar şeklinde mazeretlere hazır olalım. Çok açık biçimde Tolgay uygun bir alıcı çıktığında elden çıkarılmalı. Oyuncu için de takım için de en hayırlısı bu olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Her sattığımız oyuncunun parası da bunlara gidiyor arkadaş :D. Bence 1 transferi fixleyelim, mesela Cenk olsun, bundan sonra sattığımız adamların paraları bunlara gitmesin.
:kop: :kop: :kop:
çok iyiyidi kahkaha attım.

Çevrimdışı Karabay

yoo cenkin parasını da bonservislerine say. Sizi duyanda her sene 20/30 milyonlara oyuncu satıyoruz sanar.

Çevrimdışı levitate

Vagner Love: "Önümüzdeki sezon çok daha farklı bir Vagner Love göreceksiniz. Neler yapabileceğimi biliyorum. Kendime güveniyorum. Beşiktaş'a tamamen alıştım."
yav he he

patladı elimizde işte antremanlarda hırslıymış bilmem ne

hala topu alıp sürmeye çalışırken kaybediyor artık pozisyona bile giremiyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

bence gesenin kadrosu stoper harici eksik değil birde ön eleme vb oynamayacakları için lige iyi giriş yapma anlamında şanslılar, balları mode on durumunda yine.

Galatasarayın yedekleri tırt 11 i iyi olabilir as kadro ile yedekler arasında uçurum var. Hele Gomis sakatlanırsa işleri iş. Gerçi onlar bizi ilgilendirmiyor biz kendimize bakalım.İç sahada tulum çıkarıp deplasmanda 8,9 galibiyeti zorlamalıyız. Şimdiden deplasmandaki Erzurum maçını gözümüze kestirmek lazım. Santarfor ve 10 numara gelene kadar hasarsız 5 te 5 lazım.İyi kötü oyundan çok 5te5 galibiyet.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabricio :

“Fulham’a transfer sürecimde bana destek olan başta Sayın Fikret Orman ve Şenol hocama çok teşekkür ediyorum. Her zaman bana destek oldular takım arkadaşlarım da öyle hayatım boyunca unutmayacağım anılardan biri de o muazzam boğazdaki Şampiyonluk kutlamaları.”

Fabricio :

Beni kayıtsız şartsız destekleyen Beşiktaş taraftarını hayatım boyunca unutmayacağım. Bende artık onlardan biriyim."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Atiba'nın yaptığı etkiyi çok arayacağız. Sayıca orta alanda tamam olabiliriz ama kalite sorun.Ozi-Medel-Tolgay .Nasıl oynayacağı, nasıl bir rotasyon olacağı net değil.Zaten Tolgay-Ozi istikrarlı değil.Medel farklı tarz oyuncu mesela.Atiba da farklıydı.Atiba alanları kapatması çok işimizi gördü 4 yıldır  Şimdi bundan yoksun olacağız.Muhtemelen başka bir düzen olacak Atiba'nın eksikliğini pek aramayacağımız bir düzen.Talisca gitti, Talisca varken bile transfer lazım diyorduk oysa Şimdi lazım kere lazım.2 adam alındı diyelim bu bölgeye.Bu sefer rotasyon çok kalabalık olacak.Bu da başka sorun.Sanırım çare oyuncuların kapasitlerini 2-3 tık artırması.

Sağ bek için ise 1 yıldır hoca istiyor.Halen yok.

Etiketler: