herkesin kendine göre güvendiği twitter hesapları vardır sen x güvenirsin diğeri y güvenir, herkesin kendine göre mantıgı vardır, seninb mantıgın çokmu üstün, başkasının inandıgı şeylere kalkıp nasıl inanıyorsunuz yalan diyorsun ve elinde yalan ölçer makine mi var, biri kalkıp dani alves diyor hemen yalan diye yapıştırıyorsun lafı nerden biliyorsun yalan oldugunu borservisi var diyorsun borservisi olan adam alınmaz mı, tarihi çalım ferdi transferi için değildi ayew transferi için yalan başlık atmışlar , resmi açıklama vereceksen kulüp sayfası vardır orda yapılan açıklamayı verebilirsin, renkli basına yalancı basına hit kazandırmazsın
ferdi takip edilen izlenilen bir futbolcuydu,baki mercimek görevlendirilmiştir ücreti fazla gelmiştir almamışızdır kalkıpta kötü demek 2. lig topçusu demek bence hoş değil kötü futbolcuysa bunca zaman neden izlendi alamayınca kötülemek mantıksızdır, umut nayır 2. lig topçusu şimdi kalkıp alırsak 2.lig topçusu diye küçümseyecekmisin alanları eleştirecekmisin
Sevgili dostum...
Benim mantığım senin mantığına uymazsa, paylaşım yaptığım haberlere inanmazsın; olur biter.
Dani Alves denen adam senelik 12 milyon Euro alıyor ve 1 sene sözleşmesi var. Bunun yalan olduğunu anlamak imkansız mı?
Benim mantığım çok üstün diye bir iddiam yok, ama bir mantığım olduğu belli.
Bu gerzek hesaplar böyle paylaşımlar yapıyor, sonra ucuz bir sağ bek gelince taraftar delleniyor.
Ferdi Hollanda 2. ligi topçusu, bu kötülemek değil. Adam Hollanda İkinci Ligi'nden geliyor, yanlış bir bilgi mi var burada?
Ben herhangi bir Hollanda ikinci ligi futbolcusuna 1.5 milyon Euro vermeyi akıl karı bulmam, o paraya o ligden takım alinir ve pilot takım yapılır. Ha bulan olursa da kendi bileceği iş.
Umut Nayır'a 1.5 milyon Euro bonservis verirlerse,onu da eleştiririm. Güvendiğim hesap, bonservisi yok ve maaşı 300-400 bin arası dedi. Fazlası olursa, alanları eleştiririm elbette.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi