Gerçekten bir kriz varsa da çok kötü yönetildi. Hoca takımda olmayacak diyor ardından başkan hoca yanlış aktarmış sakat diyor ardından kampa katılıyor.. Gerçekten Şenol Hoca sabırlı adammış..
sabredemiyorsa gider bu kadar basit Şenol hoca Beşiktaşdan büyük değil bunu unutmayın
neden bir kriz olsun Beşiktaşın oyuncusuysa kadroda tutma kararı hocanın değil yönetimindir.
hocanın kararı oynatıp oynatmama üzerine olabilir. hoca bir oyuncuyu kamptan kovamaz bunu kampın
sorumlu yöneticisine bildirir eğer bir oyuncu kovulacaksa bunu yönetim yapar. bununda şartları bellidir
hangi gerekçeyle kovuyorsun performansını beğenmediğin içinmi bunun için takımda yer vermezsin
kamptan kovamazsın disiplinsiz davranır antrenmana almazsın soyunma odasına gönderirsin. Raporunu yazarsın
kararı yönetim kurulu verir. hoca o kararda haddini aştı kendini Beşiktaş yönetim kurulu yerine koydu.
sen o haraketi yaptıktan sonra o oyuncuyu bir kuruşa bile satamazsın satılacağı varsa bile satılmaz
Beşiktaş zarara uğradığında bedelini hocamı ödüyor. Bir oyuncudan kurtulacaksan onu rencide etmedende
yaparsın çağırırsın odana seni gelecek sezon takımımda düşünmüyorum başının çaresine bak dersin
ama senin profesyonel oyuncunsa antrenmana almak zorundasın. en fazla maç kadrosunda olmaz
bu kararı yönetimede bildirirsin kurtulmaya uğraşırlar ama bunu basına söyleyemezsin.