2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4657457 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Osmanlıspor genel menajeri Ender Yurtgüven: "Umut Nayir, tek taraflı haksız bir sözleşme feshi yaptı. Talimatlar bellidir. Anlaştığı bir kulüp var mı bilmiyorum ama Umut Nayir ve onu alacak kulüp bunun sonuçlarına katlanacak."
Bu nedir şimdi?

Alacak klup odemez ama kendi haksiz fesih ettiyse, fesih bedelini keserler oyuncuya. Tabi bir yoneticimiz o artik Besiktas'in cocugudur, bonservisini de odeyelim gibi bir aciklama yapar, girisimde bulunursa onu bilemem.

Umut Guner ve Metin Albayrak devam ettikleri muddetce hicbir olumlu beklentim yok acikcasi. Sadece Senol Gunes'e yazik olacak, oluyor. Taraftara da yazik olmayacak cunku taraftar da bilincsiz, iki mac oynansin yine baslarlar 'Hoca Negredoya niye sans vermiyor' diye.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

geçenlerde bir duyum paylaştım fıkra gibi ama değil, şenol güneş negredo için penaltı olsa buna kullandırmaya korkuyorum onda bile pas verecek die demiş.
abi senin duyumlar artti, eleman icerde mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

2017 2018 sezonu:  24 maçta oynamış.. 14 tanesi ilk 11 başlamış.. 13 gol 1 asist.

2016 2017 sezonu: 25 maç oynamış.. 15 tanesi ilk 11 başlamış.. 12 gol atmış

2015 2016 sezonu: 55 maç oynamış.. 31 tanesi ilk 11 başlamış.. 25 gol 2 asist

2014 2015 sezonu: 44 maç oynamış.. 41 tanesi ilk 11 başlamış.. 26 gol 8 asist

2013 2014 sezonu: 23 maç oynamış.. hepsi ilk 11.. 12 gol atmış

bunlar türkiye ligi istatistikleri.. bu adam kazma oluyorsa tamam ben forumu trollüyorum..
Lens'in ve Love'ın bize gelmeden önceki Türkiye ligi istatistiklerini de yazar mısın?

Ayrıca lig demişsin, 2015-16'da 55 maç mı oynandı ligde?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Alacak klup odemez ama kendi haksiz fesih ettiyse, fesih bedelini keserler oyuncuya. Tabi bir yoneticimiz o artik Besiktas'in cocugudur, bonservisini de odeyelim gibi bir aciklama yapar, girisimde bulunursa onu bilemem.

Umut Guner ve Metin Albayrak devam ettikleri muddetce hicbir olumlu beklentim yok acikcasi. Sadece Senol Gunes'e yazik olacak, oluyor. Taraftara da yazik olmayacak cunku taraftar da bilincsiz, iki mac oynansin yine baslarlar 'Hoca Negredoya niye sans vermiyor' diye.
senol gunese sahip cikilmali lucescuda bi hata yapildi belimizi dogrultamadik
fikret ormanin ispanyol santraforu ile ydnin ispanyol teknik direktoru

Çevrimdışı tangaz

fernandao aka hayvandao denilen futbolcumsu bizde olsa 25 atardi
negredo daha teknik daha ustun oyun bilgisi olan bir futbolcu olabilir fernandao ile karsilastirilinca fakat ikisinin hallerine bakinca negredo halisahada bile kesemez fernandaoyu bu hali ile.
negredoya top kaldiriyorsun sagina soluna indiremiyir, kontrolune alamiyir, topu alsa topu saklayamiyir, kaleye vuramiyir, gol atamiyor
arkadas su adami alip getirenin futboldan anlamadigi belli de insan neden savunur bunu onu anlamiyorum

dedik arkadas 59 sefer dedik
ispanyol alma
santraforsa hic alma
sol ayakla snatrafor alma

adamlar habire kiraladi kiraladi tek atimlik barutu da negredoya ateslediler
hem ispanyol hem sol ayakli
adamin kariyerinnden bana ne son hali icler acisi kosmaiyir donemiyir vucudunu kaldirmiyor ayaklar

negredoyu savunmak, fanatizmden gözlerine perde inmek objektiflikten uzaklaşmak die açıklanabilir.

başka türlüsünü aklım havsalam almıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

abi senin duyumlar artti, eleman icerde mi?

içine giremedi henüz reyis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lens'in ve Love'ın bize gelmeden önceki Türkiye ligi istatistiklerini de yazar mısın?

Ayrıca lig demişsin, 2015-16'da 55 maç mı oynandı ligde?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazdıgım sezonlarda oynadıgı tüm maçlar bu yazdıklarım..

vagner love ve lens' e  kazma demiyorum ben zaten.. ama love ' un bize uymayacagı ortadaydı.. ama lens konusunda çoğumuz yanıldık.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 12:37:13 riveros ]

Çevrimdışı tangaz

senol gunese sahip cikilmali lucescuda bi hata yapildi belimizi dogrultamadik
fikret ormanin ispanyol santraforu ile ydnin ispanyol teknik direktoru

hoca basın toplantısında gelen giden bilançosuna baksanıza derken üzüldüm adama, nelerle uğraşıyorum bir de bana sorun der gibiydi.

Çevrimdışı tangaz

Tespit gibi tespit olmuş abi ne fıkrası

tamam tamam kara mizah şeklinde düzeltiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

negredoyu savunmak, fanatizmden gözlerine perde inmek objektiflikten uzaklaşmak die açıklanabilir.

başka türlüsünü aklım havsalam almıyor.
Simdi necmi abi diyecek besiktasin oyuncusu savunulmasin mi, diye o da hakli tabi ama hocanin gozunde bitmis bu adam okeye donuyor, yonetim kendini kurtarma derdinde butunlemeye aldirmaya donem odevi ile kanaat notunu yukseltmeye calisiyor.

Hic almayacaksin boyle adamlari millet de birbirine girmeyecek

4.35 verdigin santrafor tartisilmayacak arkadas, otesi yok, gol makinesi cikacak ya da 1.5-2 milyonluk adam alacaksin tutarsa atacak tutmazsa gene 4. 5. Olursun ama takimin huzuru bozulmaz, paran cebinde kalir

Santraforda hata yapilmaz, bek stoper falan degil du, 4.35 alan adam sahaya ciktiginda cekip cevirecek takimi golleri de siralayacak

Çevrimdışı mylife1903

2 sezon üst üste şampiyon olunca, bir de pepe' yi , lens' i falan alınca bazı taraftarlarımızın üzerimize rehavet çöktü. rakiplerin yaptığı her transferle, oyuncularıyla dalga geçmeye başladık.. geçen sezon gomis' e, belhandaya falan çöp diyenler vardı :)

ozan tufan' la çok dalga geçtik.. hatta fb liler bile dalga geçtiler. sonra kadro dısı kaldı ozan.. ligin 2. devresi hiç oynamadı.. ama buna rağmen 3 gol atmış ligde. yani oguzhan ve tolgaydan fazla gol atmış..  fernandao' ya kazma deniliyor.. böyle yazınca renkli sevicisi oluyoruz bazılarının gözünde ama bunlar gerçekler..

bu yazdıklarıma yanlış, katılmıyorum diyenler olabilir. herkesin kendi görüşü elbette..
Lens cocugun olmayacagini okumayacagini anlattik burda butun sene tek iyi tarafi elde patlamis olsa da aziz yildirima gider ayak iyi gecirdik kapagi.

Çevrimdışı tangaz

Simdi necmi abi diyecek besiktasin oyuncusu savunulmasin mi, diye o da hakli tabi ama hocanin gozunde bitmis bu adam okeye donuyor, yonetim kendini kurtarma derdinde butunlemeye aldirmaya donem odevi ile kanaat notunu yukseltmeye calisiyor.

Hic almayacaksin boyle adamlari millet de birbirine girmeyecek

4.35 verdigin santrafor tartisilmayacak arkadas, otesi yok, gol makinesi cikacak ya da 1.5-2 milyonluk adam alacaksin tutarsa atacak tutmazsa gene 4. 5. Olursun ama takimin huzuru bozulmaz, paran cebinde kalir

Santraforda hata yapilmaz, bek stoper falan degil du, 4.35 alan adam sahaya ciktiginda cekip cevirecek takimi golleri de siralayacak

oyuncu savunmak ne demek önce onun tanımını da yapmak lazım abi o zaman. bir de savunma kriterleri getirilmeli. mesela 1 milyonluk bir oyuncu ile 4,35lik oyuncunun savunulması aldıkları parayla ters orantılı olmalı o zaman. adamın attığı lig golü maliyeti 621 bin yuro.

Çevrimdışı mylife1903

hoca basın toplantısında gelen giden bilançosuna baksanıza derken üzüldüm adama, nelerle uğraşıyorum bir de bana sorun der gibiydi.
Hoca yalniz birakildi belki ozellikle yalniz birakildi.
Adam nelerle ugrasiyir, yemin ediyorum eplde falan menejerler bu islerle ugrassa iki gune istifa mektubu verirler
Aliyon futbolcu getiriyon adama sormadan adam bunlara kafa vurmayi falan ogretiyor ya
Rakip baskanlarla bogusuyor
Rakip teknik direktorlerle
Rakiplerin holiganlari ile ugrasiyor
Rakip taraftar kafasini yariyor hastanelere dusuyor adam

Ayiptir arkadas.
Azicik sozunun dinlenmesini hakediyor bu insan. Biraz zor adam senol gunes o belli konustugunu kendi bile anlamiyordur bazen ama fazla yalniz birakiliyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

geçenlerde bir duyum paylaştım fıkra gibi ama değil, şenol güneş negredo için penaltı olsa buna kullandırmaya korkuyorum onda bile pas verecek die demiş.

geçenlerde yine konuşulmuştu bu.. eskiden paslaşarak kullananlar varmış ben de paylaşmıştım bi gif burada.. şimdi yasak mıdır nedir? aslında mantıksız bi hamle değil  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yasaklı siteye göre negredo kampa katılmış başkanın açıklamasına göre oyuncu sakattı evin garajında mı tedavi olmuş  :alala:

aklımızla dalga geçiliyor...

Çevrimdışı tangaz

geçenlerde yine konuşulmuştu bu.. eskiden paslaşarak kullananlar varmış ben de paylaşmıştım bi gif burada.. şimdi yasak mıdır nedir? aslında mantıksız bi hamle değil  :evillol:

yasaklar yasaklanmalı  :evillol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yasaklı siteye göre negredo kampa katılmış başkanın açıklamasına göre oyuncu sakattı evin garajında mı tedavi olmuş  :alala:

buyur burdan yak :alala: babel resim paylaşmış

Çevrimdışı mylife1903

oyuncu savunmak ne demek önce onun tanımını da yapmak lazım abi o zaman. bir de savunma kriterleri getirilmeli. mesela 1 milyonluk bir oyuncu ile 4,35lik oyuncunun savunulması aldıkları parayla ters orantılı olmalı o zaman. adamın attığı lig golü maliyeti 621 bin yuro.
Yonetimden basliyor olay abi
4.35 4.35 4 2.5 15.2 milyon taahhut vermissin negredoya bunun vergisi menejerlik ucreti falan var daha
Bu tramsferde patlamayacaksin oyle bir hakkin yok, ince eleyeceksin sik dokuyacaksin.
2 senedir kiralik santrafor almissin bu 2 senede adam ara iste 3. Sene ya kiralayacan ya alacan birini.

Transfer akli yok dedigimizde 80 milyonluk adam satildi deniyir, oynayan adami dedem de satar, 80 milyonluk adam almissin 3 kati da maas garanti etmissin.

Fikret ormanin ortalamasi 10 oyuncudan az degildir, buyuk takimda boyle sirkulasyon olmaz.

Bonservis konusunda yanlis bir anlayis var, sattigin zaman bir sefer aliyon parayi, cenki satip negredo ile lense iki kat fazla para verince o satistan bisi kazanmamis oluyorsun. Cenke de maas verdin zaten.

Vidayi 25e satarsa baskan budur transfer basarisi
Yoksa marseloyu 7ye satip 4.5 verip pepe almak fazla bi basari degil

Ha bu vida meselesinde yeri geldi uyaralim, vida tramsferi tuttu diye her sozlesmesi biteni al sat yapmaya calismasinlar cok fena elde patlar, herkes vida degil

Çevrimdışı mylife1903

Sacmalik, simdi hoca istifa ederse napacaz, gelen ben de istemiyom negredo derse daha bomba olur yonetim icin.

Neyse kim aldiysanbu alvaroyu cebinden odesin maasini

Çevrimdışı tangaz

Sacmalik, simdi hoca istifa ederse napacaz, gelen ben de istemiyom negredo derse daha bomba olur yonetim icin.

Neyse kim aldiysanbu alvaroyu cebinden odesin maasini

hoca o basın toplantısında yaptıgı negredo açıklamaları sonrası şimdi kampta  negredoyu görse ve istifa etse kimse bişey diyemez.

Çevrimdışı tangaz

bu malatyalı stoperin boyu kısa ayrıca

Çevrimdışı levitate

hoca o basın toplantısında yaptıgı negredo açıklamaları sonrası şimdi kampta  negredoyu görse ve istifa etse kimse bişey diyemez.
+1903

zaten bu gidişle seneye kalmaz hoca
bipbipbupbup

Çevrimdışı Jimexi

Negredo Beşiktaş için bitmiştir. Hiç boşuna kimse umut "upload" etmesin bence foruma. Ağzıyla kuş tutsa oynatmaz artık Şenol hoca. Geçen sezonun başlarında söyledim adamın koşması bile ofsayt altına yapmış bebeler gibi. Sonra kimse gelip Beşiktaş'ın futbolcusu için şöyle böyle demeyin demesin. Kötüye kötü diyeceğiz arkadaş. Benim takımımdan çuvalla para alıyor bu adam. Ya gereğini yapacak yada gidecek. Gitmiyorsa da nerede oturursa otursun. Kulübe mi olur yoksa evi mi olur bilemem ancak kampta yeri yok hoca gelmesin demiş bir kere hatadır falan ama sözünü yedirmemek gerek. Manisa tarzanı Negredo efendi.

Çevrimdışı mylife1903

Negredo Beşiktaş için bitmiştir. Hiç boşuna kimse umut "upload" etmesin bence foruma. Ağzıyla kuş tutsa oynatmaz artık Şenol hoca. Geçen sezonun başlarında söyledim adamın koşması bile ofsayt altına yapmış bebeler gibi. Sonra kimse gelip Beşiktaş'ın futbolcusu için şöyle böyle demeyin demesin. Kötüye kötü diyeceğiz arkadaş. Benim takımımdan çuvalla para alıyor bu adam. Ya gereğini yapacak yada gidecek. Gitmiyorsa da nerede oturursa otursun. Kulübe mi olur yoksa evi mi olur bilemem ancak kampta yeri yok hoca gelmesin demiş bir kere hatadır falan ama sözünü yedirmemek gerek. Manisa tarzanı Negredo efendi.
Kosusu bizim ozziyi andiriyor sanki bacak kisa govde uzun

Çevrimdışı f_madida

bu malatyalı stoperin boyu kısa ayrıca

Ya bu adam gs malatya macinda daha 1.dkda malatya'yi sabote eden adam, attigi pasa bak. ben o gun yazdim bundan 1.lig topcusu olmaz diye, herifler gelmis Besiktas'a yaziyor. tovbe tovbe, bilerek mi yapiyorlar, anlamiyorum.

The world is better in black and white, and red.

Etiketler: