2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4658485 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Beklentiler çok düşük olacak.. belki '92 danimarka efekti olabilir.. bazen mecburcu kalmak da faydalı olabilir.  Burada iş negredo'da.. o profesyonelce işini yapıp seviye olarak kendini ilerde tutabilirsa,  şenol hoca bir şekilde forma verir.. 

Burada yönetimin yapması gereken, maddi olarak kendisiyle yeni bir formül bulmak.. meselenin takım kaynamadan çözülmesi lazım..  karşılıklı bir anlaşma ile garantisi daha düşük , bonusu fazla bir anlaşma yapabilmek önemli.. garanti 3 milyon, bjk ilk dörde girerse 400bin, 60 puanı geçerse 400 bin, avrupa liginde gruplara kalirsa 400 bin,  gibi dostlar alışverişte görsün bir anlaşma mesela.. adamın kabul etmesi için;  havuç olsun diye 15 golü gecerse bi 500bin daha ayrıca maç başı da 10 bin ero ateşleyip  çaktırmadan 5 milyona çıkarıyormuş gibi yaparsak belki olabilir..
quaresmayi ve babeli unuttun bunlar neden bagirmasin adamlar yirtiyor bi tRAFlarini bana da verin boyle mis gibi sozlesme derler
takim arkadaslari oynadikca negredo kazanacak. formula falan yok bu herifi kim getirdiyse kim izleyip begendiyse zarar onun boynuna ben hakkimi helal etmiyorum, haram ediyorum. bi civelek firildak varsa da haram ediyorum.
gidip alip getiren kendi odesin maasini negredonun bu isin yolu bu

metin mi izledi pasarligi umut mu yapti baskan mi son karari aldi zarari karsilasinlsr. sonra da bilmis bilmis transfer ilesleri ile ugrasmasin bazilari. hep duses gelmez papaz pilav yemez dedim 2 senedir. hasirt tek hatada cenkten gelen gitti.

Çevrimdışı mylife1903

Daha önce de yazmıştım. Korktugum başma geldi. Negredo kampa katılacak deniyor.

Valla takımım hali pek iç açıcı degil şu anda. Takımın en önemli adamı talisca gitti. Elestirenler vardı pas oyununu bozuyor diye taliscayı ama gecen sezon ligin 2. Devresini lider bitirdiysek tamamen talisca sayesinde yani. Yeni transferler muhtemelen agustosta gelecek. Yani ligin ilk haftalarında mevcut kadroyla devam edecegiz. Gol atacak adam yok su an takımda. Sadece babel var. Onunda gitme ihtimali var.

Başkan shakira konseriyle ilgileniyor şu an. Insallah transfer konusunu da araştırıyorlardır. Başkan şu meshur transfer sihirbazlıgıni(!) gösterir insallah
sorsan yonetime besiktasta transfer bitmez, hel izlenen hep anlasilan oyuncular vardir.
yahu negredonun geldigi gun senin santrafora ihtiyacin oldugu bu transferin bombasinjn patladigi belli degil miydi?
ligin ilk macini oynadiginda ligin bitecegi kesin degil mi?
ee nerde transferler
a plani cl
b plani uefa yapar en isbilmez insan.
biraz tecrubeli isbilen insan on elemeleri falan da dusunur
akilli ve isini bilen insan bitirecegi yeri onceden kendi belirler ve o noktaya goturene kadar gemiyi gerekli onlemleri alir. sonra transfer sezonu acilinca da bir iki uc hop hop hop bitti

Yumusattik
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 13:24:47 mylife1903 ]

Çevrimiçi levitate

Eğer gitmiyorsa adam kalsın oynasın yapacak şey yok.Belki iyi bile olur ? Yani bedava göndermekten ise oynatıp yararlanalım.Devre arasıda talipleri çıkar eğer oynarsa.Kötü oyuncu değil ki bu adam ? Öyle çalışmayıp huzuru bozan biri değil VP gibi.Pektemek gönderilsin yani yeter zaten maaş olayları için.Ama orta alan şart kere şart olur Negredo-Love kalacak ise ?
   Kızıyoruz ediyoruz ama geçen sene forvet hattının durumu orta sahanın durumundan kaynaklandı daha çok.Talisca-Ozi-Tolgay gibi.

Ama diğer yandan skor yapacak adam "geçen sene verilerine göre" sadece Babel kaldı.Bu da çok ciddi endişe veriyor ?
yok abi oynamaz hoca silmiş kafasında çok belli
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene de Şenol Hoca'dan şapkadan tavşan çıkarması bekleniyor. Şöyle Hoca'yı bulmuşuz adamın istediği tek şey kampa yetişecek transfer yapılması. 4. sezon oldu hala yapamıyoruz adamın istediğini..
adamda peygamber sabri varmis ama zorlamaya gerek yok
babeli quaresmayi falan da satarlarsa adam cildirir artik

yonetimin futbol gorusu bu lensi aldik quaresmayi sattik
lensi alma once de quaresmayi oyle sat ki zarar etmeyesin
lense 20 milyon baglayip quaresmayi 2 milyona satsan nolcek

Çevrimdışı mylife1903

yok abi oynamaz hoca silmiş kafasında çok belli
gec bile kaldi silmekte
ben daha 35 gol atarim diye kagit imzaladiginda silerdim bunu
nereye geldigininnne oldugunun farkinda degil adam daha

Çevrimiçi levitate

gec bile kaldi silmekte
ben daha 35 gol atarim diye kagit imzaladiginda silerdim bunu
nereye geldigininnne oldugunun farkinda degil adam daha

bu sene iyi sıvadık

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Eğer gitmiyorsa adam kalsın oynasın yapacak şey yok.Belki iyi bile olur ? Yani bedava göndermekten ise oynatıp yararlanalım.Devre arasıda talipleri çıkar eğer oynarsa.Kötü oyuncu değil ki bu adam ? Öyle çalışmayıp huzuru bozan biri değil VP gibi.Pektemek gönderilsin yani yeter zaten maaş olayları için.Ama orta alan şart kere şart olur Negredo-Love kalacak ise ?
   Kızıyoruz ediyoruz ama geçen sene forvet hattının durumu orta sahanın durumundan kaynaklandı daha çok.Talisca-Ozi-Tolgay gibi.

Ama diğer yandan skor yapacak adam "geçen sene verilerine göre" sadece Babel kaldı.Bu da çok ciddi endişe veriyor ?
gecen sezon bu zamanlarin iletilerine bah neler yazmisim
ben 3 senedir yaziyim bu takimin kisir takim oldugunu
takimin yarisindan fazlasi gol ozurlu
quarasma diye bi futbolcun var bos kaleye eliyle goturup topu gol atamaz
tolgay diye bir futbolcun var, sozlesmesi bitti yenilendi hala gol atacak adamin golu yok. sifir zero null golu yok. topu formasinin icine skkup hamile kadin havasinda bos kaleye dogru kossa ayagi takilir topu kaleye sokamaz

adri gg caner golcu bekler degil
stoperler zaten senede toplam 5-6 gol atar
nejipjan medel atiba oguzhan falan desen 2-3 gol yaz
babel 12 atsa
love 7
larin 5 atsa
nolursun?
gecen sene hesaadik arayip
bulmak lazim
negredo 25 atamazsa bu takim 5. olur dedik. 4. oldu. yahu rakibin kazma stoperi maykon neredeyse senin 4.35 alan superstar santraforun kadar gol atmis

ronaldo yuveye gitti 30 milyon alacak
bak sene sonu 10 golu falan gecemezae ronaldoyi sutlarlar arkadas arabistana

Çevrimdışı yoruk

Sadık haberleri yine çıkmaya başladı..Hani inanmıyorum ama olursa diye de korkuyorum.Arkadaş yok mu altyapıdan Sadık kadar adam ya ?

Asıl sorunumuz bizim aslında altyapı.Gidecek olanlar gitmesi gerekenler elbet gider.Altyapıdan adam çıkmıyor.Bunu düşünmemiz lazım

Çevrimiçi levitate

şu dünya kupası bitsede vidayı satıp adam alsak bari

tek istediğim kaleyi görünce abanan bir forvet
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ömer Kaan

Osmanlıspor genel menajeri Ender Yurtgüven: "Umut Nayir, tek taraflı haksız bir sözleşme feshi yaptı. Talimatlar bellidir. Anlaştığı bir kulüp var mı bilmiyorum ama Umut Nayir ve onu alacak kulüp bunun sonuçlarına katlanacak."
Bu nedir şimdi?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yasakli sadik haberini yapmis malatyadaki defans..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Brezilya basınına göre Babel için Beşiktaş'a 7 milyon Euro'luk teklif yapılmış. Babel'e de senelik 1.7 milyon Euro maaş vereceklermiş.

Bu rakamlar doğruysa, ben hemen satılsın derim. Sözleşmesinin son senesine girmiş 31 yaşındaki adama gelen bu teklifi değerlendirmek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Osmanlıspor genel menajeri Ender Yurtgüven: "Umut Nayir, tek taraflı haksız bir sözleşme feshi yaptı. Talimatlar bellidir. Anlaştığı bir kulüp var mı bilmiyorum ama Umut Nayir ve onu alacak kulüp bunun sonuçlarına katlanacak."
Bu nedir şimdi?
kampa katıldı mı?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sadık haberleri yine çıkmaya başladı..Hani inanmıyorum ama olursa diye de korkuyorum.Arkadaş yok mu altyapıdan Sadık kadar adam ya ?

Asıl sorunumuz bizim aslında altyapı.Gidecek olanlar gitmesi gerekenler elbet gider.Altyapıdan adam çıkmıyor.Bunu düşünmemiz lazım

Altyapıyı şöyle değerlendiriyorum;
* Altyapıda Beşiktaşlılık kültürünü öğretiyorlar. Bunun kocaman bir yalan olduğunu geçen yıllarda altyapıda oynayan oyuncuların kepazelikleri ile görmüştük.
* Altyapıda oyuncunun bir tık daha yükseleceği bir lig yapısı yok.
* Oyuncu seçiminde zaten torpilin yürüdüğü bir sistemde doğru oyuncular seçildiğini de düşünmüyorum.

Bu konuda radikal karar;
Bütün altyapıyı kapat.
Her sene 2 tane yurtdışından genç oyuncu ile anlaş ancak kulüplerinde 1 sene daha oynamasına izin ver.
En azından bizim altyapı kültürümüzle tanışmayacağı için bozulmaz da.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

fatih aksoy var. sadıktan kötü olmadıgına eminim.. en az 25 maç oynatmamız lazım şu çocugu ama yok.. oynatmıyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

fatih aksoy var. sadıktan kötü olmadıgına eminim.. en az 25 maç oynatmamız lazım şu çocugu ama yok.. oynatmıyoruz..
Nerede izledin Fatih Aksoy'u da, 25 maç oynayacak seviyede gördün?

Sadık'a hoca onay vermiş, belli ki Fatih'i hazır görmüyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Nerede izledin Fatih Aksoy'u da, 25 maç oynayacak seviyede gördün?

Sadık'a hoca onay vermiş, belli ki Fatih'i hazır görmüyor.

misal geçen sezon malatya deplasmanında oynamıştı. boutaib' e karşı oynamıştı. gayette iyiydi. hatta kritik bir müdahalesi falan vardı golü engellemişti. türkiye kupasında, hazırlık maçlarında falan iyi bir görüntü vermişti.  oynadığı takımlarda süper lig takımlarıydı sonuçta.

zaten en az 20 25 maçta oynatacagız ki gelişim gösterecek.. biz istiyoruz ki oynatmadan pepe gibi olsun.. eğer oynatırsak sadıktan farkı olmayacağına eminim. şenol hoca istiyorsa saygı göstermeliyiz elbet. sonuçta sürekli oyuncularla iç içe olan kendisi..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Brezilya basınına göre Babel için Beşiktaş'a 7 milyon Euro'luk teklif yapılmış. Babel'e de senelik 1.7 milyon Euro maaş vereceklermiş.

Bu rakamlar doğruysa, ben hemen satılsın derim. Sözleşmesinin son senesine girmiş 31 yaşındaki adama gelen bu teklifi değerlendirmek lazım.

Bence fake haber.. Babel burada kemiksiz 2.1 milyon euro alıyor bonus monus derken 2.5 milyon oluyordur o.. Neden kabul edip gitsin ki? Bi de Brezilya'da vergiler nasıl acaba? Senelik 1,7 vergiden sonra 1'e falan düşer..

Çevrimdışı tangaz

ben babelin açıklamalarının satır aralarında kariyer planında 1,7 milyon maaşla filan brezilyaya gitmeyeceğini çok net okudum.

adam diyor ki beşiktaş doğru strateji izlerse (meali: negredo maaşıyla 3 yıllık yeni kontrat) burada dewam etmek isterim. sonrasında da bir cümlede çin min kelimesini kullanıyor (meali: beşiktaş istediğim kontratı vermezse sene sonu bedava çine gider 3 yıl 20 milyon cukkaya indiririm.)

sözün özü: babeli 1,7 milyon maaş teklifi olan hiç bir kulübe yollayamayız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

fernandao bizim lig için biçilmiş kaftan zaten. fenerden lens' i alacagımıza bunu alsak en az 15 tane atardı bizde.
Bazen forumu troll'lediğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Herif futbola 18 yaşında başlamış, sadece kazma değil kazmanın dik alası.

Velhasıl kelam hoca bu adamı bile gol kralı yaptı, Gomez'i futbola döndürdü, Cenk'i 25 milyon Euro'luk adam haline getirdi.

Ortalama bir adam alsak bile, hocanın elindr parlar, yeter ki hoca konsantre olsun.

negredonun sıvamasının nedeni şenol güneş yani, peki..

bu arada gabriel batistuta da futbola 18 yaşında başlamış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Sanmam, hele UEFA soruşturması devam ederken cesaret edemezler.

Prag takımlarına uzak doğulu yatırımcılar para gömmeye başladı, onun etkisi.

Satın alma opsiyonlu cüzi bir miktara kiralarlar ki bence öyle yaptılar

Çevrimdışı f_madida

Negredo her ne kadar beklentileri karşılamasa da boş adam değil, karakteri de iyi biri.. Love kampa geliyorsa o da gelmeli bence doğru karar. Transfer sezonu bitene kadar satılamayacaksa yıllık ücretinde indirim talep edip sözleşmesi 1 sene uzatılabilir bence. 1 senede 4.5 alacağına 2.5 dan 2 yıllık yeni sözleşme teklif etsek nasıl olur acaba.  :alala: Performansa göre 1 sene de opsiyon teklif edilir. bu süreçte teklif olursa uzakdoğudan falan satılır.

Negredo bedavaya oynasa bile zarar, adamin oynadigi her mac Besiktas'in potansiyel puan kaybi, got atamayan forvet iste daha ne olsun. Kaleci olsa, top tutamayan kaleci gibi birsey olurdu, ama yine de cok guzel degaj cekiyor diye sevenleri cikardi. Negredo gercegi budur.

Kampa katilmasi da Senol Gunes'e kufurdur, daha asagisi degil.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

geçenlerde bir duyum paylaştım fıkra gibi ama değil, şenol güneş negredo için penaltı olsa buna kullandırmaya korkuyorum onda bile pas verecek die demiş.

Çevrimdışı ekrembaser

geçenlerde bir duyum paylaştım fıkra gibi ama değil, şenol güneş negredo için penaltı olsa buna kullandırmaya korkuyorum onda bile pas verecek die demiş.

Tespit gibi tespit olmuş abi ne fıkrası

Etiketler: