2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655332 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Başakşehirle Çanakkale geçilmez oynayalım, ilerde yalnızca iki kişi olsun, Larin Lens. Bir puan yeter..

Başakşehir ile Galatasaray da oynarkende yeniliyor yeri geliyor 5 yiyor 4 yiyor keza Fenerbahçe. Fakat en azından 2. maçı alıyorlar. Bizde bir gelenek oldu evde berabere deplasmanda mağlubiyet. Hocanın Fnerbahçe takıntısı kadar Bşakşehir'e de kafa yorması lazım. Hayır bir de anlayamıyorm her seferinde birbiririnin benzeri oyunlar oluyor neden çözemiyoruz? Geçen sene üstelik eksik kaldıkları halde yenemedik. Eksik takımı yenememek nedir Allah aşkına? :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Ahhh ahhh ! Nerede böyle yönetici?Nerede böyle futbolcu? Kendinden emin adamların işi bu anlattığın. Başarmayı kafasına koymuş adam öyle veya böyle çalışarak o parayı kazanır.
Bugun kafamda iki sey vardi tartismak icin
1. Den baslayalim

Simdi divan kurulu gibi bir futbol danisma kurulu olmasi lazim kongrenin sectigi ve isin ehli insanlardan kurulu.
Baskana hatta hocaya yol gosterecek insanlar

Bu insanlar icin de altyapidan baslayan kariyer planlamalari yapsinlar.
Herkes futbolcu olamaz ama secilen bazilari universitede okutulut avrupaya gonderilir yonetici olarak kulube hizmet ederler

Hava harp okulu vardi mesela her giren ef16ile mi ucuyordu hayir bazisi yer personeli oluyordu bazisi ogretmen oluyordur falan filan.
Teskilat ve orgutlenmek cok onemlidir, devrim baskanturlu yapilmaz.

Ayrica kongrede baskanlarin ve yonetimlerin harcadiklari paranin hesabini vermesi saglanmali. Sadece hesap vermek de degil, mesela negredoyu aldin 15 milyon yatirdin adam elinde patladi cebinden versin baskan. Lensi aldi 20 milyon verdi elinde patladi cebinden versin

Politikacilar 1 futbol yoneticileri 2 anasini satiyim kimseye hesap vermiyorlsr.
Hesap verecekler, bi poh yedilerse maddi olarak ceremesini cekecekler
Bak ozaman boyle sacma sapan transfler oluyor mu
Fikret orman doneminde 10dan asagi transfer yaotigimiz bir sezon oldu mu?

Getir kongrede bu maddeyi bak en cok 3-4 adam alirlar.
Ince eleyip sik dokuyacaksin transferde. Transferde aldigin oyuncuyu baska takimda baska oyuncularla baskanteknik adamla baska iklimdemizliyorsun 50 seferde izlesen tam olarak analiz edip anlayamayacak kapasitede ve tecrubedeysen her transfer zar atarsin.

Bu butceler ve bu sorumluluk bir insanin eline birakilamaz
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2018, 13:08:40 mylife1903 ]

Çevrimdışı kyiv

Istemeyen gelmesin bu isin dogru bu
Gelismek istemeyen, hedefi olmayan gelmesin

Gel goster kendini, kendine sponsor bul, reklamlarda oyna, zaten prim var o var bu var, sozlesme verilir adam gibi adam olursan
Biraz para kazanirsin sonra kendi kariyerine bakarsin

10 sene daha besiktasta kalip emekli
3 sene iyi sozlesme ile besiktasta oynayip avrupa yaparsin
Cenk gitti para icin gitti cocuk yani sadece kariyer degil, bizden 1.5 alirken ordan 4 verdiler glaiba bu sene de ilk11 oyuncusu olunca arttirirlar

Kendine güvenmeyen, geldiğinde topu ısırmayacak gelmesin. Yok mu abicim tesislerde yatacak kendini sadece futbola verecek profesyonel genç futbolcu? Para vermeyin boş kağıdı gösterin diyecek futbolcu? Beşiktaşta hangi futbolcunun parası kalmış?Performans göstermişte karşılığını fazlasıyla almamış kim var? 1 tane örnek rica ediyorum. Veren hep Beşiktaş olmuş bir kere de futbolcu bir şey versin önce.

Çevrimdışı tangaz

Istemeyen gelmesin bu isin dogru bu
Gelismek istemeyen, hedefi olmayan gelmesin

Gel goster kendini, kendine sponsor bul, reklamlarda oyna, zaten prim var o var bu var, sozlesme verilir adam gibi adam olursan
Biraz para kazanirsin sonra kendi kariyerine bakarsin

10 sene daha besiktasta kalip emekli
3 sene iyi sozlesme ile besiktasta oynayip avrupa yaparsin
Cenk gitti para icin gitti cocuk yani sadece kariyer degil, bizden 1.5 alirken ordan 4 verdiler glaiba bu sene de ilk11 oyuncusu olunca arttirirlar

hele bir de umut gibi kariyeri alt ligden ibaret oyuncu alıyorsan 150-200 bin yuro + istediğim zaman feshederim maddesi koyacaksın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kendine güvenmeyen, geldiğinde topu ısırmayacak gelmesin. Yok mu abicim tesislerde yatacak kendini sadece futbola verecek profesyonel genç futbolcu? Para vermeyin boş kağıdı gösterin diyecek futbolcu? Beşiktaşta hangi futbolcunun parası kalmış?Performans göstermişte karşılığını fazlasıyla almamış kim var? 1 tane örnek rica ediyorum. Veren hep Beşiktaş olmuş bir kere de futbolcu bir şey versin önce.

kesinlikle katılıyorum zaten genç bir oyuncu gelse 200bine oynasa ve formayı kapsa zaten senesi bitmeden yeni kontratı kapıyor ki takım içinde ezilmesin die.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehirle Çanakkale geçilmez oynayalım, ilerde yalnızca iki kişi olsun, Larin Lens. Bir puan yeter..
Basaksehire karsi futbol oynamayacaksin
Gereksiz
Boyle pis takimlara karsi anti futbol bile oynamayacaksin
Mesela santradan vurajan topu taca, gelen vurajak topu, habire ofsaytte olacan ileri vurajan topu
Taaa konrner direginin ordan taca atan topu, sonra press yapacan, kapip hemen kullanacan topu, kapamiyorsan faul yapacan, alican topu 120 tane pas yapacan, biberliyecen, sonra o abdullah avci eziginin akilli akilli konusmalarini izleyecen. Boyle yapmismis da soyle yapmismis da ulan yerden kalkmiyonuz, 59 tsne tekme atiyonuz bu sene bi 4-5 atmak farz oldu bunlara

Bilmis bilmis konusuyor abdullah avci sonra, havalara baksan morinyoyu tokatlarim havalari

Bu sene senol hocam kuskuyu verecek hepsine, bu ligin bagini bulmus adam senol hocam benim hasirt husurt hepsini tokatlayacak, hepsine sokup cikartacak oyuncularimizi yoruldukca rotasyon lazim oldukca hepsi girecek hepsi cikacak, herkesi sokacak hocam oyuna

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar öğrenciyimde malum formalar biraz pahalı geçen sene adidasın sitesindeki kampanyayla almıştım biraz daha uyguna şuan yeni sezon formalarında varmı öyle bildiğiniz bir kampanya falan

Çevrimdışı kyiv

hele bir de umut gibi kariyeri alt ligden ibaret oyuncu alıyorsan 150-200 bin yuro + istediğim zaman feshederim maddesi koyacaksın

Peki biz bunu düşünüyoruz da bu işin başındakiler niye böyle göz göre göre hata yapıyorlar? Artık bazı şeyler tecrübe ile sabit değil mi?

Yöneticilerin kaçı kendi şirketlerine eleman alırlarken Beşiktaştaki gibi bir mantıkla alırlar?

Beşiktaşa gelecek adam koşa koşa gelecek önce para demeyecek bana fırsat verin kendimi gösteririm diyecek.

Çevrimdışı mylife1903

Peki biz bunu düşünüyoruz da bu işin başındakiler niye böyle göz göre göre hata yapıyorlar? Artık bazı şeyler tecrübe ile sabit değil mi?

Yöneticilerin kaçı kendi şirketlerine eleman alırlarken Beşiktaştaki gibi bir mantıkla alırlar?

Beşiktaşa gelecek adam koşa koşa gelecek önce para demeyecek bana fırsat verin kendimi gösteririm diyecek.
superligdekileri menejerler ufluyor
menejerleri al koy satis bolumune kore numarali gozluk satarlar
altliglerdekileri de eski futbolcular tokatliyir. bunu biliriz baskan bu boyle baskan
komple bir akil tutulmasi ile komple bir iluzyon soz konusunu olan
yoneticilere bi anlatitoar ismaeli mesela yonetici cocugun sanssiz bir roberto karlos oldugunu dusunuyir kendisinde ucup kacip sampiyon yapacagona inaniyor

Çevrimdışı tangaz

o noktada kötü senaryolar dewreye giriyor menajer+yönetici+oyuncu üçgeninde cereyan eden ve dillendirmek dahi istemiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

ikiside 90lı  rodrigez 1 ay daha küçük

avrupa liginde ostersunda elendiler hangi ara kendini gösterdi
Osmanlıspor'da gösterdi.

Yaşı varmış, ben daha genç sanıyordum.
Menajeri maharetli demek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

o noktada kötü senaryolar dewreye giriyor menajer+yönetici+oyuncu üçgeninde cereyan eden ve dillendirmek dahi istemiyorum.
abi belgesi olmuuor iste. belgesi bi olsa acayip karisir ortalik
engin civanim benim

Çevrimdışı underworld

çok formsuz gördüm seni @tuncaboylu eskiden de hatalar yapardın ama bu denli fahiş olmazdı  :D
O tuncaboylu reyis değil biri hesabı patlatmış

Çevrimdışı mylife1903

2. konuyada girelim

efsane yaratilmasi ve sisirme hikayeler ile taraftar kazanimi

bugun sukru gulesinin olum yildonumu aniyoruz kendisini

boyle bir cok efsanelerimiz var yeni nesilin bilmedigi
bunlari toplayip anlatmak lazim
eskiden maliyetliydi kabul ediyorum ama gunumuzde sosyal medya var
hadi turkiyedengoruntusu yok itslyada oynadi adam yillarxa onlardan alir vidyo yaparsin
forma bastirir satarsin

ustune ismarlama haber yaptirirsin

yalan nekadar buyuk olursa oyle etkili olur

sukru gulesin kornerden gol atmakla kalmadi kornerden havalandirdigi tooa cezasahasina kosuo rivisata koydi fb aglari yirtildi dersib.

kiraathane acar mac izletip cay verirsin kek verisin rakipleri devsirirsin yani

kucuk kitapciklar bastirisin hikayeler efsaneler yaratirsin

boyle seyleri cocuk agzi ile yazarsab ileride daha cok musterin olur

Çevrimdışı mylife1903

O tuncaboylu reyis değil biri hesabı patlatmış
12 yasindaki kuzeni sevhen yazmis yelizmis adi

Çevrimiçi sozkul

Ornek genel ornek @sozkul abi, anadoludan turk topcu alirken bu olacak.
Genclerden 500bin tl mi aliyon janum evladim bizden sana 250bin tl
One basgaan daha az
Iyi git genclerde oyna

Sistem bu olmali. Yahu hem istanbula gelecen hem buyuk takima gelecen hem de zam alacan durup dururken yok oyle
Istemeyen gelmesin

Gelsin kendisini gostersin maas verilir, kimsenin hakki kalmaz besiktasta. Cok para kazanmaz istiyorsa kopek gibi calissin, yaz kis demesin kendini gelistirsin cenk gibi bassin avrupaya gitsin para kazansin.
Neden bizden para kazanmaya calisiyorlar, goster kendini bas git.

Tembel adama bu formayi vermeyeceksin, kopek gibi kosturacaksim hepsini, o tribunde askeri ucret ile yediginden sigarasindan arttirip belki cocugunun cikolatasindan arttirip bilet alip maca gelen, besiktas baskani ol dese, olecek, vyr dese vuracak insanlar var, hayatlarini verecek insanlar var o tribunde besiktas icin.

Futbolcu haddini bilecek, calisacak, kotu oynayabilir, formsuz olabilir, gol kacirabilir ama kotu kosamaz, isteksiz, gucsuz ve vurdumduymaz olmaz arkadaslar, bukadar basit

Hayal de defil @sozkul abi bu is boyle yapilir, dogrusu bu suan olan yanlis
Turk futbolcular arasinda ahim sahi, bi fsrk yok
Tolgay ile oguzhan oynayacagina musa ile okay oynasin daha kotu olmaz ayrica bu musa ike okay hollandada falan yetismediler yani

Bu ülkede futbolculara ülke gerçeklerinin çok ötesinde para ödendiği çok açık @mylife1903 .  Çok para ödemeyi savunduğum sanılmasın ama dünyanın heryerinde futbolcu maaşları büyük kulüplere giderken artar. Yani bize daha azına gelsin kısmına katılmıyorum. Olmaz.
Ama zaten ben kendime güveniyorsam ve gençsem beni oynatacağını emin olduğum anadolu kulübünde kalmayı tercih ederim, 200 yerine 100 kazanırım ama bu ilerde milyon kazanmamın yolunu açar, büyük kulüplerde yedekte çürümekten kurtulurum. Gençlerin şansı yok büyük kulüplerde.

Sistem değişmedikçe bu devran böyle yürür, futbolcu maaşlarından nemalanan büyük bir kesim var.  Kurtulmak için belkide hep beraber batıp sıfırdan yeniden başlamak lazım.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Twitter'da İlhan Mansız'ın antrenörlük yeterliliklerini hallettiği ve yakında kampa yardımcı antrenör olarak katılacağı yazıyor. İnstagram story'sinde mesajını vermiş.. Bir yardımcı isterken iki oldu  :lol:

Çevrimdışı tangaz

abi belgesi olmuuor iste. belgesi bi olsa acayip karisir ortalik
engin civanim benim

abi anadolu takımına 500bin büyük takıma 1,5-2 milyon örneği o kadar çok ki belgeden beter şamar gibi örnekler...

Çevrimdışı underworld

Twitter'da İlhan Mansız'ın antrenörlük yeterliliklerini hallettiği ve yakında kampa yardımcı antrenör olarak katılacağı yazıyor. İnstagram story'sinde mesajını vermiş.. Bir yardımcı isterken iki oldu 
Umarım hoca, bunlara yardımcılık etmez

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Başakşehir ile Galatasaray da oynarkende yeniliyor yeri geliyor 5 yiyor 4 yiyor keza Fenerbahçe. Fakat en azından 2. maçı alıyorlar. Bizde bir gelenek oldu evde berabere deplasmanda mağlubiyet. Hocanın Fnerbahçe takıntısı kadar Bşakşehir'e de kafa yorması lazım. Hayır bir de anlayamıyorm her seferinde birbiririnin benzeri oyunlar oluyor neden çözemiyoruz? Geçen sene üstelik eksik kaldıkları halde yenemedik. Eksik takımı yenememek nedir Allah aşkına? :akuma:
abi ben başak ve kadıköy deplasmanına şimdiden 0 yazdım mesela. yani olmuyor bu 2 deplasmanda.

kadıköy deplasmanlarında en güvendigimiz adamlar 2 metre öteye pas atamıyor. fb li oyuncular çok sert oynuyorlar. hakemlerde ses edemiyorlar fenerin sert oyununa. gol atıyoruz hakemler vermiyor. birde fb li oyuncular hayatlarının maçı gibi oynuyorlar. bizde karşılık veremiyoruz.

başak deplasmanlarını ezberledik zaten nasıl oldugunu. ilk 30 dakikada gol yeriz. sonra atarsak berabere, atamazsak geçmiş olsun.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

abi ben başak ve kadıköy deplasmanına şimdiden 0 yazdım mesela. yani olmuyor bu 2 deplasmanda.

kadıköy deplasmanlarında en güvendigimiz adamlar 2 metre öteye pas atamıyor. fb li oyuncular çok sert oynuyorlar. hakemlerde ses edemiyorlar fenerin sert oyununa. gol atıyoruz hakemler vermiyor. birde fb li oyuncular hayatlarının maçı gibi oynuyorlar. bizde karşılık veremiyoruz.

başak deplasmanlarını ezberledik zaten nasıl oldugunu. ilk 30 dakikada gol yeriz. sonra atarsak berabere, atamazsak geçmiş olsun.

Aziz Yıldırım'ın gidişiyle Fener'in kendi evinde derbi kaybetmeme özelliğini yitireceğini düşünüyorum. Aynı şekilde hakemler üzerindeki baskı da nispeten ortadan kalkacak. Sonuçta devre arasında hakem odasına adamını gönderip talimat veren bi adamdı Aziz Yıldırım. Bunu da basın toplantısında söyleyecek kadar da abartıyordu işi. Tüm bu korku ortamı yıkılacak ve bir avantajlarını kaybetmiş olacaklar. Ali Koç'un gelişiyle sevindiler hakem ve federasyon üzerindeki etkileri azalacağı için onlara dezavantaj olacak.

Çevrimdışı tangaz

Aziz Yıldırım'ın gidişiyle Fener'in kendi evinde derbi kaybetmeme özelliğini yitireceğini düşünüyorum. Aynı şekilde hakemler üzerindeki baskı da nispeten ortadan kalkacak. Sonuçta devre arasında hakem odasına adamını gönderip talimat veren bi adamdı Aziz Yıldırım. Bunu da basın toplantısında söyleyecek kadar da abartıyordu işi. Tüm bu korku ortamı yıkılacak ve bir avantajlarını kaybetmiş olacaklar. Ali Koç'un gelişiyle sevindiler hakem ve federasyon üzerindeki etkileri azalacağı için onlara dezavantaj olacak.

gün gelecek azizi arayacaksınız, ali koçu yabana atmayın derim.
bakmayın böle göründüğüne en ufak şeyde çok sert tepki koyan bağıran çağıran biri, yöneticiliği dönemi açıklamalarını burada paylaşmıştım.

Çevrimdışı tangaz

güya şirketleşme var hibe yok şu bu deniyor ama sermaye arttırımı için febe yönetimi 250 milyon tl cebinden para koydu hibe olarak, 150sini ali kendisi vermiş kalanını yöneticileri. bu dernek statüsü ile şirket iç içe olunca bunların önü açık oluyor. bu arada rahmi bey hiç bize bir kalemde 30 milyon dolar falan bağış yapmamıştır.

Çevrimdışı kyiv

abi anadolu takımına 500bin büyük takıma 1,5-2 milyon örneği o kadar çok ki belgeden beter şamar gibi örnekler...

Geçmişte Galatasaraya Stancuyu  5 milyon euro civarında bir rakama aldılar. Zamanın Mersin idmanyurdu Başkanı Stancu için 500 bin dolar istediler biz veremedik Galatasaraya gitti demişti. Öyle böyle bir fark değil. Arada çok büyük kan emiciler var.Bu sadece büyük küçük kulüp farkı değil. Arada müthiş voleciler var.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

volkan demirel ekstra motive oluyor ve çok kritik kurtatışlar yapıyor kadıköydeki derbilerde. o da var.

komik ve saçma gelecek size belki ama eskiden kadıköye büyü yaptırılmış derlerdi. ben de güler geçerdim ama cidden artık inanmaya baslıyorum :evillol:  en son 13 sene önce kaybetmis fb derbilerde kendi sahasında. bu normal bir durum değil.. burak yılmazın aşırtması, barosun direkten dönen topu falan :)

bence var böyle bişeyler o stadyumda.

Etiketler: