2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655618 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bu arada geçen 6 ayı sakat geçiren  Onyekuru'nun yıllık maaşı 2 milyon Euro'ymuş ve orada çalışma izni alamamış.

Yani tahminimce Everton menajeri şu anda viskisini yudumlarken, purosunu yakıyordur.

Oynatamayacakları ve sakatlıktan çıkmış adamın, bir senelik 2 milyon Euro'luk maaşından kurtuldular.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamı almaları rodrigezin satışı gerçekleşecek gibi de yorumlanabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Biz elimizde tutuyorduk Pektemek'i.

Maaşının yarısını ödeyeceğimize tamamını ödemeye ve 3. forvet olarak tutmaya karar verdik. Yoksa Başakşehir aynı şartlarda kiralama talebinde bulunmuştu.

Artık yerli bir 3. forvet bulduğumuza göre, Pektemek'in maaşının yarısından kurtulsak bile kardır.

pektemekin bizle kontratı sürerken ist. dışına gideceğini sanmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

kayserinin tavanı gyanın 1/3 kadardır diyordun adamın maaşı 550 binmiş başkanlarının açıklaması var, tavan 180 bin olur...
Adamın maaşı 1.5 milyon Euro'ymuş, 3'te 1'i 500 bin olur.

https://www.sporx.com/amp/asamoah-gyan-parayi-iade-ederim-SXHBQ718141SXQ?__twitter_impression=true

Çevrimdışı tuncaboylu

pektemekin bizle kontratı sürerken ist. dışına gideceğini sanmıyorum.
Kasımpaşa'ya gitsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu adamı almaları rodrigezin satışı gerçekleşecek gibi de yorumlanabilir.
Yasin'in yerine alıyorlar bence.

Rodrigues'i satabileceklerini sanmıyorum. Adam Avrupa kupalarında oynamadı, milli takımı Yeşil Burun adaları, yaşı da 27. Türkiye ligindeki performansına göre para vereceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bir celişki yok.

Ortalama bir süper lig takımında taban maaşların 200 bin Euro, tavan maaşlarin da 500-550 bin Euro olduğunu tahmin ediyorum.

Proje takımı olan ve yayın geliri olmayan Altınordu bile 150 bin Euro verebiliyor sonuçta.

bak senin bu tezlerini çürütecek en güncel örneği vereyim sana. geçen sene bırak alt ligleri kendi kategorisinde süperlige damga vuran bir oyuncu var adı muğdat çelik ve taze 2 milyon tl.lik kontrat yaptı gese ile. 360 bin yuro ediyor güncel kurla ve erimeye mahkum döviz üzerinden bakınca. bonservisi elinde dediğin gibi rakamlar olsa piyasada imza parası şu bu derken yılık gelirinin en kötü 750 bin yuro olacağı kontrat kapması gerekirdi. ama öyle bir dünya ve maaşlar yok anadoluda.

Çevrimdışı tangaz

Adamın maaşı 1.5 milyon Euro'ymuş, 3'te 1'i 500 bin olur.

https://www.sporx.com/amp/asamoah-gyan-parayi-iade-ederim-SXHBQ718141SXQ?__twitter_impression=true

aynı sporxin bir başka haberinde 6 temmuz 2017 de 550 bin garanti +aylık 15 bin olduğu yazıyor...

sporxin güvenilir bir kaynak olmadığı burada yüzlerce kere yazıldı çizildi.

https://www.futbolarena.com/kayserispor/kayserisporda-asamoah-gyan-transferinin-maliyeti-321739h/

bu linkde ise 700bin garanti +performans primi olacağı 34 maçın tamamında dahi oynasa 1,5 milyonu bulmayacağı yazılı.

http://www.milliyet.com.tr/asamoah-gyan-imzaladi-alacagi-kayserispor-2480266-skorerhaber/

al işte bir link daha ve gene rakam 550 bin.

başkanın açıklamalarını tv.de kendimiz dahi gördük bursaya 1,6 milyona satacaklardı ben 3de birine aldım direkt kendim görüştüm die imza töreninde açıklamalarını kulağımızla duyduk adamın ağzından kolpa sporxe mi inanacağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergey Milinkovic için United'ın 150 milyon Euro vereceği haberleri uçuşuyor.

Çok acayip gerçekten.

Çevrimdışı tangaz

Yasin'in yerine alıyorlar bence.

Rodrigues'i satabileceklerini sanmıyorum. Adam Avrupa kupalarında oynamadı, milli takımı Yeşil Burun adaları, yaşı da 27. Türkiye ligindeki performansına göre para vereceklerini sanmıyorum.

badu ndiaye den ne farkı var profil olarak?

üstelik bu şampiyonluğa damga vurdu belirleyici oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

bak senin bu tezlerini çürütecek en güncel örneği vereyim sana. geçen sene bırak alt ligleri kendi kategorisinde süperlige damga vuran bir oyuncu var adı muğdat çelik ve taze 2 milyon tl.lik kontrat yaptı gese ile. 360 bin yuro ediyor güncel kurla ve erimeye mahkum döviz üzerinden bakınca. bonservisi elinde dediğin gibi rakamlar olsa piyasada imza parası şu bu derken yılık gelirinin en kötü 750 bin yuro olacağı kontrat kapması gerekirdi. ama öyle bir dünya ve maaşlar yok anadoluda.

Muğdat Çelik 28.5 yaşında, bu seneye kadar adı duyulmamış bir adam. 3 sene öncesine kadar 3. seviyede oynuyordu.

Geçen sene süper lige damga vurduğuna da katılmıyorum, kupada parladı.

Ayrıca Galatasaray'dan 500 bin lira imza parası da aldı kendisi.

Çevrimdışı mehmetthedum

Onu bunu biilmem de ; eğer pektemek bir yere gönderilecekse şart koşulsun bize karşı oynamasın.. ve ortalama üstü takimlara vermeyelim.. küme düşmemeye oynasın.. delikanlilıgin alemi yok..  gider bizim maclarda dişiyle tırnağıyla balla bir şekilde gol atar bu..  ondan sonra ben çok pis söverim, yolda görsem  omuz atarım.. sen burda otur otur.. sonra git başakşehiri bize karşı potada tut.. :akuma:
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2018, 12:10:07 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tangaz

Muğdat Çelik 28.5 yaşında, bu seneye kadar adı duyulmamış bir adam. 3 sene öncesine kadar 3. seviyede oynuyordu.

Geçen sene süper lige damga vurduğuna da katılmıyorum, kupada parladı.

Ayrıca Galatasaray'dan 500 bin lira imza parası da aldı kendisi.

sen kendi tezini desteklemek adına katılmıyorum diyorsun da adamı tüm türkiye konuştu kupayı kazandırdı takımına ve tarihlerinde ilk defa avrupaya gidecekler getirisi milyonlarca yuro olacak buna rağmen düşün işte adama senin (taban+tavan)/2 yapsak o parayı bile vermediler anadoluda hiç bir takım.

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı sporxin bir başka haberinde 6 temmuz 2017 de 550 bin garanti +aylık 15 bin olduğu yazıyor...

sporxin güvenilir bir kaynak olmadığı burada yüzlerce kere yazıldı çizildi.

https://www.futbolarena.com/kayserispor/kayserisporda-asamoah-gyan-transferinin-maliyeti-321739h/

bu linkde ise 700bin garanti +performans primi olacağı 34 maçın tamamında dahi oynasa 1,5 milyonu bulmayacağı yazılı.

http://www.milliyet.com.tr/asamoah-gyan-imzaladi-alacagi-kayserispor-2480266-skorerhaber/

al işte bir link daha ve gene rakam 550 bin.

başkanın açıklamalarını tv.de kendimiz dahi gördük bursaya 1,6 milyona satacaklardı ben 3de birine aldım direkt kendim görüştüm die imza töreninde açıklamalarını kulağımızla duyduk adamın ağzından kolpa sporxe mi inanacağız.

Adamın iki açıklamasını kopyalamışsın, 2 gün arayla birinde 550 bin euro diyor, ötekinde 700 bin Euro + bonuslar diyor.

Neyse 700 bin Euro + bonuslara gelmiş demek ki.

Neden o paraya geldiğini gördük zaten sene içinde.

Çevrimdışı tangaz

Adamın iki açıklamasını kopyalamışsın, 2 gün arayla birinde 550 bin euro diyor, ötekinde 700 bin Euro + bonuslar diyor.

Neyse 700 bin Euro + bonuslara gelmiş demek ki.

Neden o paraya geldiğini gördük zaten sene içinde.

tamam 700 olsun 700/3 kayserinin tavanı oluyor senin tezine göre  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

badu ndiaye den ne farkı var profil olarak?

üstelik bu şampiyonluğa damga vurdu belirleyici oldu.
N'diaye'nin yaşı genç ve Avrupa Ligi'nde kendini gösterdi.

Onu daha Osmanlıspor'dan alacaklardı, adam iş izni alana kadar Galatasaray paravan oldu o transferde. Öyle transfermarkt'ta yazanın yarısı kadar bile kalmadı kendilerine.

Çevrimdışı kyiv

En kötü hedefimiz bu olmalı :

Kendi evimizde rakipleri yenmeli (Gs-Trabzon) deplasmanda da berabere kalmalıyız (Başak - Fb).. İlla bi yerde de sürpriz mağlubiyet gelecek.. Onu da Kasımpaşa'ya verdim..  :D

Aynı takımlara again and again puan vermeyelim. Hoca kafa patlatsın biraz. Nedir bu Başakşehir vakası? Çözülsün artık bu sene. Bu kadar çok Real Madrid ile oynasak arada yeneriz bu adamları yenmemek için özel çaba sarf ediyoruz. Bu sene Konya, Başakşehir, Kasımpaşa maçlarında puan kaybı olursa şimdiden söyleyelim HOCAYA YAZAR.

Çevrimiçi sozkul

bu isin dogrusu sudur
gel bakam nayir kardes
ne aliyin sen osmanlidan
250bin yuro
tamam alsana 100bin yuro gel basla
yahu ben 250bin aliyom osmanlidan
ozaman git osmanlida oyna burasi besiktas, turkiyenin en buyuk takimi
maasin vaktinde yatacak yedigin ictigin en guzel kulube yakin bir de ev tutsriz sana kendini gosterirsen biz de memnin kalirsak zam yapariz

a- istemem osmanlida iyiyim ben
oglum bas git

b- buyuk takim deneyimi hayalimdi nerede sozlesme
sozlesme yok bos kagit var

Güzel hayal kuruyorsun..  :)  Bu çocuğun parasını konuşmayalım tipini beğendim diyordun..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aynı takımlara again and again puan vermeyelim. Hoca kafa patlatsın biraz. Nedir bu Başakşehir vakası? Çözülsün artık bu sene. Bu kadar çok Real Madrid ile oynasak arada yeneriz bu adamları yenmemek için özel çaba sarf ediyoruz. Bu sene Konya, Başakşehir, Kasımpaşa maçlarında puan kaybı olursa şimdiden söyleyelim HOCAYA YAZAR.

Bence de hocaya yazar. Ben zaten en kötü senaryoyu çizdim.. Bu kayıpları da yaşamazsak ilk devre sonunda meşaleleri yakarız  :tabe:

Çevrimdışı kyiv

bu isin dogrusu sudur
gel bakam nayir kardes
ne aliyin sen osmanlidan
250bin yuro
tamam alsana 100bin yuro gel basla
yahu ben 250bin aliyom osmanlidan
ozaman git osmanlida oyna burasi besiktas, turkiyenin en buyuk takimi
maasin vaktinde yatacak yedigin ictigin en guzel kulube yakin bir de ev tutsriz sana kendini gosterirsen biz de memnin kalirsak zam yapariz

a- istemem osmanlida iyiyim ben
oglum bas git

b- buyuk takim deneyimi hayalimdi nerede sozlesme
sozlesme yok bos kagit var

Ahhh ahhh ! Nerede böyle yönetici?Nerede böyle futbolcu? Kendinden emin adamların işi bu anlattığın. Başarmayı kafasına koymuş adam öyle veya böyle çalışarak o parayı kazanır.

Çevrimiçi sozkul

Başakşehirle Çanakkale geçilmez oynayalım, ilerde yalnızca iki kişi olsun, Larin Lens. Bir puan yeter..

Çevrimdışı tangaz

N'diaye'nin yaşı genç ve Avrupa Ligi'nde kendini gösterdi.

Onu daha Osmanlıspor'dan alacaklardı, adam iş izni alana kadar Galatasaray paravan oldu o transferde. Öyle transfermarkt'ta yazanın yarısı kadar bile kalmadı kendilerine.

ikiside 90lı  rodrigez 1 ay daha küçük

avrupa liginde ostersunda elendiler hangi ara kendini gösterdi

Çevrimdışı kyiv

Onu bunu biilmem de ; eğer pektemek bir yere gönderilecekse şart koşulsun bize karşı oynamasın.. ve ortalama üstü takimlara vermeyelim.. küme düşmemeye oynasın.. delikanlilıgin alemi yok..  gider bizim maclarda dişiyle tırnağıyla balla bir şekilde gol atar bu..  ondan sonra ben çok pis söverim, yolda görsem  omuz atarım.. sen burda otur otur.. sonra git başakşehiri bize karşı potada tut.. :akuma:

Yönetici olsam kesinlikle bizden ayrılan futbolcuların bize karşı oynamama şartını koyarım satarken veya kiralarken. Bizde iken hırsın h sine sahip olmayan adamlar bize karşı canavar kesiliyor. Beşiktaşta iken göstermediği konsantrasyonu bize karşı gösteriyor.O yüzden stratejik olmakta fayda var kendi silahımızla vurulmamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Güzel hayal kuruyorsun..  :)  Bu çocuğun parasını konuşmayalım tipini beğendim diyordun..
Ornek genel ornek @sozkul abi, anadoludan turk topcu alirken bu olacak.
Genclerden 500bin tl mi aliyon janum evladim bizden sana 250bin tl
One basgaan daha az
Iyi git genclerde oyna

Sistem bu olmali. Yahu hem istanbula gelecen hem buyuk takima gelecen hem de zam alacan durup dururken yok oyle
Istemeyen gelmesin

Gelsin kendisini gostersin maas verilir, kimsenin hakki kalmaz besiktasta. Cok para kazanmaz istiyorsa kopek gibi calissin, yaz kis demesin kendini gelistirsin cenk gibi bassin avrupaya gitsin para kazansin.
Neden bizden para kazanmaya calisiyorlar, goster kendini bas git.

Tembel adama bu formayi vermeyeceksin, kopek gibi kosturacaksim hepsini, o tribunde askeri ucret ile yediginden sigarasindan arttirip belki cocugunun cikolatasindan arttirip bilet alip maca gelen, besiktas baskani ol dese, olecek, vyr dese vuracak insanlar var, hayatlarini verecek insanlar var o tribunde besiktas icin.

Futbolcu haddini bilecek, calisacak, kotu oynayabilir, formsuz olabilir, gol kacirabilir ama kotu kosamaz, isteksiz, gucsuz ve vurdumduymaz olmaz arkadaslar, bukadar basit

Hayal de defil @sozkul abi bu is boyle yapilir, dogrusu bu suan olan yanlis
Turk futbolcular arasinda ahim sahi, bi fsrk yok
Tolgay ile oguzhan oynayacagina musa ile okay oynasin daha kotu olmaz ayrica bu musa ike okay hollandada falan yetismediler yani

Çevrimdışı tangaz

ikiside 90lı  rodrigez 1 ay daha küçük

avrupa liginde ostersunda elendiler hangi ara kendini gösterdi

çok formsuz gördüm seni @tuncaboylu eskiden de hatalar yapardın ama bu denli fahiş olmazdı  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ahhh ahhh ! Nerede böyle yönetici?Nerede böyle futbolcu? Kendinden emin adamların işi bu anlattığın. Başarmayı kafasına koymuş adam öyle veya böyle çalışarak o parayı kazanır.
Istemeyen gelmesin bu isin dogru bu
Gelismek istemeyen, hedefi olmayan gelmesin

Gel goster kendini, kendine sponsor bul, reklamlarda oyna, zaten prim var o var bu var, sozlesme verilir adam gibi adam olursan
Biraz para kazanirsin sonra kendi kariyerine bakarsin

10 sene daha besiktasta kalip emekli
3 sene iyi sozlesme ile besiktasta oynayip avrupa yaparsin
Cenk gitti para icin gitti cocuk yani sadece kariyer degil, bizden 1.5 alirken ordan 4 verdiler glaiba bu sene de ilk11 oyuncusu olunca arttirirlar

Etiketler: