2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655679 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Verilen kefaletin türüne göre değişir . Büyük ihtimal müteselsil kefalet vermiştir. O zaman istediği gibi gider.
ayıp etmişler :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi ya adi kefalet var ve fener aş iflas etti bunun üzerine kulübe gitmeden direk kefillere takip başlattılar ama böyle durumda herkes bilir şirketin iflasını borsaya koteler ya da müteselsil kefalet var ortada ki müteselsil kefalet varsa asıl borçluya başvurulmadan da kefile gidilebiliyor borçlar kanununda var bu hüküm maddesini hatırlamıyorum.
ne zaman iflas etti  :nerd:

Çevrimiçi tolga1903

birkaç müteselsilen kefalet mevzuu incelemiştim ana borçlu iflası durumunda devreye girmişti hep, ana borçlu dururken direkt kefile gitmek eşyanın tabiatına aykırı ya da yukarlardan biyerlerden emir gitmesi gerekmez mi?

Belki uygulamada müteselsil kefalet için de önce asıl borçluya teamülen gidiliyordur ama kanun müteselsil kefalet varsa asıl borçluya gitmene gerek yok direk kefile gidebilirsin diyor avukat abiler daha iyi bilir tabi.

Çevrimdışı mrred

ayıp etmişler :bandit:
Abi o kadar büyük paralar borç verilirken kimse adi kefalet falan vermez . Adi kefalet enayilik. Bu ara acayip şeyler oluyor ülkede evini ipotek göstersen bile bankalar kredi vermeye çok gönülsüzler. Bankalar piyasadan para toplamaya başladılar. Winter is coming...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Transferin kendi yok hadi onu geçtim haberi bile yok :money:
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

AY 250 miyonu çalacak adam değil.  Krediyi önden çekip, acil ödemeleri yapmıştır.. kalanı da şahsi işlerine bağlamıştır, bir sonraki ödeme zamanina kadar.. müteahhit bu adam ; sıcak parayı çeviriyordur.. örneğin ; sudan tarafında tersane inşaatı var, sudan hükümetinden ödemeler gecikmiştir falan filan. Kanuni ya da etik değil ama sonuçta krediyi şahsi kefaletle almış.. günü kurtarmayan esnaf mı var?

Ali Koç da az değil.. açıp isteseymiş.. ilk defa böyle bir rezillik ortaya çıkıyor dernekler tarihinde. Üstelik mazbatasını aldığı gün yaptığı konuşmada AY'a saygı gösterip teşekkur edip efsane ilan etmişti. Ayıp etmiş.
aziz herşeyi yapacak biri bir sürü kulübün elden şahsi borcu var kayda kuyda geçmemiş bunlar tepesine
çökecek bir şekilde kurtarması lazım ya kendi ödeyecek yada kulübe ödetecek çekmiş krediyi ödemiş işde belgede sunamadığına göre koçun kucağına oturdu açıklamayı yapamaz işin içine ffp de girer ya örtbas edecekler yada koç kazmayı küreği kapıp yürüyecek
yaş tahtaya basmaz avukatlar ordusuyla çalışmışdır üstünde büyük ihtimal kocaman bir şırınga kullanacak mahmıda ufak tefek
şırınga birşey çıkartmaz. bu sene fener bizi çok eğlendirecek sanırım.

Çevrimiçi tolga1903

ne zaman iflas etti  :nerd:

Yok abi iflas etmemiştir keşke etse :)

Çevrimiçi tolga1903

Adi kefalet artık uygulamada pek yok hatta o kadar yok ki kanunun zorunlu kıldığı haller dışında kimse yapmıyor sadece Tüketici Kanununda var o da tüketiciyi korumak için getirilen bir düzenleme

Doğrudur abi alacaklı kendini garantiye almadan borç verir mi hiç bizim ülkede hele ki banka 50m dolar kredi veriyorsa :)

Çevrimdışı tangaz

Belki uygulamada müteselsil kefalet için de önce asıl borçluya teamülen gidiliyordur ama kanun müteselsil kefalet varsa asıl borçluya gitmene gerek yok direk kefile gidebilirsin diyor avukat abiler daha iyi bilir tabi.

avukat abi @mrred aydınlatır bizi ben şirket yönetiminden bildiklerimi dile getirebiliyorum sadece :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Son dakika gelişmesi

Quaresmaya el hilal dan 9 milyon euroluk teklif varmış. Jorge Jesus teknik direktör olarak istiyormuş.

Çevrimdışı underworld

Son dakika gelişmesi

Quaresmaya el hilal dan 9 milyon euroluk teklif varmış. Jorge Jesus teknik direktör olarak istiyormuş.
Allahhhhhh

Çevrimiçi tolga1903

Son dakika gelişmesi

Umarım gerçekleşir 35 yaşında bu paraların konuşulması bile çok güzel bizim açımızdan.

Çevrimdışı kyiv

Liverpooldan Vida için 36 milyon euro istemişiz...Vay beee nasıl da istiyoruz ama :D

Çevrimdışı kyiv

36 milyon euro nedir Liverpool için?Elinin kiri...

Çevrimdışı celiker1

36 milyon euro nedir Liverpool için?Elinin kiri...
Lovren ile ne yakışırlar ama :lol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Vida giderse aboubakar h.o  der miyiz ki..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Lovren ile ne yakışırlar ama :lol:

Birkaç yıl beklesinler mitroviçi de satacağız ingiltereye.

Brugge opsiyonu kullanma kararı almış ama geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye.

Vida satılırsa mitroviç kalır. Kampta çok iyiymiş.

Çevrimiçi sozkul

Bahse konu para 300 milyon tl.. dolar değil. (Yaklaşık 65 milyon dolar yapıyor).

Bu kadar krediyi takımlar zaten her sene çekiyor. Yılın harcamalarını kapatıyor, kalanla transfer yapıyor, faozini de yıllarca ödüyorlar. Borç anaparası o yüzden arþip duruyor.

Biz bu seneki krediyi ilginç bir şekilde çekmedik.. esas bunda ilginçlik var. Fenerin yaptığında değil..  ya geçmişten gelen o kadar yüklü bir kontrat vereceğimiz yok.. ya, sermaye artırımı/hisse satma gibi şeyler yapacağız ki bildiğim kadarıyla yok,  veya futbolcu satışından gelecek para ve kombine paraları ile geçtiğimiz bir kaç ayın ve önümüzdeki 3-4 ayın ödemeleri ve bonservis giderleri dönebilecek (hadi inşallah)..

Maalesef 70 milyon TL imiş arkadaşlar, Emre Bol telefonda  TL'yi Dolar anlamış, 300 milyon TL ye çevirmiş.

Çevrimdışı tangaz

Liverpooldan Vida için 36 milyon euro istemişiz...Vay beee nasıl da istiyoruz ama :D

liverpool için az bu bedel 46 versinler  :D

işin şakası bi yana geçen sene bunlar 87 milyona bi stoper almışlardı ben yeni bi stopere daha büyük para bayılacaklarını sanmıyorum.

cenk transferini everton forumundan takip etmiştik liverpool forumuna takılan var mı aramızdan  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Maalesef 70 milyon TL imiş arkadaşlar, Emre Bol telefonda  TL'yi Dolar anlamış, 300 milyon TL ye çevirmiş.

ben necmi abiye emre bolsa dolar değil teledir demiştim rakam biraz daha konuşsak 7ye doğru düşecek, herif harbi gevşek ağız yaa nasıl gazeteci bunlar akıl alır gibi değil

Çevrimdışı levitate

işin şakası bi yana geçen sene bunlar 87 milyona bi stoper almışlardı ben yeni bi stopere daha büyük para bayılacaklarını sanmıyorum.

cenk transferini everton forumundan takip etmiştik liverpool forumuna takılan var mı aramızdan  :icool:
iş ciddiye binsin oraya da gideriz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Noluyor reyis  böyle

Çevrimdışı kyiv

Hırvatistan-İngiltere maçı Vida için iyice piyasa yapma şansı olacak. Hırvatistan elense bile sorun olmaz.Hele bir de es kaza gol atarsa şaka maka 40 eder.

Çevrimdışı underworld

Vida nın everton, liverpool formalı fotosu niye düşmüyor piyasaya.
Yalandan da olsa şimdiye çatışma çıkması lazımdı.
Hatta parçalı forma gibi bir tarafı everton, diğer tarafı liverpool formasından fotoşok yapılmalıydı.

Çevrimdışı tangaz

Hırvatistan-İngiltere maçı Vida için iyice piyasa yapma şansı olacak. Hırvatistan elense bile sorun olmaz.Hele bir de es kaza gol atarsa şaka maka 40 eder.

tek korkum maça cünonun atanmış olması ilk dakikalarda bir kırmızı operasyonu yaparsa şaşırmam

sahi maskeranoyu kanlar içinde yarım saat oynattı nasıl hala maç alabiliyor :alala:

Etiketler: