Baskan kabul etmediyse, cebinden vereydi veliye farkini. Veli sozlesmeyi uzatti yatisa gecti gibi bir goruntu var, veli beni rahatsiz etmedi ve etmiyor ama yeter yani kac sene oldu adami unuttuk yahu o da futbolu unutmustur hala para aliyor.
Sozlesme yenileyen futbolculara da saglik kontrolu yapiyorlar mi?
Velinin sakatligi biliniyor muydu?
Kulup doktoru ne dedi?
Olumlu rapor veren kulup doktorunu kim nereden nasil getirip bu kulube soktu?
Olumsuz rapan veren kulup doktorunu kim neden ne vasifla dinlemedi?
Bir suru olay var bu veli konusunda. Veli kardesimiz diskoda yatakta amerigada sakatlanmadi, bi vefa olayi vardir katiliyorum ama yeter la yeter. Yeminle yeter kac sene oldu yani. Futbol hayati mi bitti bunun nedir?
Simdi veliye vefa gosteren atibaya gostermiyor, hafif tabirle ayiptir, atiba 5 senedir bu camianin en cok calisip en az kazanani en cok oynayani, veliye bos bos verilecegine paralar atibaya verilsin 40 yasina kadsr kulubede otursun
veli sözleşme yaptı sonra sakatlandı sakatlığı sahada oldu sportif kaynaklı ve ciddi bir sakatlık bu kadar
uzama nedenide bir sene kontratının dondurulması nedeniyle bir dahada dondurmadılar sözleşmeyi bitiriyorlar.
ahde vefa var bir pektemek değil sakatlanana kadar beşiktaşın direk oyuncusuydu o oynasa belki atibayla çok önce veda edecektik
nihayetinde kendini diskoda sakatlamadı. kontratını bitirtmek elbette Beşiktaşın büyüklüğüdür kimlere neler veriliyor
büyük ihtimal futbol hayatı bitti. bu sene son senesi dondurdukları sene dahilmi değilmi bilmiyorum ama büyük ihtimal
sezon sonu vedalaşılır. veliye bir şey verildiği yok sözleşmesi var ve devam ediyor kimse sözleşme yaparken sakatlanacak dememişdir
atibanında sözleşmesi olsaydı devam ederdi, 36 yaşına girecek zaten bu güne kadar vefa gösterildi 36 yaşına dayanmış bir oyuncuya
kontrat veriyorlar buda vefadır 800 bin euro ve maç başı teklif edilmiş bence oldukça vefalı bir rakam iki senedir sezonu tamamlayamıyor
bu sene dahada düşebilir. atiba kabul etmiyorda o para gayet iyi bir para atiba için nereye giderse gitsin bu paranın yarısını alamaz.