2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4631763 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Eğer Vida'yı satabilirsek anormal bir rakama karşı çıkmam bünyemde. 30 bile göz karartıyor  :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

Bu arada bugün kayseriye gittim, gitmişken kartal yuvasından siyah formamı aldım. Maalesef sivasta kartal yuvası yok. Ben çok beğendim. Kırmızı forma biraz turuncuya dönük bi kırmızı ama gayet güzel olmuş. Beyaz formayı da beğendim. Zaten çoğunlukla beyazı giyeceğiz büyük ihtimalle. İlerleyen zamanda belki bir de beyaz alırım.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Beyaz'ın yakaları hiç güzel değil. Yaka dediğin az kapalı olur. En son güzel beyaz formamız Q7'nin ilk sezonunda giydiğimiz idi. Siyah'ı beğendim sadece.

Çevrimdışı tangaz

şu vida bi tane de çizgiden çkarsaydı, bi 5 daa eklerdik  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

Beyaz'ın yakaları hiç güzel değil. Yaka dediğin az kapalı olur. En son güzel beyaz formamız Q7'nin ilk sezonunda giydiğimiz idi. Siyah'ı beğendim sadece.
Evet beyazın yakası biraz açık duruyor ama giyip bakmadım, üstümde nasıl durur? Dk daki formalara bakıyorum, bizim formalar gayet güzel geliyor gözüme. Misal bugün hırvatların formanın yakası daha beter. Dün fransızların giydiği formayı tişört diye bile giymem vs vs. Tabii ki bu biraz da beğeni ve zevk meselesi..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tangaz

adam paylaşımı fiyaskosu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

Vida kritik penaltıya denk gelir ve final  :busted_cop:

Çevrimdışı underworld

Ulan son dakika herkes alan savunması yapıyor mal gibi.

Çevrimdışı kyiv

Bu ruslar nasıl şut atıyor böyle? bizimkiler de örnek alsın diyeceğim ama bizimkilerde adriano hariç niyet yok.

Çevrimdışı kyiv

şom ağzımı açayım. Akınfayev 2 veya 3 penaltı kurtarır  :duman:

Çevrimdışı tangaz

spiker fıkra gibi yaw brezilyalı asıllı ne demek

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı goktasoktay

Yani bu seviyede, duran topta böyle adamları boş bırakırsan golü yersin bu kadar basit. Tabi bunda sakatlık sonrası defans kurgusunda yapılan değişikliğin de etkisi var, bir anlık gaflet olayı buraya getirdi. Umarım hoca vidaya penaltı attırmaz. Subasic eğer sakatlığıyla ilgili sorun yaşamazsa bence hala tur ortada..

Çevrimdışı savaş altay

spiker fıkra gibi yaw brezilyalı asıllı ne demek
Maçı anlatamıyorum demiyor, ambians etkilemiş kendisini  :lol:
Yerli, yersiz bağırınca heyecan ışınlıyorum sanıyor ülkeye.

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada necmi abi, dk için keşke ayrı bir tek başlık olsa, maç maç değil de 2018 dünya kupası gibi. Biz de burada konu dışı yapmayız?

Çevrimdışı Jimexi

#2 Mário Fernandes
 Russischer Meister 3 Russischer Pokalsieger 1 Rusya Süper Kupa Sampiyonu 1
Doğum tarihi/Yaş: 19 Eyl 1990   (27)

Doğduğu il:  BrezilyaSão Caetano do Sul

Uyruğu:  RusyaRusya

Çevrimdışı savaş altay

Tarihin en kötü penaltılarından biri = İnanılmaz kurtarış  :kop: Neyse Vida finalde sanki sanki

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı savaş altay

Tek gerçek Manuel Fernandes  :icool:

Çevrimiçi sEuL

Ikina ikina girdi Modric'in sutu
Cok heyecanli
Haydi Hirvatlar!!!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aha penaltiyida atti sari kartalim benim
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı goktasoktay

Vida iyi attı

Çevrimiçi sEuL

Etiketler: