2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4637077 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

negredo gerek verimi pardon verimsizliği gerek maaşı ile belli ki takım içinde ciddi rahatsızlığa yol açıyor ve hoca da bunların önünü kesmek için tedbir aldı. kurt hoca ekşınıdır bu türkçe de sepetteki çürük domatesi çıkardı ki diğerlerini de çürütmesin misali.
Negredo'nun maaş-verim oranına bakıp zam isteyen ve isteyeceklerin önünü almak noktasından da bakılabilir konuya tabi ama işte elde kalırsa herkese sıkıntı. Bu açıklamanın arkasından bi şekilde elden çıkartmak şart oldu artık.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Negredo'nun maaş-verim oranına bakıp zam isteyen ve isteyeceklerin önünü almak noktasından da bakılabilir konuya tabi ama işte elde kalırsa herkese sıkıntı. Bu açıklamanın arkasından bi şekilde elden çıkartmak şart oldu artık.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer takıma huzursuzluk veriyorsa en kötü maaşını eline verip pafa göndermek bile sezon genelinde bir kazanım olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

eğer takıma huzursuzluk veriyorsa en kötü maaşını eline verip pafa göndermek bile sezon genelinde bir kazanım olur.
Bu kadar yazdınız sonunda doğru görüş geldi. Kimse, bakalım hoca nın bu kesin tavrına Negredo nasıl tepki verecek diye düşünmüyor. Bence bu sözlerden sonra Negredo ısrarcı olur ve Paf a giderse bizden 4 küsur alır ama önümüzdeki senelerde kazanacağı daha fazlasını kaybeder. Sonuçta bekleyip göreceğiz ama Beşiktaş ( Şenol Hoca ) çok doğru bir mesaj verdi. Takım içinde maaş - performans bakımından dengesizlik varsa Beşiktaş üçe beşe bakmaz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Bu kadar yazdınız sonunda doğru görüş geldi. Kimse, bakalım hoca nın bu kesin tavrına Negredo nasıl tepki verecek diye düşünmüyor. Bence bu sözlerden sonra Negredo ısrarcı olur ve Paf a giderse bizden 4 küsur alır ama önümüzdeki senelerde kazanacağı daha fazlasını kaybeder. Sonuçta bekleyip göreceğiz ama Beşiktaş ( Şenol Hoca ) çok doğru bir mesaj verdi. Takım içinde maaş - performans bakımından dengesizlik varsa Beşiktaş üçe beşe bakmaz  :)

:bigstar:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

hazırlık maçımızı hangi kanal veriyor?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı mylife1903

Ne negreodymus arkasas camiayi karistirdi adam
Rakip defanslari boyle karistiramadi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Altınordu iyice sempatikliğini kaybetti son zamanlarda. Saçma sapan işler yapmaya başladılar.

Çevrimdışı kyiv

Yayın yok

Nasıl yani???? yıl 2018 yayın nasıl yok??? beşiktaş ürünü yayınlanmayacak kadar değersiz mi???haftalardır maç yok :akuma:

Çevrimdışı Necmi

Nasıl yani???? yıl 2018 yayın nasıl yok??? beşiktaş ürünü yayınlanmayacak kadar değersiz mi???haftalardır maç yok :akuma:
ne demek istiyorsun?
yıl 2018 olmuş sen hala Beşiktaşın maçının yayınlanmamasını Beşiktaşın değersizliğiyle bağdaştırıyorsan
ne demeli. adamlar ellerinden gelse resmi maçlarımızı bile yayınlamayacaklar.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ingiltere-isveç maçını 200'e yakin alkolik ingilizle uh-ah esleri eşliğinde aynı barda izliyorum..  fena...  umarım atarlar,yoksa sıkıntı büyük :eyes
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kyiv

ne demek istiyorsun?
yıl 2018 olmuş sen hala Beşiktaşın maçının yayınlanmamasını Beşiktaşın değersizliğiyle bağdaştırıyorsan
ne demeli. adamlar ellerinden gelse resmi maçlarımızı bile yayınlamayacaklar.

Necmi abi ben yönetime veya kulüpten birine birşey demiyorum yanlış anladın. Beşiktaş gibi izlenilirliği olan bir markayı bunca kanaldan 1 tanesi bile niyetlenmiyor mu? Ayrıca dsmart ya da her ne haltsa bir zamanlar bütün hazırlık maçlarını bunlar almamışmıydı?

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı tangaz

Ingiltere-isveç maçını 200'e yakin alkolik ingilizle uh-ah esleri eşliğinde aynı barda izliyorum..  fena...  umarım atarlar,yoksa sıkıntı büyük :eyes

attılar, hadi yırttın :eyes

Çevrimdışı kyiv

Genel olarak şu forsbergi beğeniyorum leipzig adamı 3,7 milyon euroya almış İsveçten, şimdi en az 20 milyon euro vardır. Tabi aynı koşullarda değiliz ama biz de iskandinavyayı biraz daha keşfetmeliyiz gibi.

Çevrimdışı underworld

Bu Altınordu iyice sempatikliğini kaybetti son zamanlarda. Saçma sapan işler yapmaya başladılar.
Gene ne yapmış şarlatan

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi ben yönetime veya kulüpten birine birşey demiyorum yanlış anladın. Beşiktaş gibi izlenilirliği olan bir markayı bunca kanaldan 1 tanesi bile niyetlenmiyor mu? Ayrıca dsmart ya da her ne haltsa bir zamanlar bütün hazırlık maçlarını bunlar almamışmıydı?
YD yaptıydı sanırım bu anlaşmayı nasıl bir anlaşma yaptıysa kitledi bizi.
yayınlamazsa başkasıda yayınlayamıyor. zaten emin ol bu basın bize para kazandırmamak için yayınlamaz maçlarımızı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gene ne yapmış şarlatan

100 Bin TL zammı kabul etmeyen futbolcuyu satıs listesine koyduklarını Twitterdan duyurdular.

Çevrimdışı Savaş

Ya bu tupcunun derdi ne abi? Yillardir ayni sey ya. Aldin madem yayınla. Yayinlamiyosan birak kulup yayinlasin yani.

Bu nedir ya nasil bi sacmalik senelerdir. Bi çözüm üretmediler suna ya.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya bu tupcunun derdi ne abi? Yillardir ayni sey ya. Aldin madem yayınla. Yayinlamiyosan birak kulup yayinlasin yani.

yaptığı saçma sapan anlaşma yüzünden.

adidas ile de 10 yıllık sözleşme imzalamış.

D smartla da millet şakır şakır kendi tv kanallarında reklamlarını veriyor biz hiç.

Çevrimdışı kyiv

Kaç yıllık bu sözleşme 50 yıllık mı?

Demirörenin gittiği 5 sene oldu. Ne ara yaptı bu anlaşmayı bu kadar bağladı kulübü.

Bu arada ingilterenin kalecisi bu turnuvanın en çok kazanan futbolcusu olur. İnanılmaz kurtarışlar yapıyor.

Çevrimdışı Necmi

nasıl bir çözüm üreteceksin YD nin yaptığı bir anlaşma var ihlal etsen tazminat ödersin zaten dsmartta ellerini ovuşturmuş bekliyordur. bundan sonraki 5 maçı yayınlayacaklarmış.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2018, 18:35:29 Necmi ]

Çevrimdışı tangaz

Kaç yıllık bu sözleşme 50 yıllık mı?

Demirörenin gittiği 5 sene oldu. Ne ara yaptı bu anlaşmayı bu kadar bağladı kulübü.

Bu arada ingilterenin kalecisi bu turnuvanın en çok kazanan futbolcusu olur. İnanılmaz kurtarışlar yapıyor.

fabriyi andırıyor bazen

Çevrimdışı Necmi

yaptığı saçma sapan anlaşma yüzünden.

adidas ile de 10 yıllık sözleşme imzalamış.

D smartla da millet şakır şakır kendi tv kanallarında reklamlarını veriyor biz hiç.
adidas anlaşmasını Fikret Orman yaptı 5 yıllıktı bu sene son

Etiketler: