2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4642838 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

izlediğini kendi söylüyor ben onun yalancısıyım.
İzlediğini söylüyordu ama bir zaman dilimini de kaçırmışsın. Başkan, stat inşaatı tamamlandıktan sonra her işe koşmaktan yorulduğunu, işleri dağıtacağını artık asli görevine odaklanmak istediğini de söylüyordu. Metin Albayrak'ın futbolcu izleyip beğendiğini Başkana rapor ettiğini gösteren durumlar da mevcut.

Çevrimdışı tangaz

HAyatta kabul etmez, pektoyu gonderemiyiz, negredonun sozlesmesi boru gibidir, gonderirsek zaten o opsiyondaki maasini da alir.
Cenki sattin da ne oldu
Parayi lens ile negredoya bagladin hatta daha cogunu

Iste hata yaparsan 500-600bin yuroluk yapacan 10milyonluk yaptin mi, bozusuruz.
Dunyanin hic bir takimi 30 milyom yuro civarlarinda taahhut verdigi transferlerde patlamaz arkadas.
Arap falan da degilz, menejerler sokustursun, bilerek, ksteyerek lades

abi başkan ilk seçildiğinde kontratları süren quaresmayı simaoyu birilerini daha o yoklukta göndermişti tazminat filan ama taksitle ama öyle ama böyle göndermişti. şimdi niye gönderemiyor? aras veli pekto filan bu adamları niye gönderemiyor parasızken quaresmaya filan kabus gibi çökmüştü şimdi nie bunu yapmıyor yapamıyor? ben de bunu merak ediyorum. şimdi zarar ederiz ne gerek var diyenler de olacaktır ama böyle adamların varlıgı da aslında bir zarar oynayan oyuncuların huzurunu kaçırıyor yattıkları yerden para alıyorlar ohh ne ala memeleket die akıllarından geçer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Negredo anca 3. Sorti kontraya yetisiyordu yahu
Kontraya cikiyon babel aliyor yardiriyor negredo efendi daha meydanda yok, bir iki bakiyor olmuyor donuyor sut stiyor, seken top bizim kaleye yonleniyor negredo bakiniyor orta alanda, kapiyoz dobu bu sefer sagdan karijma aliyor kafayi kaldiriyor icerisi bos, harmanliyor yatiriyor kaldiriyor kafayi bi daha kaldiriyor icerisi bos sonra bi orta arka diregi kaleci cikip aliyor kaleci eliyle oynuyor negredo ortadahadan hareketleniyor, medel ortada basiyor aliyor topu veriyor taliye tali saga oynuyor, karijma kafayi bi kaldiriyor negredo anca ceza sahasinin ustunde, tukururum icine oynayacaginizin diyir bi triibela top diregin yanindan disarda, hangi diregin korner direginin yanindan tac

Kontraatak organizasyonu eksikliğini Negredo'ya bağlamak haksızlık. Adam ligde 31 maçta oynamış aldığı ortalama süre 45 dakika.. Cenk gidene kadar 1 maçta 90 dakika oynamış. Cenkle mükemmel kontraatak yapıyorduk da Negredo mu batırdı yani? Ben futbolculardan bağımsız olarak konuşuyorum. Bu bence çalışılmamış bişey. Kontratak çalışmadıkları için doğaçlama bişeyler yapmaya çalışıyolar ve olmuyor elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

abi başkan ilk seçildiğinde kontratları süren quaresmayı simaoyu birilerini daha o yoklukta göndermişti tazminat filan ama taksitle ama öyle ama böyle göndermişti. şimdi niye gönderemiyor? aras veli pekto filan bu adamları niye gönderemiyor parasızken quaresmaya filan kabus gibi çökmüştü şimdi nie bunu yapmıyor yapamıyor? ben de bunu merak ediyorum. şimdi zarar ederiz ne gerek var diyenler de olacaktır ama böyle adamların varlıgı da aslında bir zarar oynayan oyuncuların huzurunu kaçırıyor yattıkları yerden para alıyorlar ohh ne ala memeleket die akıllarından geçer.

baskanin ilk hatasiydi o olanlar ve sametin gelmesi.
Son parasini yanlis atlara oynadi fukret orman. Quaresma ve simaoyu tutup almeyda ve fetnandesi sutlayacakti.

Quaresmayi gonderen adam diyoruz da orda besiktastan baska zarar eden olmadi
Bonservissiz o yasta bu futbolcuyu gondermek ayri bir fiyaskodur. Bonservissiz derken araplar bonservis odemistir ama bize degil mendese odemislerdir mendes salak mi quars mayi belese arabistana gotursun

Biz ne konustuk arkasindan surreyya abinin ustune isemis, kadin bi calisan bulup apis arasini gostermis
Bunlari ikinci baskan konustu sonra bonservis verip boyle bir oyuncuyu tekrar aldik.
Ya gonderme ya geri alma kardesim aslinda boyle defolu mallari hic almayacan tabi, ayku testine sikacan falan

Konunun anafikri ozet gecen
Samet yerine
Rasim kara ve ya ziya dogan gelmeliydi onlarin hakki odenmeliydi
Samet bu kulubjn kapisindan girmemeliydi
Gonderecegin oyuncuyu dogru sececeksin ki zarar etmeyesin

Çevrimdışı mylife1903

Kontraatak organizasyonu eksikliğini Negredo'ya bağlamak haksızlık. Adam ligde 31 maçta oynamış aldığı ortalama süre 45 dakika.. Cenk gidene kadar 1 maçta 90 dakika oynamış. Cenkle mükemmel kontraatak yapıyorduk da Negredo mu batırdı yani? Ben futbolculardan bağımsız olarak konuşuyorum. Bu bence çalışılmamış bişey. Kontratak çalışmadıkları için doğaçlama bişeyler yapmaya çalışıyolar ve olmuyor elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.
Senol gunes besiktas buyuklugunun farkinda bir insan. Antremanda kontra calistirmayi hem kulube hem kendine hakaret sayar.
Eldeki oyunculara mac icinde bazi ozgurlukler vererek bu isi cozmeye calisiyordur ama kadrodaki oyuncularin karar kalitesi ve tercihlerindeki dogruluk seviyesi toplam oyuncu kalitelerinin fersah fersah altinda zaten cogunun arizasi bu

Çevrimdışı tangaz

onu bağlama bunu bağlama neyi bağlayacağız biz bu adama?

aldığı süreyi de yanlış yerden ele alıyorsun ve çok şans bulmadı demeye gelir bu 31 maç 45 dk die ele alırsak. ikinci devre 1. santrafor gittikten sonraki dönemi ele alalım ligde 14 maç oynamış ortalama 65 dk süre bulmuş attığı gol 3.

kontra konusuna gelirsek kontra bizim birinci planımız değildi hatta böyle bir plan hiç yoktu zaten ligde de olmasın ama maç içi spontan gelişmelere göre oyunda birkaç kontra fırsatı yakalarsın ona göre de eldeki oyunculara bakarsın kim nerede ne yapıyor die, walla ben baktığımda negredoyu hiç kadrajda göremiyordum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Kontra atak deyince akla gelen reyis

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senol gunes besiktas buyuklugunun farkinda bir insan. Antremanda kontra calistirmayi hem kulube hem kendine hakaret sayar.
Eldeki oyunculara mac icinde bazi ozgurlukler vererek bu isi cozmeye calisiyordur ama kadrodaki oyuncularin karar kalitesi ve tercihlerindeki dogruluk seviyesi toplam oyuncu kalitelerinin fersah fersah altinda zaten cogunun arizasi bu
Negredo'nun oyunumuza nasıl negatif etki ettiğini söyleyelim; içi boş bir söylem olmadığını anlatmaya çalışalım. Beşiktaş, Türkiye Ligin'de kapanan takımlara karşı oynuyor.  Hız değil çabukluk bizim zayıf takımlara karşı ana silahımız. Çabuk düşünmek, çabuk doğru kararı almak, çabuk doğruyu uygulayabilmek. Böyle takımlara karşı pozisyon bulmak için ya kanatları etkin kullanmak ya da merkezden ani, hızlı çıkışlarla zaman kaybetmeksizin rakip takımı zayıf, savunma yerleşimini tam yapmamış şekilde hazırlıksız bir konumda yakalamak zorundayız. Kontrataklar sanıldığının aksine fazla etkili değil. Hantal ve güçsüz Negredo, hem kanatlardan yapılan organizasyonlarda etkisiz hem de merkezden yapılan hücumları yavaşlatarak hücumları etkisizleştiriyor. Hantal ve güçsüz; pozisyon yaratamıyor, pozisyona giremiyor; bunu da 10 numara gibi oynayarak ekstra pas verip hücumun şekillenmesinde rol alarak çözmeye çalışıyor. Çözmeye çalışıyor ama çözümsüzlüğün kaynağı oluyor. Verdiği ekstra pas bizim hücumumuzu yavaşlatıp rakibin savunmada yerleşmesine neden oluyor. Kanatlardan yapılan organizasyonlarda da yeterince güçlü ve çevik olmadığı için etkisiz kaldığını söylemiştik. Neticede bizim zayıf takımlara karşı en etkili 2 silahımızda da takıma negatif etki ediyor, pozisyonları golle sonuçlandırma oranımız düşüyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Negredo ve muthis(!) pas yetenegi. Cidden negredoyu 10 numara pozisyonunda falan oynatsak verimli olacagını düsünenler vardı :)

Çevrimdışı Necmi

İzlediğini söylüyordu ama bir zaman dilimini de kaçırmışsın. Başkan, stat inşaatı tamamlandıktan sonra her işe koşmaktan yorulduğunu, işleri dağıtacağını artık asli görevine odaklanmak istediğini de söylüyordu. Metin Albayrak'ın futbolcu izleyip beğendiğini Başkana rapor ettiğini gösteren durumlar da mevcut.
izleyip beğenir başkanada rapor eder bunda yanlış bir durum yok sonuçta izleyip beğenip kontrat vermiyor.
burdaki iddaa metin oyuncu alıyor bende öyle bir şeyin olmadığını söylüyorum yoksa herhangi bir yöneticide gider oyuncuyu izler beğenirse başkana rapor eder gayet doğal bir şey bu. oyuncu izlemesine neden bu kadar takılıyorsunuz. şu oyuncuyu metin aldı diyebileceğiniz net bilginin olduğu bir isim varmı. Başkanda izletir isterse git şu oyuncuyu izle bana fikrini söyle der. bunu bir çok kişiyede yapar.
Arkadaşlar bu adam yönetici işide yönetmek ha doğru yönetir yanlış yönetir bu konu ayrı bilemeyizde başkan daha
detaylı değerlendirir şikayet varsa bizim değil onun kulağına gidiyordur. Ben kulüpte metini seven kimse olmadığını tahmin ediyorum. her ilgilendiği konuyu yüzüne gözüne bulaştırıyor. taraftar tarafındanda sevilmiyor. ama emin olun şurda metine gösterilen değer kadar kulüpte değeri yoktur. Burda söylendiği kadarda kulüpte yaptırım gücü yoktur.
Bizim taraftar ya birine hak ettiğinden fazla değer verir yada hak ettiğinin ötesinde gömer.

Çevrimdışı Necmi

şenol hoca Beşiktaşın büyüklüğünü geldikten sonra farketti daha önce hiçte farkında
değildi zaten kendiside bir kaç kez söyledi bunu. hatta ilk söylediğindede bayağı masumca şaşkınlık vardı
tam kelimeleri hatırlamıyorum yanlış olabilir ama şöyle demişti sanırım Ben Beşiktaş taraftarının bu kadar fazla
ve kaliteli olduğunu bilmiyordum. hatta ülkenin kaliteli insanları Beşiktaşlı demeye getirmişdi açık söyleyemedi ama
kelimelerinin altında bu yatıyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Devaminda top karijmaya mi geliyor orda tam sag ayak ustudis sekene vurup taca atmalik

Çevrimdışı mylife1903

izleyip beğenir başkanada rapor eder bunda yanlış bir durum yok sonuçta izleyip beğenip kontrat vermiyor.
burdaki iddaa metin oyuncu alıyor bende öyle bir şeyin olmadığını söylüyorum yoksa herhangi bir yöneticide gider oyuncuyu izler beğenirse başkana rapor eder gayet doğal bir şey bu. oyuncu izlemesine neden bu kadar takılıyorsunuz. şu oyuncuyu metin aldı diyebileceğiniz net bilginin olduğu bir isim varmı. Başkanda izletir isterse git şu oyuncuyu izle bana fikrini söyle der. bunu bir çok kişiyede yapar.
Arkadaşlar bu adam yönetici işide yönetmek ha doğru yönetir yanlış yönetir bu konu ayrı bilemeyizde başkan daha
detaylı değerlendirir şikayet varsa bizim değil onun kulağına gidiyordur. Ben kulüpte metini seven kimse olmadığını tahmin ediyorum. her ilgilendiği konuyu yüzüne gözüne bulaştırıyor. taraftar tarafındanda sevilmiyor. ama emin olun şurda metine gösterilen değer kadar kulüpte değeri yoktur. Burda söylendiği kadarda kulüpte yaptırım gücü yoktur.
Bizim taraftar ya birine hak ettiğinden fazla değer verir yada hak ettiğinin ötesinde gömer.
Baskan bu metini ve bize ezik diyen yoneticiyi gondermedigine veya pasifize etmedigine gore onlarin goruslerine katiliyordur.
Erdal torunogluna 80 milyonun onunde posta koyarken bombaci metin ile ezikci yonetici hakkinda bir demec yok.

Yahu negredo olayi patladiginda baskan pazartesi negredonun menejerini getirecem aciklama yapacak belge getirecek gibilerinden herkesin onunde aciklama yapmadi mi? Unutuldu gitti standart
Buldum aciklamayi

Boyle sey havalarinda aciklama kekman. Cagirdim kadim dotum pitonu, oturduk istisare eyleyiverdik
"NEGREDO'NUN MENAJERİNİ ÇAĞIRDIM"
Beşiktaş, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, Negredo'nun Beşiktaş'a transfer olmadan önce bonservissiz olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği iddiasıyla ilgili olarak İspanyol golcünün menajerinin gerekli açıklamaları yapacağını belirterek "Dedikodular üzerinden bir şeyler yazılarak popüler olmaya çalışıyorlar. Negredo ile alakalı menajerini çağırdım. Gelecek ve belgelerle bütün basına açıklama yapacak. Kim, ne teklif etmiş o zaman açıklar. Menajer yönlendirmeli yazıların sonucu bu. Biz yedi yetimin hakkını koruyacağız diye geldik ve o doğrultuda hareket edeceğiz." dedi.

Menejer geldi mi?
Besiktasin baskani bisi konusuyorsa onu yapacak, yaptiracak ya da konusmayacak.

Daha bu mertcan konusu var
Bu cocuk gelecek mi gelmeyecek mi lisansi cikacak mi cikmayacak mi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Senol gunes lsfini yemez, negredo isi bitti bizim icin keske baslamasaydi zaten.
Mevzoo baska suan, kanli mi bitecek kansiz mi bitecek bu is
Negredo konusunda yanlış yaptı bence hoca. Halihazırda sözleşmeli futbolcumuz için bu şekildeki açıklamayı zamanlama olarak doğru bulmuyorum.  Diyelimki satılmadı bu noktadan sonra hoca-futbolcu-yönetim ilişkileri ve futbolcunun verimi nasıl olacak. Transferi yanlıştı diyoruz ama hocanın bu zamansız açıklaması da o kadar yanlış ve gereksiz oldu.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Negredo konusunda yanlış yaptı bence hoca. Halihazırda sözleşmeli futbolcumuz için bu şekildeki açıklamayı zamanlama olarak doğru bulmuyorum.  Diyelimki satılmadı bu noktadan sonra hoca-futbolcu-yönetim ilişkileri ve futbolcunun verimi nasıl olacak. Transferi yanlıştı diyoruz ama hocanın bu zamansız açıklaması da o kadar yanlış ve gereksiz oldu.

Hocayi da anlamak laZim adama soruyorlar mi alirken bu mallari bilmiyoruz, sen mali alirken mali kullanacak ile mali satacak olana danismazsan sonra basin agrir.

Gayet yerinde bi cikis yapti bence, zaten negredoyu bu maasla kimsenin almayacagi belliydi, yok kadro tutulsun faydalanirsin hocam doye lafa gorisecek romantikleri de susturdu hoca.

Para mal alinirken kazanilir, satarken degil. Curuk mal alirsin mal satip kar edemezsin tursusu da olmaz anca fermante edip alkol yaparsin onun da vergisi yuksek yol yakinken cope atmak en ucuz cozum ki onun da vergisi vardir turkiyede oyle cop cop atamazsin buyuk ihtimal

Çevrimdışı underworld

Devaminda top karijmaya mi geliyor orda tam sag ayak ustudis sekene vurup taca atmalik
Devamında mavi ekran çıkıyor

Çevrimdışı Jimexi

Şenol hocanın söylemi elbette yanlış ama tercümesini söyleyeyim "yav arkadaş ben bu adamı istemiyorum bana adam akıllı forvet alın". Hoca yanlış bir yolla kendi doğrusunu söyledi. O da biliyor şampiyonluk için iyi bir forvet şart. . Ama şunu da vurguluyor hoca ara ara "idare et dersen ederiz". Ama Negredo'yu kesinlikle istemiyor adam.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

şenol hoca Beşiktaşın büyüklüğünü geldikten sonra farketti daha önce hiçte farkında
değildi zaten kendiside bir kaç kez söyledi bunu. hatta ilk söylediğindede bayağı masumca şaşkınlık vardı
tam kelimeleri hatırlamıyorum yanlış olabilir ama şöyle demişti sanırım Ben Beşiktaş taraftarının bu kadar fazla
ve kaliteli olduğunu bilmiyordum. hatta ülkenin kaliteli insanları Beşiktaşlı demeye getirmişdi açık söyleyemedi ama
kelimelerinin altında bu yatıyordu.
Hocalık kariyerinin son demlerinde hayatının fırsatı ve görmediği imkanlar sunuldu önüne. Bi zahmet anlasın farkımızı.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

Yönetim ve hocanın en hayırlısı olabildiğince az konuşmasıdır.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

1 ay sonra negredo tekrar kampa alındı tarzı haberler görmeyiz umarım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yönetim ve hocanın en hayırlısı olabildiğince az konuşmasıdır.
Hoca neden böyle bir açıklama yapmak zorunda kalıyor bunu sormak lazım. Hoca da bilmiyor mu , Negredo'yu istemiyorum demenin oyuncuyu elden çıkarmayı zorlaştıracağını? İşin içinde Negredo'nun transferinde rol oynayan en az bir yöneticinin Negredo'yu kadroya geri sokturmak için çabalaması, Hoca bu konuda biraz yumuşak bir tavır sergilese buna rahat yelteneceği olamaz mı?

Çevrimdışı tangaz

hoca orda nazikçe patladı bence gelen giden sayısına bakın arkadaş stoper işine bak bir takımın 2 tane stoperi olur yazarsın yürüsün dedi bende stoper dayanmıyor dedi işe yarar adamları gönderip sonra önüme negredo koyuyorsunuz alın size negredo yeter yaw dedi kibarca :D

satır arasında da bunla uğraşacağıma larinle uğraşırım meali de var.

Çevrimdışı tangaz

Hoca neden böyle bir açıklama yapmak zorunda kalıyor bunu sormak lazım. Hoca da bilmiyor mu , Negredo'yu istemiyorum demenin oyuncuyu elden çıkarmayı zorlaştıracağını? İşin içinde Negredo'nun transferinde rol oynayan en az bir yöneticinin Negredo'yu kadroya geri sokturmak için çabalaması, Hoca bu konuda biraz yumuşak bir tavır sergilese buna rahat yelteneceği olamaz mı?

negredo gerek verimi pardon verimsizliği gerek maaşı ile belli ki takım içinde ciddi rahatsızlığa yol açıyor ve hoca da bunların önünü kesmek için tedbir aldı. kurt hoca ekşınıdır bu türkçe de sepetteki çürük domatesi çıkardı ki diğerlerini de çürütmesin misali.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hoca orda nazikçe patladı bence gelen giden sayısına bakın arkadaş stoper işine bak bir takımın 2 tane stoperi olur yazarsın yürüsün dedi bende stoper dayanmıyor dedi işe yarar adamları gönderip sonra önüme negredo koyuyorsunuz alın size negredo yeter yaw dedi kibarca :D

satır arasında da bunla uğraşacağıma larinle uğraşırım meali de var.
Negredo üzerinden soğuk savaş veriliyor. Hoca, Negredo transferinde rol oynayanlara 'İşte sizin bildiğiniz, futboldan anladığınız bu kadar. Bundan sonra anlamadığınız işlere, futbol takımının nasıl yapılandırılması gerektiğine karışmayın' diyor. Serkan Reçber'in gelişini de açıklıyor bu durum.

Çevrimdışı tangaz

Negredo üzerinden soğuk savaş veriliyor. Hoca, Negredo transferinde rol oynayanlara 'İşte sizin bildiğiniz, futboldan anladığınız bu kadar. Bundan sonra anlamadığınız işlere, futbol takımının nasıl yapılandırılması gerektiğine karışmayın' diyor. Serkan Reçber'in gelişini de açıklıyor bu durum.

hoca negredoyu neden istemediğini NET ifade etti ama başkan hoca yanlış anlaşıldı negredo sakat sakat dedi aslına bakarsanız buna en hafif tabirle aklımızla dalga geçmek denir de demeyecem  :D

Etiketler: