2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4640046 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

eee bunların umutla ne alakası var dediğim gibi sen adama takmışsın.
yaptığın kin kusmak. umut geldiğinden beri diyorsun kardeşim fikret ormanla birlikte geldi adam 5 yıldır var zaten
3 yıl stad yapılırken staddan sorumlu yönetici kimdi bir bakıver istersen. neden stad yapılırken bütün karar mercihinde olan bir numaralı isim tek bir tepki almadıda şimdi parlıyorsunuz. o zaman stadla ilgili bildiğiniz bilmediğiniz bir sürü sorun tereyağından kıl çeker gibi sessizce çözülürken kimse umutun yönetimde ne işi var demedi. o zaman iyiyken şimdi neden kötü oldu bu adam. kimsenin alamadığı stad izinlerini bunun aldığını biliyorsundur sanırım cb stad dursun dediğinde krizi aşan kimdi stad anlaşmaları yapılırken pazarlık masasında kim oturuyordu. şimdi oyuncu pazarlığında neden olmasın bu işi iyi biliyorsa oturur yapar. oyuncu tutar tutmaz günah bunun olamazki adam oyuncu seçmiyor seçilen oyuncunun pazarlığını yapıyor. sen anlaşmada zarar ettiysek onun hesabını sorarsın ancak oyuncu kötü çıktı diye hesap soramazsın. onu alma kararı verene soracaksın. olayları mantık çerçevesinde değerlendirmiyorsunuz tamamen duygusal haraket ediyorsunuz. hem taraftar hem mantıklıda olunabilir. unutmamak gerekir birilerini suçlamak her zaman kolay olandır zor olan sorunun kaynağını bulmaktır. sorunun kaynağını bulamazsanda çözümü bulamazsın biri gider diğeri gelir ama sorun devam eder. niyetin sorunumu bulmak yoksa kellemi almak önce onun cevabını bulman lazım bence.

bence birincil öncelik negredoyu bulup getirip üstüne de 4,35 maaş veren her kimse onu göndermek olmalı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sen bütün yorumlarını suçlamalarını kişisel kanaatine göre yapıyorsun
şimdi senin onların futbolun f sinden anlamadığını düşünmen anlamdıkları anlamı çıkarmaz
sen inanmıyorsun diye böyle olmuyor.
Benim düşünceme gelince sizin umutun metinin oyuncu beğenip gidip sözleşme imzalayacağına
olan inancınızın bana çok komik gelmesi ha ne zaman kötü bir transfer olsa hemen umut metin lafları atılıyor
umutun tek günahı biten transferlerde imza attırmaya gitmesi adamı transferle ilgili bir tek sözleşme
masasında yüzünü görüyor adını duyuyoruz. birde bir oyuncuyla ilgili transfer pazarlığı yapmak için futbolu bilmeye gerek yok ticareti ve pazarlığı bilmek yeterli bir meziyet. bir oyuncu ile anlaşılırsa ikna edilme seviyesi pazarlık seviyesidir burda futbol bilgisi olan insan ihtiyaç yok adamlar pazarlığı penaltı atışıyla yapmıyor sonuçta ve tek değiller
onlar orda konu mankeni olarak sonunda imzanın atılmasını bekliyor diğer kısmı menejerler ve avukatlar hallediyor.
iş bittiğinde kağıtlar bunların önüne geliyor. bunlarda poz veriyor.
sizin tepkiniz tamamen kişisel husumet. tepkinizin onların futbol bilgisiyle falan ilgisi yok kişisel olarak gıcık gitmişsiniz
burda kin kusuyorsunuz çünkü tutarlı değil anlattıklarınız temeli yok tamamen söylediğin gibi kişisel düşüncenize dayanarak suçluyorsunuz herkesde böyle yapıyor çünkü kulüpten bilgi sızmıyor. metin scouttan sorumlu yönetici eyvallah bunun için futbol bilgisine gerek yokki bilenleri yönetsin yöneticilik yapsın adam sabah akşam oyuncu izleyip Beşiktaşa transfer yapıyormuş gibi bir tavır var herkesde. az gerçekci olmak lazım hiç bir yönetici Beşiktaşda transfer kararı veremez kararı veren başkandır onlar başkanın kararlarını uygular zaten oyuncu istemiş alınmamış diye papaz oldu metin  şimdide iyice pasifize edildi. bir oyuncunun alınmasında iyi de çıksa kötüde çıksa tek vebal başkanındır. Alınsın yada alınmasın kararını veren sadece başkandır. oda artık hocayamı danışıp karar alıyor uzman görüşümü dinliyor bilinmez. günahı vebali kendine serkan rençber kaç defa kendisinin arandığını bazı oyuncular hakkında görüşünü istendiğini söyledi kim bilir böyle kaç kişi aranıyordur görüş sormak için. hiç bir şey bilmeden sürekli atıp tutmak hiç hoş olmuyor
Ben metinide umutuda günahım kadar sevmiyorum sanmaki onları savunuyorum bugün yönetimle ilişkileri kesilse sizden fazla sevinitrim eminim sizin bilmediğiniz bir çok şeyide biliyorumdur haklarında ama bu benim olaya adil bakmamı engellemez kararlarınızı verirken kişisel husumetleri filtre etmeniz lazım yoksa doğru karar veremezsiniz. amacımız kendi düşüncemizi ne kadar yanlış olsada ifade etmek değil amaç Beşiktaşa fayda sağlayacak ortak görüş üzerinde toplanabilmek. ha bir demeç verir saçmalar gel birlikte gömelim o zaman çünkü ortada somut neden var hak ettiğini alır ama ihtimaller üzerine yorum yapıp Beşiktaş yöneticisi suçlanmaz yanlış bu.
Umut Güner gelmeden önce son dakikada Mitrovic'i transfer etmek ya da kadro mühendisliğine aykırı olan Negredo gibi futbolcuları transfer etmek var mıydı ? Bir adam geldikten sonra bir şeylerde ciddi değişim oluyorsa bu sorgulanır. Umut Güner'den önce de başkan vardı ama o zamanlar son dakikada neden alındığı anlaşılamayan Mitrovic ya da Negredo gibi kadro yapımıza aykırı isimler transfer edilmiyordu. Asıl mesele ise Metin Albayrak. Metin Albayrak'ın kulübün dışında Beşiktaş'ın aleyhinde konuşan, iş yapan Erman Toroğlu gibi adamlara laf taşıdığını inanıyorum. Erman Toroğlu denilen zat kulübün içinde kendine haber taşıyan kuşların olduğunu söylemişti ve ilginçtir ki bu adamın  kulüple alakalı anlattığı neredeyse tüm hikayelerin içinde Metin Albayrak denilen şahsiyet var. Dışarıya laf taşıyan, kulüp dışında birilerinden emir alıp uygulayan bir şahıs olduğuna inanıyorum Metin Albayrak'ın. Kendisine verilen şef skatlık göstermelik ise niye boş yere bir koltuğu işgal eder bu da ayrı bir konu. Ama bence o bu işi de ciddiye almış çünkü Hocaya biz futbolcuyu beğenir alırız senin işin bunları oynatmak deyip dayatmada bulunacak kadar futbolda cesaret, özgüven sahibi kendisi.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Artık suyunu çıkardınız diye düşünüyorum.

Siz ne sanıyorsunuz  bilmiyorum, alt ligdeki ortalama oyuncular bile 150-200 bin Euro maaş alıyorlar.

Bu çocuk Besiktaş'a gelmek için sözleşmesini feshetti, kim bilir ne kadarlık bir taahhüdün altına girmiştir.

Ha 150 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzalarsın, 2 senede kendini biraz gösterirse bu sefer senelik 1-1.5 milyon Euro vermek zorunda kalırsın. 500 bin Euro kar edeceğim derken, kasandan 2.5 milyon Euro fazla para çıkar.

Zaten alt liglerde bile oyle bol keseden dagittiklarindan hepsi iflasin esiginde. Kaldi ki Besiktas'a gelmenin degeri o maasin uzerinde. 150 bin veriyorlarsa biz niye fazlasini veriyoruz yani? Ust liglerden isteyen 10 tane takim mi var? Birileriyle yarisa mi girdik? 4 x 150 = 600 bin. 4 x 400 = 1.6 milyon. Arada gidiyor 1 milyon euro.

Sanki Umut Nayir bir sene oldu ya 15-20 gol atti, zart diye menajeri gelip Juventus Umut'u istiyor. 4 milyon maas veriyorlar deyip 2.5 milyonluk sozlesme imzalamaya calismayacak. Turk milleti gercekten hesap kitap bilmiyor.

Çevrimdışı Necmi

Doğru zaten yanlış deniyorum ama...

Portekiz Ligi'nde oyuncular kazançlarının yüzde 56.2'sini vergi olarak ödüyor.

Belçika Jupiter Ligi'nde futbolcular kazançlarının yüzde 53.2'sini vergi olarak ödüyor.

Hollanda Eredevise Ligi'nde futbolcular kazançlarının yüzde 52'sini vergi olarak ödüyor.

Saygılar
he peki onu rusya ligini falan katarak neden örneklemiyorsun epl bundesliga falan
senin ligin avrupanın ekonomik olarak 5 yada 6. büyük ligi saydığın ülkelerin bütçesi sana yanaşamıyor bile
senin bir kulübünün aldığı canlı yayın payı hollandanın lig yayın hakkı nerdeyse at sahibine göre kişner
senin vodafonedan aldığın stad sponsorluğunun gelirini bayernin alamadığını biliyormusun
işde sana bu paraları ödeyen sponsor senden bir şeyler bekler ben 140 M ye stad isim hakkını satayım ama 600 binlik oyuncu oynatayım diyemezsin bir yeden bir M kazanırken diğer yerden kaçıracağın için 100 M kaybedersin
forma isim hakkı 9 M yi sana o forma pepenin quaresmanın üzerinde olduğu için veriyor alinin velinin üstünde olduğu için değil bunlarıda göz önünde bulunduracaksın. büyümek için daha az harcanmaz daha az harcayarak kazanamazsın büyümek için yatırım yapman lazım

Çevrimiçi murat

]
Topa 5 sefer dokunmadan onune alamayan bir cocuk, top falan istop edemiyor, top sektiremez bu
Buyuk takim oyuncusu yetenekli olacak arkadas, bak her arizaya goz kapayabilirim, zaten eksik futbolcu olmayan daha baska takimlarda oynar ama bize gelecek adamin topu sik diye onune almasi lazim, alverini tek seferde iki ayakla yapabilmesi lazim. Sonra guclu kuvetli istekli hirsli olsun yeter, saha disinda azicik duzgun yasasin benim icin kafi. Ha abu da bitirici degildi pahaliydi azicik pingi yuksekti lagliydi ama taktsk top kontrol edip atip gidebiliyordu. Azicik saf bi cocuktu, otostik gibi falandi.
Lens takimin en yeteneksiz oyuncularinin basinda geliyor, pekto kadar top kontrolunvar, boyle bir adami alip getirip bunsozlesmeyi vermek rezaletin son perdesidir.

Lens caner love sondan basa dogru topla kavga eden oyuncularimiz. Kazma dedik diye mod aliyoz, ne diyem mahmut mu diyem bunlara, yetenegi sinirli futbolcu desem mod almayacaz[/glow
şarkısı bile var ne dediğin değil nasıl dediğin olay.bu kadar moderasyon ve nopost kelimeleri düzgün seçmemekten hep. :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

]şarkısı bile var ne dediğin değil nasıl dediğin olay.bu kadar moderasyon ve nopost kelimeleri düzgün seçmemekten hep. :busted_cop:

bir de yandaş medya olmamayı oraya ekleyelim. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Tam burda Babel'in muhtemel ayrılığıyla ilgili postlara bakarken telefonun üstünden beşiktaştan chadli hamlesi diye bildirim fırladı.

Babelin gitmesi üzücü olur kesinlikle hücumun en etkin isimlerinden biriydi. Hele de bir kanat oyuncusunun skor katkısı çok azken ikinci forvet rolünde başardıkları önemliydi. Dahası yaşına rağmen kendine iyi bakan bir adamdı 1-2 sene daha fiziksel düşüş yaşamadan devam eder diyordum. Giderse yerini doldurmak zor.

Ha gidip Chadli filan alabileceksek çok üzülmem tabi. Geçen seneyi sakat geçirmiş olsa da çok kaliteli futbolcu. Geçen japonya maçında girdikten sonra yarattığı etkiyi görmüşsünüzdür. Darmadağın etti o kanadı.

Biraz para bulsak buluştursak bir yerlerden ve küme düşen West Bromdan Salomon Rondon ve Nacer Chadliyi getirsek aslında her şey çok güzel olabilir bir anda. Bakalım.
rondon bence aranan isim olamaz.

Çevrimiçi murat

istanbulsporun ismi geçiyordu dün
istanbulspor yerine biraz taraftarı olan tada bir ilçenin takımı olsa keşke.istanbulspor sözde şehir takımı ama istanbul gibi sahipsiz.

Çevrimiçi murat

Sen baştan sona oku istersen tekrardan.Kulup dogru strateji izlerse dedigi zaten parayı basın kalayım diyor.Bizde ona o kadar para verebilecek durum oldugunu sanmıyorum.Yoksa sozlesmem bitince bedavaya giderim ayağı yaptı üstüne
babelinde son senesi biraz daha kendini sıksın ve 4 milyon senelik verebilecek bir kulübe transfer olsun.giderken şampiyon yapsın.6 milyona şimdi satmaktansa daha mantıklı olur.

Çevrimdışı tangaz

babelinde son senesi biraz daha kendini sıksın ve 4 milyon senelik verebilecek bir kulübe transfer olsun.giderken şampiyon yapsın.6 milyona şimdi satmaktansa daha mantıklı olur.

:ok: güzel strateji

Çevrimdışı tangaz

bu işler hep yüksek maliyetli ama sıfır katkı(lens) az katkı(negredo) yüzünden oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten alt liglerde bile oyle bol keseden dagittiklarindan hepsi iflasin esiginde. Kaldi ki Besiktas'a gelmenin degeri o maasin uzerinde. 150 bin veriyorlarsa biz niye fazlasini veriyoruz yani? Ust liglerden isteyen 10 tane takim mi var? Birileriyle yarisa mi girdik? 4 x 150 = 600 bin. 4 x 400 = 1.6 milyon. Arada gidiyor 1 milyon euro.

Sanki Umut Nayir bir sene oldu ya 15-20 gol atti, zart diye menajeri gelip Juventus Umut'u istiyor. 4 milyon maas veriyorlar deyip 2.5 milyonluk sozlesme imzalamaya calismayacak. Turk milleti gercekten hesap kitap bilmiyor.

Tekrar diyorum, suyunu çıkardın.

Adam Süper Lige yükselen takımda 29 maçta 14 gol atmış, bonservisini eline almış, 1.91 boyunda, 25 yaşında bir santrafor.

Sen 100-150 bin Euro'nun hesabını yaparken, menajeri 400 bine Trabzonspor'a, Kayserispor'a, (hatta Fenerbahçe'ye) falan götürür.

Bu adamı Juventus'a satmana gerek yok, o maaşı Avrupa'da her ülke verir. Çok değil biraz parlasa, 2 sene sonra 2.5-3 milyona Brugge'e falan bile satabilirsin.

Sen çok hesap biliyorsun, biz bilmiyoruz.
Cem Dizdar da senin kafanda, 50-60 bin Euro'nun hesabını yapıyor saatlerce. Bu kafayla bu kadar büyük kulüpleri yönetemezsin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

bu işler hep yüksek maliyetli ama sıfır katkı(lens) az katkı(negredo) yüzünden oluyor.
lensin böyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum pektemek desen tamam da.lens önünde q7 babel olan bir futbolcu.negredonun ve pektemeğin önünde kimse yok hatta önlerinde  olabilecek larin bile arkasında birde love var tabi ona karar veremedim öndemi arkada mı yanda mı?

Çevrimdışı Necmi

Cenk'i , Tosic'i  alan, birini 23 diğerini 4.5 milyonluk oyuncu seviyesine getiren ne Metin ne de Umuttu. Marcelo gelirken de aklımda yanlış kalmamışsa Umut Güner gelmemişti göreve. Babel de dahil bu oyuncuların bu seviyeye gelmesinde en büyük sorumluluk, emek Umut Güner ve Metin Albayrak'a ait değil. Benim itiraz noktam Başkanın transfer işleriyle ilgilenmesi değil işlerin daha düzgün organize yapılmasıyla alakalı. Örneğin şahsen Mitrovic'in gelmesine karşı değilim ama Hocayla hiç iştişare edilmeden birden Mitrovic'i transfer etmek nedir ya da  Hoca, Babel'i istemişse tabii ki alınacak imkanlar doğrultusunda ama alınırken hiç kimsenin kafasında da soru işareti oluşmayacak.
Beşiktaşın plansızlığını yaptığı hataları transfer yanlışlıklarını oturur tartışırız
burda bahsettiğim konu bu değil bu dediklerin görüş ve haklsın benim bahsettiğim ihtimallerle yönetici
suçlaman elinde hiç bir tutarlı kanıt yokken hep böyle düşündüğünü belirtip gömüyorsun yanlış olan bu.
negredoyu getirende metin yada umut değildi abouyu getirende taliscayı getirende babeli getirende bunlar değildi
sana anlatamıyorum öyle bir ön yargılısınki kendi doğrularına öyle inanıyorsunki sen düşündüğün için bunun mutlak doğru olması gerektiğini herkes kabul etmek zorunda karşındaki 20 farklı ergüman sunuyor sen kendi düşüncenle karşı fikir üretiyorsun. ama bu senin düşüncen gerçekci olmuyor.

Çevrimdışı Necmi

Bu sene anılmadı zaten o garibime gitti ve sakatlığı da düzelmiş gibi başkan sever beleş topçuyu adı da geçmiyor gelirse şaşırmam  :D
unutmuşlardır şimdi hatırlattınız ya artık yazarlar bize :D

Çevrimdışı tangaz

lensin böyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum pektemek desen tamam da.lens önünde q7 babel olan bir futbolcu.negredonun ve pektemeğin önünde kimse yok hatta önlerinde  olabilecek larin bile arkasında birde love var tabi ona karar veremedim öndemi arkada mı yanda mı?

lense ödenen bonsevis + 4 yıllık maaş = 16milyon ise babel pek ala kanat oyuncusu için bu kulüp yıllık 4 milyon bütçe ayırabiliyor die bir kanaate varmış olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaşın plansızlığını yaptığı hataları transfer yanlışlıklarını oturur tartışırız
burda bahsettiğim konu bu değil bu dediklerin görüş ve haklsın benim bahsettiğim ihtimallerle yönetici
suçlaman elinde hiç bir tutarlı kanıt yokken hep böyle düşündüğünü belirtip gömüyorsun yanlış olan bu.
negredoyu getirende metin yada umut değildi abouyu getirende taliscayı getirende babeli getirende bunlar değildi
sana anlatamıyorum öyle bir ön yargılısınki kendi doğrularına öyle inanıyorsunki sen düşündüğün için bunun mutlak doğru olması gerektiğini herkes kabul etmek zorunda karşındaki 20 farklı ergüman sunuyor sen kendi düşüncenle karşı fikir üretiyorsun. ama bu senin düşüncen gerçekci olmuyor.

kimdi peki ?

Çevrimiçi yaço58

lense ödenen bonsevis + 4 yıllık maaş = 16milyon ise babel pek ala kanat oyuncusu için bu kulüp yıllık 4 milyon bütçe ayırabiliyor die bir kanaate varmış olabilir.
  kanaate varmak babelin işimi ispanyada ne kadara oynuyordu orda oynarken hayatta birdaha milli takım göremezdi şimdi trip atıyor çoçuk gibi bende gitmemesinden yanaydım ancak kalıp yararı olmayacaksa satılsın

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kimdi peki ?
Başkandı diyecek(ya da menajer) ama anlatamıyoruz son karar verici başkan olabilir ama bu Başkan her şeyi kendi tek başına yapıyor anlamına gelmez. Örneğin Negredo'nun transferine Başkan onay vermiş olabilir ama bu ismi en başta belirleyip en son karar verme noktasına getiren Başkan olamaz. Başkan aynı zamanda hem skat  hem transferden sorumlu yönetici hem de asli görevinde olduğu gibi son karar verici olamaz.

Ek: Geçenlerde görevinden ayrılan Gökhan Keskin'in açıklamalarını da dikkatlice tekrardan okumak lazım.Tamam zamanlama olarak tarz olarak yanlış olabilir ama o açıklamalarda da bir çok şeyin ipucunu veriyor. Örneğin bir futbolcunun takip edilmesi şöyle oluyormuş: '' Gökhan Keskin: "Lazio'dan Keita Balde önerilmiş. Metin Albayrak ‘Bunu seyredelim’ dedi. Bunun neyini seyredeceğiz? ‘Alabiliyorsanız, alın' dedim. 'Yok, yok seyredelim' dedi. Bazı oyuncuları takip etmeye lüzum yok'' . Bunun neresinde Başkan var?
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2018, 20:39:08 Onur Küçük ]

Çevrimiçi murat

futbolcu düşünebilir.babel 31 yaşında artık performansında geriye gidişin başlayacağını düşünerek hareket etmesi gerektğinide kavrayacaktır.ona üst düzey liglerden bu çeşit teklifler gelmeyeceğini biliyordur.avrupalı kulüpler neden genç oyunculara yöneliyor düşük maaş ve satabilme ve para kazanabilme mantığıyla yaklaşıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

kanaate varmak babelin işimi ispanyada ne kadara oynuyordu orda oynarken hayatta birdaha milli takım göremezdi şimdi trip atıyor çoçuk gibi bende gitmemesinden yanaydım ancak kalıp yararı olmayacaksa satılsın

evet kanaate varmak da bi parçası sürecin, orası ispanyaydı geldiğimden beri üste koyuyorum ve burada kanat oyuncusu lense yıllık 4 milyon bütçe ayırdınız diyebilir. buna ben de kızarım ama anlayabiliyorum.

Çevrimdışı tangaz

futbolcu düşünebilir.babel 31 yaşında artık performansında geriye gidişin başlayacağını düşünerek hareket etmesi gerektğinide kavrayacaktır.ona üst düzey liglerden bu çeşit teklifler gelmeyeceğini biliyordur.avrupalı kulüpler neden genç oyunculara yöneliyor düşük maaş ve satabilme ve para kazanabilme mantığıyla yaklaşıyorlar.

bence kafasındaki plan şu babelin en kötü bu yıl bu maaşla kontratı tamamlar sonrasına sonra bakarım. ya burda en kötü 2-2,5 luk yeni kontrat kaparım ya da bonservis elde çine gider dembavari bir kontrat kaparım.

Çevrimiçi yaço58

evet kanaate varmak da bi parçası sürecin, orası ispanyaydı geldiğimden beri üste koyuyorum ve burada kanat oyuncusu lense yıllık 4 milyon bütçe ayırdınız diyebilir. buna ben de kızarım ama anlayabiliyorum.
bence anlayacak birşey yok bu taraftar her zaman yanında oldu şenol hoca zaten onun için şans ancak çoçuk gibi triplere girmesi aldığı parada 2m euro az para değil böyle oynacaksa başımız üstünde yeri var ama sosa gibi yapacaksa yolu açık olsun paşazadenin

Çevrimdışı kartal190321

evet bazı şeylerin olup olmamasını belirleyen bir forum yönetimi var burda yazanlarda ona uymak zorunda mesela bold yazı yazma yasağı olduğu gibi evet bak onada biz karar veriyoruz ve bunun bir karşılığı var. buranın kurallarından biride başkandan istifa istememek bunu kb başkanlığından olduğu için sadece ne oluyor demekle yetindim ama Beşiktaşdan olsaydı bu istifa talebi onu dillendiren o saniyede forumdan atılırdı.
arkadaşlar sürekli bir eleştiri içindesiniz ama bu forumun kuralları var biz kurallarda yazan bir şey dışında tepki ve ceza vermiyoruz. ben düşüncelerimi yazarken forum üyesi gibi yazıyorum yönetici gini olsam zaten siz uyurken o mesajları silerdim fikrimi söylüyorum onun fikrine katılmıyorum ama fikrini söylemesindede engel olmuyorum orda asılı işde yazıları tek bir mesajı bile silinmiş değil hepsine cevap verdim ama bir tek istifa lafına tepki gösterdim oda forum kurallarını zorladığı için.
birde bu forumun kurallarından memnun değilseniz yazmayın burda biz kimseyi zorla burda tutmuyoruz burda kuralları koyduk ve bu kurallar çevresinde disipline etmek zorunda kalıyoruz insanların ne söyleyeceğini bir süzgeç altına alamazsan iki gün sonra burda üye bulamazsın ya yazdıklarından dolayı atılırlar yada yazılanları görmemek için girmezler o sosyal medyada yazan başkanın kızlarına bile küfretmekten imtina etmeyen tiplerin bu forumdan nasıl uzak kalabildiklerini sanıyorsunuz. Biri burda a derken biz onun sosyal medya hesaplarına bakıp saonra b mi gelecek c mi gelecek biliyoruz zaten siz sadece forumdaki yazılarını takip ediyosunuz ama biz burdaki üyelerin sosyal medya hesaplarınıda takip ediyoruz. siz daha ne olduğunu anlamadan bizim nasıl hüküm verdiğimizi sanıyorsunuz.
ben sosyal medyada sarf ettiği bir laf nedeniyle burdan oldukça değerli bir üyeyi attım hemde yöneticiydi.

kuralların olması güzel  ama o  kurallar herkes için geçerli olması gerekmiyor mu
mesela bu sayfada renkli transferi ya da renkliler konuşmak yasak, ama   modun biri   2  veya  3 kez  mugdat transferini ileti olarak attı  dalga geçmek maksadıylada olsa   sonuçta renkli transferi, aynı  mod  başkası  renkli transferi konuşunca   renkli transferi yasak diye uyarı  veriyor
dogrumu  peki bu, kural varsa yöneticide uyacak  kendini  üstün görmeyecek   ben konuşurum  ama üyeler konuşamaz 
şimdi ben üye olarak  kalkıp renkli transferlerini dalga geçmek amacıylada olsa paylaşsam  uyarı alırmıyım almazmıyım,  bu kurala uymayan modu uyardınız mı  peki mesajını  sildiniz mi
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı kartal190321

Artık suyunu çıkardınız diye düşünüyorum.

Siz ne sanıyorsunuz  bilmiyorum, alt ligdeki ortalama oyuncular bile 150-200 bin Euro maaş alıyorlar.

Bu çocuk Besiktaş'a gelmek için sözleşmesini feshetti, kim bilir ne kadarlık bir taahhüdün altına girmiştir.

Ha 150 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzalarsın, 2 senede kendini biraz gösterirse bu sefer senelik 1-1.5 milyon Euro vermek zorunda kalırsın. 500 bin Euro kar edeceğim derken, kasandan 2.5 milyon Euro fazla para çıkar.

Muhtemelen Pektemek'in yerine düşünülüyor bu adam. 1.7 milyon alıp senede 123 dakika oynayan faydasız bir adamın yerini, 400 bin Euro alan ve tutma ihtimali olan bir oyuncuyla dolduruyoruz.

Kadrodaki çöplere 15-20 milyon veriyoruz demişsin, eğer çöplerelin her birine 400 bin Euro verseydik o gider en fazla 3-4 milyon Euro olurdu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmanlıda  kadroya girememiş   3. forvet olarak bile  kadroda tutmayıp  alt liglere 3 defa kiralık gönderilmiş  ve  her seferinde osmanlıya geri dönmüş  25 yaşında ki oyuncunun mu tutma ihtimalı var o kadar süper lig  takımı var  hiçbiri ilgilenmemiş  alıp   3  forveti  bile yapmamışlar
y. malatyada oynamış göztepe  ve ankaragücünde oynamış kiralık ve osmanlıya geri dönmüş  hiçbiri almamış  25 yaşına kadar  kimsenin göremediği hangi özeligini görüpte transfer etmişler,  bu transferi  savunmak  ve tutma  ihtimalı oldugunu düşünmek   tuhaf gerçekten
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Etiketler: