2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4633297 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lens gecen sezon kısmetsizdi. Misal gs ye deplasmanda yenildigimiz macta 2 tane asisti yendi. Birisinde babel dokunamadı, digerinde tolgay iyi vuramadı. Onun dısında iyi yaptıgi seyler sonunda ya kaleciler muthis kurtarislar yaptı ya da top diregin dibinden dısarı cıktı. Cok kızdırdı bizi gecen sezon ama öyle hemen yabana atilacak adam degil kesinlikle. Yan gelip yatmıyor bence. Çalışıyor yani.

Çevrimdışı tangaz

Neredeyse 4 sene dediğin, 3 sene. Onun üzerinden de 8 sene geçti.

Ondan sonra oynadığı takımlar hep vasat.

Babel'i kelimenin tam anlamıyla çöpte bulduk. Kasımpaşa'lı Trezeguet'yi ben de istemiyorum, ama geleceğinin Babel'den daha parlak olduğunu düşünene kızamam.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BEŞİKTAŞ  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Hoca aldırtıyorsa itiraz etmeyeceğim. Transfer işleri, kimlerin alınıp alınmayacağı Umut'a Metin'e bırakılacaksa geçmiş olsun şimdiden. Hocanın da işi değil hangi isimlerin alınıp alınmayacağı aslında. Olması gereken Hoca bir profil sunması; o profile göre de kulüpte kurulmuş doğru bir organizasyon doğru isimleri getirip sunması. Gelecek olan oyuncu sözleşmeyi imzaladığı zaman yan gelip yatan oyuncu olmasın. Çalışkan, söz dinleyen, kendini geliştirmek isteyen, söyleneni anlayan ve uygulayabilen olsun kafi artık benim için.
serkan rençberin listesi olamazmı bu iş için alındı.
umutun yaptığı anlaşılan oyunculara imza attırmak o olmayacakta kim olması lazım
başkanmı gitsin ayak işlerini yapmaya umutun nasıl bir transfer içinde olduğuna tanık oldunuz
adamın yaptığı pazarlıkları yürütmek bunu o yapmayacak kim yapacak yada başka bir yönetici.
ha dediğiniz gibi bunlar 5 yıldır burda ve transferleri bunlar yapıyorsa büyük iş yapıyorlar demektir
Beşiktaş tarihinin en iyi transfer sezonlarına imzalarını atıyorlar. tutmayan transfer olduğunda hemen bunların
ismi ortaya atılıyor peki tutan transferler allahtanmı iniyor tutmayanı bunlar yaparken tutanı yapmıyorlarmı
herkes kötü düşündükleri bir transfer olduğunda bunlara sövüyor ama kimseyide Babeli aldıkları için
teşekkür ettiğini görmedim şimdi absürt rakamlar konuşulan vidayı bonservis ödemeden aldıkları
için övgü düzen yok yada pepe yi psg nin elinden kaptıkları içinde kimseden övgü almadılar ne bileyim madem transfer
bunlarda cenki 23 M ye sattıklarındada kimse alkışlamadı iki M aldıkları marcelo yu 7 ye satarkende
tosiçi 4,5 a satarkende övgü almadılar. transferleri bunlar yapıyordu değilmi. nasıl sallıyorsunuz hep
kötü bir transfer olunca bu ikisine iyi bir transfer olduğundada alkışlayacaksınız o zaman diğer
türlü iki yüzlülük olur. bir adam ya transferleri yapıyordur yada yapmıyordur kötü bunlara iyi başkalarına olmaz
ya iyiyide kötüyüde bunlar yapmışdır yada iyiyide kötüüyüde bunlar yapmamışdır.

Çevrimdışı sametbagan

Harbi harbi rehabilite merkezine döndük takım olarak nerde bir sezon önce sakatlanmış yıldız oyuncu yada yıldızı sönmüş yaşı geçmiş oyuncu var hepsini rehabilite ettik

Hatta üstüne vasat oyunculara da doğru görevlendirme ile de değer kattık .Negredo hariç maalesef

Çevrimdışı Necmi

Yerli yabancı futbolcu yok mudur...

14 yerli 14 yabancı ne oluyor

UEFA, kime hangi para birimi üzerinden maaş vereceğime karışmaz.

Futbolcuya dayalı düzenin parçası olduğunuz için bu yazı çok normal.
Bunların alayı ayaklansa nolur güldürmeyin.
Burada kazandıklarını başka yerde bulamazlar.
Hatta çoğunun dışarıda futbol hayatı bile olmaz.
Tabi buna gerek kalmadan öne çıkmak isteyen kesim kaşarların ayağını çoktan kaydırır.
yerli yabancı futbolcu yoktur Beşiktaşın listesine girdiği anda Beşiktaşın futbolcusu vardır
ve her Beşiktaşlı futbolcu eşittir eşit haklara sahipdir. sana kendi iç etiğinden bahsediyorum
ben futbolcu odaklı değilim sen para odaklısın uefa hangi para birimi vereceğine karışmaz ama ayrımcılık yapılıyor diye şikayet edildiğinde öyle bir karışırki bak dediğin gibi 14 yerli olması lazım peki tl de ısrar ettiğin için sana
gelmezlerse o 14 yerliyi nasıl doldurmayı düşünüyorsun. alayı ayaklansa ne olur biliyormusun maça çıkamazsın
bak bir ozinin oynamaması bizi büyük ihtimal şampiyonluktan etti ozi biraz oynasa bu sene şampiyon olurduk
birde bunun yanına seren caneri tolgayı GG yi cenki ekleseydin geçen sene bak bakalım halimiz nice olurdu
burda kazandıklarını başka yerde bulurlar bu gün ozi tolgay caner iki renklidede sana attığından daha yüksek paralara
hemen bugün imza atarlar ozi ve tolgaya açık çek verirler hemide euro cinsinden  :D
sadece takım olarak değil hayat olarakda bir şeyi iyice öğrenmen lazım kimse kimseye mecbur değildir
mecburmuş gibi davranırsan birilerine sana garanti veriyorum o kişi eninde sonunda seni pis satar
ve ondan kırptığın her kuruşu senden misliyle çıkartır. ama maddi ama manevi olur ama çıkartır.
bu kafayla öz evladına davran ondan bile darbe yersin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

serkan rençberin listesi olamazmı bu iş için alındı.
umutun yaptığı anlaşılan oyunculara imza attırmak o olmayacakta kim olması lazım
başkanmı gitsin ayak işlerini yapmaya umutun nasıl bir transfer içinde olduğuna tanık oldunuz
adamın yaptığı pazarlıkları yürütmek bunu o yapmayacak kim yapacak yada başka bir yönetici.
ha dediğiniz gibi bunlar 5 yıldır burda ve transferleri bunlar yapıyorsa büyük iş yapıyorlar demektir
Beşiktaş tarihinin en iyi transfer sezonlarına imzalarını atıyorlar. tutmayan transfer olduğunda hemen bunların
ismi ortaya atılıyor peki tutan transferler allahtanmı iniyor tutmayanı bunlar yaparken tutanı yapmıyorlarmı
herkes kötü düşündükleri bir transfer olduğunda bunlara sövüyor ama kimseyide Babeli aldıkları için
teşekkür ettiğini görmedim şimdi absürt rakamlar konuşulan vidayı bonservis ödemeden aldıkları
için övgü düzen yok yada pepe yi psg nin elinden kaptıkları içinde kimseden övgü almadılar ne bileyim madem transfer
bunlarda cenki 23 M ye sattıklarındada kimse alkışlamadı iki M aldıkları marcelo yu 7 ye satarkende
tosiçi 4,5 a satarkende övgü almadılar. transferleri bunlar yapıyordu değilmi. nasıl sallıyorsunuz hep
kötü bir transfer olunca bu ikisine iyi bir transfer olduğundada alkışlayacaksınız o zaman diğer
türlü iki yüzlülük olur. bir adam ya transferleri yapıyordur yada yapmıyordur kötü bunlara iyi başkalarına olmaz
ya iyiyide kötüyüde bunlar yapmışdır yada iyiyide kötüüyüde bunlar yapmamışdır.
Cenk'i , Tosic'i  alan, birini 23 diğerini 4.5 milyonluk oyuncu seviyesine getiren ne Metin ne de Umuttu. Marcelo gelirken de aklımda yanlış kalmamışsa Umut Güner gelmemişti göreve. Babel de dahil bu oyuncuların bu seviyeye gelmesinde en büyük sorumluluk, emek Umut Güner ve Metin Albayrak'a ait değil. Benim itiraz noktam Başkanın transfer işleriyle ilgilenmesi değil işlerin daha düzgün organize yapılmasıyla alakalı. Örneğin şahsen Mitrovic'in gelmesine karşı değilim ama Hocayla hiç iştişare edilmeden birden Mitrovic'i transfer etmek nedir ya da  Hoca, Babel'i istemişse tabii ki alınacak imkanlar doğrultusunda ama alınırken hiç kimsenin kafasında da soru işareti oluşmayacak.

Çevrimdışı autopsy

Geleneksel yaz dönemi oyuncu gömme şenliklerine hoşgeldiniz. Herkes çöp anasını satayım, kimse birşey beğenmiyor yine. Ne eldeki ne listedeki kimse beğenilmiyor. Atiba da çöptü alınırken, Antalya'nın takip ettiği oyuncu alınır mılar falan havada uçuşuyordu. Ama insanlar akıllanmıyor. Herkes uzman, herkes vizyoner, herkes teknik direktör. Ha bir de herkes moda ikonu  :D Ne formaymış arkadaş. Ben beğendim gayet. Juventus formasına da bin basar.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Badstuber kulüpsüz kalmış kimse yazmadı daha bize 27 maça çıkıp 2 gol atmış stutgart da vida iyi para ederse ki hoca Mitroviç i pek düşünmüyor anladığım kadarıyla ikisi satılıp Ersan ile birlikte alınabilir bir risk bence. parayı golcü ve 10 numara da bonservis maaş veya kiralama da  kullanabiliriz elimiz güçlenir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

BEŞİKTAŞ  :alala:
Bize gelene kadar işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

noldu babel gidiyor gidecek diyenler adam kalıyorum diyor  :bandit:

hani maaşını beğenmemişti babel ?

Yeni sezonda Şenol Güneş’in yardımcısı olacak Guti Hernandez, 11 Temmuz Çarşamba günü Slovakya kampına katılacak. (beIN SPORTS)

Çevrimdışı Renton

noldu babel gidiyor gidecek diyenler adam kalıyorum diyor  :bandit:

hani maaşını beğenmemişti babel ?
Sen baştan sona oku istersen tekrardan.Kulup dogru strateji izlerse dedigi zaten parayı basın kalayım diyor.Bizde ona o kadar para verebilecek durum oldugunu sanmıyorum.Yoksa sozlesmem bitince bedavaya giderim ayağı yaptı üstüne
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

Abi bir adım atılması için yaptırım gücü olmasına gerek yok sen bu kararları al koy kalan 17 kulübün masasına baktın çoğunluk kabul ediyor tff'den iste bu kararın çıkmasını, ha tff külüpler birliği isteklerine cevap vermiyor o halde gönder ilk seçimde. @underworld  gayet haklı niye var bu kulüpler birliği o zaman bana varoluş sebebini açıklar mısınız? Kulüplerin lehine olacak bir tane karar cıkartamaz mı bu adamlar yani bu kadar saçma organizasyon olabilir mi? Bu kulüpler kamuya yararlı dernek değil mi ne demek "sanane istediğime peşkeş çekerim paramı" allah aşkına abi.
kulüpler birliğinin hiç bir kulüp üstünde yaptırımı olamaz kardeşim olmamasıda gerekir
hiç bir kulüpde o an menfaatine geldiğinde kulüpler birliği kararını iplemez uymadığında ne olacak bir yaptırımımı
var işine geldiğinde kurallar var der işine gelmediğinde yemişim kuralları der. yaptırımı olmayan bir kurulun karar alma
yetkiside yoktur uygulatamayacağı kararı alsa ne olur almasa ne olur. tff yi süperlig kulüpleri gönderebilecek güce sahipmi sanıyorsun bir bak bakalım süperlig kulüplerinin kaç oyu var.
Diğer oylar nerelerden geliyor. bugün YD bütün süperlig kulüplerini karşısına alır genede ezici üstünlükle
başkan seçilir. ve o yönetimdede bir tane süperlig takımı olmaz takımlarda ondan sonra kuyruğunu kıstırıp oturur.
burda zaten anlaşamadığımız konu kb nin etkisizliği değil sizin bakış açınız al kararı koy 17 kulübün önüne diyorsunda
bir karar alıp 17 kulübün önüne nasıl koyacaksın kararı alan zaten 17 kulüp oluyorhiç bir başkan tek başına karar falan alamaz. yönetim kurulu onayı gerekir. Başkanların sadece bir oyu vardır tek farkı eşitlik durumunda başkanın oyu ağır basar. yani başkan çıkıp ben kara aldım aha önünüzde diyemez söyleyecekleri tek şey daha o kararlara açıp bakmadan kimsin lan sen demek olur. karşında seninle seçilen yönetim kurulu yok senle eşit konumda 17 kulüp başkanı var kararlar çoğunluk esasına göre alınır sen sadece oturuma başkanlık edersin.Bu ülke insanı öyle alışmışki diktatörlere
başkanlık sistemini demokrasinin ne olduğunu çoğunluk katılımını falan hiç bilmiyor. kulüpler birliği başkanlığı öyle asıp kesme yeri değildir yapmaya kalkarsan o saniye ordakiler oturduğun koltuğu bir tarafına sokarlar. ha başkan neden oluyorsun boşta olsa biri bana başkanlık edeceğine ben birilerine başkanlık ederim.
bak ali koç pembe mesajlar veriyor bir anda fener taraftarı melek oldu sosyal medyadan birlik mesajları veriyor daha dün birinin ağzının payını verdim adamlar sanki iki ay önceki taraftar değil birden melek oldular tabi melek olmakta tercihleridir bize düşen onların kanatlarını kırıp bir taraflarına sokmak olur. işde kulüpler birliğide bu kadar birlik olur. her kulüp başkanı kendi kulübünün menfaatini düşünür. araya kişisel menfaatin girdiği yerde birlik olmaz ortak karar çıkmaz
onlar sadece süperligi ilgilendiren global adımlar atsınlar yeter marka değerini yükseltme vs gibi bunun içinde tff nin yetkileri dışında kalan işlere el atacaklar. süperligin tanıtımı reklamı avrupada popileterliği müşteri oldukları için naklen yayın kuruluşuna kalite yükseltmesi açısından baskı taraf gözetmeden hakemlere adil olması gerektiğini hatırlatacak mesajlar yada teşhir edecekler hakem kusurlarını ama bir hakeme dokunurken bir kulübede dokunmuş olacaksın yaptırım gücü yok ama taraftar gücü var hemde bütün taraftarları arkasına alabilecek bir güç bu yeterki doğru adımları atsınlar ama tff sınırlarına giren bir kararı alamazlar kimse aldırtmaz onlara futbolla ilgili bir karar alabilsen bu sadece seni değil alt ligleride bağlıyor.süperligin her adımı alt liglerde deprem yaratır. kimse aldırtmaz sana ha tff seçimlerinde beğenilmeyen yok sayılan alt liglerin delegelerinin ezici üstünlüğü var.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Badstuber kulüpsüz kalmış kimse yazmadı daha bize 27 maça çıkıp 2 gol atmış stutgart da vida iyi para ederse ki hoca Mitroviç i pek düşünmüyor anladığım kadarıyla ikisi satılıp Ersan ile birlikte alınabilir bir risk bence. parayı golcü ve 10 numara da bonservis maaş veya kiralama da  kullanabiliriz elimiz güçlenir.

Badstuber 2012 yılında bi sakatlandı hala toparlanamadı. Herhalde aktif futbolcular arasında sakatlık süresi olarak ilk 5'e girer. Her sene adı bizimle anılır artık adamın profilini yıllardır incelemekten ezberledim  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Badstuber 2012 yılında bi sakatlandı hala toparlanamadı. Herhalde aktif futbolcular arasında sakatlık süresi olarak ilk 5'e girer. Her sene adı bizimle anılır artık adamın profilini yıllardır incelemekten ezberledim  :D

Bu sene anılmadı zaten o garibime gitti ve sakatlığı da düzelmiş gibi başkan sever beleş topçuyu adı da geçmiyor gelirse şaşırmam  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Babel kalıyormuş iyi bari... Seneye gider gibi duruyor performansı düşmezse sıkıntı yok bu sene bir anda bu kadar skor katkısı yapan adamın gitmesini kaldırmamız zor olurdu.

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/besiktastan-ayrilacak-mi-acikladi-163841.html

Devlet kanalı diye link verdim sakınca varsa silinebilir.

Sen baştan sona oku istersen tekrardan.Kulup dogru strateji izlerse dedigi zaten parayı basın kalayım diyor.Bizde ona o kadar para verebilecek durum oldugunu sanmıyorum.Yoksa sozlesmem bitince bedavaya giderim ayağı yaptı üstüne

okudum adam gidicek olsam zaten gidicem diye söylerim diyor.

siyah forma ateş ediyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Babel başımıza iş açacak bu da başlamış Gomez gibi kulübe akıl vermeye

Babel: “Ben ayrılacak olsam doğrudan söylerim, subliminal mesaj vererek insanların kafasını karıştırmam. Beşiktaş ile 1 sene daha sözleşmem var. Kesin olarak Beşiktaş'ta kalıyorum. Bu konuda aptalca sorular sorulmasını istemiyorum.Tamamen Beşiktaş'a odaklandım şu an.”

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca sezon sonu bu dördüncülüğü kafaya takmış, yardımcılarıyla beraber istatistiklere, pozisyonlara her şeye detaylıca bakıp başta Negredo olmak üzere failleri bulup üzerini çizmiştir. Tolgay,Oğuzhan gibi ayar verilmesi gerekene de gereken ayarı vermiştir. Hoca Negredo, Lens gibi oyuncuları düşünmüyorsa Töre'ye umut bağlıyorsa bu öyle bir anda kafasına eserek alınan bir karar neticesinde olmuyor.
Hoca inşallah rakip 10 kişi kalmış ve as oyuncuları yokken pozisyona dahi girilemeyen maçların faillerini(failini) de tespit etmiştir.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı balkan-kartal

al hilal quaresmaya talip mis bize 10milyon q7 ye de 7 milyon euro
besiktastan baskasini bilmeyiz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca inşallah rakip 10 kişi kalmış ve as oyuncuları yokken pozisyona dahi girilemeyen maçların faillerini(failini) de tespit etmiştir.
Hoca kendisine de gereken ayarı vermiştir  :D
Sezonun ikinci yarısında Başakşehir maçına kadar olan süreçte Hoca gereksiz bir inada girmişti ama sonunda hatalarını, yanlışlarını sorgulamasını bildi. Bu sezon işleri daha sıkı tutacaklar.

Çevrimdışı Necmi

Her takımın ortalaması.

Misal Malatya

Bütün sezon dep tribün tarafı 10-40 tl
Büyük takımların gelince 120 tl

Benim Malatya'daki gardaşım şehrine gelen takımına gidemiyor, mağdur.
çünkü malatyanın kayseriyle oynadığı maçın pazar değeriyle Beşiktaşla oynadığı maçın pazar değeri aynı değil maliyetide aynı değil küçük bir maçta 100 güvenlikle işini görüyorsa büyük maçta binlercesi lazım oluyor. Bir malın değerini pazar talebi belirler. ha arz talep dengelerini elbet değiştirirsin ama bunun için önce ülkede sosyalizmi falan getirmen lazım. ondan sonra değer dengelerini farklı odaklarda kullanırsın. ha malatya büyük takım gelince 120 demişsin gerçi Beşiktaşa bu tarife uygulanmadı ama başka takım düşünelim sen hiç kendi stadındaki deplasman biletlerinin fiyatına baktınmı bu sene en ucuz bilet 80-90 liradan başladı kendi taraftarı senin stadına gelince bu parayı ödüyorsa
sen nasıl 30-40 lira beklersin orda kendi taraftarına. ha bizdede büyük takım maçı olduğunda deplasman bileti 140-150 liradan satılıyordu. yani yıl ortalaması değil.
burda istanbul taraftarı her 15 günde bir o paraları verip maça gidiyor kardeş senede bir kere gelen takımında
bir zahmet 120 M versin malatyadaki gardaşlarımız. bir senede takımı için harcadığı bilet parası 120 lira oluyor
burdaki gardaşları gibi 1500-2000 olmuyor. Eski açık bileti bu sene en düşük 90 liradan satıldı sanırım 160-170 lirayada çıktığı oldu sanırım. senede nerden baksan 7-8 maç eski açık biletini 150+ ya alıyor taraftar sen malatyalı kardeşinin senede bir kez verdiği 120 lirayı konuşuyorsun popilizm yapıyorsun. Versin kardeş takımını görecek senede bir kez şehrinin takımıda biraz para kazansın güçlensin ligde tutunsunki seneyede takımını görme şansı olsun yoksa para vermez ama bu seferde uzaktan sever.
bu şey gibi oluyor Beşiktaşın şahıs kartal yuvalarından ürün almayıp ana yuvalara giden arkadaşlar gibi ama bilmedikleri bunlar zarar ettiğinde kapanır kapandıklarında Beşiktaş hiç kazanamıyor hiç kazanmamakmı az kazanmakmı önemli yada şehrinin kartal yuvasına gitmeyip siteden almak gibi doğru Beşiktaş öyle daha fazla kazanıyor ama birde Beşiktaşa sor bakalım seni siteyemi yoksa şehirdeki kartal yuvasınamı yönlendirecek.
bu arada kamu spotu yapalım: Arkadaşlar formalarınızı ürünlerinizi mümkün olduğu kadar semtinizin kartal yuvasından almaya çalışın belki Beşiktaş daha az kazanacak ama onlarında ayakta kalması için bu önemli bir çok taraftar semtinin kartal yuvasına uğrayıp forma alır ama kapandığında o kişiler gidip ana kartal yuvalarından almaz herkesi kendiniz gibi fanatik düşünmeyin olsada olur olmasada deyen oldukça fazla taraftar var. onlar için ayak üstünde önüne çıkınca uğrayacağı kartal yuvası önemli işde bu nedenlerle semtlerdeki küçük yuvaların ayakta kalması lazım eskiden küçük bir kartal yuvası vardı burda sahibiyle konuşuyordum zarar ediyormuş sürekli kulüpte bakmayın insafsız davranıyor bunlara cebinden vererek ayakta tutuyormuş neden dedim Beşiktaşlıyım dedi burda en yakın kartal yuvası 20 km uzakta kapatırsam bölgede kartal yuvası olmayacak dedi sonra kulüp onu avm ye yönlendirmiş daha doğrusu zorlamış gitmesi kendi açısından iyi oldu şimdi kazanıyor ve mutlu
Kulübün çalıştırdığı büyük kartal yuvaları zaten iyi kazanıyor sürekli müşteri var kasada kuyruk var onların bir fazla müşteriye ihtiyacı yok küçüklerin satılan her bir bilekliğe ihtiyacı var. onlarda bizim kartal yuvamız rakip değil.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2018, 16:36:26 Necmi ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca kendisine de gereken ayarı vermiştir  :D
Sezonun ikinci yarısında Başakşehir maçına kadar olan süreçte Hoca gereksiz bir inada girmişti ama sonunda hatalarını, yanlışlarını sorgulamasını bildi. Bu sezon işleri daha sıkı tutacaklar.
Benim bu yılki en büyük ümidim zaten transferlerden ziyade bütün dikkatini lige verecek bir Şenol Güneş. Lig biterken görüntüsü iyi değildi ama şu ara gayet dinç ve kararlı gözüküyor.  :ok: Cocu'yu da paratoru da paketliyoruz bu sene inşallah kampanya var.  :super:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: