2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 98 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623187 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

çin kulübünden vida için 26 mil euroluk bir teklif ulaştı kulube
Çin'li takımlar defans oyuncusuna bu kadar para ödemezler pek, ama hadi hayırlısı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer haberini balla kesiyorum ama (bu arada 30'un üzerine giderse çin konsolosluğuna çelenk bırakıp , akşamları çin mutfağından yerim...  o paraya öküz alınır.. )

Faroe adalarından bir takimla  karadag'dan bir takım eşleşmiş.. kazanan önelemede rakibimiz olacak..  biri çok uzak ve soğuk ; diğeriyse yugoslav ekolü... hatta adı TİTOgrad..  titonun şehri, en orijinal yugoslav..

Futbolu daha ekol olsa da bu süreçte bir de faroe adalarına gitmeyelim..  titograd yensin, yolculuk derdi bitsin..

Aboubakar gelsin .dertler biteriz.. maç sıkışırsa atarız sağa sola, larin ile ikileriz reisi.. sağlı sollu, önlü arkalı, altlı üstlü...
Soğuk mu? Temmuz'un sonunda oynayacağız.

Çevrimdışı mehmetthedum

Soğuk mu? Temmuz'un sonunda oynayacağız.

https://m.accuweather.com/tr/fo/faroe-islands-weather       

Şu anda akşam ve 9 derece...
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2018, 00:29:44 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://m.accuweather.com/tr/fo/faroe-islands-weather       

Şu anda akşam ve 9 derece...

onlarda istanbulda oynucaklar :D

aydın şuan mesala saat 00:32 30 derece :D

istanbulda 23 müş şuan :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Orada saat 8 ..bizden 3-4 saat farkı var.. hissedilen 5 ve yağmurlu..

Bi de uzak yav..  :alala:   karadağ çıksın bize..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

B36 ve ya ofk..

bu iki takımla antartikada, kısa kollu giyerek oynasak bile en az 4 tane atmalıyız.. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

umut nayir 11 temmuzda kampa katılacakmıs.

Çevrimdışı mehmetthedum

Umut nayir 11 temmuzda kampa katılıyormuş.. gece 01:10'da aspora düştü...

Bir 1.lig takımı alsak iyi olacak.. kiralanacak ve satılamayıp boşaltılacak çok ara elemanımız oldu.

*pektemek, aras, veli, orkan, dorukhan, 19 yaşındaki forvet çocuk, nayir , sedat, kücük ozzy = 9 adet aklıma gelen eleman.. ver bir alt lige nonstop oynasınlar..

Çevrimdışı 38life

Guti gol esnasında sevinirken Hoca'nın içeri gir uyarısı yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum  :evillol:

Ben daha çok Gutiyle hocanın hangi dilde iletişim kuracağını merak ediyorum. Cevap sanırım beden dili olacak. İlhan Mansız da yardımcı antrenör olarak katılırsa kulübemiz için hayırlı olur diye düşünüyorum. Daha uyumlu bir kulübe olur. İlhanla Guti arasındaki iletişimde sorun olmaz. Aynı zamanda Hoca ile Guti arasında köprü olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu youtuber işlerinden anlayan var mı ben müsait oldukça reklamı izleyip kapatıp youtube da aratıp tekrar tekrar izliyorum 300.000 i geçti  :D bu boş beleş transfer girişimi umut nayir in parasını çıkaralım bari  :alala:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

siyah forma ve beyaz formada sabit çizgiler belirlersin.bir sene birinde diğer sene diğerinde keskin denemeler yaparsın.şöyle örnek vereyim klasik formalarımız düz beyaz(A) ve düz siyah(B) olsun ilk sene A ve B+ ikinici sene A+ ve B üçüncü sene A ve B+2 dördüncü sene A+2 be B şeklinde. A ve B lerde küçük dokunuşlar A+2 ve B+2 de daha büyük dokunuşlar şeklinde.
:o_o:

Çevrimdışı underworld

Bu youtuber işlerinden anlayan var mı ben müsait oldukça reklamı izleyip kapatıp youtube da aratıp tekrar tekrar izliyorum 300.000 i geçti  :D bu boş beleş transfer girişimi umut nayir in parasını çıkaralım bari  :alala:
Yutub o kadar para bırakıyor mu?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yutub o kadar para bırakıyor mu?

Kimse yazmayınca biraz araştırma yaptım 100.000 tıklanma 40-80 tl arası imiş. Sonra umut nayir 400 bin euro maaş gibi haber gördüm tıklamayı bıraktım hemen  :bandit: şuan o kadar kişi izlemiş 1 forma satışı cirosunu anca yakalamışız yani değmezmiş  :D

Çevrimdışı underworld

Kimse yazmayınca biraz araştırma yaptım 100.000 tıklanma 40-80 tl arası imiş. Sonra umut nayir 400 bin euro maaş gibi haber gördüm tıklamayı bıraktım hemen  :bandit: şuan o kadar kişi izlemiş 1 forma satışı cirosunu anca yakalamışız yani değmezmiş  :D
Ne, ne dedin sen :tokat
400 bin avro maaş mı?
Yok artık ali Sami...

400 bin tl den bir kuruş fazla olursa tüyü bitmemiş yetimlerle birleşip çatışma çıkartırım.

Çevrimdışı underworld

Her ne kadar bir yılmaz hocam kadar olmasa da Şenol hoca kulübede tehlikelidir.
Umarım guti ye bu durum izah edilmiştir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne, ne dedin sen :tokat
400 bin avro maaş mı?
Yok artık ali Sami...

400 bin tl den bir kuruş fazla olursa tüyü bitmemiş yetimlerle birleşip çatışma çıkartırım.

yasaklı site de denk geldim 400 bin tl maaşla adam aldığı nerede görülmüş Beşiktaş ın  400,000 euro olsaydı keşke demiyelim de o yeter...

Çevrimdışı underworld

1 € = 5,5 ₺

Artık deniz bitti.
Yerli, alt lig, yaşı ilerlemiş oyunculara tl verilmeli.
yasaklı site de denk geldim 400 bin tl maaşla adam aldığı nerede görülmüş Beşiktaş ın  400,000 euro olsaydı keşke demiyelim de o yeter...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

1 € = 5,5 ₺

Artık deniz bitti.
Yerli, alt lig, yaşı ilerlemiş oyunculara tl verilmeli.

Deniz hic yoktu ki bitsin. Olan ayrani yok icmeye tahtirevanla gider bicmeye durumuydu. Ayrica harcanana para / basari oranina bakarsan Avrupa'nin en basarisiz kulupleri Turk kulupleridir cunku yonetimler inanilmaz beceriksiz, soyleyince sen daha iyi mi yapacaksin diyorlar. Ben degil hesabini bilen bir kabzimal getirsen kulupler daha iyi yonetilir.

Hani harcarsin da uc bes kupa alirsin, ortada bir sey de yok. Yarin maaslari ucte bir azaltsa uc buyukler degisen hic bir sey olmayacak, yine BJK, FB, GS sampiyonluga oynar yine Avrupa'da da yine basari gelmez. En azindan ulkenin dovizi bosa gitmemis olur. Beceriksizlikleriyle sonunda spor kuluplerine el koydurtup kamu iktisadi tesekkullerine dondureceker.

Çevrimdışı underworld

@besiktastaraftarı2017

Ne kadar güzel özet geçtin ömrüne bereket

Çevrimdışı underworld

Başkan, kb başkanı oldu ama dahala bir numara göremedik.

Unutmadan, seni tff başkanı yapacağız Erol Bedir başkanım.

Çevrimiçi Necmi

ilk basta begenmemistim ve kırmızı formalarî pek sevmezdim, ama baskanin üstünde gördükce insanin birdaha bakası geliyor. bence cok güzel ve kaliteli olmus. hani bayern münihin formasi olsa, ulan adidas adamlara nasil muazzam forma yapiyor derdik. beyazida begenmeye basladim, siyah zaten güzel.
Alışsan iyi olur kırmızı formaya o forma ikinci formamız yani deplasman formamız siyah alternatif forma

Çevrimiçi Necmi

Başkan, kb başkanı oldu ama dahala bir numara göremedik.

Unutmadan, seni tff başkanı yapacağız Erol Bedir başkanım.
kulüpler birliği başkanından nasıl bir numara bekliyorsun.

Çevrimiçi Necmi

belki kişiliği negatiftir ama ergenlik fotoları var tribünlerden kaşkollu filan
Ergenlikte olabilir ama şimdi Beşiktaşla yakından uzaktan ilişkisi yok
hele son dönemlerdeki tavrıyla ödülünü kapmış işde

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı underworld

En basitinden madde 1 : yerli oyunculara tl ile ödeme  yapılacaktır.
kulüpler birliği başkanından nasıl bir numara bekliyorsun.

Etiketler: