2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625306 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Vidayı 10+ herhangi fiyata satarsa başkan ben okeyim.vida gelince hücümda +5 gollük katkı verecek değil yada savunmada 5 gol eksik mi yiyeceğiz.zaten ortalama 30 gol yiyeceğiz.versinler 10+ bir para pepe dursun yanındavherhangi bir stoper olur çok farketmez.o parayı iyi bir golcüye harcasınlar.ligde şampiyonluğun yolu vidadan değil iyi santrafor ve hücum bölgesinden geçer.
Ben boyle bir yazi yazmadim allah allah derken dondum bidaha baktim gramer ve isaretler var yumusak g kullanimi var
Senelerdir sunu anlatmaya calisiyoz

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SICAK GELİŞME !!!!!
Beşiktaş, Avrupa'dan bir çok kulübün transfer gündeminde olan Domagoj Vida'nın bonservis bedelini 40 milyon euro olarak belirledi

A Spor

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mehmetthedum

Transfer haberini balla kesiyorum ama (bu arada 30'un üzerine giderse çin konsolosluğuna çelenk bırakıp , akşamları çin mutfağından yerim...  o paraya öküz alınır.. )

Faroe adalarından bir takimla  karadag'dan bir takım eşleşmiş.. kazanan önelemede rakibimiz olacak..  biri çok uzak ve soğuk ; diğeriyse yugoslav ekolü... hatta adı TİTOgrad..  titonun şehri, en orijinal yugoslav..

Futbolu daha ekol olsa da bu süreçte bir de faroe adalarına gitmeyelim..  titograd yensin, yolculuk derdi bitsin..

Aboubakar gelsin .dertler biteriz.. maç sıkışırsa atarız sağa sola, larin ile ikileriz reisi.. sağlı sollu, önlü arkalı, altlı üstlü...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kyiv

30 milyon geldiğini varsaysak acaba diyorum pek konuşulmadı ama ndiaye bizim takıma çok iyi gider derim ben.

Çevrimiçi Kapkarakartal

30 milyon geldiğini varsaysak acaba diyorum pek konuşulmadı ama ndiaye bizim takıma çok iyi gider derim ben.

Orta saha göbeğinde bukadar adam varken lüks olur bize daha yaratıcı ve forvetin arkasında oynayacak adam lazım bence.  Birde bana gelen duyuma göre Kostas Mitroglu olursa tadından yenmez.

Çevrimdışı tangaz

çin kulübünden vida için 26 mil euroluk bir teklif ulaştı kulube

hiç tutturduğun oldu mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bence yönetim halen gignac peşinde

hatta @matias_27 nin isim vermeden forvet değil golcü 25+ bırakır demesini de buna yordum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

hiç tutturduğun oldu mu?

yapmaaaa...bırak....hayali bile güzel  :bandit: :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Birde bana gelen duyuma göre Kostas Mitroglu olursa tadından yenmez.

Hah ben de diyordum ki bu transfer döneminde mitralyöz diyen olmadı, ismi gecmedi hayırdır ?

Atanamamış zlatan diyorum ben ona..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

aboubakar ve negredo için biraz sabır vida ile beraber bunlar bir zincir biri çözülse hepsi çözilcek
Ooooo dominooo

Çevrimdışı tangaz

yapmaaaa...bırak....hayali bile güzel  :bandit: :D

yok bişey yapacağımdan değil de cidden merak ettim  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

climacool, climaliteden üstündü formotion maç forması işte daha ötesi yok. nike ise taraftara replicayı iteliyor acaip kötü bir ürün maç formasını otantik die çıkarıyor

Benim de bildiğim climacool ürünler bir üst sınıf.. Zaten fiyatından da belli oluyor.

Çevrimdışı kyiv

yok bişey yapacağımdan değil de cidden merak ettim  :D

realist yaşa yaşa nereye kadar...bırak hayaller konuşsun  :D

Çevrimdışı Sercan62

Badem trt spor müdürü olmuş. Yeni gördüm. Bazen saçma işler yapsa da bur beşiktaşlı gazetecinin o görevde olması önemli.

Çevrimdışı tangaz

Benim de bildiğim climacool ürünler bir üst sınıf.. Zaten fiyatından da belli oluyor.

boşver necmiye inandıramazsın bunu o birşeye inanmışsa fikri değişmez mesela "horoz yumurtlar" demiş olsun aksine inandıramazsın onu  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hah ben de diyordum ki bu transfer döneminde mitralyöz diyen olmadı, ismi gecmedi hayırdır ?

Atanamamış zlatan diyorum ben ona..

Sessiz ve derinden.  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

habertürk gazetesi de kapanmış.

Çevrimdışı tangaz

realist yaşa yaşa nereye kadar...bırak hayaller konuşsun  :D

güzel yazıyor zaten kullandıgı dil eğlenceli  :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ilk basta begenmemistim ve kırmızı formalarî pek sevmezdim, ama baskanin üstünde gördükce insanin birdaha bakası geliyor. bence cok güzel ve kaliteli olmus. hani bayern münihin formasi olsa, ulan adidas adamlara nasil muazzam forma yapiyor derdik. beyazida begenmeye basladim, siyah zaten güzel.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ekrembaser

Badem trt spor müdürü olmuş. Yeni gördüm. Bazen saçma işler yapsa da bur beşiktaşlı gazetecinin o görevde olması önemli.

Badem Beşiktaşlı değil

Etiketler: