2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619414 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fabriden iyi ucuz kaleciler listesi

fabri iyidir iyi yav birine para vermeye gerek yok
Fabri kötüdür demiyorum zaten . Kadro mühendisliğimize uygun vasat üstü bir kaleci. Ama bu 2.5 milyon avro istemeler doğruysa, bu noktada huzursuzluk çıkaracaksa Babel gibi; o zaman maaş dengesini korumak zorunda bir şekilde kulüp.

Çevrimdışı levitate

Fabri kötüdür demiyorum zaten . Kadro mühendisliğimize uygun vasat üstü bir kaleci. Ama bu 2.5 milyon avro istemeler doğruysa, bu noktada huzursuzluk çıkaracaksa Babel gibi; o zaman maaş dengesini korumak zorunda bir şekilde kulüp.

o durumda kiralık hamlesi gelir satın alınacağını sanmam

matthew ryan iş görür

ah negredo ah uğraştığımız şeye bak
bipbipbupbup

Çevrimdışı yoruk

evet vücudu serinletme ekstrası var ama climacool vücutta teri tutmuyor kendinde tutuyor
climalite kendindede tutmuyor dikkat et climacool formalar terlediğinde vücuda yapışır oyuncular bu nedenle
atletle giyer genelde climacool ağırlaşır vücutta climalite i giydiğin gibi çıkarırsın

Ben de climacool var eksi antreman t-shirtlerinden olan.Hani o 2010-11 dönemi gri olanı.Çok güzel ama giyemiyorum.Neden ? Çünkü terletiyor.

Formalar da aynı şekilde.Mesela geçen sene ve bu seneki antreman ürünlerini almak istiyorum ama almıyorum giyilmiyor ki ?

Çevrimiçi Necmi

Ben de climacool var eksi antreman t-shirtlerinden olan.Hani o 2010-11 dönemi gri olanı.Çok güzel ama giyemiyorum.Neden ? Çünkü terletiyor.

Formalar da aynı şekilde.Mesela geçen sene ve bu seneki antreman ürünlerini almak istiyorum ama almıyorum giyilmiyor ki ?
işte climalite bu nedenle geliştirildi. Onda terletme yokmuş ben kullanmadım ama araştırınca
çok olumlu görünüyor.

Çevrimdışı ekrembaser

işte climalite bu nedenle geliştirildi. Onda terletme yokmuş ben kullanmadım ama araştırınca
çok olumlu görünüyor.

Abi yaklaşık 1 saattir deri koltuk üstünde oturuyorum terleme olmadı henüz

Çevrimiçi Necmi

Fasa fisa hepusu kilimakul kilimalitik ne fark eder
Negredoya kilimatiktirik giydirince gollerimi atiyor
sen bilmiyorsun konuşma climalite giydiğinde golü kaçırırsa arkadan dürtüyor. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi yaklaşık 1 saattir deri koltuk üstünde oturuyorum terleme olmadı henüz
formaylamı oturuyorsun klima açıksa olmaz :D

Çevrimdışı Savaş

Benim icin forma buydu. Belki de gördüğüm en iyi ve sade siyah Beşiktaş formasıydı ama satışa çıkmadı maalesef. Üzerine tanımam

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Aynı kalite geçen sezonla Climacoolun ismi değişti Climalite oldu formalarda.
Bizim oyuncular bizimle aynı formayı giyiyor.
Elit takımlar Climachill giyiyor ama taraftara Climachill ve Climalite satılıyorlar daha ucuz olduğu için.
climacool ile climalite aynı değil yanlış biliyorsun. climalite lisansını adidas 1986 da almış
ikisinin arasında kullanım farkıda var. climacool adidasın genel ürünlerinde kullandığı climalite direk forma için
geliştirilmiş bizde climacool çıkarken real formaları climalite çıkıyordu takım formaları ama taraftarlarına
climacool çıkarıyorlardı. bizdede taraftara climacool çıkıyor ama bir formayı oyuncu üzerinde formation görmüşdüm yanlış hatırlamıyorsam
takıma belki öyle veriyorlardır.

Çevrimiçi Necmi

fenerde alt eşofman adidas 135 liraya satılıyor bizde 219 liraya bu adidas bizi üflüyor gibi

Çevrimiçi Necmi

Bizde nike olsun diye yanıp tutuşanlara gelsin bu forma
herhalde daha kötüsünü görmemişimdir

https://twitter.com/formakultur/status/1014895678458384385

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan, Babel ve Vida'yı asla satmıyoruz demiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Başkan, Babel ve Vida'yı asla satmıyoruz demiş

Başkan tok satıcı...20 yi görsün sırtında taşır gideceği yere  :bandit:

Çevrimdışı ekrembaser

formaylamı oturuyorsun klima açıksa olmaz :D

Evet abi formayla oturdum içeri bölgede klima yoktu hafif sıcaklar gibi oldum ama ter olayı olmadı

Çevrimdışı Orhan_

aslında estetik göreceli bir kavram ben mylife katılıyorum forma konusunda bir tarzımız olmalı
standartı bulduğunda dünyanın neresinde görürsen gör bu forma Beşiktaş forması diyebilmek gerekiyor
forma imzanı taşıyacak. bizim sorunumuz standartı yakalayamamak. iki forma standart olur beyaz ve siyah
üçüncü formanda istediğin gibi oyna özen göster farklı tasarımları renkleri dene

İki standart forma ve değişken 3. ve hatta 4. forma bile olabilir.

Juve formasının nesine bayıldıklarını da anlayamıyorum. Yıllardır tasarım işindeyim, kendimden şüphe etmeye başladım, insanların o kadar övgüyü sıralamasının sebebini göremediğim için.

Çevrimiçi murat

bence bu konuda olaya ticari bakılıyor  iç saha forması hep sabit kalsa millet yeni forma eskidikçe alır nasılsa formam güncel gibi bakar ama her sene yenilediğinde geçmiş sezon forması hemen belli olduğu için taraftar yeni forma alayım diyor. bu durumda satışları pozitif etkiliyor.
siyah forma ve beyaz formada sabit çizgiler belirlersin.bir sene birinde diğer sene diğerinde keskin denemeler yaparsın.şöyle örnek vereyim klasik formalarımız düz beyaz(A) ve düz siyah(B) olsun ilk sene A ve B+ ikinici sene A+ ve B üçüncü sene A ve B+2 dördüncü sene A+2 be B şeklinde. A ve B lerde küçük dokunuşlar A+2 ve B+2 de daha büyük dokunuşlar şeklinde.

Çevrimiçi murat

Club Brugge'ye transfer olmasaydı Hırvat Letica , İzlanda'nın kalecisi Runarsson, İsveçli Johan Johnsson 2.5 milyon avro talep etmeden kadronda sırıtmayacak kaleciler olabilir. Bunlar gibi birçok kaleci var dünya üzerinde senin kadron içinde uygun maliyetlerde bulunacak.
fabri bedavaya geldi ve vasat üstü kaleci diyorsun.vasat üstü kaleci tavsiye et dediğimde ismini bilmediğimiz ne vereceği belli olmayan isimler sıralıyorsun.bunların birde bonservisi var.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fabri bedavaya geldi ve vasat üstü kaleci diyorsun.vasat üstü kaleci tavsiye et dediğimde ismini bilmediğimiz ne vereceği belli olmayan isimler sıralıyorsun.bunların birde bonservisi var.
Fabri geldiğinde kim biliyordu Fabri'yi , ne vereceği belli miydi Fabri'nin peki? Saydığım isimler içinde en yüksek bonservisli olan ve en istediğim 3 milyon avro ile Letica. 2.5 milyon avro istemez; verdiğin 3 milyon avro bonservisi ise sana fazlasıyla geri verir. Brugge de alırken bunları hesap ederek aldı zaten.

Ek: Futbolda duygusallığa yer yok. Her zaman alternatiflerini hazır tutmak zorundasın. Babel , Beşiktaş sayesinde Milli takıma yeniden seçildi diye 4 milyon avro istemekten vazgeçiyor mu? Fabri neredeyse olmayan bir kariyeri Beşiktaş'ta yaptığı için aldığı 1.25 milyon avroya hiç ses çıkarmayacak mı? Kulübün elinde her zaman alternatif planlar olmak zorunda.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2018, 21:02:26 Onur Küçük ]

Çevrimiçi murat

Fabri geldiğinde kim biliyordu Fabri'yi , ne vereceği belli miydi Fabri'nin peki? Saydığım isimler içinde en yüksek bonservisli olan ve en istediğim 3 milyon avro ile Letica. 2.5 milyon avro istemez; verdiğin 3 milyon avro bonservisi ise sana fazlasıyla geri verir. Brugge de alırken bunları hesap ederek aldı zaten.
İlk iletinde fabrinin 2.5 istediğini yazmamışsın fabri vasat üstü bir kaleci demişsin defoları var gol olmadığı için görünmüyor demişsin vs.şimdi fabri 2.5 istiyormuşsun a getirmişsin.eğer istiyorsa kulüp yönetimi sözleşmesi varken satsın ve yine 1-1.5 aralığında bir kaleci getirsin.dediğin gibi birçok kaleci varsa bulurlar mesela kievde boyko diye bir kaleci var hemde uefa kupası kazanmış.2.5 civarına alınır hemde 1 milyon civarına oynar.
Edit: fabrinin bırak vasat üstülüğü kötü kaleci gibi tanımlamışsın ve ilk mesajında 2.5 istediğine dair herhangi birşey yazmamışsın.şimdi bahsettiğin oyuncuların takıma uyum sağlayıp sağlamayacağı belli değil senin dediğin gibi 2.5 e türkiyeye gelip gelmeyeceği belli değil fabrinin 2.5 istediği belli değil.farazi şeyler yazmışsın.takımdaki yüksek maaşlı oyuncuların sorun olduğu veya olacağı görülüyor ama bunun önü kesilebilir.gönderirsin pepe vida negredo paramız yok imajı çizersin kimsede senden absürd paralar isteyemez nereye kadar gerçekten o fiyatlara yakın performans veya o fiyatlarda teklif gelene kadar.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2018, 21:11:15 MURAT ]

Çevrimdışı tangaz

başkan açıklamalar yapmış negredo kısmı ile alakalı olarak hocayı taca atmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Karabay

Bakıyorum şuraya ve şahsi fikrim:
-en iyi forma bizde.
-en iyi tanıtım bizde.
-ve ve ve en güzel arma bizde.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İlk iletinde fabrinin 2.5 istediğini yazmamışsın fabri vasat üstü bir kaleci demişsin defoları var gol olmadığı için görünmüyor demişsin vs.şimdi fabri 2.5 istiyormuşsun a getirmişsin.eğer istiyorsa kulüp yönetimi sözleşmesi varken satsın ve yine 1-1.5 aralığında bir kaleci getirsin.dediğin gibi birçok kaleci varsa bulurlar mesela kievde boyko diye bir kaleci var hemde uefa kupası kazanmış.2.5 civarına alınır hemde 1 milyon civarına oynar.
  Baştan beri Fabri'nin 2.5 milyon avro istemesi üzerine bütün bunları konuşuyorum. Yazdıklarım dikkatli okunursa bunun üzerine temellendirdiğim  iyi anlaşılır. Kiev'den getirilen Boyko adındaki kaleciyi kim beğenip getirmişse ona futbolcu izletmesinler bir daha. Kim neye göre beğenmiş Boyko'yu onu beğenene soralım.

Çevrimiçi murat

Fabri maçlarda biraz detaylı gözlerle izlenirse maç içinde birçok hata yaptığı ama o pozisyonlar golle sonuçlanmadığı için o hataların gözden kaçtığı görülür. Asıl demeye çalışacağım  futbolcularımıza değer verelim kabul ama olduğundan fazla da değer vermeyelim. Elindeki değerleri kötülemek de olduğundan fazlasıymış gibi göstermek de bize zarar olarak geri dönüyor. Fabri, kadro mühendisliğimize uygun vasat üstü bir kalecidir.
İlk iletin bu daha öncesi varsa kaçırmışım burada 2.5 istiyor diye birşey göremedim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Edit: fabrinin bırak vasat üstülüğü kötü kaleci gibi tanımlamışsın ve ilk mesajında 2.5 istediğine dair herhangi birşey yazmamışsın.şimdi bahsettiğin oyuncuların takıma uyum sağlayıp sağlamayacağı belli değil senin dediğin gibi 2.5 e türkiyeye gelip gelmeyeceği belli değil fabrinin 2.5 istediği belli değil.farazi şeyler yazmışsın.takımdaki yüksek maaşlı oyuncuların sorun olduğu veya olacağı görülüyor ama bunun önü kesilebilir.gönderirsin pepe vida negredo paramız yok imajı çizersin kimsede senden absürd paralar isteyemez nereye kadar gerçekten o fiyatlara yakın performans veya o fiyatlarda teklif gelene kadar.
Fabri'yi vasat üstü olarak tanımlamışım. Bu bir hakaret değil sanırım. Evet ilk mesajımda 2.5 istediğini belirtmedim ama o mesajı da 2.5 istemesi üzerine temellendirerek attım . Futbolcuları olduğundan daha kötü veya daha değerli göstermemizin bize olumsuz yansıdığını , olduğundan fazla abartmamamız gerektiğini söylerken burada kastedilen Fabri ve olduğundan fazla abartılması nedeniyle istediği 2.5 milyon avro var. Geçen sezon Babel'in maaş artışı isteği faraziydi değil mi? Halen farazi? Aynı söylentiler Fabri için de vardı. Öyle farazi olmuş ki Hoca basın toplantısında bu maaş meselesinden bahsetmek zorunda kalıyor. Benim için öncelikli olan ne Negredo ne Babel ne de Fabri. Oyuncu göndermek özellikle de Negredo gibi bir oyuncuyu göndermek o kadar basit olmayacak. Senden 1 senede kazanacağı garanti paranın telafisini isteyecek öncelikle. Başkanın Negredo ile alakalı bugünkü açıklamaları zaten durumu ortaya koyuyor. Pepe, Vida sözleşmemiz var bir yere gitmiyoruz deseler gönderebilecek misin peki? Pepe, Vida yine de kadroda yer bulabilen, piyasası olan satabileceğin oyuncular. 2.5 milyon avro alan Lens'i, 1.7 milyon avro alan Veli,Pektemek gibi oyuncuları nasıl göndereceğiz peki?

Çevrimdışı levitate

Başkan tok satıcı...20 yi görsün sırtında taşır gideceği yere  :bandit:
vida için 30 istiyormuşuz :D
bipbipbupbup

Etiketler: