2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621493 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Formatıon Kartal tüylü olan dimi abi bende de var o

Allah var taş gibi forma en çok giydiğim forma olmasına rağmen ne bir solma ne bir yıpranma nede bir aşınma söz konusu bile değil
değil kartal tüyü olan climacool çıktı formation siyah spidermen desenli kaleci forması birde toyota gri forma çıktı
bu arada kaleci formaları genelde formotion çıkar bilgin olsun.

Çevrimdışı tangaz

Daha sezon başlamadan Hocanın bazı maçlara daha fazla önem vermesi gerekli motivasyon açısından. Mesela Konya, Kasımpaşa,Başakşehir.... Bazı takımlara deplasmanda puan vermek gelenek oldu. Allahtan bu sene Gençlerbirliği yok diyeceğim ama bu seferde Ankaragücü var. (Anladın onu sen mylife1903  :eyes ) Bir de bu sene  Kayseri, Sivas, Malatya, Erzurum gibi deplasmanları Aralık-Şubat döneminde oynamasak iyi olur. Ayrıca geçen sene ligi bu maçlarla verdik bu sene deplasmanlarda üstüne koymamız şart. İç sahada 17 de 17 veya en en kötü 17 de 16 yapmalıyız. Deplasmanlarda galibiyet çift haneyi görse tamamdır.

25G+5B+4M=80 puan eder, minimum hedef bu olmalı...

birde ilk devre nasılsa ikinci yarı telafisi var şeyi şaapmadan şaapabildiğin kadar şaapacaksın :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

climacool, climaliteden üstündü formotion maç forması işte daha ötesi yok. nike ise taraftara replicayı iteliyor acaip kötü bir ürün maç formasını otantik die çıkarıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

formaları dünyanın neresinde üretirsen üret 20-30 TL aralığında maliyeti olur @Necmi

formaların fiyatını arttıran unsur kulüplere verilen hava parasıdır.
öyle tabiki ama ne olursa olsun reale çıkan forma ile Beşiktaşa çıkan forma aynı maliyette üretilirken
üçte biri fiyatına satılıyor. reale yıllık ne veriyorlar sen 500 bini bulabilirmiyiz diye hesaplıyorsun adamlar tek oyuncu alıp 500
bini satıyor formaları dünya çapında milyonun üzerine satıyor. Adidas senin formana kar gözüyle bakamıyor işde

Çevrimdışı AigleBordeaux

Elit Forma

Climacooldan , Climalite ye geçiş yaptık
Aynı kalite geçen sezonla Climacoolun ismi değişti Climalite oldu formalarda.
Bizim oyuncular bizimle aynı formayı giyiyor.
Elit takımlar Climachill giyiyor ama taraftara Climachill ve Climalite satılıyorlar daha ucuz olduğu için.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Daha sezon başlamadan Hocanın bazı maçlara daha fazla önem vermesi gerekli motivasyon açısından. Mesela Konya, Kasımpaşa,Başakşehir.... Bazı takımlara deplasmanda puan vermek gelenek oldu. Allahtan bu sene Gençlerbirliği yok diyeceğim ama bu seferde Ankaragücü var. (Anladın onu sen mylife1903  :eyes ) Bir de bu sene  Kayseri, Sivas, Malatya, Erzurum gibi deplasmanları Aralık-Şubat döneminde oynamasak iyi olur. Ayrıca geçen sene ligi bu maçlarla verdik bu sene deplasmanlarda üstüne koymamız şart. İç sahada 17 de 17 veya en en kötü 17 de 16 yapmalıyız. Deplasmanlarda galibiyet çift haneyi görse tamamdır.
Konyaspor' a nedense şansımız tutmuyor. Gecen sene kupa verdik, deplasmanda 2009 yılından beri sadece 1 kere yenebildik. 2015 2016 sezonunda kupadan bizi elemişlerdi. 2. Takımım ama olmuyor böyle :)

Basak deplasmanları zaten malum. Ilk yarı ilk 30 dakikada 1 tane yeriz. Sonra 2. Devre basak full defans yapar. Ya berabere biter ya da maglubiyet.

Kadıköyde fb ile degil hakemle oynuyoruz zaten. Bi de en teknik oyuncumuz bile kadikoyde 3 metre öteye pas atamıyor nedense.

Gs deplasmanında tt arenada 6 yıldır oynuyoruz. Hepsinde daha iyi oynadik. Yani en kötü dengeli maçlardı. Ama niyeyse orada atamıyoruz. Yani kritik pozisyonları kacırıyoruz. Ve hemen yiyoruz. 2012 de son dakikada gol yeyip 3 2 yenildigimiz mac mesela. Almeida net kacırdı hemen golü yemiştik. Bu sezon negredo kacırdı 2 dakika sonra yedik.

Insallah bu deplasmanları düzeltiriz..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

birde ilk devre nasılsa ikinci yarı telafisi var şeyi şaapmadan şaapabildiğin kadar şaapacaksın :bandit:
En kötü ihtimalde ic sahada 17 macta 14 galibiyet 3 beraberlik alsak. Deplasmanda 17 macta 10 galibiyet alsak. Zaten 75 puan yapıyor. Deplasmanda 2 beraberlik olsa bile 77 puan yapiyor. Sampiyonluga yeter..

Çevrimdışı AigleBordeaux

değil kartal tüyü olan climacool çıktı formation siyah spidermen desenli kaleci forması birde toyota gri forma çıktı
bu arada kaleci formaları genelde formotion çıkar bilgin olsun.
Ülkede formation(climachill) forma yapan fabrika yokmuş ondan bizim oyuncularda Climalite giyiyormuş.
Kaleci formaları katalog olduğu için dıştan geliyor demekki.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

İç sahadaki maçların tamamını alsak ki çok zor değil zaten 13-14 yapıyoruz 17 iç saha galibiyeti ve deplasmandan 8 galibiyet zor olmaz.

Bir de geçen seneki gibi iç sahada Akhisar, Trabzon gibi takımlara puan vermeyeceksin. Başakşehiri deplasmanda yenemiyorsan evinde

yeneceksin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bize uygun vasat üstü kaleci kim var tavsiye edebileceğin.?
Club Brugge'ye transfer olmasaydı Hırvat Letica , İzlanda'nın kalecisi Runarsson, İsveçli Johan Johnsson 2.5 milyon avro talep etmeden kadronda sırıtmayacak kaleciler olabilir. Bunlar gibi birçok kaleci var dünya üzerinde senin kadron içinde uygun maliyetlerde bulunacak.

Çevrimiçi Necmi

climacool, climaliteden üstündü formotion maç forması işte daha ötesi yok. nike ise taraftara replicayı iteliyor acaip kötü bir ürün maç formasını otantik die çıkarıyor
nike aynen öyle yapıyor birde fahiş fiyata satıyor.
diğer konuya gelince climacool climalite den üstün değil climalite
direk forma için tasarlanmış kumaş ter tutmaz hep tril tril kalır
oldukça iyi bir ürün en iyisi formotion ama nedense adidas formationu
pek çıkartmıyor yada kaleci kazaklarını çıkarıyor formation vücuda göre şekil alma esneme özelliği var diye biliyorum
climacool teri emer tutar ağırlaşır clmalite teri dışarı atar hep tril tril durur ama bunu okuduğumla söylüyorum
yoksa hiç climalite forma giymedim. spor salonlarında giyenler climacoola göre çok methediyorlar.

Çevrimdışı tangaz

öyle tabiki ama ne olursa olsun reale çıkan forma ile Beşiktaşa çıkan forma aynı maliyette üretilirken
üçte biri fiyatına satılıyor. reale yıllık ne veriyorlar sen 500 bini bulabilirmiyiz diye hesaplıyorsun adamlar tek oyuncu alıp 500
bini satıyor formaları dünya çapında milyonun üzerine satıyor. Adidas senin formana kar gözüyle bakamıyor işde

dünyada en çok formayı manchester satıyor 3 milyon adete yakın yani bizim 5-6 katımız gibi bizim forma fiyatını yuro üzerinden yaparsak 35 yuro onlarınki 180-200 yuro gibidir ordada 5-6 katı gibi bir rakam karşımıza çıkar buraya kadar sıkıntı yok esas sıkıntı şurada adamlar yıllık biz 4-5 milyon alırken 100 milyondan fazla alıyor 20-25 katımız orada makas çok açılıyor adidas tabi olaya birazda reklam maliyeti olarak bakıyor

Çevrimdışı tangaz

nike aynen öyle yapıyor birde fahiş fiyata satıyor.
diğer konuya gelince climacool climalite den üstün değil climalite
direk forma için tasarlanmış kumaş ter tutmaz hep tril tril kalır
oldukça iyi bir ürün en iyisi formotion ama nedense adidas formationu
pek çıkartmıyor yada kaleci kazaklarını çıkarıyor formation vücuda göre şekil alma esneme özelliği var diye biliyorum
climacool teri emer tutar ağırlaşır clmalite teri dışarı atar hep tril tril durur ama bunu okuduğumla söylüyorum
yoksa hiç climalite forma giymedim. spor salonlarında giyenler climacoola göre çok methediyorlar.

abi climacool da ter tutmuyor climaliteden üstün olan yanı aynı zamanda vücut ısısının artışına da müdahil olması ter tutmama benzer özellik vücud ısısı mevzuu ekstra özellik.

Çevrimiçi Necmi

Ülkede formation(climachill) forma yapan fabrika yokmuş ondan bizim oyuncularda Climalite giyiyormuş.
ülkede derken Türkiyeyimi kasdediyorsun tekstilde biz birşeyi yapamıyorsak emin ol dünyada kimse yapamaz
kaldıki toyota gri forma formotion bildiğimde burda yapıldı. Türkiye tekstilde dünyanın en ileri teknoloji ülkelerinden biri
avrupadaki ünlü markaların kumaşlarına bir bak TM etiketi görürsün kumaşın kenarında

Çevrimdışı tangaz

ulen #adidas o kadar ürünlerinin reklamını yaptık gelip foruma sponsor olmazsan yazıklar olsun  :icool:

Çevrimiçi Necmi

abi climacool da ter tutmuyor climaliteden üstün olan yanı aynı zamanda vücut ısısının artışına da müdahil olması ter tutmama benzer özellik vücud ısısı mevzuu ekstra özellik.
evet vücudu serinletme ekstrası var ama climacool vücutta teri tutmuyor kendinde tutuyor
climalite kendindede tutmuyor dikkat et climacool formalar terlediğinde vücuda yapışır oyuncular bu nedenle
atletle giyer genelde climacool ağırlaşır vücutta climalite i giydiğin gibi çıkarırsın

Çevrimdışı tuncaboylu

Club Brugge'ye transfer olmasaydı Hırvat Letica , İzlanda'nın kalecisi Runarsson, İsveçli Johan Johnsson 2.5 milyon avro talep etmeden kadronda sırıtmayacak kaleciler olabilir. Bunlar gibi birçok kaleci var dünya üzerinde senin kadron içinde uygun maliyetlerde bulunacak.
Bu adamları nerede izledin de beğendin?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ulen #adidas o kadar ürünlerinin reklamını yaptık gelip foruma sponsor olmazsan yazıklar olsun  :icool:
ben adidas ürünleri severim özellikle ayakkabıları çok kaliteli oluyor eskitemiyorsun
şimdi ayağımda 5 yıldır giydiğim bir adidas var yeminle aldığım gibi duruyor dağılmadı
eşofmanlarıda iyidir tek kusurları pahalı olmaları.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu adamları nerede izledin de beğendin?

Milli takımlarda ve bazı Avrupa maçlarında. Scout olmayabilirim ama bu amatör olarak oyuncu takip etmeyeceğim anlamına gelmez. Meselenin özü benim izleyip izlememem değil Fabri'nin 2.5 milyon avro gibi abuk subuk ücret talep etmesi, kulüpte transferlerin Metin Albayrak, Umut Güner gibi isimlerin eline geçmesi.

Ek: Forumda gelecek olan dalgayı fazla kişi göremiyor.Ücret artışı talebini sadece Babel ile sınırlıyor. O kadar tavizin üzerine Babel'e de taviz verilirse bu maaş dengesini nasıl koruyacaklar merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2018, 17:42:27 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

bu arada climalite forma bizde bugüne kadar hiç çıkmadı bu sene çıktıysa bir ilk olacak
formotionda sadece bize çıkmışdı o sene Başkan adidasa kükremişti :D

Çevrimdışı levitate

Bitti mi is, ulan herifte iyi cesaret varmis bu yasta italya liginde tekme yiyecek.
Messi de napoliye gitsin erkekse maradona gibi
adam juveye gidip siyah beyazı bi deneyecek beğenirse bize gelecek inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Milli takımlarda ve bazı Avrupa maçlarında. Scout olmayabilirim ama bu amatör olarak oyuncu takip etmeyeceğim anlamına gelmez. Meselenin özü benim izleyip izlememem değil Fabri'nin 2.5 milyon avro gibi abuk subuk ücret talep etmesi, kulüpte transferlerin Metin Albayrak, Umut Güner gibi isimlerin eline geçmesi.
Laf sokmak için sormadım.

Böyle kanat, santrafor falan YouTube'dan izleniyor da; Nordjaeland'da Hajduk'ta falan oynayan çok az milli olmuş kalecileri nereden bulup öneriyorsunuz diye merak ettim.

Çevrimdışı levitate

Fabri maçlarda biraz detaylı gözlerle izlenirse maç içinde birçok hata yaptığı ama o pozisyonlar golle sonuçlanmadığı için o hataların gözden kaçtığı görülür. Asıl demeye çalışacağım  futbolcularımıza değer verelim kabul ama olduğundan fazla da değer vermeyelim. Elindeki değerleri kötülemek de olduğundan fazlasıymış gibi göstermek de bize zarar olarak geri dönüyor. Fabri, kadro mühendisliğimize uygun vasat üstü bir kalecidir.

fabriden iyi ucuz kaleciler listesi

fabri iyidir iyi yav birine para vermeye gerek yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Laf sokmak için sormadım.

Böyle kanat, santrafor falan YouTube'dan izleniyor da; Nordjaeland'da Hajduk'ta falan oynayan çok az milli olmuş kalecileri nereden bulup öneriyorsunuz diye merak ettim.

Laf sokmaya çalıştın demedim ya da ima etmedim ki Tuncaboylu. Bazen Avrupa'dan maçları izlerim . O maçlarda gözüme çarpan isimler olur; sonra bir göz atarım onlara. Her gördüğümü değil gözüme çarpanı araştırırım belli kıstaslarla .

Etiketler: