2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619473 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Abiler merhaba kısa ve öz Bilgi geçiyorum.abuş olayı külliyen yalan medya haberi.sağ bek için en büyük aday Ahmet Oğuz 1 milyon Euro serbest kalır maddesi var 2-3 güne netleşecek.bu sene de gönül arkası genç Ahmet el böyle idare edip seneye daha iyi birine bakarız düşüncesi var.santrafor olayı belirsiz kalinic yoklamışlar Sevilla 14 milyon bonservis vermiş milan 22 istiyormuş o işde zor.smolov falan içinde kulübü 15 milyon falan diyormuş o da çok zor.10 numara için geçen isim Diego alfonso Valdes contreras monarcas meksika liginden.4.5 milyon dolar istemişler ciddi ciddi ilgileniyoruz.forvet konusu geçen seneki gibi olabilir zar atacaklar yine plan program YÖK malesef.vida büyük ihtimal gitti 13-14 gibi rakamı gördüğü an güle güle.umut Güner alakalı büyük sıkıntılar var detaya giremem.hoca ile yönetim arasında ki sıkıntı devam ediyor hoca Metin Albayrak la bayağı kavgalıymış.darıca Gençlerbirliği nide satın alıyoruz.bir artı parantez de Aras Özbiliz menajeri her sene 150 bin Euro komisyon alıyormuş yıllık ücretimden hiç biryere de gitmem diyormuş para mı alırım.
Konuşmam da anladığım hoca bu seneden snr burada kalmaz!!!!
Saygılar

yine ağustosa kaldık transferde.. ayrıca kulüp alınca ne oluyor? ne işimize yarayacak mesela?

Çevrimdışı f_madida

Abiler merhaba kısa ve öz Bilgi geçiyorum.abuş olayı külliyen yalan medya haberi.sağ bek için en büyük aday Ahmet Oğuz 1 milyon Euro serbest kalır maddesi var 2-3 güne netleşecek.bu sene de gönül arkası genç Ahmet el böyle idare edip seneye daha iyi birine bakarız düşüncesi var.santrafor olayı belirsiz kalinic yoklamışlar Sevilla 14 milyon bonservis vermiş milan 22 istiyormuş o işde zor.smolov falan içinde kulübü 15 milyon falan diyormuş o da çok zor.10 numara için geçen isim Diego alfonso Valdes contreras monarcas meksika liginden.4.5 milyon dolar istemişler ciddi ciddi ilgileniyoruz.forvet konusu geçen seneki gibi olabilir zar atacaklar yine plan program YÖK malesef.vida büyük ihtimal gitti 13-14 gibi rakamı gördüğü an güle güle.umut Güner alakalı büyük sıkıntılar var detaya giremem.hoca ile yönetim arasında ki sıkıntı devam ediyor hoca Metin Albayrak la bayağı kavgalıymış.darıca Gençlerbirliği nide satın alıyoruz.bir artı parantez de Aras Özbiliz menajeri her sene 150 bin Euro komisyon alıyormuş yıllık ücretimden hiç biryere de gitmem diyormuş para mı alırım.
Konuşmam da anladığım hoca bu seneden snr burada kalmaz!!!!
Saygılar

Bu yazdiklarinin yarisi bile dogruysa YONETIM GITSIN﹗ etmeli.
Umut Guner'i zaten basindan beri sevmemistim, Metin Albayrak da ondan beter. Kurumsullasacagiz diye gelip iki uc tane adamin kisisel tatmini icin kullanilan bir klup haline gelmisiz demektir. 
Aslinda bu yazdiklarin, Guti'nin neden getirildigini de acikliyor bir nevi. Sezon ortasi taraftar tepkisi cekmeden Senol Gunes'i kovup yerine Guti'yi gecirecekler buyuk ihtimal.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

şuan zamanı değil ama yılbaşı gibi yönetim seçim kararı alıp bir apse drenajı yapmalı. başkan da duygusallığı bırakacak yok kankamdı okul arkadasımda ona yakın buna yakın demeyip değişime gidecek gitmezse kendi kaybeder.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

#Beşiktaşımız 2018-2019 sezonundan itibaren, 2009-2010 sezonundan beri kullandığı flok armayı terk ederek, plastik arma kullanacak.

Çevrimdışı caner.eryigit

şuan zamanı değil ama yılbaşı gibi yönetim seçim kararı alıp bir apse drenajı yapmalı. başkan da duygusallığı bırakacak yok kankamdı okul arkadasımda ona yakın buna yakın demeyip değişime gidecek gitmezse kendi kaybeder.
Taraftar tepkisinden çekinmeseler hocayı yiyecekler abi.bu lafımı da unutma en ufak sallantı da kalkışma yapacaklar hocaya.bayağı bir gerilmiş araları.nur çebi olmasa hoca şu zamana kadar 10 kere bırakırdı.bazı yöneticilerden çok rahatsız hoca.onlarda istedikleri gibi at oynayamadıkları için hocadan çok rahatsızlar.şu da bir gerçek hoca da gerçekten zor biriymiş.onlar kendilerini biliyor.gerçekler er ya da geç ortaya çıkar kim ne yapmış etmiş öğrenilir.matematik yanılmaz hiçbir zaman ama çok ayıp ediyorlar!

Çevrimiçi Necmi

Quaresma pas vermedi algisi yanlis abi
Alanya macini ac adamin kafasina kafasina kondurdu quaresma maci izlemesek neyse
Fb macinda hatirla soldan ayak ustu agzinin icine pas atti adam negredi soldan gelen topa ilkokul takimi oyuncusu gibi sol ayagi ile vurmaya calisti. Hemen ilk saniye aklima gelenler
Ha bana kalsa negredoya degil pas vermek orta yapmak maclardan once gazozuna uyku hapi atarim ki pekto oynasin diye
Bombos bi oyuncu yilin bidonu odulu olsa italya gibi kimseye birakmazdi hatta ilk mactan verirlerdi odulu ama cok sukur bizde boyle bi odul olmadigi icin negredo bidon olmadi.

Kim diyorsa quaresmadan pas alamadi ona bi bardak su ver abi. Aklimizla dalga gecilmesin. Negredo iyi bisi olsa aenol gunes takimda tutardi
aklınla değil rüyalarınla dalga geçer quaresma negredoya pas veriyor demek için rüyada olman gerekir çünkü.
fener maçında benim bildiğim iki pasıda negredo verdi quaresmaya ikiside asist oldu quaresmanın vurduğu top seker negredoya gelir bu pas olmuyor yada açılan bir ortaya vurması pas değildir adamın böyle bir istatistiği yok sen istediğin kadar pas yaratmaya çalış istatistik sıfır pas diyor. bu algı falan değil ilk bu dillenmeye başladığında bende dikkat etmeye başladım maçları izlerken gerçekten çok müsait zamanlarda bile zoru tercih ediyor kolay olan negredoya pası vermiyordu
bunun savunulacak bir durumu yok negredo gömeceğim diye eldeki sorunu görmemek yarın bir başkasına yapıldığında dizlerini dövmektir. biz daha öncede tanık olduk quaresmanın adam seçmelerine. ortada bir kanser varsa birilerini tukaka ederek kansere çözüm bulamazsın

Çevrimdışı ALDENYX

Wagner Love takımın antrenman saatinden 15 dakika önce sahaya gelerek. Özel çalışma yapıyor. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Övünç Özdem'e göre Babel yeni kontrat için yıllık 4 milyon € x 3 yıl istemiş  :s20:
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2018, 15:04:26 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı mellfred

Burnum hic yaniltmaz beni
Bu umut guner ve metin albayraktan hemen koku almistim sonra bana ezik diyen yonetici eklendi bu listeye.
Abuk sabuk adam transferleri ilginc ilginc isler.
Fikret orman bu yanindakileri ceki dusen veremezse kendi basina is acacak.
En temizi lig bittiginde istifa edip yeni kurul toplayip daha guclu daha taze ekiple yeni sezona baslamakti

Cok ilginc isler oluyor. Bi beni rahatsiz ediyor herhalde.
10 milyon sonra 25 milyon yonetim gideri yapiliyor her yere ozel ucaklar tutuluyor.

Arkadaslar yonetimin harcadigi paranin bizim paramiz oldugu gercegini ozumseyemezseniz bu isler boyle surer gider. Senin benim parami harciyorlar sonra yedi yetim hakki falan diyip 100 sefer ozel ucak tutmalar abuk sabuk futbolcumsulara abuk sabuk paralar vefmeler, senol gunes rahatsiz etmeler.
Bu hovardaliga ve sacmaliklara dur dememiz lazim

Yeri geldi senol gunesi biz de elestirdik, hocanin da dagildigi zamanlar oldu ama hoca cok yalniz birakildi, tirabzonda 3-5 kendini bilmez senol gunese saldirdi kafile baskani metin albayrak bakiyor ama bi bakisi var ohh olsun, der gibi. Ne yapti kardesim sana senol gunes? Istedigin mantar futbolculari mi veti etti. Sen hangi vasifla futbolcu izliyon zaten, konusamayan basin sozcumsu.
Sonra abdullah avci ile gorustu diye haberler cikti metin albayrak icin. Lig devam ederken, senol gunes baba adammis degerini bilelim arkadaslar elestiririz falan ama bah daha iyisi yok, daha iyisi dogana kadar senol gunes.
Umut guner icin hukumete yakin dediler falan hukumet cephesinden birara haberler vardi tankmayiz etmeyiz diye, baskan kandirildi mi acaba, ayrica hukumete yakin adam mac yarim kalinca cat cat isini cozerdi. Gs fbnin stadinda nasi aldi kupayi, hukumete gercekten yakin adam rteyi aradi ve o da verin kupasini dedi adamlarin

Verilen ilgiyi sevgiyi saygiyi haketmeyen adamlar var fikret ormanin yaninda.

Baskan da yd ve ekibini ihrac edecekti o is noldi

Çevrimdışı tangaz

Övünç Özdem'e göre Babel yeni kontrat için yıllık 4 milyon € x 3 yıl istemiş  :s20:

negredo effect  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Babel, Deportivo'da 400K € (600 olabili ir emin değilim) alıyordu yıllık.
Bizde maaşının kac katını alıyor. Bunu istetiyse bir yıl daha oynayıp gönderilebilir.
Değil 4 Milyon Euro, yarısını hiçbir yerde alamaz bu vergi sistemi ile. İyice eşşeğin şeyine su kaçtı. Bu durum tamamiyle yönetim hatasıdır. Başka bir izahı yok.
Giden gider Almeida örneği ortada. Nah bulurlar bu parayı. Acayip sinirlendim.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2018, 15:13:57 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Ryan Babel ile yeni sözleşme imzalamak için girişimlere başladı. Hollandalı futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 4 milyon Euro karşılığında 3 yıllık kontrat talebinde bulundu.

Beşiktaş yönetimi Ryan Babel'in sözleşmesini uzatmak istiyor.

Flamengo'nun Babel için 6 milyon Euro'ya çıkardığı teklifini reddeden siyah beyazlılar, kontratı sezon sonu bitecek 31 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme teklifinde bulundu.

Kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini ileten Babel, 2.1 milyon Euro olan yıllık ücretinin 4 milyon Euro'ya çıkartılmasını talep etti. 31 yaşındaki futbolcu bu ücret karşılığında 3 yıllık sözleşmeye imza atamaya hazır olduğunu yönetime iletti.

Babel'in yıllık ücret talebini yüksek bulan futbol komitesi durumu değerlendirmeye aldı.

Yönetimin ilk seçeneği Babel'in isteğini kabul edip, 12 milyon Euro karşılığında 3 yıllık yeni sözleşmeye evet demek olacak.

Siyah beyazlılar Hollandalı'dan indirim talebinde de bulunabilir.

Beşiktaş'ın bir diğer seçeneği de Flamengo ile görüşerek, 6 milyon Euro'dan daha yüksek bonservis bedeline Babel'in transferine onay vermek olabilir

NTV SPOR

Çevrimdışı tuncaboylu

negredo effect  :akuma:
Bıraksınlar bu muhabbetleri, para istemek için bahane çok.

Negredo da Negredo'ymuş, ondan önce de Pektemek effect vardı.

Bu kulüpte fasla para alan fakat bekleneni veremeyen oyuncu/lar her zaman olacak. Sonuçta 25-30 tane oyuncu var.

Adamı Deportivo'da deneme kontratı ile oynarken aldık, suyunu çıkartmasın.

2 milyon x 3 yıl yeter.

Aptallık ederse, seneye Hilbert gibi ülkesine dönüp senelik 400 bin Euro'ya oynar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Ryan Babel ile yeni sözleşme imzalamak için girişimlere başladı. Hollandalı futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 4 milyon Euro karşılığında 3 yıllık kontrat talebinde bulundu.

Beşiktaş yönetimi Ryan Babel'in sözleşmesini uzatmak istiyor.

Flamengo'nun Babel için 6 milyon Euro'ya çıkardığı teklifini reddeden siyah beyazlılar, kontratı sezon sonu bitecek 31 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme teklifinde bulundu.

Kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini ileten Babel, 2.1 milyon Euro olan yıllık ücretinin 4 milyon Euro'ya çıkartılmasını talep etti. 31 yaşındaki futbolcu bu ücret karşılığında 3 yıllık sözleşmeye imza atamaya hazır olduğunu yönetime iletti.

Babel'in yıllık ücret talebini yüksek bulan futbol komitesi durumu değerlendirmeye aldı.

Yönetimin ilk seçeneği Babel'in isteğini kabul edip, 12 milyon Euro karşılığında 3 yıllık yeni sözleşmeye evet demek olacak.

Siyah beyazlılar Hollandalı'dan indirim talebinde de bulunabilir.

Beşiktaş'ın bir diğer seçeneği de Flamengo ile görüşerek, 6 milyon Euro'dan daha yüksek bonservis bedeline Babel'in transferine onay vermek olabilir

NTV SPOR
Haberin metnini okuyunca, palavra olduğunu anladım, özür dilerim Babel kardeşim.

Çevrimdışı tangaz

Bıraksınlar bu muhabbetleri, para istemek için bahane çok.

Negredo da Negredo'ymuş, ondan önce de Pektemek effect vardı.

Bu kulüpte fasla para alan fakat bekleneni veremeyen oyuncu/lar her zaman olacak. Sonuçta 25-30 tane oyuncu var.

2 milyon x 3 yıl yeter.

Aptallık ederse, seneye Hilbert gibi ülkesine dönüp senelik 400 bin Euro'ya oynar.

sen yönetim olarak ne vereceği belli negredoya bile bile lades der gibi bu parayı verirsen güncel bahane bu olur.

hoca bile negredoyu eşşeğin bir tarafına soktu işte daha neyini savunuyorsunuz ki oyuncunun basın toplantısında millet negredoyu örnek gösterip para istiyor demedi mi taze taze...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

2 milyon x 3 yıl yeter.

Almeida, Hilber bircok örnek var. 2M bile fazla gönderdikleri anda bu paranın yarısını bile bulamayacak zaten.

Çevrimdışı tangaz

Almeida, Hilber bircok örnek var. 2M bile fazla gönderdikleri anda bu paranın yarısını bile bulamayacak zaten.

örnek çok evet ama oyuncular bunları kabul etmiyor işte bizim ülkemizin gördüğü itibar bu ve burada oynama kalma koşulları da bu paralar beyler acı ama gerçek

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Chelsea senelerdir 30'u geçen her futbolcusunun sözleşmesini 1er yıl uzatıyor.
Efsaneleri Terry ve Lampard'a bile aynısını yaptılar. İlerleyen yaş sözleşme uzatmalarında ipler kulübün elinde olmalı. Aksi takdirde bay bay ( Alıntı)

Çevrimdışı tangaz

giderse gitsin yerine adam mı yok vbvb diyoruz gelenlerde farklı kontrat istemeyecekler onlarda negredonun aldığı parayı emsal gösterip diğer renklilerin donk gibi kazmalara verdikleri paraları örnek gösterip yağlı kontrat almadan gelmeyecekler ülkemize bakım 150bine oynayan mitroviç 1,2 milyona geldi ülkemize

Çevrimiçi Necmi

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2017-2018/19/besiktas-2-1-kasimpasa-mac-ozeti
1:20'den itibaren Babel'in başlattığı pozisyonda Negredo'nun yaptıklarına bakacak olursak Quaresma'nın , Negredo'ya pas atmama gibi bir düşüncesi varsa nedenini anlayabiliyoruz. Futbolcu aptal değil. Sabah akşam bir arada olduğu takım arkadaşının sahada ne yapacağını ne yapmayacağını iyi bilir. Quaresma topu  Gomez'e verir Negredo'ya vermez, ikisinin arasındaki farkı bilecek kapasiteye sahip.  Negredo'nun gol atmaya niyeti var mı; gol atmak için neler yapmış da kendisine pas verilmemiş bunlar sorgulansın. Beşiktaş gibi bir takım da halı saha maçı oynar gibi canı istemediği için birbirine pas vermeyen oyunculardan oluşan bir takıma indirgenemez. Negredo'nun durumu basitti. Yetersiz bir santrafor. Takımda 10 numara açığı varken 10 numara gibi oynayarak o açığı kapatarak yetersizliğinin sorgulanmayacağını zannediyordu. Gol atmaya takımı şampiyon yapmaya niyeti vardı da takımın Hocası futbolcusu zevk için bunu istemedi sanki.
önce gomez konusuna gelelim o sezon quaresmanın asist sayısı 6 bakacaksın bunun kaçını gomeze yapmış gomez boşuna demedi quaresma isterse daha fazla gol atarım diye.
negredonun gol atmaya niyeti varmı niyetmi okuyalım neymiş bilirmiş neyi biliyor sıfır pasdan bahsediyorum hani 3-5 pas verirdi adam becerip içeri sokamaz o zaman der atana vereyim pası burda öyle bir durum yok burda quaresmanın kendisinden başkasını ön plana çıkartmama egosu var bunu gomezede yaptı abouyada yaptı gelecek sene forvet gelsin onada yapacak Beşiktaş tarihinde bir tek almeida ayrıcalıklıydı quaresma gözünde hatırlayın quaresma her buluştuğu topla almeidayı görürdü 10 kişinin içinde ona atmayı becerirdi. burda negredo koruduğumu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz adam gitti işde dönüşü yok  bari gelecek sene gelen forveti koruyalım işin kolay kısmıdır gol atamıyor demek bidon demek aynı suçlamalarla hiç pas alamayan abouda karşılaşdı ilk yarı o zamanda mesajlarıma bakarsanız adam pas alamıyor dedim bizim oyun sistemimizde forvete çalışma diye bir şey yok zaten birde işin içine pas atmamalar girince forvetsiz oynuyoruz abounun attığı gollere bakarsanız hep kendi yaratıcılığı olduğunu görürsünüz bizde gol attıran bir ozi var oda oynamayınca forvetler beslenemiyor kanatların asli görevi forveti beslemektir sorun negredo değil sorun forvetin beslenmemesi ama quaresmanın yaptığı kesinlikle kötü niyet. bir kanat oyuncusu koskoca lig sezonunda bir pas dahi vermezmi forvetine birde burda bunu örtmeye çalışanlar var. negredo kötüymüş gol atamıyormuş  geçeceğiz bunu burda konu bu değil ne zaman konu olur alır pası atamaz ne biçim forvetsin dersin. maçlarda görmüyormusunuz ön direk koşusu yapıyor quaresma topu arka direğe atıyor arka direk koşusu yapıyor quaresma ön direğe atıyor attığı her top negredonun olmadığı bölgeye düşüyor. kaç defa müsait pozisyonda pas istedi vermedi. quaresma bunu ilk kez yapmıyor sonda olmayacak. zaten ortalarla içine ettiğimiz bir oyunda birde tek tük elde ettiğimiz pozisyonlarda pas verirken adam seçici olursak işde sonucu ligi dördüncü bitirmek oluyor. Bu arada sadece quaresma demeyelim babelde aynı şeyi yapıyor ama onunki adam seçmek değil daha çok ben atayım demek genelde tercihi pozisyon hazırlamak değil kendi atmak oluyor. tabi bir ozi devreye girebilseydi bunların hiç biri görünmezdi. ilk şampiyonlukta gene vardı sorun ama merkezi hallaç pamuğu gibi atan ozi sosa olcay vardı. topla quaresma az buluşuyor ve kusurlarıda görünmüyordu. elbet quaresma topu rakip sahaya taşımak için etkili bir silah hatta dünyanın en etkili silahlarından biri oyuna girdiğinde bu konuda fark yaratıyor ama topu rakip sahaya taşımak o son pası doğru yapmadıktan sonra hiç bir önem taşımıyor. sadece istatistik kasıp bizi aldatmak olur quaresma oyuna girdi topu rakip sahaya taşıdık çok baskılı oynadık quaresma farkı diye ok konuşma dinledik burda peki baktılarmı o baskılı oyunla kaç pozisyona girmişiz. quaresma gibi bir silahın varsa doğru kullanacaksın asla ona teslim olmayacaksın başarılı olmak yada olmamak quaresmayı doğru kullanmak yada teslim olmakla eş anlamlı.

Çevrimdışı tangaz

Haberin metnini okuyunca, palavra olduğunu anladım, özür dilerim Babel kardeşim.

hoca da haberi teyit etti yalnız geçen basın toplantısında özür dileme bence

Çevrimdışı Ensar

giderse gitsin yerine adam mı yok vbvb diyoruz gelenlerde farklı kontrat istemeyecekler onlarda negredonun aldığı parayı emsal gösterip diğer renklilerin donk gibi kazmalara verdikleri paraları örnek gösterip yağlı kontrat almadan gelmeyecekler ülkemize bakım 150bine oynayan mitroviç 1,2 milyona geldi ülkemize
böyle diye diye bu düzen hiç degismez abi , verilen maaşı begenmeyen daha iyi bir sehir daha iyi bir takım ve daha iyi bir maas bulabiliyorsa yolu açık olsun :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

önce gomez konusuna gelelim o sezon quaresmanın asist sayısı 6 bakacaksın bunun kaçını gomeze yapmış gomez boşuna demedi quaresma isterse daha fazla gol atarım diye.
negredonun gol atmaya niyeti varmı niyetmi okuyalım neymiş bilirmiş neyi biliyor sıfır pasdan bahsediyorum hani 3-5 pas verirdi adam becerip içeri sokamaz o zaman der atana vereyim pası burda öyle bir durum yok burda quaresmanın kendisinden başkasını ön plana çıkartmama egosu var bunu gomezede yaptı abouyada yaptı gelecek sene forvet gelsin onada yapacak Beşiktaş tarihinde bir tek almeida ayrıcalıklıydı quaresma gözünde hatırlayın quaresma her buluştuğu topla almeidayı görürdü 10 kişinin içinde ona atmayı becerirdi. burda negredo koruduğumu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz adam gitti işde dönüşü yok  bari gelecek sene gelen forveti koruyalım işin kolay kısmıdır gol atamıyor demek bidon demek aynı suçlamalarla hiç pas alamayan abouda karşılaşdı ilk yarı o zamanda mesajlarıma bakarsanız adam pas alamıyor dedim bizim oyun sistemimizde forvete çalışma diye bir şey yok zaten birde işin içine pas atmamalar girince forvetsiz oynuyoruz abounun attığı gollere bakarsanız hep kendi yaratıcılığı olduğunu görürsünüz bizde gol attıran bir ozi var oda oynamayınca forvetler beslenemiyor kanatların asli görevi forveti beslemektir sorun negredo değil sorun forvetin beslenmemesi ama quaresmanın yaptığı kesinlikle kötü niyet. bir kanat oyuncusu koskoca lig sezonunda bir pas dahi vermezmi forvetine birde burda bunu örtmeye çalışanlar var. negredo kötüymüş gol atamıyormuş  geçeceğiz bunu burda konu bu değil ne zaman konu olur alır pası atamaz ne biçim forvetsin dersin. maçlarda görmüyormusunuz ön direk koşusu yapıyor quaresma topu arka direğe atıyor arka direk koşusu yapıyor quaresma ön direğe atıyor attığı her top negredonun olmadığı bölgeye düşüyor. kaç defa müsait pozisyonda pas istedi vermedi. quaresma bunu ilk kez yapmıyor sonda olmayacak. zaten ortalarla içine ettiğimiz bir oyunda birde tek tük elde ettiğimiz pozisyonlarda pas verirken adam seçici olursak işde sonucu ligi dördüncü bitirmek oluyor. Bu arada sadece quaresma demeyelim babelde aynı şeyi yapıyor ama onunki adam seçmek değil daha çok ben atayım demek genelde tercihi pozisyon hazırlamak değil kendi atmak oluyor. tabi bir ozi devreye girebilseydi bunların hiç biri görünmezdi. ilk şampiyonlukta gene vardı sorun ama merkezi hallaç pamuğu gibi atan ozi sosa olcay vardı. topla quaresma az buluşuyor ve kusurlarıda görünmüyordu. elbet quaresma topu rakip sahaya taşımak için etkili bir silah hatta dünyanın en etkili silahlarından biri oyuna girdiğinde bu konuda fark yaratıyor ama topu rakip sahaya taşımak o son pası doğru yapmadıktan sonra hiç bir önem taşımıyor. sadece istatistik kasıp bizi aldatmak olur quaresma oyuna girdi topu rakip sahaya taşıdık çok baskılı oynadık quaresma farkı diye ok konuşma dinledik burda peki baktılarmı o baskılı oyunla kaç pozisyona girmişiz. quaresma gibi bir silahın varsa doğru kullanacaksın asla ona teslim olmayacaksın başarılı olmak yada olmamak quaresmayı doğru kullanmak yada teslim olmakla eş anlamlı.

o sezon quaresma ligin ikinci devresi oynamaya başladı ana plan oldugu bir sezon değildi ki öte yandan q7nin ne ortalarını gerek gomez gerek cenk kaçırdılar son haftalarda bolcana hatta gomez quaresmanın ortalarında daha çok gol atmalıydım demişti sen ise burada tam tersini söylüyorsun.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

örnek çok evet ama oyuncular bunları kabul etmiyor işte bizim ülkemizin gördüğü itibar bu ve burada oynama kalma koşulları da bu paralar beyler acı ama gerçek

İtibari buysa almayalım abi. 4-5 kat para vermek yerine 2 katı verelim kabul etmiyorsa yol verelim . Elbet oyanayacak adam buluruz. Artık cidden su maaş konusunu bir dengeye oturtmak lazım. Bıktık sürekli aynı seyleri okumaktan.

Çevrimdışı mehmetthedum

Trezege..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Etiketler: