Abiler merhaba kısa ve öz Bilgi geçiyorum.abuş olayı külliyen yalan medya haberi.sağ bek için en büyük aday Ahmet Oğuz 1 milyon Euro serbest kalır maddesi var 2-3 güne netleşecek.bu sene de gönül arkası genç Ahmet el böyle idare edip seneye daha iyi birine bakarız düşüncesi var.santrafor olayı belirsiz kalinic yoklamışlar Sevilla 14 milyon bonservis vermiş milan 22 istiyormuş o işde zor.smolov falan içinde kulübü 15 milyon falan diyormuş o da çok zor.10 numara için geçen isim Diego alfonso Valdes contreras monarcas meksika liginden.4.5 milyon dolar istemişler ciddi ciddi ilgileniyoruz.forvet konusu geçen seneki gibi olabilir zar atacaklar yine plan program YÖK malesef.vida büyük ihtimal gitti 13-14 gibi rakamı gördüğü an güle güle.umut Güner alakalı büyük sıkıntılar var detaya giremem.hoca ile yönetim arasında ki sıkıntı devam ediyor hoca Metin Albayrak la bayağı kavgalıymış.darıca Gençlerbirliği nide satın alıyoruz.bir artı parantez de Aras Özbiliz menajeri her sene 150 bin Euro komisyon alıyormuş yıllık ücretimden hiç biryere de gitmem diyormuş para mı alırım.
Konuşmam da anladığım hoca bu seneden snr burada kalmaz!!!!
Saygılar
Burnum hic yaniltmaz beni
Bu umut guner ve metin albayraktan hemen koku almistim sonra bana ezik diyen yonetici eklendi bu listeye.
Abuk sabuk adam transferleri ilginc ilginc isler.
Fikret orman bu yanindakileri ceki dusen veremezse kendi basina is acacak.
En temizi lig bittiginde istifa edip yeni kurul toplayip daha guclu daha taze ekiple yeni sezona baslamakti
Cok ilginc isler oluyor. Bi beni rahatsiz ediyor herhalde.
10 milyon sonra 25 milyon yonetim gideri yapiliyor her yere ozel ucaklar tutuluyor.
Arkadaslar yonetimin harcadigi paranin bizim paramiz oldugu gercegini ozumseyemezseniz bu isler boyle surer gider. Senin benim parami harciyorlar sonra yedi yetim hakki falan diyip 100 sefer ozel ucak tutmalar abuk sabuk futbolcumsulara abuk sabuk paralar vefmeler, senol gunes rahatsiz etmeler.
Bu hovardaliga ve sacmaliklara dur dememiz lazim
Yeri geldi senol gunesi biz de elestirdik, hocanin da dagildigi zamanlar oldu ama hoca cok yalniz birakildi, tirabzonda 3-5 kendini bilmez senol gunese saldirdi kafile baskani metin albayrak bakiyor ama bi bakisi var ohh olsun, der gibi. Ne yapti kardesim sana senol gunes? Istedigin mantar futbolculari mi veti etti. Sen hangi vasifla futbolcu izliyon zaten, konusamayan basin sozcumsu.
Sonra abdullah avci ile gorustu diye haberler cikti metin albayrak icin. Lig devam ederken, senol gunes baba adammis degerini bilelim arkadaslar elestiririz falan ama bah daha iyisi yok, daha iyisi dogana kadar senol gunes.
Umut guner icin hukumete yakin dediler falan hukumet cephesinden birara haberler vardi tankmayiz etmeyiz diye, baskan kandirildi mi acaba, ayrica hukumete yakin adam mac yarim kalinca cat cat isini cozerdi. Gs fbnin stadinda nasi aldi kupayi, hukumete gercekten yakin adam rteyi aradi ve o da verin kupasini dedi adamlarin
Verilen ilgiyi sevgiyi saygiyi haketmeyen adamlar var fikret ormanin yaninda.
Baskan da yd ve ekibini ihrac edecekti o is noldi