2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626755 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Abuş'u salın gelsin artık. Çıkartsın da gölgesinde rakı içelim.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

🤣🤣🤣

Çevrimdışı mylife1903

vermezsen oturur tribünde bir yıl maaşını ödersin bu kadar basit
artık bırak şu 35 gol algısını onu yapan negredo değil bülentti onun günahının kurbanı oldu
herhalde nasıl asılacağını bilmiyordu ama bülent gayet iyi biliyordu kendi oyuncumuzu böyle bir tuzağa çekmemeliydi
böyle algı yaratmak herkesin bildiği bir şey üzerinden gerçekten yakışmıyor hepimiz izledik ogün canlı yayında
bu arada burası evet patagonya sen ne sanıyorsun madem yapıyorsun adil ol bir sene boyunca sıfır pas vermiş kanat oyuncunuda söyle hani verir negredo atamaz tamam dersin yok öyle bir şey kanat oyuncun bir senede sıfır pas atmış forvetine 35 golden önce bunu dile getireceksin. hiç vermediyse bu rastlantı değildir kasıttır. Babelin tarzı zaten değil kendi atmayı tercih ediyor taliscada öyle ozi desen girmiyor bile bu adan gol atmak için ne yapacak orta sahadan topu alıp kendi kendine asistmi yapmasını bekliyorsun.
Beşiktaşlı önce dürüst olmalı sonrada adil.
Quaresma pas vermedi algisi yanlis abi
Alanya macini ac adamin kafasina kafasina kondurdu quaresma maci izlemesek neyse
Fb macinda hatirla soldan ayak ustu agzinin icine pas atti adam negredi soldan gelen topa ilkokul takimi oyuncusu gibi sol ayagi ile vurmaya calisti. Hemen ilk saniye aklima gelenler
Ha bana kalsa negredoya degil pas vermek orta yapmak maclardan once gazozuna uyku hapi atarim ki pekto oynasin diye
Bombos bi oyuncu yilin bidonu odulu olsa italya gibi kimseye birakmazdi hatta ilk mactan verirlerdi odulu ama cok sukur bizde boyle bi odul olmadigi icin negredo bidon olmadi.

Kim diyorsa quaresmadan pas alamadi ona bi bardak su ver abi. Aklimizla dalga gecilmesin. Negredo iyi bisi olsa aenol gunes takimda tutardi

Çevrimdışı Savaş

10 numero icin hiç ses yok. Vida'yı bekliyoruz heralde. Satışa göre bakacaklar sanırım.

Vida'nın yerine de Ersan. Pepe/Ersan/Mitroviç/Fatih rotasyonu olabilir. Eksra Medel ve Necip derken stoperler lige ve Uefa'ya yeter bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

10 numero icin hiç ses yok. Vida'yı bekliyoruz heralde. Satışa göre bakacaklar sanırım.

Vida'nın yerine de Ersan. Pepe/Ersan/Mitroviç/Fatih rotasyonu olabilir. Eksra Medel ve Necip derken stoperler lige ve Uefa'ya yeter bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız ben yaştan ötürü vida yerine pepe gitsin diyenlerdenim.

Çevrimdışı underworld

Bülenti o zaman gömdük diye ban yemiştim
Ahh ahhh negro nun yanında Bülent te diyet ödemeli

Çevrimdışı underworld

yalnız ben yaştan ötürü vida yerine pepe gitsin diyenlerdenim.
Pepe +9 civarına giderse bende okeyim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Alanya macini ac adamin kafasina kafasina kondurdu quaresma maci izlemesek neyse
Fb macinda hatirla soldan ayak ustu agzinin icine pas atti adam negredi soldan gelen topa ilkokul takimi oyuncusu gibi sol ayagi ile vurmaya calisti. Hemen ilk saniye aklima gelenler
Ha bana kalsa negredoya degil pas vermek orta yapmak maclardan once gazozuna uyku hapi atarim ki pekto oynasin diye
Bombos bi oyuncu yilin bidonu odulu olsa italya gibi kimseye birakmazdi hatta ilk mactan verirlerdi odulu ama cok sukur bizde boyle bi odul olmadigi icin negredo bidon olmadi.

Kim diyorsa quaresmadan pas alamadi ona bi bardak su ver abi. Aklimizla dalga gecilmesin. Negredo iyi bisi olsa aenol gunes takimda tutardi
http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2017-2018/19/besiktas-2-1-kasimpasa-mac-ozeti
1:20'den itibaren Babel'in başlattığı pozisyonda Negredo'nun yaptıklarına bakacak olursak Quaresma'nın , Negredo'ya pas atmama gibi bir düşüncesi varsa nedenini anlayabiliyoruz. Futbolcu aptal değil. Sabah akşam bir arada olduğu takım arkadaşının sahada ne yapacağını ne yapmayacağını iyi bilir. Quaresma topu  Gomez'e verir Negredo'ya vermez, ikisinin arasındaki farkı bilecek kapasiteye sahip.  Negredo'nun gol atmaya niyeti var mı; gol atmak için neler yapmış da kendisine pas verilmemiş bunlar sorgulansın. Beşiktaş gibi bir takım da halı saha maçı oynar gibi canı istemediği için birbirine pas vermeyen oyunculardan oluşan bir takıma indirgenemez. Negredo'nun durumu basitti. Yetersiz bir santrafor. Takımda 10 numara açığı varken 10 numara gibi oynayarak o açığı kapatarak yetersizliğinin sorgulanmayacağını zannediyordu. Gol atmaya takımı şampiyon yapmaya niyeti vardı da takımın Hocası futbolcusu zevk için bunu istemedi sanki.

Çevrimdışı caner.eryigit

Gece ya da sabah bilgisel geçicem arkadaşım şuan yeni Scout şefimizle yemekte akşam üstü görüştüm bakalım neler varmış gece dönecek bana hayırlısı...

Çevrimdışı balkan-kartal

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2017-2018/19/besiktas-2-1-kasimpasa-mac-ozeti
1:20'den itibaren Babel'in başlattığı pozisyonda Negredo'nun yaptıklarına bakacak olursak Quaresma'nın , Negredo'ya pas atmama gibi bir düşüncesi varsa nedenini anlayabiliyoruz. Futbolcu aptal değil. Sabah akşam bir arada olduğu takım arkadaşının sahada ne yapacağını ne yapmayacağını iyi bilir. Quaresma topu  Gomez'e verir Negredo'ya vermez, ikisinin arasındaki farkı bilecek kapasiteye sahip.  Negredo'nun gol atmaya niyeti var mı; gol atmak için neler yapmış da kendisine pas verilmemiş bunlar sorgulansın. Beşiktaş gibi bir takım da halı saha maçı oynar gibi canı istemediği için birbirine pas vermeyen oyunculardan oluşan bir takıma indirgenemez. Negredo'nun durumu basitti. Yetersiz bir santrafor. Takımda 10 numara açığı varken 10 numara gibi oynayarak o açığı kapatarak yetersizliğinin sorgulanmayacağını zannediyordu. Gol atmaya takımı şampiyon yapmaya niyeti vardı da takımın Hocası futbolcusu zevk için bunu istemedi sanki.
negredo gucu yok gibi oynuyor. 32 yasinda ama 35-6 yasinda biri gibi. kendine iyi bakmamis zaten 1-2 depar attiktan sonra nefes nefese kaliyor ve pres bile yapamiyor.
negredo- https://i2-prod.manchestereveningnews.co.uk/incoming/article7356936.ece/ALTERNATES/s1227b/Negredo.jpg
mario gomez - http://2.bp.blogspot.com/-Ko8wQfSpEjk/T-VkdZwTIXI/AAAAAAAAAPs/oq3xJGWX3C8/s1600/mario-gomez-ac-220.jpg
iste aralarindaki fark vucut bakimindan
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı balkan-kartal

negredo gucu yok gibi oynuyor. 32 yasinda ama 35-6 yasinda biri gibi. kendine iyi bakmamis zaten 1-2 depar attiktan sonra nefes nefese kaliyor ve pres bile yapamiyor.
negredo- https://i2-prod.manchestereveningnews.co.uk/incoming/article7356936.ece/ALTERNATES/s1227b/Negredo.jpg
mario gomez - http://2.bp.blogspot.com/-Ko8wQfSpEjk/T-VkdZwTIXI/AAAAAAAAAPs/oq3xJGWX3C8/s1600/mario-gomez-ac-220.jpg
iste aralarindaki fark vucut bakimindan
simdi baktim negredo nun boyu 186cm ama 87 kilogram en az 5-6 kg fazlasi var en az ideali 186cm 79-80 kg olmali
cristiano ronaldo 187cm 84 kilogram adam bodybuilder gibi
lewandowski 185-79 kg
yani negredonun agir olmasi ve maclari zar zor bitirmesi kiloyla alakalo da olabilir.
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tangaz

negredo bu arada sakat geldi istanbula da sezonun son 3 maçı zaten sakatım die yoktu tedavi olmamış mı arkadaş pektemeki o kadar eleştirdik ne farkı var ? gese maçından beri sakat arkadas 2 ay oldu tedawi olmamış çok iyi niyetli çok profesyonel vbvb hıhı tabi görüyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

"q7, vida dan önce gidiyor."
Via hakan gündoğar
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2018, 22:13:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Antrenmanda talihsiz kaza!

İdman sırasında, Jeremain Lens'in sert bir şutu Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Miguel Peiro'ya isabet etti. Bir süre yerde yatan Peiro yanındakilerin yardımıyla ayağa kalktı ve idman kaldığı yerden devam etti.

Çevrimdışı Karabay

"q7, vida dan önce gidiyor."
Via hakan gündoğar

hadi inşallah

Çevrimdışı underworld

İletime müdahale etmeyin!

Çevrimdışı cursedofdragon

İletime müdahale etmeyin!

renklileri burda konusmuyoruz sportoto transfer sezonu başlığı var oraya yaz.

ne kadara satıldıgını.

buraya yazmaya devam edersen müdahale edilmeye devam edilir.

Çevrimdışı underworld

Atiba > ts  yasaklı elma

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş'ın yıllık 750.000 Euroluk teklifini reddeden Atiba'nın menajerinin Trabzonspor Kulübü yöneticileri ile görüşmeye başladığı gelen bilgiler arasında

Çevrimdışı underworld

renklileri burda konusmuyoruz sportoto transfer sezonu başlığı var oraya yaz.

ne kadara satıldıgını.

buraya yazmaya devam edersen müdahale edilmeye devam edilir.
Renklileri burda konuşmuyoruz kısmına iyi güldüm...
Ya bizi kekliyon yada yazılanları tam okumuyon

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaş'ın yıllık 750.000 Euroluk teklifini reddeden Atiba'nın menajerinin Trabzonspor Kulübü yöneticileri ile görüşmeye başladığı gelen bilgiler arasında
Bu olmadı işte

Renklileri burda konuşmuyoruz kısmına iyi güldüm...
Ya bizi kekliyon yada yazılanları tam okumuyon

biz burda renklileri kötülüyoruz sen öven mesaj atıyorsun.

Bizi ne alakadar eder gs'li bir oyuncunun şu fiyata satıldıgı ?

Bi de akıllılık yapmaya calısıyon Beşiktaş haberinin yanında verip gs haberini de iliştiriyon araya.

Çevrimdışı caner.eryigit

Standart Liege'e kiralanan Cavanda'nın satın alma opsiyonu 1,5m. €. Ama Liege opsiyonu kullanmayıp Galatasaray'a fazladan 900 bin € vermeye karar vermiş. Boluspor da Fenerbahçe'nin üçüncü kalecisi için transfer rekoru kırmıştı. Bu yardımsever takımlar bir tek bizi bulmuyor.
Bir tek ffp bize mi var arkadaş bu tarz transferler neden incelenmez insanın gözünün içine soka soka yapıyorlar birde yazık...

bu kötü oldu.

Çevrimdışı underworld

biz burda renklileri kötülüyoruz sen öven mesaj atıyorsun.

Bizi ne alakadar eder gs'li bir oyuncunun şu fiyata satıldıgı ?

Bi de akıllılık yapmaya calısıyon Beşiktaş haberinin yanında verip gs haberini de iliştiriyon araya.

Hani konuşmak yasaktı birden kötülüyoruz moduna girdin, bam!

Ben kimseyi övmedim olanı yazdım, bam!

Senin gibi akıllık yapmıyorum silindiğini görünce tekrar yazdım, bam!

Hani konuşmak yasaktı birden kötülüyoruz moduna girdin, bam!

Ben kimseyi övmedim olanı yazdım, bam!

Senin gibi akıllık yapmıyorum silindiğini görünce tekrar yazdım, bam!

Senin attığın mesaj bam !

Bi başkasının attığı mesaj bam !

3 gün moderasyon aldın bam !
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2018, 22:39:56 cursedofdragon ]

Etiketler: