2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625643 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, Osmanlıspor ile yollarını ayıran golcü oyuncu Umut Nayır ile prensip anlaşmasına vardı. Pürüz çıkmazsa transferin yakında açıklanması bekleniyor.
ankaragücünde oynamıyor mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Osmanlıspor ile yollarını ayıran golcü oyuncu Umut Nayır ile prensip anlaşmasına vardı. Pürüz çıkmazsa transferin yakında açıklanması bekleniyor.
Yeni cenkler bunlar

Çevrimdışı tangaz

Yeni cenkler bunlar

inşallah yeni beratlar yeni sinanlar çıkmazlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Benim de eskiden beri aklıma takılan şey neden yapı kredi ile çalışmadığımız. Rahmi Koç kredi için bi güzellik yapamaz mıydı yıllardır yahu? Cebinden versin de demiyorum daha düşük krediler daha uzun vadeler ayarlanamaz mıydı?

Bu da guzel fikir, Rahmi Koc'un yapacagi en buyuk yardim bu olurdu aslinda. Yapi Kredi-UniCredit ortakliginda dusuk faizli/uzun vadeli bir kredi ayarlayabilir, mesela yillik toplam odemesi 15-16 milyon Euro'yu gecmeyecek sekilde 12 sene vadeli bir anlasma yapilabilirdi hala da istese ayarlayabilir. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Bu da guzel fikir, Rahmi Koc'un yapacagi en buyuk yardim bu olurdu aslinda. Yapi Kredi-UniCredit ortakliginda dusuk faizli/uzun vadeli bir kredi ayarlayabilir, mesela yillik toplam odemesi 15-16 milyon Euro'yu gecmeyecek sekilde 12 sene vadeli bir anlasma yapilabilirdi hala da istese ayarlayabilir.

iş hayatında işler öyle olmuyor, keşke olsa ama koç grubu gibi kurumsal çizgideki şirketler talimat ve prosedürler dahilinde çalışırlar yıl sonlarında da uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarınca kendi kendilerini denetlettirirler. böyle bir kredinin izah edilebilir bir tarafı da olabilemez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

umut nayir'i almışız. B spor.

4 yıllık anlaşmışız.

niye? guven yalcin'i aldik, larin var, pekto var, abou gelecek. e bu adam ne yapacak simdi?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

niye? guven yalcin'i aldik, larin var, pekto var, abou gelecek. e bu adam ne yapacak simdi?

demek ki bunlardan bazıları gidecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

4 santrafor yapıcak galiba şenol hoca.

x-larin-Güven-Umut

diğerleri yolcu.

Pektemek-negredo-love.

Çevrimdışı ALDENYX

Fatih Aksoy  Eskişehirspor'a bu sene sizce kiralık gitmelimi ?  öğle olma ihtimali yüksek Arasla birlikte gidebilirler... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yoruk

4 santrafor yapıcak galiba şenol hoca.

x-larin-Güven-Umut

diğerleri yolcu.

Pektemek-negredo-love.

Oyuncu tipleri de önemli.Güven mesela nasıl bir oyuncu ? Toplu topsuz nasıl Umut nasıl ? Sonra biliyoruz ki Babel 'i yine deneyecek hoca sezon içinde.

Ha bence forvet hattının kalitesi düşmüş oluyor.X gelecek yere çok çok önemli bir adam gelmediği sürece.Hatta Larin bile henüz soru işareti olduğu için kim gelirse gelsin kağıt üstünde kalitemiz düşecek.

Love-Pektemek elde kalma kadroda kalma ihtimali de var ayrıca.

Çevrimiçi sefaköykartali

Umut Nayir transferinin ve Günay Güvenç' le sözleşme imzalayıp Eskişehir' e kiralamanın mantığı ne acaba çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mustafa-cengizden-uefa-aciklamasi-197193h.htm

Galatasaray'a men geliyor galiba, hayırlı olsun.

"UEFA kafasına sıkmış olur, dava açarız" tarzı cıbılın kabadayısı tarzı açıklamalar başladıysa, ceza kapıda görünmüş demektir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neyin davasını açacaksın zaten verilen cezaya üst kurulu itiraz ediyor
o nedenle artacak işi temyize götürmüşler hukuk dışı birşey yokki aslında verilen ceza hukuk dışı
ağladığına göre çarpacaklar herhalde ben artık men tarafında değilim rakamı arttırsınlar
menin bize bir faydası yok. fener gidecek kılçıksız alacak gs gitsin kesintili alsın.

Umut Nayir transferinin ve Günay Güvenç' le sözleşme imzalayıp Eskişehir' e kiralamanın mantığı ne acaba çok merak ediyorum.

yaşınızı girermisiniz forumda zorunlu.

Çevrimdışı mylife1903

o nedenle artacak işi temyize götürmüşler hukuk dışı birşey yokki aslında verilen ceza hukuk dışı
ağladığına göre çarpacaklar herhalde ben artık men tarafında değilim rakamı arttırsınlar
menin bize bir faydası yok. fener gidecek kılçıksız alacak gs gitsin kesintili alsın.
Abi uefa bence clden verecegi mangir kadar ceza keser bunlara, belese oynatir bu yosuncuklari

Çevrimiçi sefaköykartali

yaşınızı girermisiniz forumda zorunlu.
Hallettim bilgilendirme için teşekkürler.

Çevrimdışı kyiv

Aynen katılıyorum hatta rakamsal sınırlama bile yapmasınlar yalnız minimum 50 milyon euro ceza kessin UEFA.

Çevrimdışı tangaz

Aynen katılıyorum hatta rakamsal sınırlama bile yapmasınlar yalnız minimum 50 milyon euro ceza kessin UEFA.

5 milyon zarar açıklamaları gerekirken 150 milyon zarar etmişler en kötü 1/5i kadar 30 milyon kitlesinler işte  :bandit:

2 yıl men isteriz  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mustafa-cengizden-uefa-aciklamasi-197193h.htm

Galatasaray'a men geliyor galiba, hayırlı olsun.

"UEFA kafasına sıkmış olur, dava açarız" tarzı cıbılın kabadayısı tarzı açıklamalar başladıysa, ceza kapıda görünmüş demektir.

Bu ne yahu ağlamış ağlamış sebepte 5 milyon euro zarar etmeleri gerekirken 147 milyon euro zarar etmişler!!! Çüşşşşşşşş... Bu kadar minnacık bir sapma yüzündene getirmiş. Hardiden oha falan olunacak durum!!!

Bu arada tangaz harbiden ayıp ettin. Niye kaşıdın Galatasarayın durumunu UEFADA? :bandit:

Çevrimdışı kyiv

5 milyon zarar açıklamaları gerekirken 150 milyon zarar etmişler en kötü 1/5i kadar 30 milyon kitlesinler işte  :bandit:

30 mu? :o_o:

Yapmayın Allah aşkına transfere bok gibi para buluyorlar. Ceza da köküne kadar girsin. 50 den aşağısı beni kesmez.  :steamed:

Halen daha 2. santrafor arıyorlar. Ağla ulan düştüğün hale neyine senin transfer?

Çevrimdışı tangaz

Bu ne yahu ağlamış ağlamış sebepte 5 milyon euro zarar etmeleri gerekirken 147 milyon euro zarar etmişler!!! Çüşşşşşşşş... Bu kadar minnacık bir sapma yüzündene getirmiş. Hardiden oha falan olunacak durum!!!

Bu arada tangaz harbiden ayıp ettin. Niye kaşıdın Galatasarayın durumunu UEFADA? :bandit:

m.cengizde ağlamış uefaya binlerce şikayet maili gidiyor bizimle alakalı die  :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

negredo mevzusu ne olacak? :alala:  kampa da götürmedik. elimizde kalmasa bari.

Çevrimdışı ALDENYX

m.cengizde ağlamış uefaya binlerce şikayet maili gidiyor bizimle alakalı die  :D

Cngiz başkan ağlayınca ilk aklıma gelen sen oldun... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

4-4-2 oynanacak herhalde, o yüzden 4. santraforu alıyorlar.

Bana çok gerekli bir transfer değil gibi geldi.

Çevrimdışı kyiv

Bu Umut Nayir'in durumu nedir? 25 yaşındaymış.Bu saate kadar nerelerdeydi? Genç falan da değil. Acaba hukuk departmanına mı alıyoruz? Ankara Hukuk fakültesi öğrensiymiş.

Etiketler: