2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623917 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Su trnuvada italya nasil olmaz arkadas
1-0 1-0 gol yemeden sampiyon olurdu

Çevrimdışı kyiv

5 temmuz deniyor.

sadece kırmızı forma sızdı :)

o kırmızı kesin mi yoksa derin bir istek mi? :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kyiv

Su trnuvada italya nasil olmaz arkadas
1-0 1-0 gol yemeden sampiyon olurdu

İyi olmuş yoksa Balotelliyi sittin sene alamazdık...

Çevrimdışı tangaz

aklıma geldi lyon maçı  :s20: :s20:
ahhh mitro tosic o penaltılar kaçmasaydı çok farklı olurdu be

liverpool maçında da lovren kaçırmıştı bu balkan kökenliler penaltı atmayı beceremiyorlar :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Senol
Hocayi ikna etmek lazim

Hocam diyecen baj sen rikardoyu da istemedin ama bah noldi bu yasta erkek cocuk sahibi oldun. Balotelli de gelsin bir tane de zenci cocugun olsun
Sanin yurusun hocam

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Senol hocam dusunuyor mudur bilmiyorum ama lens ten sag bek olmaz mi? Hizi var fizigi var. Pozisyon bilgisini gelistirirse denenebilir diye dusunuyorum.

Bir kanat zaten babelin su an icin. Karijma tore sag taraf icin rekavete girecek. E orkan var bir yandan, azad toptik ismide geciyor. Satamazsak bosa para verecegimize sag beki yedeklesin. Sag beke verecegimiz parada cebimizde kalsin ya da diger bolgeler icin kullanalim. Sezon bittiginden beri aklimda bu dusunce bence bi denenmeli.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Senol hocam dusunuyor mudur bilmiyorum ama lens ten sag bek olmaz mi? Hizi var fizigi var. Pozisyon bilgisini gelistirirse denenebilir diye dusunuyorum.

Bir kanat zaten babelin su an icin. Karijma tore sag taraf icin rekavete girecek. E orkan var bir yandan, azad toptik ismide geciyor. Satamazsak bosa para verecegimize sag beki yedeklesin. Sag beke verecegimiz parada cebimizde kalsin ya da diger bolgeler icin kullanalim. Sezon bittiginden beri aklimda bu dusunce bence bi denenmeli.
Karsi kaleye atamadiklarini bize kaleye atmasin
Belki tosic gibi once kendi kalesine ata ata ogrenir karsi kaleye sokusturmayi

Lensi kendi kalenden uzak karsi kaleye yakin oynatacaksin gol atamiyor olabilir ama anormal gol sansi olan bir adam. Santrafor oynatmak lazim kalirsa 20 atar

Çevrimiçi Necmi

o kırmızı kesin mi yoksa derin bir istek mi? :icool:
o yayınlayan site hep doğru çıktı bu güne kadar

Çevrimiçi Necmi

sedatı Balıkesire kiralık vermişiz altınorduya kol saati vermişiz :bandit:

Domagoj Vida'nın Danimarka karşısındaki performansı.

120 dakika
12 başarılı top uzaklaştırma
2 bloke edilen şut
3 pas arası
1 top çalma
6/10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu kazanma
1 başarılı dribbling
92 kez topla buluşma 72 başarılı pas %85 pas isabet oranı #Beşiktaş #WorldCup #CRO

Çevrimdışı underworld

Liverpoolun yerinde olsam Vida gibi bir savunmacıyı dandik Evertona kaptırmam :bandit:
Yerinde tespitin için bir layk veriyorum reyis

Çevrimdışı atalay

Meksika, Almanya maçında boy dezavantajına rağmen önde oyuncu bırakıyordu. Keza Peru, Danimarka karşısında. Kontra tehdidi için geride güvenli durmayı gerektiriyor. İlk golde taç atışında Danimarka'dan iki stoper dahil yedi oyuncu ceza sahası içinde, iki kişide yay çevresini kontrol ediyor. Vuruş anında taç atışını kullanan da bölgeye gelince üç. Yani takım halinde üçüncü bölgedeler. Hırvatlarda Modric dışında on oyuncu kutuda. Maç boyunca her taç atışında da neredeyse böyle oldu. O kadar yüksek açılı kullanıyorlar ki Lovren-Paulsen ile eşleşirken bir anda bölgeye atılan topta topa çıkan oyuncu oldu. Fakat Kjaer; Rebic, Mandzukic ve Lovren'i bozunca Delaney ilk dokunuşu yerde yaptı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Transferde son durum.. via Besiktas istihbarat..

-Ersan gulum ok. 10 gun icinde 2+1 senelik imzalanacak bedelsiz gelecek.

-Ersanin gelmesiyle mitro satilacak. Hoca vidanin gitmesini istemiyor ama DK den sonra hersey olabilir.

-Jesus kiralik 8m opsiyon olacakti ancak son olarak direk bons sormusuz(vidanin gitme ihtimaline karsi)

-Atibaya bonuslarla 1m nin biraz uzerinde. Kabul etmezse o bolgeye oyuncu alinmicak.

-Tolgaya gelen en son teklif 6.5m Tolgay kalabilirmis takimda.

-Orkun kokcu ile gorusme yapilmamis. On numara ve kanatlarda oynayan Emre Aslan ile baya yol kat edilmis genc gurbetci olarak.

-Ferdi kadioglu icin 6-7 istemisler gorusmeler tikanmis. Tekrar bir girisim olacakmis.

-Babel 2.8 istiyormus bizim teklifimiz 2.2 orta yol bulunur.

-Negredo buyuk ihtimal ABD ye gidiyormus. Love icin bons gelmiyormus cunku menajeri bons isini biz halledelim imza parasi verin diyormus kluplere.

-Ozzy de buyuk ihtimal devam edicekmis. On numara icin acele edilmiyormus(senol hoca o yuzden 4 4 2 deniyor sanirim kampta) Abou icin 20 istiyorlar bizde bisey vermiyormusuz cok zor gozukuyormus. Anca kiralik olurmus.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Meksika, Almanya maçında boy dezavantajına rağmen önde oyuncu bırakıyordu. Keza Peru, Danimarka karşısında. Kontra tehdidi için geride güvenli durmayı gerektiriyor. İlk golde taç atışında Danimarka'dan iki stoper dahil yedi oyuncu ceza sahası içinde, iki kişide yay çevresini kontrol ediyor. Vuruş anında taç atışını kullanan da bölgeye gelince üç. Yani takım halinde üçüncü bölgedeler. Hırvatlarda Modric dışında on oyuncu kutuda. Maç boyunca her taç atışında da neredeyse böyle oldu. O kadar yüksek açılı kullanıyorlar ki Lovren-Poulsen ile eşleşirken bir anda bölgeye atılan topta topa çıkan oyuncu oldu. Fakat Kjaer; Rebic, Mandzukic ve Lovren'i bozunca Delaney ilk dokunuşu yerde yaptı.

Hırvat orta sahasını zaten bir tarafa koyuyorum. Genel olarak bu jenerasyona ve alttan gelen jenerasyonlara uzun zamandır hakimim lakin Danimarka orta sahası da çok önemli oyuncular barındırıyor. Delaney, Lasse Schöne, Eriksen. Her bölgede aktif Poulsen. Ki Delaney'i de bu sezon BVB'de izleyeceğiz. Hatta planın dışında kalsa da Sisto'ya daha fazla dakikalar vermek gerekirdi. Bu kadar uzun bir takım orta alanda ağırlık merkezi yere yakın oyuncular ile daha efektif oynayabilir. Fakat Danimarka adına güven aralığı en yüksek iki isim olan Schöne ve Eriksen'in penaltı kaçırması pek denk gelmeyecek türden. Gerçi iki takımda çok kötü penaltılar kullandılar.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2018, 02:17:47 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

sedatı Balıkesire kiralık vermişiz altınorduya kol saati vermişiz :bandit:
Tatar boregi olmadigi icin kol boregi vermis olmayalim

Çevrimdışı mylife1903

Domagoj Vida'nın Danimarka karşısındaki performansı.

120 dakika
12 başarılı top uzaklaştırma
2 bloke edilen şut
3 pas arası
1 top çalma
6/10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu kazanma
1 başarılı dribbling
92 kez topla buluşma 72 başarılı pas %85 pas isabet oranı #Beşiktaş #WorldCup #CRO
Zaten saga sola veriyorsun topu %85 nedir yahu. %97 ile oynayacaksin orda onunde rakituc modric var. dua etsin tosic satildi senol hocam bunu oynatmazdi

Çevrimdışı Dr.Zeck

abi balotelliyi aldık gibi konusuyon :)

Zaten saga sola veriyorsun topu %85 nedir yahu. %97 ile oynayacaksin orda onunde rakituc modric var. dua etsin tosic satildi senol hocam bunu oynatmazdi

hatasız kul olmaz.
via:orhan gencebay

Çevrimdışı underworld

Benim anlamadığım bizden 2 milyon net kazanıp 3 isteyen babıl flamengo dan kaç para alacakmış acaba?

Çevrimdışı underworld

Başkan, Umarım babılın kontrollü kalkışmasına aldanıp zam yapmaya kalkmaz.

Çevrimdışı underworld

Ersan için 2+1 az olmuş sanki...
500 bin tl ye 1+1  geliyorsa buyursun yoksa  kalsın

Çevrimdışı sosyalkartal

inşallah bu hafta çok güzel bir hafta olacak daha önce sütten ağzım yandığı için sadece bu kadar diyebiliyorum sizler şu an mışıl mışıl uyurken 3.20 ye kadar haber bekledim  :lol: :lol: :lol: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı underworld

Q7 ye bu yaşta kimse çok para vermez,
3-4 ne koparırsak kardır.
Vida ya 11 diyorlarsa 13-14 e biter.
Buruj mitrovic için 3,5 verdi biz kabul etmemiştik şimdi en fazla 4 verirler diyecem de ben pek inanmıyorum.
Tolgay yerli statüsünden kalır.
Pepe de kalır gibi duruyor.

Çevrimdışı underworld

inşallah bu hafta çok güzel bir hafta olacak daha önce sütten ağzım yandığı için sadece bu kadar diyebiliyorum sizler şu an mışıl mışıl uyurken 3.20 ye kadar haber bekledim  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Sen dersen inanırız reyis

Etiketler: