2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624620 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Özgür Gültekin

berbat ötesi bir penaltı atışı

Avrupada olunca son adam olmasına rağmen sarı kart.

Bizim ligde geçen sene gs deplasmanında tosic kırmızı kart gördü hemde son adam olmamasına rağmen.

Bizim ülkede VAR olsa ne olucak VAR'da yok oluyor.

Çevrimdışı goktasoktay

Zaten topa gelirken kurbanlık koyun gibi bakıyordu, belliydi atamayacağı. Ben olsam daha penaltı attırmam bugün modrice

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Modric unutamayacagi 2 penalti..

Birincisi bu, ikincisi 2008de bize karsi kacirdigi..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı matias_27

Fırat da koşa koşa kırmızı veriyordu
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

penaltilara giderse hrvatlar isi götürür.
Yapma bunu yapma bunu

Modric unutamayacagi 2 penalti..

Birincisi bu, ikincisi 2008de bize karsi kacirdigi..

o zaman toydu yav :D

rakitic'de kaçırmıştı hatta o maçta yanlış hatırlamıyorsam hepsi daha gencecikti :)

Çevrimdışı tangaz

Avrupada olunca son adam olmasına rağmen sarı kart.

Bizim ligde geçen sene gs deplasmanında tosic kırmızı kart gördü hemde son adam olmamasına rağmen.

Bizim ülkede VAR olsa ne olucak VAR'da yok oluyor.

kuralı bilmeden yapılan bir yorum.

son adamın müdahalesine göre veriliyor o kart. şayet müdahale topa doğru ise topu almaya yönelikse ama penaltıya sebebiyet vermişse kartın rengi sarı. şayet topa müdahale amacı yoksa elle kolla vücut temasıyla rakibi durdurmaya yönelikse kısaca hedef top değilse o zaman kartın rengi kırmızı olur.

kural bunu diyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Vida penaltı kaçırıyım deme kocum

o zaman toydu yav :D

rakitic'de kaçırmıştı hatta o maçta yanlış hatırlamıyorsam hepsi daha gencecikti :)

Normal valla Gulhan 10 sene olmus :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

hırvatistan >>> dağ fare doğurdu, tam bir hayal kırıklığıydı bugün hırvatlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Tosic zaten burda direk gomisi hedef almış.

Topla oynama niyeti yok!

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/pozisyonlar/2017-2018/31/galatasaray-besiktas/penalti-boyle-kacti-21288

Herkes kuralları çok iyi biliyor fakat penaltının avantajı olmayacanı bilmiyor ! Pozisyonda ilk önce avantaja oynatıyor sonra penaltı veriyor böyle bir kural'da yok.

Çevrimdışı tangaz

Tosic zaten burda direk gomisi hedef almış.

Topla oynama niyeti yok!

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/pozisyonlar/2017-2018/31/galatasaray-besiktas/penalti-boyle-kacti-21288

Herkes kuralları çok iyi biliyor fakat penaltının avantajı olmayacanı bilmiyor ! Pozisyonda ilk önce avantaja oynatıyor sonra penaltı veriyor böyle bir kural'da yok.

o penaltıyı başta verseydi fırat ve ardından kırmızıyı verseydi kırmızı doğru olurdu. ardından avantaja bıraktıktan sonra penaltı olmayacağını herkes konuştu burda hepimizde isyan ettik. konuyu çarpıtma kırmızı kuralını konusuyoruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sizin atacağınız penaltının ya.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Subasic ovguleri tek basina toplamasina izin vermedi :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

@abdusta ya noldu yaa nerede kendisi kim kaçırdı onu?

saygılar

Çevrimdışı underworld

Adamlar penaltı atamıyor derken imdada rakitlc yetişti

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı mellfred

İş vidaya kalmadı şükür.
Hırvatlar adına sevindim umarım sonuna kadar giderler

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hırvatistan'ın yolu açık.

Yarı finale çıkarlarsa şaşırmam, 98'den sonra bir final şansı daha gelirse bu sefer değerlendiririrler belki.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

o penaltıyı başta verseydi fırat ve ardından kırmızıyı verseydi kırmızı doğru olurdu. ardından avantaja bıraktıktan sonra penaltı olmayacağını herkes konuştu burda hepimizde isyan ettik. konuyu çarpıtma kırmızı kuralını konusuyoruz.
Abi ne penaltisi penalti falan yok orda. Bize boyle penalti versinler popomu acarim yahu
Ustune kirmizi veriyir. 11-11 oynasak kacan penaltidan sonra hasirt diye sokmaya baslardik gsye

Çevrimdışı tangaz

Hırvatistan'ın yolu açık.

Yarı finale çıkarlarsa şaşırmam, 98'den sonra bir final şansı daha gelirse bu sefer değerlendiririrler belki.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ingiltere hırvatistan yarı finali olur finale ingiltere çıkar finalde de fransayla oynarlar

Etiketler: