2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624038 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi bi sekil omuzlayacan falan bozucan yapismak lazim orda cok uzak aldi nigeryali onu, messi yahu yapisacan orda hatta koluna girecen

herkes bi vida değil reyis boşuna 30 milyon demiyorus :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Reis Beşiktaş diye bir hesap var Twitter’da. Serdar gürleri aldık yazmış

Çevrimdışı underworld

Ama yeter artık, yılmaz Vural moduna alıp dalıcam sağa sola

Çevrimdışı tangaz

bu senenin atıp tutanı takipçi kasanı o desene geçende abuş tamam diyen oydu burda paylaşanlar olmuştu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Rasim

Burayı takip eden Gurbetçilere de aynı çağriyi yapıyorum :bandit:
ne diyon lo sen bizde burda o kadar mücadele ettik cehaletle saasmayi kolaymi sandin sen :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

ne diyon lo sen bizde burda o kadar mücadele ettik cehaletle saasmayi kolaymi sandin sen :bandit:
Savasmak kolay da abi egitmek zor. Biz egitmeye calisiyoruz adamlar bizi sacma sapan seylerle kendi seviyelerine cekiyorlar sonra o seviyedeki tecrubeleri ile yeniyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan CüCü alem adamsın.

Sahnede Mesi' de olsa assolist benim demese çatlardı, gereğini yaptı.

Çevrimdışı kyiv

İsmail ne kadar çalışırsa çalışsın futbol zekası asla olmayacak bir arkadaştı.Yalnız öyle veya böyle adam türk futbolunda bu kadar kısıtlı futbol zekasıyla 19 yaşından bu yana 100 milyon liralık ticaret hacmi yaratmış. :bandit: Fenerbahçeden ayrılsa yine futbolu bırakana kadar 1,2 milyon euro götürür.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ulan CüCü alem adamsın.

Sahnede Mesi' de olsa assolist benim demese çatlardı, gereğini yaptı.

ne yaptı cücü ?

penaltı değil mi o pozisyon ?

Cücü bakar kör VAR'a rağmen adam penaltı vermiyor :D  :evillol:

bu arjantinin teknik direktörü ajan mı acaba  :alala:

agüero'yu oynatmıyor maçın sonunda sokuyor aynı şekilde dybala'yı yedek bırakıyor filan  :alala:

Çevrimdışı tangaz

cücü dağılmış durumda pozisyondan kaçacam derken yanında yüzü gözü kan içinde mascherano koşuyor görmezden geliyor

Çevrimdışı kyiv

Maradona'dan orta parmak şov  :D

Çevrimdışı tangaz

muhtemelen cücü kupadaki son maçını yönetti :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Hırvatistan kimle eşleşti?

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

UEFA ne zaman şikeli maç olsa (Arjantinin gruptan çıkması için) Cüneyti görevlendiriyor :)

Türkiye'den alışmış adamlar Türkiye'de de ne kadar şikeli maç olsa cüneyt atanıyor.

UEFA'da kapmış işi UEFA'nın şikeci elamanı.

Çevrimdışı kyiv

muhtemelen cücü kupadaki son maçını yönetti :bandit:

Finali Maziç veya Lahoz yönetir.

Çevrimdışı atalay

Nijerya kendi elleriyle bir üst tur biletini Arjantin'e verdi. Bu oyun final yolunda yetmez. Tercihlere dair bir ek olarak Mascherano'nun üç maçta 270 dakika süre alması da yine takım içinde ne kadar söz sahibi olduğunun göstergesi. Diğer tarafta Lovre ve Duje sahne aldı; Badelj ise iyi oyununu güzel bir gol ve asistle süsledi. Hırvatistan iki şampiyonadır grup süreçlerinde derli-toplu anlaşılır oyunlar sunuyor. Umarım akıbetleri Euro 2016'daki gibi olmaz.

Çevrimdışı kyiv

Danimarka

Vida için ilave 5 milyoncuk daha rica edeyim o zaman.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

cücü dağılmış durumda pozisyondan kaçacam derken yanında yüzü gözü kan içinde mascherano koşuyor görmezden geliyor
Cucu mal ya
Nasil kenara gondermedi maskarayi anlamadim

Kafadan ele geldi diye anlatiyor. Ben kafaya cikam bahtim kotu vurdum elle duzeltem, guzel valla

Çevrimdışı tangaz

Cucu mal ya
Nasil kenara gondermedi maskarayi anlamadim

Kafadan ele geldi diye anlatiyor. Ben kafaya cikam bahtim kotu vurdum elle duzeltem, guzel valla

herif harbi mal son kurala göre vücudun X biryerinden sekip ele çarpınca da el açıksa verin penaltıyı die yazıyor kitapta kenardan da üflediler kulağına lan mal penaltı görmüyormusun die ama bu vermedi

Etiketler: