2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4634559 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

tl tedavülde mi abi?
Yeni teleler nezaman cikiyor abi baskan fotolu. Ataturkun resmi bir orda kalmis, kaldirmak lazim

Çevrimdışı sozkul

Ismaelle ilgisi olmayan kayseri macindaki duran toptan gelen golun sikrinini cok yapistirmistim buraya, simdi piyerosunu yaptim o pozisyonun.
Ismael boyle bir seytan tuylu hiyardi

Gs macinda kaleci hatasi deniliyor ama o top oraya nasil geldi sorulmuyor, sinayder ksleci ile nasi karsi karsiya tek basina kaldi sorulmuyor.
Korner atiyoruz, uzaklastirilan top geride rakibi karsilamasi gereken isoya gekiyor, isonun topu cezasahasina kaldiracak ne gucu ne akli var, top kisa dusuyor uzun oynanan ikinci topta yerinde durmasi gereken ismael yerini kaybedip aval aval baktigi icin gol oluyor. Tek pzosiyonu izlersen kaleci hatasi tabi

Akhisar maicnda ihale aleksiz ile tolgaya kaliyir, geri pasini kisa hatali atan ismael ama

Seytan tuyu var hinzirin ama ben yemem
Bir gece ansizin ismael kalkismasi kimse yapmasin, valla beddua ederim, cocugu olmaz ismaeli getirenin bu kulube

Bu hinzir ismael daha lig devam ederken menejerini kulube gonderip para isteyen, basari bonusu isteyen bir tip, sonra da fbye gitti ben nerden bilecem azizin gudumuyle menejerin kulube gelip, bizi karistirmaya calismadiginj bunun bilgisi dahlinde.
Simdi bu evrimi geri cevirmenin ne alemi var solbekde

Ben anlamadım Ismail bize gelsin diyen oldu mu? Olduysa kaçırmışım

Çevrimdışı 38life

Cyle Larin
Orkan Çınar
Utku Yuvakuran
Sedat Şahintürk
Fatih Aksoy
Dorukhan Toköz
Güven Yalçın

Emre Aslan
Azad Toptik
Ferdi Kadıoğlu
Ahmet Canbaz
Ufukcan Engin
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 20:33:32 38life ]

Çevrimdışı tangaz

bu monchinin de arpası mı bollandı roma da noldu kaç oldu transfer sayısı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

@atalay Ben bu torbaya Caner'i de koyarım. Ofansif anlamda ekstrası çok fazladır evet ama adam takibi, pozisyon alması, kademe anlayışı filan ismail'i aratmıyor. müdahaleleri de her zaman problemli, penaltı yaptırmaya çok müsait. Adriano yerine oynadığı zaman çoğunlukla takımın şeklini de yamultuyor. Umarım Adriano'ya birşey olmaz bu sene.

Caner pas verebiliyor ama

Çevrimdışı tangaz

Caner pas verebiliyor ama

ben caner olsam ismaylle mukayese edilsem çıkar demirelin yaptıgı köprüden atlarım arkamdan yüklü borç bırakmam  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

Ismael budur
http://m.tr.beinsports.com/mac-merkezi/besiktas-galatasaray?id=111000175&tab=video
Ulan vidyo yapabilsem sekille gosterecen herifi, fifa lisansini iptal eder oyunun icine siciyor diye
http://m.tr.beinsports.com/mac-merkezi/fenerbahce-besiktas?id=111117645&tab=video
Nani gecerken nasi bakiyo ama peh peh ismael

Su adamin adini kim gundeme getirdi bah elim ayagim tutriyir
http://m.tr.beinsports.com/mac-merkezi/besiktas-galatasaray?id=111117573&tab=video

Bendim o.
Philippe Cocu Ismaili satalım demiş filan dedim. Sende bize geliyor sanıp gerildin😎

Çevrimdışı mylife1903

Bendim o.
Philippe Cocu Ismaili satalım demiş filan dedim. Sende bize geliyor sanıp gerildin😎
Abi erken uyari sistemim calisti hemen
Bizim yonetimin gidenlere bi sempatisi var quaresmadan baslayan
Giden gelmesin yahu gomez gomez diyoz o bile gelmesin
Gitti bitti
Yoksa basliyor bu muhabbet ustune adriyanoyu satip ismaeli alacak potansiyel goruyorum ben bizim yonetimde.
Boyle ufak ufak baslar sonra alevlenir
Burak yilmaz falan da diyoruz o da gelmese daha iyi
Bilemiyom hele ismael olunca

Çevrimdışı murat

Bendim o.
satalım dememiştir. boluspor demiştir.

Çevrimdışı sozkul

kalktı ingilterede diye biliyorum ingilizler ab nin hiç bir şartına uymuyor shengenide kabul etmiyorlar
kim olursa olsun artık vize almak çalışma izni almak zorunda bildiğim kadarıyla

Brexit koşullarını bilmiyorum ama  hala futbolcular otomatik work permit aliyor.
Henüz uygulama başlamadı 

Çevrimdışı mylife1903

satalım dememiştir. boluspor demiştir.
Abi kamuli midir nedir ismaeli satabileceklerini dusunuyorsa bizim icin super gelisme o futbol gorusu ile fb kumeye oynar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cyle Larin
Orkan Çınar
Utku Yuvakuran
Sedat Şahintürk
Fatih Aksoy
Dorukhan Toköz
Güven Yalçın

Emre Aslan
Azad Toptik
Ferdi Kadıoğlu
Ahmet Canbaz
Ufukcan Engin

Ferdi Kadıoğlu dilek mi, bilgi mi?

Çevrimdışı atalay

Messi'nin ilk dokunuşu önüne alışı birinci sınıf. Fakat koşuyu ödüllendiren yüksek açılı pası atan iki maçtır kulübedeki Banega.

Çevrimdışı mylife1903

Offf super gol atti messi, helal olsun. Yahu bizim tolgay falan neden boyle top istip edimiyo arkadas.
Adam tahh dokaniyo tih duzeltiyo bam gomuyo ters ayahlan, bilesih yapiyo isi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yolun sonu şampiyonluk olsun avrupada kupa olsun.

Çevrimdışı tangaz

messinin topu kontrol edişi önüne alışı muazzam yalnız

Çevrimdışı tangaz

yalnız kaleci kötü dağılmış cücünün bunu anında süzüp müdahale edememesi eksi

Çevrimdışı mylife1903

messinin topu kontrol edişi önüne alışı muazzam yalnız
Abi acayip istop ya, uzayli ya ona mahsuben olabilir
Dalgamizi falan geciyiz ama herifler acayip bi zeviye

Çevrimdışı mylife1903

yalnız kaleci kötü dağılmış cücünün bunu anında süzüp müdahale edememesi eksi
Cucu kistirip yapistirir kirmiziyi messiye

Çevrimdışı tangaz

messi koşmuyormuş peki o topu öle öldürüp önüne alıp öle vuracak kaç kişi war ve o koşuyu tutabilecek kaç savunucu

Çevrimdışı tangaz

Abi acayip istop ya, uzayli ya ona mahsuben olabilir
Dalgamizi falan geciyiz ama herifler acayip bi zeviye

bu turnuvanın en kombo golüydü bu tripple dabıldı resmen

turnuvada güzel goller şık goller vb var ama bu ayrı bi seviyenin atabileceği bi goldü abi

Çevrimdışı mylife1903

messi koşmuyormuş peki o topu öle öldürüp önüne alıp öle vuracak kaç kişi war ve o koşuyu tutabilecek kaç savunucu
Abi tosic durdururdu ayagini eline verirdi diyecem gecen mac adami indirmedi o da belki pepe baslamadan dalardi buna oracikta

Çevrimdışı tangaz

Abi tosic durdururdu ayagini eline verirdi diyecem gecen mac adami indirmedi o da belki pepe baslamadan dalardi buna oracikta

pepe kırardı bunun bi tarafını sadece başka da durduracak adam yok, tamam kızarırdı ama indirirdi pepejan

Çevrimdışı mylife1903

pepe kırardı bunun bi tarafını sadece başka da durduracak adam yok, tamam kızarırdı ama indirirdi pepejan
Abi bi sekil omuzlayacan falan bozucan yapismak lazim orda cok uzak aldi nigeryali onu, messi yahu yapisacan orda hatta koluna girecen

Etiketler: