2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4637685 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Güven Yalçın'ın dışında 2 genç oyuncu daha getiriyormuşuz:
Emre Aslan
https://www.transfermarkt.com.tr/emre-aslan/profil/spieler/393203
Azad Toptik
https://www.transfermarkt.com.tr/azad-toptik/profil/spieler/332061

Altyapı istatistikleri çok parlak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toptik ne laa
Gelmesin, istemez

Çevrimdışı tangaz

Abi o karvalyo mudur nedir bi siyahi cuma var
Ismaeli hatirlatiyor bana
Zayih kimin oyuncusuysa
Herif 2m yanina pas falan veremiyor, yer isgal ediyor
Bu heriflerle iyi ciktilar gruptan, tek tek bakinca iyi oyuncular gibi ama 4-5 tane agir mal var heriflerde. Gedes midir nedir facia silvalar sikandal
Uruguay da selale degil ama forvetler tehlikeli acayip
Bizim karijamanin tek atarli tabancasi zaten onu sikti atti iran macinda
Geriye ronaldonun bireysel isyani kaliyor
Ispanya rusya maci daha ilginc benim icin tabi

uruguay ilk 2 maç geberikti abi hatta turnuvanın iyi takımları arasında en kötüsü gibiydiler rusya maçı dizilimi 4-4-2 den 3-5-2 ye çevirdiler takır takır top oynadılar ortasahanın 1 kişi artışının önemi ortaya fışkırdı 2-7-1i gel de anma reyis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

uruguay ilk 2 maç geberikti abi hatta turnuvanın iyi takımları arasında en kötüsü gibiydiler rusya maçı dizilimi 4-4-2 den 3-5-2 ye çevirdiler takır takır top oynadılar ortasahanın 1 kişi artışının önemi ortaya fışkırdı 2-7-1i gel de anma reyis
Senol hocam bi donse 2-7-1 3-4 oyuncu daha bisa cikartiriz
Bu gerzeq kanat oyunculu 4-2-3-1den nefret ediyom
Kusmuk bi sistem
Atiba kalsin once sonra kadro yaZariz
Veliye pektoya yagli kontratlari basip atibaya gelince kemer sikmak garip bi durum
Sebebini hissediyorum da kanitim yoh yazamiyom

Çevrimdışı Necmi

peki mezarında dönemeyecek adam adam Cocu'yu Comolli'yi nasıl getiriyor @Necmi, az para almaz bu adamlar, Aykut'a tazminatını alacaksın diyor (istemiyorum demiş güya, ona rağmen).

Aklıma gelen tek şey, Ali Koç'un bunlara açıktan para ödediği, kendi cebinden. Ama Ali Koç bu riske girer mi?
ffp deler istedikleri kadar harcasınlar ama satmadan alamayacakları için transfer zor.
Ali koç yeni gelmiş beklentisi var taraftarın elbet hoca alacaklar. Açıktan para ödeyip bunu nasıl muhasebeleştirecek
ffp de böyle şeyler yasak. ben demiyorum Ali koç diyor 3 Milyar borçları olduğunu isterse 500 daha harcasın
bunlar iflah olmaz.

Çevrimdışı Karabay

Aboubakardan haber yokmu beyler.

Çevrimdışı celiker1

tek maçları kaldı uruguay sağlam savunması ile geçit vermeyecektir ronaldo ve arkadaşlarına, cavani ve suares gününde olursa portekizi rahat elerler pepeye büyük iş düşecek.

iyi tarafından bakacak olursak oyuncularımız turnuvadan erken dönecekler.
Portekiz son yıllarda birazda şanslı.Uruguay maçı %50-50 maç.TV veya radyoda duydum dün veya bugün.Son 2016 avrupa şampiyonu olurken 7 maç oynamışlar 6 maçları berabere bitmiş ve uzatmalarda geçmişler hep
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

@Eray_Steiermark  eger abou ile anlastıysak ki öyle görünüyor en cok sana hayırlı olsun  :) :)

Sağol hepimize hayırlı olur ama ses seda yok daha :) Ben pek ümitli değilim.

Çevrimdışı atalay

Tehdit. Kendi oyun pratiğinde çok değerli. Vücuduna atıp yerleşerek oynayabilir veya topu çabuk dolaştırıp 1v1 bırakabilirseniz rakip beki çıkartmaz. Fakat rol aldıkça veya çaldıkça tek bir oyun pratiğine mahkum bırakacak kadar dominant. Çünkü oyun alışkanlıkları ve tercihleri benzer varyasyonlar üzerine kurulu. Fernando Santos, onu EURO 2016'dan bu zamana kadar ana planının işlemediği oyun dilimlerinde rol oyuncusu olarak doğru kullanıyor. Sezonun ilk yarısında sonuç vermemiş olabilir ama kalabalık birinci ve ikinci bölge savunmalarına karşı kenarda topla buluşup attığı yüksek ortalar ile oynamak müthiş kolaycılık. Fakat ilk düdükten son düdüğe oynarsanız sorun oluyor. @sametbagan | Sadece çıkarken değil, maç içinde rövanş için gidip kırmızı kartlık hareket yaptı, hakem sarı ile geçiştirdi. Zaten o sebeple kenara aldığını düşünüyorum. @sozkul

Çevrimdışı atalay

+Barça günlerinden bu yana sorunu karar kalitesi. Her antrenman sonrası yarım saat serbest vuruş çalışacağına karar kalitesini geliştirse oyununu dönüştürürdü. Fakat bu bir keyif oyunu. Onun keyfi de bu. Keyfine uygun rol verdikçe oyuncu takımı olmak kaçınılmaz.

Çevrimdışı f_madida

bizde böyle milli takımda oynadığı gibi oynamıyor.

Yada şampiyonlar liginde oyandığı gibi oynamıyor.

Bizim ligi küçümsüyor çizgi de hareket yapıp sabit beklemek hoşuna gidiyor.

Aslında yeri kolay dolacak bi oyuncu değil sürekli böyle içeri kat etse dünya çapında bi oyuncu.

İçeri kat etme olayını gs maçında yapmıştı sayısız pozisyona girmişti.

Yok zaten bu bir anlik bir dusunceydi. Az daha kirmiziyi da goruyordu bir pozisyon hakem faul vermedi diye sinirlendi daldi rakibe. Bildigimiz gibi devam ediyorlar iste.

Quaresma da Pepe de Vida da gitmeli. Dunya kupasiyla iyi bir vitrin yaptilar simdi, sakatlik makatlik yasamadan 3'unu de gonderelim. Oyuncu basi minimum 14-15 milyon alabiliriz gibi geliyor. Ucunden toplam 45 uzeri, 50ye yakin birsey gelirse, guzel bir transfer butcesi de acilir hem de maas yukunden biraz kurtuluruz.

Bu adamlari simdi sattik sattik, satamazsak elimizde kalacaklar veya cok daha dusuk bedellerle gidecekler gibi geliyor, ozellikle 34 yasindaki Quaresma ve 35 yasindaki Pepeyi  satmamak buyuk risk. Hazir revactayken gonderelim, onlar icin de iyi olur. Simdi Quaresma tas catlasa bizden 2.2-2.3 birsey alacak, gitsin 5-6 milyon maasla oynasin son 2-3 senesini orada, biraz para biriktirsin emekli olmadan once. Pepe icin de benzer bizden iyi aliyor ama ona da Demba Ba gibi 7-7.5 maas verecek adam cikar.

Vida'yi da Ingilizler kapar gibi geliyor, o maastan cok Premier League gaziyla ister gitmeyi. Everton kardesimiz bassin hatta 15'i huzur icinde cozsun bu transferi, hazir yabanci degiliz surada.     
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı caner.eryigit

Böyle bir forvet transferi bekliyorum...

Çevrimdışı Koa_lAA

ersan gülüm twitter hesabı güncellemesi: beşiktaş futbolcusu...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Vagner Love'a Palmeiras'ın ardından Çaykur Rizespor da talip oldu. Negredo'ya Çin kulüplerinden gelen teklifler siyah beyazlı yönetimi sevindirirken, bu futbolcuların satışının ardından yönetim Aboubakar transferini resmen açıklayacak. (beIN SPORTS)

Çevrimdışı f_madida

Vagner Love'a Palmeiras'ın ardından Çaykur Rizespor da talip oldu. Negredo'ya Çin kulüplerinden gelen teklifler siyah beyazlı yönetimi sevindirirken, bu futbolcuların satışının ardından yönetim Aboubakar transferini resmen açıklayacak. (beIN SPORTS)

Palmeiras dururken Rizesporda ne yapsin adam.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı underworld

Hayırrrrrr

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Palmeiras dururken Rizesporda ne yapsin adam.

Gitsin de biran önce isterse Çemişgezekspor'a gitsin.
Kurtulmamız lazım.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan Toköz ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.

Gençleştirme işini ciddiye alıyoruz gibi duruyor, CL yokken iyi fikir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayırrrrrr
Neye hayır?

Ersan alınıyorsa, Vida ve/ya Pepe yağlı bir paraya okutuldu demektir.

Kaç aydır bunu istemiyor musun?

Çevrimdışı underworld

Onların okutulması = ersan ın gelmesi değildir.
Neye hayır?

Ersan alınıyorsa, Vida ve/ya Pepe yağlı bir paraya okutuldu demektir.

Kaç aydır bunu istemiyor musun?

Çevrimdışı tuncaboylu

Onların okutulması = ersan ın gelmesi değildir.
Kim gelecek onlar okutulunca?

Çevrimdışı underworld

Rasyonel reyis onlar bir okutulsun sonrasını rasyonel olarak konuşuruz.
Resmi bildirim gelsin veya yasaklı elma okey desin onada eyv
Kim gelecek onlar okutulunca?

Çevrimiçi Samet Ç

vahhh bjkmiz vahhhh

Çevrimdışı kyiv

@kyiv abi sen Ukrayna'da mı yaşıyorsun?

Yok ben izmitte yaşıyorum. Eş durumundan arada bir Ukrayna'ya gidiyorum.

Çevrimdışı kyiv

Güven Yalçın'ın dışında 2 genç oyuncu daha getiriyormuşuz:
Emre Aslan
https://www.transfermarkt.com.tr/emre-aslan/profil/spieler/393203
Azad Toptik
https://www.transfermarkt.com.tr/azad-toptik/profil/spieler/332061

Altyapı istatistikleri çok parlak.

Bu gençlerden yarısı tutsa yeter. Ama nerede nasıl şans bulacaklar? Şans bulamayınca Aydın Karabulut gibi sağa sola gidip kayboluyorlar. Şenol Hocanın biraz daha cesaretli olması lazım. En azından şu ön eleme maçlarında fırsat vermeli gençlere. Özellikle Larinden iyi bir giriş bekliyorum sezona.

Etiketler: