2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638561 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Fas üç maçta da istediği sonucu alabilirdi. Savunma açısından akan oyunda işi gördüler. Fakat üç maçta da duran toplarda alan paylaşımı sıkıntısı yaşadılar. İran'ın İspanya maçındaki yaptığı derin savunma çok başarılıydı. Portekiz maçında ise kazanabilirlerdi. Fakat bir üst tur biletini favoriler aldı. Eğer Tabarez orta alanı bugünkü gibi tercih eder, baskı merkezlerini ise kenardan içeri doğru yönlendirerek kurgularsa Uruguay'ı Portekiz karşısında daha avantajlı görürüm. Cavani-Suarez ile ilk iki maçtaki gibi oynadığında oyun boyu uzuyor ve merkezde boşluklar bırakıyor. Bugünkü saha içi pratiği ve göbekteki isimleri kullanışı daha doğru.

Bende Iran'ı seyrederken neden bu ülkeden pek futbolcu yok bizde diye düşündüm. Fizik olarak güçlüydüler. Yüzümüzü o tarafa çevirmemiz lazım artık, deniz bitti para yok, bu borç yüküyle hala Avrupa'dan transfer peşindeyiz.

Çevrimdışı sozkul

Quaresma ile sıradan bir maç. Maç boyunca bir planın ürünü olarak orada oynamadı. Pas bağlantıları
bu sebeple düşük. Zira her final aksiyonunu onunla sonlandıran bir takım yok.

Çıkarken hoca'ya tribini attı ama, pas bağlantıları bizdekinden düşükde olsa trip kısmı baki.
Iki trivela golü atmış olsaydı çıkarken kafada atabilirdi..   :)

Çevrimdışı sozkul

3 milyar borçla fener mezarında bile dönemez emin ol

peki mezarında dönemeyecek adam adam Cocu'yu Comolli'yi nasıl getiriyor @Necmi, az para almaz bu adamlar, Aykut'a tazminatını alacaksın diyor (istemiyorum demiş güya, ona rağmen).

Aklıma gelen tek şey, Ali Koç'un bunlara açıktan para ödediği, kendi cebinden. Ama Ali Koç bu riske girer mi?

Çevrimdışı tangaz

Bende Iran'ı seyrederken neden bu ülkeden pek futbolcu yok bizde diye düşündüm. Fizik olarak güçlüydüler. Yüzümüzü o tarafa çevirmemiz lazım artık, deniz bitti para yok, bu borç yüküyle hala Avrupa'dan transfer peşindeyiz.

iranın hocası 2011den beri milli takımdaymış ve bence iyi iş çıkarmış belli bir oyun ve taktik disiplinleri var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

birazdan başak içinde men istersin sen :D

Başakşehir'i önce BJK, Fener ve GS hisse senedi sahiplerinin Rekabet kuruluna şikayet etmesi gerekiyor.
Bizimde CAS'da  UEFA'ya dava açıp, Fener ve GS'ye UEFA'nın kıyak geçtiğini ve rekabeti zedelediğini kanıtlamamız gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

peki mezarında dönemeyecek adam adam Cocu'yu Comolli'yi nasıl getiriyor @Necmi, az para almaz bu adamlar, Aykut'a tazminatını alacaksın diyor (istemiyorum demiş güya, ona rağmen).

Aklıma gelen tek şey, Ali Koç'un bunlara açıktan para ödediği, kendi cebinden. Ama Ali Koç bu riske girer mi?

girmemesi için bir neden yok şahsi serveti ister saçar ister yakar ortada risk yokki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Çıkarken hoca'ya tribini attı ama, pas bağlantıları bizdekinden düşükde olsa trip kısmı baki.
Iki trivela golü atmış olsaydı çıkarken kafada atabilirdi..   :)
Abi bu karijma konusunda herkes hakli da benim takildigim ego meselesi. Herif 18 yasinda neyse hala o
Zaten kaslari falan gelisiyir da beyin gelismiyor. Beyin organi kas degil herhalde aykusuna 40-50 puan ekleyip boyle 105-110 seviyesine getirebilse cok iyi futbolcu olacakti.

Orda baska burda baska oynuyor meselesine katilmiyorum ben. Herif 18 yasinda barselonada ne oynayip poposuna tekme yediyse hala onu oynuyor ne bir eksik ne bir fazla.
Degisen adam degil dunya degisiyir.

Bunu ronaldo yerine ferguson alaydi baska seviyelerde olurdu, ronaldoyu da bunun yerine barselona alaydi orda da ilginc isler olurdu messiyi falan malagaya kiralaya kiralaya atletikoya falan satarlardi. Herifin aykusunun dusuk olmasi iki kutuplu futbol ortaya cikardi.

Gerizekali diyecem onu da diyemiyom gerizekali adam spor salonuna falan gitmez, vucudunu gelistirmez degisik bisi boyle tarif edilemez bu forumda nopostsuz.

Çevrimdışı mylife1903

girmemesi için bir neden yok şahsi serveti ister saçar ister yakar ortada risk yokki
Senet yapar kasaya koyar
Ayni aziz gibi
Mahmut sekip sahit misiniz?
Sahidiz basgaaan
Kac para verdim?
80 milyon dolar baasgaan
Bas imzayi bas imzayi
Ilhancigim gel buraya al bu pecete kagidini koy kasaya bakam

Çevrimdışı sozkul

Bu konuda bir yasak yokmu yahu, olması lazım, futbola kara parayı sokmamak için olması lazım. Ali Koç hibe etmeli o parayı. Ama hibe edeceği para FFP sınırlamalarından kurtulmalarını sağlamıyor, ancak başabaş kriteri için yararı olur, ama satmadan al konusunda faydası yok.

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'ın bu sene men cezası alması, Fenerbahçe'ye can suyu olacaktır.

Ama yine de men sonrası Galatasaray'da çıkacak kaos ve sonucunda yiyecekleri yaprak sarması, beni biraz heyecanlandırmadı değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heriflerin 4 milyar bazı kaynaklara göre 5 milyara dayanan borçları var niyagara şelalesini de getirsen cansuyu filan olmaz onlara  :D

Çevrimiçi golazokartal

Kırım Ukrayna toprağı iken karadeniz sahilinde yeraltı kuyusunda pişirilen bir börek yemiştim tatar ustadan...Tadı damağımda halen  :bandit: Çok nefis bir şeydi yahu....
@kyiv abi sen Ukrayna'da mı yaşıyorsun?

Çevrimdışı tangaz

Bu konuda bir yasak yokmu yahu, olması lazım, futbola kara parayı sokmamak için olması lazım. Ali Koç hibe etmeli o parayı. Ama hibe edeceği para FFP sınırlamalarından kurtulmalarını sağlamıyor, ancak başabaş kriteri için yararı olur, ama satmadan al konusunda faydası yok.

resmi yoldan tutup 500 milyon dolarda bağışlasa ffpye faydası yok

AMA

adam isterse cocuya 1907 tl maaş verir resmi olarak sonra amsterdamda bir ev hediye eder şahsi dostluk.
bağlantıları olan biri sonuçta koç adam, bir çoban vardır mesela adama derki gel sen yoğurtları bizim marketlerde benzinliklerde filan sat reyon parası almayacam senden bunun karşılıgında da fbye siponsör ol normal fiyat 5 sana 25 tamam mı corc der o da i law yu aliş der olur biter 3 gün sonra başarı hikayesini okuruz çoban olarak gitti çobani olarak döndü

Çevrimdışı mylife1903

heriflerin 4 milyar bazı kaynaklara göre 5 milyara dayanan borçları var niyagara şelalesini de getirsen cansuyu filan olmaz onlara  :D
Bunlar para bassa odenmez o borc. Aziz basgaanin parasini versinler. Verin adamin parasini, yazih fakire el kadar cocugu var, koskaca ali koc yahu ver adamin parasini

Çevrimdışı mylife1903

resmi yoldan tutup 500 milyon dolarda bağışlasa ffpye faydası yok

AMA

adam isterse cocuya 1907 tl maaş verir resmi olarak sonra amsterdamda bir ev hediye eder şahsi dostluk.
bağlantıları olan biri sonuçta koç adam, bir çoban vardır mesela adama derki gel sen yoğurtları bizim marketlerde benzinliklerde filan sat reyon parası almayacam senden bunun karşılıgında da fbye siponsör ol normal fiyat 5 sana 25 tamam mı corc der o da i law yu aliş der olur biter 3 gün sonra başarı hikayesini okuruz çoban olarak gitti çobani olarak döndü
Turkiyede yogurt mu bitti abi, bir suru okuz bir suru inek yok mu?

Çevrimdışı tangaz

Bunlar para bassa odenmez o borc. Aziz basgaanin parasini versinler. Verin adamin parasini, yazih fakire el kadar cocugu var, koskaca ali koc yahu ver adamin parasini

o çocugun hakkını yedirmeyiz aziz başgaaan arkanda tüm beşiktaş  :D

Çevrimdışı tangaz

Turkiyede yogurt mu bitti abi, bir suru okuz bir suru inek yok mu?

sığır çok reyis ama öküz ve inek kalmadı ithal ediyos

Çevrimdışı tangaz

iranın forvet oyuncusu mehdi taremi fena adam değil fiziği de güzel bizim lige uygun oyuncu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene FFP kriterini sağlamalarına yol açar, o anlamda.

Yoksa batmışlar zaten.

Çevrimdışı sametbagan

Quaresma ile sıradan bir maç. Maç boyunca bir planın ürünü olarak orada oynamadı. Pas bağlantıları
bu sebeple düşük. Zira her final aksiyonunu onunla sonlandıran bir takım yok.

Peki quaresma çıktıktan sonra iranın oyunu ele almasını nasıl açıklayabiliriz.

Evet ben de q7 oyun sisteminin merkezi değil bir parçası olsun istiyorum

Ama sanırım bu hiç olmayaca biraz 16-17 şampiyonluğunda öyle oynamıştı sonra yine dediğin gibi yatır kaldır.

Çevrimdışı tangaz

Ricardo öyle ya da böyle 2018e imzasını atmıştır  :claps:

Çevrimdışı sozkul

Ricardo öyle ya da böyle 2018e imzasını atmıştır  :claps:

Bi imza daha atsın iyi fiyata satalım

Çevrimdışı tangaz

Bi imza daha atsın iyi fiyata satalım

tek maçları kaldı uruguay sağlam savunması ile geçit vermeyecektir ronaldo ve arkadaşlarına, cavani ve suares gününde olursa portekizi rahat elerler pepeye büyük iş düşecek.

iyi tarafından bakacak olursak oyuncularımız turnuvadan erken dönecekler.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 12:02:38 tangaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Güven Yalçın'ın dışında 2 genç oyuncu daha getiriyormuşuz:
Emre Aslan
https://www.transfermarkt.com.tr/emre-aslan/profil/spieler/393203
Azad Toptik
https://www.transfermarkt.com.tr/azad-toptik/profil/spieler/332061

Altyapı istatistikleri çok parlak.

Çevrimdışı mylife1903

tek maçları kaldı uruguay sağlam savunması ile geçit vermeyecektir ronaldo ve arkadaşlarına, cavani ve suares gününde olursa portekizi rahat elerler pepeye büyük iş düşecek.

iyi tarafından bakacak olursak oyuncularımız turnuvadan erken dönecekler.
Abi o karvalyo mudur nedir bi siyahi cuma var
Ismaeli hatirlatiyor bana
Zayih kimin oyuncusuysa
Herif 2m yanina pas falan veremiyor, yer isgal ediyor
Bu heriflerle iyi ciktilar gruptan, tek tek bakinca iyi oyuncular gibi ama 4-5 tane agir mal var heriflerde. Gedes midir nedir facia silvalar sikandal
Uruguay da selale degil ama forvetler tehlikeli acayip
Bizim karijamanin tek atarli tabancasi zaten onu sikti atti iran macinda
Geriye ronaldonun bireysel isyani kaliyor
Ispanya rusya maci daha ilginc benim icin tabi

Çevrimdışı mylife1903

Peki quaresma çıktıktan sonra iranın oyunu ele almasını nasıl açıklayabiliriz.

Evet ben de q7 oyun sisteminin merkezi değil bir parçası olsun istiyorum

Ama sanırım bu hiç olmayaca biraz 16-17 şampiyonluğunda öyle oynamıştı sonra yine dediğin gibi yatır kaldır.
Top tutup faul alabiliyor sirf bu sebeple oynatilir maclarin sonlarina dogru, kavga cikarsa da gider dalar tirsmaz
Herifin top istipu yuksek seviye. Bizim takimda adriyano ile yarisiar bence top kontrolunde
1-0 ondesin buna verejen topu bitirecek maci.

Tabi mactan evvel iyi rehabilite edecen bunu 8-10 saat anlatacan olayi belki anlar

Etiketler: