Çok calismak yeteneği yener !!
Dünyanın en iyisi daha yetenekli olan değil etrafı yıldızlarla çevrili milli takımda hiçbir şey yapamayan değil
Dünyanın en iyisi çok fazla çalısan hem oynadığı takımı hemde milli takımını tek başına sırtlayan komutan gibi yöneten adamdır
The Best in The World Cristiano Ronaldo !!
Calismayi falan gec
O portekiz milli takimi rizespor ayarinda takim yahu ronaldoyu cikarsa.
Bizimkiler bizde oynasin ronaldo olmasin biz o portekiz milli takimina 3 atariz
Bayern 7-8 atar mesela
Ulan dun delirtti beni o gedes midir nedir kulagina tukurdugumun macin ortasina sicti herif
Bi hava topuna cikamadi o atak dondu dolasti kaleye yoneldi bir daha cikamadi kafa topuna golu yediler
Obur gerzek zenci var bir tane mal mal dolasiyor sahada robinson kuruzonun cumasina benziyir hareketleri falan. Atibayi koy 10 basar ona 55 yasinda.
Bu ikisi delirtti dun beni ayrica td de gerizekalimidir nedir bunlara katlandi. Silva ile ferdiyi alaydi bu iki salak yerine mac 2-1ken sureyi yerdi ustune son 15 dakika karijmayi alirdi de ileride top tutardi.
Cok kotu oynayan oyuncular vardi portekizde. Iki acik on libero ve forvet maca gelmemis. 4 oyuncu yahu ustune fonte diye bi salak pepeyi bile bozuyir. Ronaldo 5 aslan gucunde
Messi nedir hobit herif. Koy onu portekiz milli takimina mesela geuplardan cikmasini falan gectim turnuva goremez. Ronaldoyu o arjantin milli takima koy simdiye 3-4 dunya kupasi koyardi muzeye.
O milli takimla bi poh beceremiyor messi.
Gorduk barselonali suarezi de dun sefilleri oynadi. Barselonada oynamak kolay mis gibi koy bizim tolgayi o da oynar.
Messiyi maradona ile karsilastiran futbol bilmezler var. ulan maradona italya liginin italya ligi oldugu zamanlarda napoli gibi koy takimini kendi basina italya sampiyonu yapti yahu
Messi gitsin mesela atalantaya sampiyon yapsin atalantayi tamam diyecem.
Sagina soluna almis yancilarinj getirin gironayi alavezi hobbit eniste sov yapacak.
Ronaldo eplde kendini ispat etmis adam. Messi gitsin hele eplye evertona mesela sampiyon yapsin evertonu formasini alacam giyecem. Benim beden formasi da yoktur ya