2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648997 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

O zaman coman deyvis hayırlı olsun

Oyi bu iyi iyi senol hocam sever
Birazcik hormon iynesi yapsak boyu uzarmi bu yasta

Çevrimdışı solar

Beni cagirsa gider miyim?
Fotosunu ceker zarfa koyar gonderirim, kendim gitmem. Ha cok isarar ediyirsa kendi gelsin
Ama o cocuklarin boyle bir luksu yok. Zaten cahil cubela tipler

Emre Can gitmedi.

Çevrimdışı balkan-kartal

Yoo gergin mergin degilim. Adamin bize bir borcu mu var yok? Geldi isini yapti mi yapti? Dogru duzgun kontrat imzalansa alinamaz miydi? Alinirdi. Eee, burada kizilacak birisi varsa uc senedir takimin kilit oyuncularini sacma sapan sozlesmeler yuzunden elden kaciran yonetimdir. Gomez, Aboubakar, Talisca hepsinde ayni sey yasandi. Insan bir yapar iki yapar, uc olmus hala ayni hatalari yapiyorlar. Adamlarin ucunu de alirken eli guclu olan bizken sacma sapan kontratlar imzalayip parlatip elden kacirdik. Niye kizayim elin Brezilyalisi Besiktas'i takip etmiyor diye. Cin kismina gelince, ver senede 30-40 milyon bak nasil Ronaldo bile gidiyor. Simdi Cin'e giderse bir iki senede 15-20 kazanir, EPL'ye gidip sivarsa o tren kacar gider. Niye gitmesin kac para veriyorlar bakalim, senede 7-8'den asagi degil muhtemelen.
mantiksiz konusuyorsun
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tangaz

Türkiye'de 1 kuruş paraları olduğunu sanmıyorum, varsa 1 yazlıkları vardır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.aksam.com.tr/ekonomi/manchesterin-yildizi-c2balikesire-avm-yapiyor-c2/haber-717755

ezbere konuşmayın derim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada gidenlerden biri de bizim cenkti hatırlatırım.

o davete yurtdışında olupda tc pasaportu bulunan her futbolcu gitmek zorunda hisseder kendisini
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Oyi bu iyi iyi senol hocam sever
Birazcik hormon iynesi yapsak boyu uzarmi bu yasta
1,78 reyis daha ne kadar uzasın
Coman da 1,79 muş

Çevrimdışı mylife1903

1,78 reyis daha ne kadar uzasın
Coman da 1,79 muş
1 inc uzasin yeterli

Çevrimdışı mylife1903

Emre Can gitmedi.
Dogru yapmis cocuk belki turkce bilmiyor diye almamislardir kafileye, ogrenmek lazim sebebini

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o konu öyle değil rte sonuçta beğenmesekte ülkenin cb.si ingiltereye gitti ve oradaki sporcuları dawet etti davete icabet etmek gerekir napsın çocuklar gitmesin mi? o konu seçim propagandası değildi öyle ardaların emrelerin törelerin filan yaptığı gibi bişey değildi.

tüm bunlardan bağımsız almanların ve avusturyalılar resmen kafatasçılık yapıyor ben bunu kabul etmem ilkay olsam bırakırdım milli takımı
Bu konuda sana %100 katiliyorum abi

Bu oyuncularin Kökeni Türk ! Bu ülkenin cumhurbaşkanı İngiltereye gitmiş onlarda Cumhurbaşkanıni ziyaret etmiş bundan daha doğal hıcbir şey olamaz

Benim Kendisinden hiç haz etmediğimi bilirsiniz , ama adam bu Ulkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı , içeride birbirimızı yeriz , eleştiririz her seyi soyleriz fakat dışarıya karşı da sahip çıkıp destek olmak boynumuzun borcudur

Ona yapılan dolayli yoldan bize yapılıyor demektir
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2018, 13:22:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Arkadaş amma uzattınız dk da iki gol atar sonra en buyuk cermen olur biter.

Çevrimdışı underworld

Slavlar olsaydı mylife1903 reyis bir ayar çekerdi

Çevrimiçi sozkul

https://www.aksam.com.tr/ekonomi/manchesterin-yildizi-c2balikesire-avm-yapiyor-c2/haber-717755

ezbere konuşmayın derim...

Tarihi bölgede 13 kata izin almış adam, belliki CB den destek almış ve mecbur karşılığını ödemiş.
Peki sen niye bu adama yapılana üzülüp üzerine alınıyorsun @tangaz, haketmiş işte adam.

Çevrimiçi sozkul

bu arada gidenlerden biri de bizim cenkti hatırlatırım.

o davete yurtdışında olupda tc pasaportu bulunan her futbolcu gitmek zorunda hisseder kendisini

Fark çok büyük, bir tanesi Türk milli takımında oynuyor.

Çevrimdışı solar

Dogru yapmis cocuk belki turkce bilmiyor diye almamislardir kafileye, ogrenmek lazim sebebini

Davet edilmiş ama prensip gereği kabul etmemiş diye geçiyor basında.

Tarihi bölgede 13 kata izin almış adam, belliki CB den destek almış ve mecbur karşılığını ödemiş.
Peki sen niye bu adama yapılana üzülüp üzerine alınıyorsun @tangaz, haketmiş işte adam.
Hak etmiş diye bir şey yok abi kimse Kusura bakmasın bu adam aslen Türk

Ve Türkiye Cumhurbaşkanıni ziyaret etmesinden daha doğal bir şey yok

Ben Cumhurbaşkanıni savunmuyorum hiç haz etmem kendisinden ama bu durum farklı

Mesut - İlkay - Emre Can

Alman Milli takımını bırakıp Fifaya gidip Türkiye Milli takımına seçilme şansları var mı ? Eğer öyle bir ihtimal varsa hemen gelip başlasınlar

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaş amma uzattınız dk da iki gol atar sonra en buyuk cermen olur biter.
Cbnin danismanlari algi nedir nasi yapilir dersi verip cimbizlaya cimbizlaya bi aciklama yaptirsin islem tamam. Milli marsi soylesinler diyecem sma adam kufuru bile turkce ediyir

Çevrimiçi sozkul

Bu konuda sana %100 katiliyorum abi

Bu oyuncularin Kökeni Türk ! Bu ülkenin cumhurbaşkanı İngiltereye gitmiş onlarda Cumhurbaşkanıni ziyaret etmiş bundan daha doğal hıcbir şey olamaz

Benim Kendisinden hiç haz etmediğimi bilirsiniz , ama adam bu Ulkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı , içeride birbirimızı yeriz , eleştiririz her seyi soyleriz fakat dışarıya karşı da sahip çıkıp destek olmak boynumuzun borcudur

Ona yapılan dolayli yoldan bize yapılıyor demektir

Kesinlikle katılmıyorum sen ben alman milli takımında oynuyorum bu görüşme polemik yaratır ve beni zor durumda bırakır lütfen affedin dersin hiçbirşey yapamazlar, yeterki adama borcun olmasın.

Çevrimdışı mylife1903

Slavlar olsaydı mylife1903 reyis bir ayar çekerdi
Yaww silavina bagli. Ben gariyla ugrasamiyim, gebertip camdan atacam intihar susu verejem ne ayari

Çevrimdışı mylife1903

Davet edilmiş ama prensip gereği kabul etmemiş diye geçiyor basında.
Gelsin baslasin cocuk pazartesi iyi futbolcu

Çevrimdışı underworld

F. Şahenk jetini satılığa çıkarmış.
Fb liler bağış toplasalar bari zamanda çok yardımları oldu

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle katılmıyorum sen ben alman milli takımında oynuyorum bu görüşme polemik yaratır ve beni zor durumda bırakır lütfen affedin dersin hiçbirşey yapamazlar, yeterki adama borcun olmasın.
Abi diyet borcu vardir. Ayrica senin yazdigini dusunecek ayku var mi onda
H

Çevrimiçi sozkul

Hak etmiş diye bir şey yok abi kimse Kusura bakmasın bu adam aslen Türk

Ve Türkiye Cumhurbaşkanıni ziyaret etmesinden daha doğal bir şey yok

Ben Cumhurbaşkanıni savunmuyorum hiç haz etmem kendisinden ama bu durum farklı

Benzeri bir olayı bizde oynayan milli futbolcu yapsa, ve halkımzın yüzde 90 oranında nefret ettiği bir ülke başkanının seçim propagandasının payandası olsa sen ne yapardın hayal bile edemiyorum.
TRT SPOR da şun anda konuşan 4 adam seninle aynı fikirde bu arada, Aspor dakiler de öyle.
Türklerin yüzde 90ı seninle ve tangazla aynı fikirde farkındayım.

Ben bu Furbolcularin Alman Milli takımını tercih etmesine hic kızmıyorum ben olsam bende Alman Milli takımını tercih ederim

Çünkü prestij - önemli transfer ve gelecekleri açısından çok onemli

Türk milli takımıni tercih edenlerin hali ortada

Alt yapı sıfır , mantalite sıfır , iş ahlaki Sıfır

Gelsinler hemen başlasınlar kalite katarlar Futbolumuza ve Milli takımımıza

Etiketler: