2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654873 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Nasılsa şampi oluruz gelen parayla Taliscayı alırız diye hesap ettiler galiba
Sampiyon olsak da adam gidecekmis yahu
Devre arasi is bitmis ya

Çevrimdışı mylife1903

"Talisca Beşiktaş'ı çok arar" dedi, 1 hafta sonra Çin'e gitti adam.

Başkanın dediklerinde yanlış bir şey yok bence.

Giden adam için political correctness yapmaya gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ney lan politika molita

Çevrimdışı mylife1903

Ne var Cin'e gittiyse? Adam bizden dunyalari kazandi. Menajeri vermistir kafa kafaya Turkler'den buyuk enayi kim var Anderson, Cinliler. Cesme akarken kupu doldurmak lazim deyip yilda 8-10 maasla Cin'e gidiyorsa niye gitmesin. EPL'de zaten o kontratlari alamaz, alsa da yarisi vergi. Belki adam fazladan parayi efsane olmaya tercih ediyordur, efsane olmayi taraftar abartiyor, gazoz markalari bile onlerine "Efsane" sifatini koyup geciyor.
Takiska hakli 3 sene oynar 50 milyonu cebine koyar sonra da nerde ne istiyirsa onu yapar
Zaten buyuk takimlar almaz onu gercekci bakmak lazim
Menejeri bence iyi is yapti o adamla cok dikkatli oldukca calismanin bize zarari olmaz.
Menejerin isi zaten futbolcunun haklarini korumak.
Hulk gitti yahu cine mis gibi de oynuyor parayi da ayakkabi kolilerine koyuyor. Seneye gider avrupaya istedig takimda oynar

Çevrimdışı mylife1903

Daha önce yaşadığımız acı tecrübeler yetmemiş galiba.
Hırvatistanın golünden bering boğazına oyuncu aktarmaya çalışırsak tıpkı diğerleri gibi dejavu yaşarız.
Bu sene kimse güllük gülistanlık beklemesin  ortalık çok karışacak.

Bu majerin ortama alışması 1 yıl
Hocanın şans tanıması 1 yıl
Etti mi 2 yıl...

Haaa oyuncuyu tanımam etmem madem bu kadar iyi yedek olarak alınırsa eyv
Baklavaliysa hoca 4-5 haftaya yavas yavas kullanmaya basliyor

Çevrimdışı underworld

Sezon başı gelmiyor demesi gibi gel sanada 4,35 verelim desek seve seve armayı öperdi
Sampiyon olsak da adam gidecekmis yahu
Devre arasi is bitmis ya

Çevrimdışı tuncaboylu

o konu öyle değil rte sonuçta beğenmesekte ülkenin cb.si ingiltereye gitti ve oradaki sporcuları dawet etti davete icabet etmek gerekir napsın çocuklar gitmesin mi? o konu seçim propagandası değildi öyle ardaların emrelerin törelerin filan yaptığı gibi bişey değildi.

tüm bunlardan bağımsız almanların ve avusturyalılar resmen kafatasçılık yapıyor ben bunu kabul etmem ilkay olsam bırakırdım milli takımı
"Dünya kupası öncesi 2 ülke ilişkileri gerginken, davete icabet etmemiz doğru olmaz" diyeceklerdi, katılmak zorunda değiller.

Diğer ülkeleri bilmem, ama Almanya'da 6 ay kesintisiz olmak üzere 2 sene kaldım ve hiç öyle değiller. Ülkeleri birleşmiş milletler gibi zaten, Berlin'de bir metroya binsen, hangi ülkede olduğunu anlayamazsın.

Sen seçim konuşmalarında  "Almanlar nazi kalıntılarıdır" diyen adamın propaganda davetine sırıta sırıta gidersen, tepki görürsün.

Alman Milli takıma alınmayan adamları düşününce, bırakırlarsa kim kaybeder; o da belli.

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2018, 10:36:48 tuncaboylu ]

Çevrimdışı underworld

O zaman coman deyvis hayırlı olsun

Baklavaliysa hoca 4-5 haftaya yavas yavas kullanmaya basliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne var Cin'e gittiyse? Adam bizden dunyalari kazandi. Menajeri vermistir kafa kafaya Turkler'den buyuk enayi kim var Anderson, Cinliler. Cesme akarken kupu doldurmak lazim deyip yilda 8-10 maasla Cin'e gidiyorsa niye gitmesin. EPL'de zaten o kontratlari alamaz, alsa da yarisi vergi. Belki adam fazladan parayi efsane olmaya tercih ediyordur, efsane olmayi taraftar abartiyor, gazoz markalari bile onlerine "Efsane" sifatini koyup geciyor.
Neyi savunuyorsun ve niye bu kadar gerginsin?

24 yaşındaki adam Çin'e gidiyorsa, o adama uzun vadeli ve büyük meblağlı yatırım yapılmaz. Bu kadar net.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

24 yaşındaki adam Çin'e gidiyorsa, o adama uzun vadeli ve büyük meblağlı yatırım yapılmaz. Bu kadar net.

Yoo gergin mergin degilim. Adamin bize bir borcu mu var yok? Geldi isini yapti mi yapti? Dogru duzgun kontrat imzalansa alinamaz miydi? Alinirdi. Eee, burada kizilacak birisi varsa uc senedir takimin kilit oyuncularini sacma sapan sozlesmeler yuzunden elden kaciran yonetimdir. Gomez, Aboubakar, Talisca hepsinde ayni sey yasandi. Insan bir yapar iki yapar, uc olmus hala ayni hatalari yapiyorlar. Adamlarin ucunu de alirken eli guclu olan bizken sacma sapan kontratlar imzalayip parlatip elden kacirdik. Niye kizayim elin Brezilyalisi Besiktas'i takip etmiyor diye. Cin kismina gelince, ver senede 30-40 milyon bak nasil Ronaldo bile gidiyor. Simdi Cin'e giderse bir iki senede 15-20 kazanir, EPL'ye gidip sivarsa o tren kacar gider. Niye gitmesin kac para veriyorlar bakalim, senede 7-8'den asagi degil muhtemelen.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Fabri ile sözleşme uzatmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, pazarlıklarda elini güçlü tutmak için de Harun Tekin’i de kadrosuna katmak istediği bildirildi.(Milliyet)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yoo gergin mergin degilim. Adamin bize bir borcu mu var yok? Geldi isini yapti mi yapti? Dogru duzgun kontrat imzalansa alinamaz miydi? Alinirdi. Eee, burada kizilacak birisi varsa uc senedir takimin kilit oyuncularini sacma sapan sozlesmeler yuzunden elden kaciran yonetimdir. Gomez, Aboubakar, Talisca hepsinde ayni sey yasandi. Insan bir yapar iki yapar, uc olmus hala ayni hatalari yapiyorlar. Adamlarin ucunu de alirken eli guclu olan bizken sacma sapan kontratlar imzalayip parlatip elden kacirdik. Niye kizayim elin Brezilyalisi Besiktas'i takip etmiyor diye. Cin kismina gelince, ver senede 30-40 milyon bak nasil Ronaldo bile gidiyor. Simdi Cin'e giderse bir iki senede 15-20 kazanir, EPL'ye gidip sivarsa o tren kacar gider. Niye gitmesin kac para veriyorlar bakalim, senede 7-8'den asagi degil muhtemelen.
Saçma sapan sözleşme falan yok ortada, herifin menajeri 5 milyon Euro imza parası istemiş.

Doğru düzgün sözleşme bu mudur yani?

24 yaşında para için Çin'e gitmeyi düşünen adama nasıl bir sözleşme önerecektik?

O kadar basit geliyor ki size bazı şeyler, cidden hayretler içindeyim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yönetimin 2 yıldır tesis yapmak için Orman Bakanlığı’ndan istediği arazi için anlaşma imzalandı. Daha önce birkaç kez açık artırmayla kiraya çıkan ancak her seferinde başkaları tarafından satın alınan arazi, bu kez Beşiktaş’a 49 yıllığına sportif amaç için tahsis edildi.
(Akşam)

Yönetim tesisin yeni sezona kadar tamamlayıp alt yapı takımlarını Ümraniye’ye taşımayı planlıyor. Bu şekilde gençler ağabeyleriyle birlikte aynı ortamda kamp yapma ve antrenman fırsatı bulacak. Yönetim gençlerin gelişimi açısından da önemli bir avantaj olacağını düşünüyor
(Akşam)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gary Medel: "Türkiye huzurlu ve güvenilir ülke. Futbol anlamında ateşli taraftar grupları var. Orayı seviyorum."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bir tarafta transfer olduğu gün Beşiktaş ve Fikret Orman’ı takipten çıkan Talisca gavatlığı.

Öteki tarafta neredeyse 1 aydır transfer olmasına rağmen profil fotosunu değiştirmeye kıyamayan Dusko Tosic adamlığı.

Bir kere kartal,her zaman kartal 🦅

Çevrimdışı tangaz

"Dünya kupası öncesi 2 ülke ilişkileri gerginken, davete icabet etmemiz doğru olmaz" diyeceklerdi, katılmak zorunda değiller.

Diğer ülkeleri bilmem, ama Almanya'da 6 ay kesintisiz olmak üzere 2 sene kaldım ve hiç öyle değiller. Ülkeleri birleşmiş milletler gibi zaten, Berlin'de bir metroya binsen, hangi ülkede olduğunu anlayamazsın.

Sen seçim konuşmalarında  "Almanlar nazi kalıntılarıdır" diyen adamın propaganda davetine sırıta sırıta gidersen, tepki görürsün.

Alman Milli takıma alınmayan adamları düşününce, bırakırlarsa kim kaybeder; o da belli.

sanki ülkenin ve insanların halini bilmiyor gibi yazmışsın. cb seni çağırsın sende tıpış tıpış gidersin ister seve seve ister korka korka ama gidersin çocukların yapacağı bişey yoktu. sonuçta o çocukların aileleri akrabaları vb ülkedeler ilkay dediğin çocuk balıkesir mi ne o taraflarda inşaat yatırımı yapıyor gitmeseydi acaba o inşaat nolurdu?

sen ileri demokrasilerde olabilecek şeyleri söylüyorsun ama burası orası değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Joachim Low u çok takdir ettim , Ekmek yediği , saygı gördüğü Ülkeyi unutmamış

Tribünler İlkayı ıslıklarken , O Ilkayi alkışlayıp tribünlere dönerek İlkaya destek vermelerini istedi

Buda maç sonu açıklaması

Löw: “İlkay daha ne yapsın? Cesurca basının karşısına geçti, açıklamalar yaptı. Bu konuyu artık kapatalım, tamam mı?”

Çevrimdışı tangaz

Joachim Low u çok takdir ettim , Ekmek yediği , saygı gördüğü Ülkeyi unutmamış

Tribünler İlkayı ıslıklarken , O Ilkayi alkışlayıp tribünlere dönerek İlkaya destek vermelerini istedi

Buda maç sonu açıklaması

Löw: “İlkay daha ne yapsın? Cesurca basının karşısına geçti, açıklamalar yaptı. Bu konuyu artık kapatalım, tamam mı?”

:claps:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

sanki ülkenin ve insanların halini bilmiyor gibi yazmışsın. cb seni çağırsın sende tıpış tıpış gidersin ister seve seve ister korka korka ama gidersin çocukların yapacağı bişey yoktu. sonuçta o çocukların aileleri akrabaları vb ülkedeler ilkay dediğin çocuk balıkesir mi ne o taraflarda inşaat yatırımı yapıyor gitmeseydi acaba o inşaat nolurdu?

O adamlar bu ülkede yaşamıyorlar,  burada para kazanamıyorlar, bu ülkenin vatandaşı bile değiller.

Cumhurbaşkanı çağırdığında gitmek zorunda olmayan kişiler listesinde en başta yer alırlar.

Mecburen gittiklerine inanmıyorum yani. Türkiye'den bihaber, CB ile fikirleri örtüşen Alman gurbetçileri bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

O adamlar bu ülkede yaşamıyorlar,  burada para kazanamıyorlar, bu ülkenin vatandaşı bile değiller.

Cumhurbaşkanı çağırdığında gitmek zorunda olmayan kişiler listesinde en başta yer alırlar.

Mecburen gittiklerine inanmıyorum yani. Türkiye'den bihaber, CB ile fikirleri örtüşen Alman gurbetçileri bence.

futbolcular siyasetten uzak durmalı,siyasetçiler de futboldan uzak durmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi bu cocuklar paralarini turkiyede tutuyordur
Gitmeseler fetocu diye heriflerin paralarina el koyardi bunlar

Çevrimiçi tolga1903

Katılıyorum. Ayrıca da adam o milli takımı seçmiş ve oraya ait yapılan protestodan bize ne? Almanların tek faşistliği Türk asıllı futbolculara mı boateng neden ıslıklanmıyor mesela? Brezilya başbakanı bizimkine fetö artığı falan dese mert nobre gidip onunla fotoğraf çekip şen şakrak görünse müebbet hapisle yargılanıyordu geçelim bunları.

Çevrimdışı underworld

Manu, liver kırmızısıyla görecekken guanzu kırmızısıyla görünce bende gerildim.
Hadi yabancı basın kekledi de Şenol hoca bu toplara niye girdi anlamadım

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya abi bu cocuklar paralarini turkiyede tutuyordur
Gitmeseler fetocu diye heriflerin paralarina el koyardi bunlar
Türkiye'de 1 kuruş paraları olduğunu sanmıyorum, varsa 1 yazlıkları vardır.

Çevrimdışı mylife1903

Beni cagirsa gider miyim?
Fotosunu ceker zarfa koyar gonderirim, kendim gitmem. Ha cok isarar ediyirsa kendi gelsin
Ama o cocuklarin boyle bir luksu yok. Zaten cahil cubela tipler

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum. Ayrıca da adam o milli takımı seçmiş ve oraya ait yapılan protestodan bize ne? Almanların tek faşistliği Türk asıllı futbolculara mı boateng neden ıslıklanmıyor mesela? Brezilya başbakanı bizimkine fetö artığı falan dese mert nobre gidip onunla fotoğraf çekip şen şakrak görünse müebbet hapisle yargılanıyordu geçelim bunları.
Doğru örnek olmuş.

Toplum olarak empati yeteneğimiz iyi değil.

Etiketler: