2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654753 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Davy Klassen

2 Yıllık 20 M € Satın Alma Opsiyonlu Kiralık..

Sene Başına Everton’a Ödeyeceğimiz 1.5 M €

Klassen’e Ödeyeceğimiz 2 M€

Anlaşmalar Bitti..

Transferde Cenk Tosun ve Ryan Babel Etkisi Çok Büyük..

Böyle bir haber var.
Yine 2 sene de patlatıp alamadan göndeririz

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Piyasada adam gibi oos yok.
İşimiz zor

Saka mi yapiyorsun? Ortalik futbolcu kayniyor. Yoneticiler beceriksiz Turkiye'de anlayin artik sunu. Demokrasi yok Turkiye'de hic bir organizasyonda, her sey tepeden inme. Su forumdan yonetime transfer yapmalari icin uc adam secip gondersek daha iyi transferler yapamazlarsa gel yuzune tukureyim. Boyle kayirmacilik ve nepotizmi liyakate tercih eden bir kulturde bundan baska turlusu de olamaz zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Saka mi yapiyorsun? Ortalik futbolcu kayniyor. Yoneticiler beceriksiz Turkiye'de anlayin artik sunu. Demokrasi yok Turkiye'de hic bir organizasyonda, her sey tepeden inme. Su forumdan yonetime transfer yapmalari icin uc adam secip gondersek daha iyi transferler yapamazlarsa gel yuzune tukureyim. Boyle kayirmacilik ve nepotizmi liyakate tercih eden bir kulturde bundan baska turlusu de olamaz zaten.
Turk insaninin guc zehirlenmesini anlamiyorum gavur gavur diyoz o herifler guclendikce yukseldikce zenginlestikce mutevazilesiyirlar. Bizde sonradangorme diye bi kavram vardir hah gavurda o yok

Çevrimdışı underworld

Futbolcu yok demedim piyasada adam gibi oos yok dedim.
Bizim şartlarımızda gözü kapalı alabileceğimiz bir oos göremiyorum.
Varsa gören, duyan aktarsın.

Çevrimdışı tangaz

vagner love alacaklarına karşılık icra takibi başlatmış başkan sinirden deliye dönmüş gibi haberler var.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcu cok binlerce
Futbolcudan ziyade futbolcuyu gerekli ihtayaca gerekli paraya alacak dogru zamanda alacak bir futbol zihniyeti bizde yok.
Sartlarimiz zaten musait degil de  takimin ihtiyaci belli hicanin istegi belli taliskanin cuma gidecegi persembeden cumanin gelisi salidan belli ee sormazlar mi alti ay boyunca neler yapildi, diye

Fikret orman duzgun izleseydi oyunculari da dogru transfer yapsaydi yedi yetimin hakkini yemeseydi de bu garibanlar isten cikartilmasaydi.
Sen sacma sapan adamlara sacma sapan paralar ver, senin yaptigin hatanin bedelini kulubun emekcileri odesin. Emege saydi diyoruz her zamann heryerde

Turkiye'de gorev sorumlulugu diye bir sey olmadigi icin kabak her zaman en alttakinin basina patlar. Asil sorumluluk sahipleri de piskin piskin muzaffer komutan edasiyla ortalikta dolasir.

Çevrimdışı mylife1903

vagner love alacaklarına karşılık icra takibi başlatmış başkan sinirden deliye dönmüş gibi haberler var.
Hakli adam.
Tosic olsa yapmaz. Sirp bulgar yunan gelsin. Ermeni gelsin dedik aras patlatti

Çevrimdışı underworld

Futbolcu cok binlerce
Futbolcudan ziyade futbolcuyu gerekli ihtayaca gerekli paraya alacak dogru zamanda alacak bir futbol zihniyeti bizde yok.
Sartlarimiz zaten musait degil de  takimin ihtiyaci belli hicanin istegi belli taliskanin cuma gidecegi persembeden cumanin gelisi salidan belli ee sormazlar mi alti ay boyunca neler yapildi, diye
Nasılsa şampi oluruz gelen parayla Taliscayı alırız diye hesap ettiler galiba

Turk insaninin guc zehirlenmesini anlamiyorum gavur gavur diyoz o herifler guclendikce yukseldikce zenginlestikce mutevazilesiyirlar. Bizde sonradangorme diye bi kavram vardir hah gavurda o yok

Onlar calismadan zenginlesenler. Ahbap cavuslukla, bire aldigini devlete bese satarak, ihalelerle birden zengin olunca iste boyle sonradan gorme zenginler oluyor. Yoksa Sabanci, Koc, Ulker gibi sanayici is adamlari hic oyle gorgusuz degillerdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Klaassen Ajax’da bircok kez 8 oynadi, ozellikle Ziyech geldikten sonra.

Klaassen bizde yapabilir. Zeki futbolcu, nerden bakarsan bak yine Ajax altyapisindan cikan, kaptanliklarini yapmis bir oyuncudan bahsediyorsunuz. Oyun kuruculugu Sosa’dan kotu degil. Cok caliskan, zeki, lider vasifli bir orta saha. En onemli artisi macin kilit anlarinda öne cikmasi.

Bizde is yapabilir.
Uzaktan şutu ve frikikleri nasıl?

Bir tane onerdim taa ne zaman Lovro Majer.

Çevrimdışı underworld

20 yaş
Hırvat ligi
Gözü kapalı tanımına uymuyor.
Bir tane onerdim taa ne zaman Lovro Majer.

20 yaş
Hırvat ligi
Gözü kapalı tanımına uymuyor.

Gozu kapali alma sen de. Zaten surekli uyuyarak oyuncu aldiklarindan yiyoruz esasli kaziklari.

Çevrimdışı tuncaboylu

İnsan eski takımını neden takipden çıkartır anlamıyorum, ben karaktersizim diye dünya aleme ilan ediyorsun kendini.
Bir de bu herifi futbol piyasasına kazandıran biziz.

"Bir de 21 milyon verilsin ve satın alınsın" diye kampanya yapılıyordu, Allah korumuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

talişka işlenmemiş bi elmastı biz onu aldık şekillendirdik bir gerdanlığa evirdik parıldayan bir mücevher oldu bu gelişimde kendisi de çok çalıştı ama hocamızın emeği çok büyüktür kariyerinde başarılar dilerim vbvb dese olay bitecek geleceğe de yatırım yapmış olacak başkan ama bunları beceremiyor başkan...
"Talisca Beşiktaş'ı çok arar" dedi, 1 hafta sonra Çin'e gitti adam.

Başkanın dediklerinde yanlış bir şey yok bence.

Giden adam için political correctness yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı alimm

origi söylentileri vardı bi aralar... eğer uygun maliyet ile kadroya katabilirsek ba- larin- origi hattıı bizim için gayet yetrli olur kanaatindeyim....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben ilkay yada mesutun yerinde olsam bir basın toplantısı ile milli takımı dünya kupasının hemen öncesinde bırakır maruz kaldıkları ırkçılık, kafatascılık, nazist faşizmi almanların gözlerine sokardım

Malum kişiyle seçim propagandası yaparak, bir şeyleri gözümüze soktular zaten.

Savunulacak adam değiller.

Çevrimdışı underworld

Profesyonel taraftar 4.0 modeline geçilmediği sürece talisca vb gibi oyuncuları ensemizde kral yapmaya devam ederiz.

Sen kal biz gidelim talisca

Çevrimdışı tangaz

Hakli adam.
Tosic olsa yapmaz. Sirp bulgar yunan gelsin. Ermeni gelsin dedik aras patlatti

garibanın emekçinin parası diyoruz da bu 700 rakamı doğruysa napıyor o kadar personel? maaşı+sigortası+yemeği+servisi vbvb alt limitten yazalım 5000 tl olsa kişi başı yıllık 10 milyon dolara yakın para eder ki kişi başı maliyet bundan fazladır ortalamada bana biraz yüksek geldi sayı... aşcısı temizlikçisi güvenliği muhasebesi tercümanı ıvırı zıvırı kaç kişi eder ki toplam. 700ün açılımı nedir acaba?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bir de bu herifi futbol piyasasına kazandıran biziz.

"Bir de 21 milyon verilsin ve satın alınsın" diye kampanya yapılıyordu, Allah korumuş.

Ne alakasi var? Adam kiralik geldi, gayet iyi katki yapti, gitti. Elin Brezilyalisi bu, Besiktas formasiyla buyumus degil. Adamlar profesyonel futbolcu, hepsi profesyonel yaklasiyor. Kabahat onlarda degil futbolculari taraftar sanan taraftarlarda. Hadi taraftarlar neyse, kabahatin buyugu gonul adamligi yapip sacma sapan futbolculara dunyanin hic bir yerinde alamayacaklari kontratlari oneren yonetimde degil mi? Talisca zorla mi aldi o maasi? Zorla mi getirtti kendini. 2 sene sonra 21 milyonluk opsiyonu kendi mi koydu? Yoneticin sacma sapan sozlesmeler imzaliyor, bu boyle kaybettigimiz 3. adam oldu Gomez, Aboubakar'dan sonra adama suc buluyorsunuz. Is bitirici yoneticilerimiz olsa su an ucude kadromuzdaydi. Biz parlattik dedigin adami piyasa degeri 10 bile degilken 21 milyonluk opsiyonla alanlar yonetimde.

Çevrimdışı tangaz

Malum kişiyle seçim propagandası yaparak, bir şeyleri gözümüze soktular zaten.

Savunulacak adam değiller.

o konu öyle değil rte sonuçta beğenmesekte ülkenin cb.si ingiltereye gitti ve oradaki sporcuları dawet etti davete icabet etmek gerekir napsın çocuklar gitmesin mi? o konu seçim propagandası değildi öyle ardaların emrelerin törelerin filan yaptığı gibi bişey değildi.

tüm bunlardan bağımsız almanların ve avusturyalılar resmen kafatasçılık yapıyor ben bunu kabul etmem ilkay olsam bırakırdım milli takımı

"Talisca Beşiktaş'ı çok arar" dedi, 1 hafta sonra Çin'e gitti adam.

Başkanın dediklerinde yanlış bir şey yok bence.

Giden adam için political correctness yapmaya gerek yok.

Ne var Cin'e gittiyse? Adam bizden dunyalari kazandi. Menajeri vermistir kafa kafaya Turkler'den buyuk enayi kim var Anderson, Cinliler. Cesme akarken kupu doldurmak lazim deyip yilda 8-10 maasla Cin'e gidiyorsa niye gitmesin. EPL'de zaten o kontratlari alamaz, alsa da yarisi vergi. Belki adam fazladan parayi efsane olmaya tercih ediyordur, efsane olmayi taraftar abartiyor, gazoz markalari bile onlerine "Efsane" sifatini koyup geciyor.

garibanın emekçinin parası diyoruz da bu 700 rakamı doğruysa napıyor o kadar personel? maaşı+sigortası+yemeği+servisi vbvb alt limitten yazalım 5000 tl olsa kişi başı yıllık 10 milyon dolara yakın para eder ki kişi başı maliyet bundan fazladır ortalamada bana biraz yüksek geldi sayı... aşcısı temizlikçisi güvenliği muhasebesi tercümanı ıvırı zıvırı kaç kişi eder ki toplam. 700ün açılımı nedir acaba?

Kendi kendilerine ise baslamadilarsa yoneticiler ihtiyac var deyip ise almis bunlari. Ihtiyac yoktuysa niye ise alindilar, varsa niye isten cikariyorlar?

Çevrimdışı underworld

Daha önce yaşadığımız acı tecrübeler yetmemiş galiba.
Hırvatistanın golünden bering boğazına oyuncu aktarmaya çalışırsak tıpkı diğerleri gibi dejavu yaşarız.
Bu sene kimse güllük gülistanlık beklemesin  ortalık çok karışacak.

Bu majerin ortama alışması 1 yıl
Hocanın şans tanıması 1 yıl
Etti mi 2 yıl...

Haaa oyuncuyu tanımam etmem madem bu kadar iyi yedek olarak alınırsa eyv
Gozu kapali alma sen de. Zaten surekli uyuyarak oyuncu aldiklarindan yiyoruz esasli kaziklari.

Etiketler: