2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4657779 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Klaassen Ajax’da bircok kez 8 oynadi, ozellikle Ziyech geldikten sonra.

Klaassen bizde yapabilir. Zeki futbolcu, nerden bakarsan bak yine Ajax altyapisindan cikan, kaptanliklarini yapmis bir oyuncudan bahsediyorsunuz. Oyun kuruculugu Sosa’dan kotu degil. Cok caliskan, zeki, lider vasifli bir orta saha. En onemli artisi macin kilit anlarinda öne cikmasi.

Bizde is yapabilir.

Çevrimdışı kyiv

Abi zaten iceri girmeye gucu olsa orda ekistira oyuncu olacak cocuk daha az dikkat cekecek ve riske edilecek yani daha rahat pzoisyon bulabilecek bos kalacak falan

Hadi deplasmanda neyse de Vodafone Parkta rakip ceza sahası içine ve yakın civarına çöreklenmeliydi. Sonuçta 17 maç var hiç değilse 2,3 rahat maçta skor bulabilirdi.

Çevrimdışı mylife1903

ajaxta 50 maç 20 gol 12 asistle oynayan adam azcık ışık verseydi hollanda pasaportu ile şu piyasada eplye 50-60 milyondan aşağı paraya satılmazdı demek ki oyuncu pek ışık vermemiş ama bir acaba da dedirtmiş pasaportu da 25 milyon bonservis ödettirmiş. oyuncu polonyalı çek mek olsaydı 7-8 ancak öderlerdi. hollandada o istatistiğin tr karşılığı 4 gol 2-3 asist
Epl istAtistigini nasil hesaplayacaz abi
Koefisenti aliyom 10-20 falan epldir pahaladir bir numaradir diye
Everton maldir kotudur hocalari sam ise dingildir diyom 40-50 ye cikaritiyom carpanini sonuc degismiyir :alala:

Çevrimdışı tangaz

Google'a bak, butun yabanci medya yazmis.

yabancı medyada çıkan haberlerin çoğu bizim yalancı basını kaynak göstererek yaptı o haberleri ama hatta çoğuda şenol güneş açıklaması sonrası bizim medyanın uydurmalarından sonraki dönem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Hadi deplasmanda neyse de Vodafone Parkta rakip ceza sahası içine ve yakın civarına çöreklenmeliydi. Sonuçta 17 maç var hiç değilse 2,3 rahat maçta skor bulabilirdi.
Kan kokusu alan kopenkbaligi pirana gibi olmali besiktasin topcusu abi
2-0 3-0 yapmisin bizim takimda ozellikle bu golgay ve oguzhan basliyorlar miy miy miy al janum ver gulum
Zaten negredosu karijmasi adrisi falan 2-0 olunca gevsiyor heriflerin kaninda rahatlik var
Boyle maclarda saldiracan tarumar edecen hatta penalti alacan fabriye attiracan

Çevrimdışı Neo Nesil

ve transfer dönemi açıldı. hepimize hayırlı uğurlu olsun   :akuma:

Çevrimdışı tangaz

Epl istAtistigini nasil hesaplayacaz abi
Koefisenti aliyom 10-20 falan epldir pahaladir bir numaradir diye
Everton maldir kotudur hocalari sam ise dingildir diyom 40-50 ye cikaritiyom carpanini sonuc degismiyir :alala:

abi epl istatistiği de bizden fazla olmazdı hücumcu büyük bi takım zaten almazdı çünkü çapı yetmezdi oyuncunun yedek kalacağı bankoydu küçük takımların yıldızı olabilir böle tipler epl.de ama şöle 2 dönem kamp yer dayak yer o sertliğe uyum sağlar hocası da azcık hücumcudur filan 4-5 gol 3-4 asist filan yakalar fazlasını beklemek hayalcilik olur fazlasını yapanı zaten abramoviç hemen alırdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

ve transfer dönemi açıldı. hepimize hayırlı uğurlu olsun   :akuma:

hadi hemen bildirelim klasseni. :ebebe:

Çevrimiçi annoca

klaassen olmasın ya çok korkutuyor beni elde patlıcak gibi  :duman:

Çevrimdışı tangaz

talişka bize geldiğinde markette etiketi 7,5 idi bizde 22ye çıktı şimdi yarım sezon çin yaptı. muhtemelen iyi bi para kaldırdı menajeri de kendisi de. benficanın bi silkeleme işleri dönüyor ama acaba nedir. biz zamanında mod aldık no post aldık ama benficaya madik atamazsın burnundan fitil fitil getirirler dedik neyse ki başkan uyandı da o mallığı yapmadı ki zaten son yaptıgı açıklamalar gerek talişkanın gerek menajerinin ne haltlar çevirdğini de gözler önüne serdi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

klaassen olmasın ya çok korkutuyor beni elde patlıcak gibi  :duman:

katılıyorum, et mi balık mı ikilemi yaşatacak bir oyuncu.

Çevrimdışı mylife1903

Personel cikartilmasi falan konusuluyor

Kulupte bazi birimler mi kapatilacak?
Personel cikartinca kulubun isleyisi sekteye ugramiyorsa bu personeller neden alindi?
Toplam cikartiln personelden velsn para petonun maasinin kacta kaci?

Yahu garibanlarin isine son verene kadar, pektoyu boykoyu, veliyi, negredoyu, lensi, arasi falan gonderin

Feto ile fotograf cekilen kodamanlara dokulmazken ayni fotodaki caycinin tutuklanmaso
 Gibj

Çevrimdışı mylife1903

talişka bize geldiğinde markette etiketi 7,5 idi bizde 22ye çıktı şimdi yarım sezon çin yaptı. muhtemelen iyi bi para kaldırdı menajeri de kendisi de. benficanın bi silkeleme işleri dönüyor ama acaba nedir. biz zamanında mod aldık no post aldık ama benficaya madik atamazsın burnundan fitil fitil getirirler dedik neyse ki başkan uyandı da o mallığı yapmadı ki zaten son yaptıgı açıklamalar gerek talişkanın gerek menajerinin ne haltlar çevirdğini de gözler önüne serdi.
Abi adama kimin malini kime satiyorsun derler. Herifler taliskayi berazilyada odaya kapatik falan sozlesmesini uzattirmistir, salak mi benfika. Kolay mi madik atmak. Herifler bu isin piri.

Çevrimiçi annoca

twitter'da reis Beşiktaş JK adlı bir hesap taliscadan para alcaz diyor ve diretiyor. umut fakirin ekmeğidir  :D

twitter'da reis Beşiktaş JK adlı bir hesap taliscadan para alcaz diyor ve diretiyor. umut fakirin ekmeğidir  :D

sen söyleyince baktım şimdi sözüm ona ilk klassen haberini o geçmiş öyle yazmışlar.

Çevrimiçi sozkul

Anderson Talisca, İnstagram hesabından Fikret Orman vede Beşiktaş'ın resmi hesabını takipten çıktı.

İnsan eski takımını neden takipden çıkartır anlamıyorum, ben karaktersizim diye dünya aleme ilan ediyorsun kendini.

Çevrimiçi sozkul

Bu Klaassen ismine hiç mi hiç ısınamadım.

Münch etkisi yapar, hem hızlı koşup hemde pas verebilen adam yok takımda.

Çevrimdışı tangaz

Abi adama kimin malini kime satiyorsun derler. Herifler taliskayi berazilyada odaya kapatik falan sozlesmesini uzattirmistir, salak mi benfika. Kolay mi madik atmak. Herifler bu isin piri.

heralde abi benfica o menajeri ile hertürlü bağlantıyı şeetmiş işte yok oyuncu romaya gidecekte benficayı sevmiyorda bize para kazandırmak için can atıyorda bizim millet de saf saf inanıyor bu haberlere biz uyarınca inanmayın bunlara die biz renkli sevici ilan ediliyorduk

bizim o haksız nopostlar moderasyonlar nolcek reis ön ödeme mi yapmış olduk

Çevrimiçi annoca

töre abi. ama onda da kafa yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hızlı koştuğunu göremedim ki, kaplumbağadan hallice.

Çevrimdışı tangaz

İnsan eski takımını neden takipden çıkartır anlamıyorum, ben karaktersizim diye dünya aleme ilan ediyorsun kendini.

bizim başkanın açıklamaları nedeniyle çıkarmıştır abi bizim yönetimde yanlış yapıyor anç çıkar q7 tesislerde çıplak dolaşmış bayan personelin önünden sallaya sallaya geçmiş diyor süreyyanın üstüne işemiş diyor sonra hooop q7 geri geliyor, şimdi evre arası benfica bu elemanı biyere satamasa biz tutup kiralasak başkan ne diycek?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Talisca
55 mac 27 gol 9 asist

Sosa
58 mac 12 gol 20 asist

Son iki 10 numaranin 2 sene lig de yaptiklari.

Klassen 2 senede 50 kusur macta digerlerinin yaptigindan daha fazla gole katki yapar mi sizce?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

bu arada benim öngörüm talişkayı şimdi çinde ara transferde kiraladılar yılbaşından sonra da yeni sezon öncesi bonservisini alacak çinliler.

Etiketler: